Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 52 m², Ostrava, ul. Šídlovecká
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 o užitkové ploše 52 m², situovaný ve velmi žádané a klidné části obce Hrabová. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z cihlové budovy s podzemními prostory. Tento světlý byt prošel rekonstrukcí a je v perfektním stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Díky svému umístění nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s dobrou dostupností do centra města.Prostor bytu je efektivně rozložen, obsahuje 3 místnos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 4+1, 155 m², Trutnov, ul. Sokolská
Před 74 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+1 s celkovou užitnou plochou 155m², který se nachází na 3.nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části Poříčí u Trutnova. Byt je aktuálně ve stavu výstavby, což představuje jedinečnou příležitost pro jeho budoucí majitelé, upravit interiér dle vlastních představ. Vhodné i jako příležitost pro investici s velkým potenciálem vybudovaní dvou bytových jednotek. Lokalita n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, Praha, ul. Dalimilova
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nadstandardní, mezonetový, světlý byt 3+kk, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 s typickou Žižkovskou atmosférou. Byt je situován ve 5. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí. Dispozice bytu je prakticky řešena – nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Interiér bytu vyniká moderními... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Poděbrady, ul. Nerudova
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vážení zájemci, nabízíme k prodeji exklusivní byt 2+kk, nacházející se v oblíbené a klidné části Poděbrad. Byt je situován v prvním nadzemním podlaží pětipodlažního domu. Tento jen 3 roky starý byt se pyšní velkou terasou s posezením a grilem, ideální pro odpočinkové chvíle. Vkusně zařízený interiér bytu nabízí kuchyňskou linku a nábytek na míru s možností zanechání pro nové majitele, což umožňuje okamžité bezstarostné bydlení. Velkou výhodou je také garážové stání a parkovací místo u dom... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 980 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Ostrava, ul. Kosmonautů
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o výměře 58m², nacházející se ve vyhledávané části Ostravy - Zábřehu. Byt se zaskleným balkónem je umístěn ve 2. NP v nízkopodlažním panelovém domě. Jeho poloha přináší pokojné a pohodové bydlení s veškerou ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Slaný, ul. Třebízského
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka prodeje prostorného bytu 3+kk o užitné ploše 77 m², který se nachází ve 2. podlaží cihlové novostavby jen kousek od centra malebného města Slaný. Tento jedinečný byt se pyšní nejen moderním vybavením, ale také funkčně řešenými prostory včetně dvou koupelen a útulné kuchyně vybavené všemi potřebnými spotřebiči. Dům je umístěný ve vyhledávané části obce s výbornou občanskou vybaveností a nepřeberným množstvím možností pro vol... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Plzeň, ul. U Velkého rybníka
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 2+kk s balkonem o užitné ploše 50 m², nacházejí se ve 3. podlaží šestipodlažního cihlového domu v klidné části Bolevce. Tato lokalita je známá svou dobrou občanskou vybaveností a rychlým spojením do centra města, což činí z této nabídky ideální příležitost pro život mladé rodiny či jako investici k pronájmu. Byt je v současnosti ve velmi dobrém stavu, což novým vlastníkům umožní okamžité bydlení bez nut... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 992 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 122 m², Strakonice, ul. Palackého nám.
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem krásného podkrovního bytu 4+kk v centru Palackého náměstí ve Strakonicích. Byt se nachází ve 4. patře hezkého udržovaného bytového domu o celkem pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Byt je částečně vybaven, je zde kompletní kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěná trouba, lednice. Podlaha je pokryta dlažbou, plovoucí podlahou a kobercem. V koupelně je prostorná rohová vana a toaletní ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Litoměřicích, ul. Hrubínova
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt o dispozici 2+1 o celkové užitné ploše 54 m², který se nachází ve 4. patře panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími. Dům je vybaven výtahem pro pohodlný přístup k bytu. Ubytování se skládá ze dvou pokojů, prostorné komory, chodby a koupelny s vanou a WC. Komfortní bydlení zajišťuje centrální dodávka tepla a teplé vody. K bytu náleží též sklep, který nabízí další úložné prostory. Byt se nachází v atraktivní části Předměstí s výbornou dostupností d... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 93 m², Tábor, ul. Svážná
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+kk s balkónem v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 93 m2 z toho je obytná plocha bytu 67 m2, k bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se ve 3 NP domu. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě a pro každý byt vlastní ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 635 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Ostrava, ul. Gajdošova
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 54 m², nacházející se ve 3. podlaží čtyřpodlažního cihlového domu v klidné části obce Vítkovice. Byt je nabízen plně vybaven nábytkem, připraven k nastěhování od začátku Září. Díky svému umístění a uspořádání je byt ideální volbou pro starší osoby hledající klidný a komfortní domov. Nabízí dostatek prostoru a komfortu pro klidné bydlení. V těsné blízkosti, pouze 150 metrů od domu, se nachází supermarket Kaufland a 300 metrů dále jsou dv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 820
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Jílové, ul. Školní
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Užijte si bydlení v nově zrekonstruovaném a plně zařízeném bytě s balkonem v Jílovém, ul. Školní. Tento prostorný byt o velikosti 2+1 s 58 m² Vám poskytne veškerý komfort, který potřebujete. S nájemným 11.000,- Kč a zálohou na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Karlovy Vary, ul. Zeyerova
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální investici nebo nové bydlení v samém srdci Karlových Varů? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji hezký byt o dispozici 2+kk, který se nachází v prvním patře udržovaného domu v Zeyrově ulici. Byt prošel v roce 2010 kompletní rekonstrukcí a nabízí hezké a příjemné bydlení. Velký obývací pokoj s kuchyňskou linkou je orientován na jihovýchod a okna směřují do ulice, což zajišťuje dostatek denního světla. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. V koupelně je t... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 19 m², Praha - Vršovice, ul. Bulharská
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk po kompletní rekonstrukci o celkové užitné ploše 19 m², situovaný ve vyhledávané lokalitě Prahy - Vršovice. Tento maličký, ale pohodlný byteček se nachází ve sníženém přízemí cihlového domu s okny do vnitrobloku. K bytu rovněž náleží praktický sklepní prostor, ideální k uložení sezónních věcí či kola. Vynikající dostupnost do centra Prahy činí z této nemovitosti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 44 m², Olomouc, ul. Fischerova
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nově nabízíme k prodeji krásný byt o celkové ploše 44,6 m², nacházející se ve 7. patře panelového domu na ulici Fischerova v Olomouci. V roce 2015 proběhla velmi zdařilá rekonstrukce, během níž byly použity kvalitní materiály a byt byl velmi vkusně zařízen. Díky své původní dispozici umí nabídnout velmi příjemné bydlení. Byt je orientován na jihozápad, což zajišťuje celodenní přísun slunečního světla. Dům... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 356 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Žichovicích
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme byt 3+1 s lodžií a užitnou plochou 81 m² po rekonstrukci, situovaný v klidné části obce Žichovice na sídlišti. Byt se nachází na 1. nadzemním podlaží panelového domu, který má celkem 2 nadzemní podlaží. Součástí nemovitosti je také garáž. Z prostorné předsíně s vestavěnou skříní se dostanete do všech místností - obývací pokoj s dostatkem světla, dvě klidné ložnice, vybavená kuchyň s jídelním... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Pardubice
Před 74 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem bytové jednotky 1+kk včetně zařízení (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, digestoř, vestavná skříň, postel, stůl a židle) s plochou cca 28 m² v Semtíně. Ve společných prostorách je k využití také pračka a sušička. Jde o klidnou lokalitu s dobrou dostupností do centra (zastávka MHD 50 m). Poplatky za energie pro 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Pronájem atypického bytu v Nové Vsi I, ul. Na průhoně
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní atypický byt v žádané části obci Ohrada, situovaný v klidné lokaci katastrálního území Nová Ves I. Okres Kolín. Jedná se o byt v cihlové konstrukci. Který se rozkládá na celkové užitné ploše 85 m². Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné a komfortní bydlení. Byt je rozdělen na dvě bytové jednotky a je v dobrém stavu. Je ideálně rozvržen pro skupiny spolubydlících. Nájemné na měsíc činí 7750,-kč n... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 750
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Benátky nad Jizerou, Kbel
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o užitkové ploše 58 m², situovaný v novostavbě v klidné a žádané části obce Kbel. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové budovy, což zajišťuje pohodlné bydlení s výhledem do okolí. Interiér bytu je řešen se smyslem pro praktičnost a moderní bydlení. Vkusná kombinace materiálů a barev, prostor nejen opticky zvětšuje, ale zároveň dodává pocit domova. K by... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Praze, ul. Na okruhu
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+kk o celkové užitné ploše 20 m², nacházející se ve vyhledávané klidné části Praha Libuš - Písnice. Byt se nachází v panelovém domě ve 4. nadzemním podlaží z celkových 8, samozřejmostí je výtah. V interiéru nalezneme kuchyň vybavenou kuchyňskou linkou s lednicí, pračkou a varnou plotnou. Koupelna disponuje sprchovým boxem, WC a umyvadlem. Domov se pyšní fantastickým výhledem na okolní park a tenisové kurty, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Pronájem pěkného vybaveného bytu v
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 v Nýřanech. Tento byt je ideálním řešením pro jednotlivce či pár, který hledá útulný, ale zároveň prostorný a dobře dispozičně řešený domov. Byt o dispozici 2+1 nabízí užitnou plochu, aby maximálně vyhovovala potřebám moderního bydlení. Vstupujete do příjemné předsíně, která vede do světlého a vzdušného obývacího pokoje. Kuchyň je plně vybavena všemi potřebnými spotřebiči a nabízí dostatek pracovní plochy. Ložnice je oáza klidu, která poskytuje dostatek soukromí a pohodlí. K bytu náleží také koupelna s pračkou a samostatné WC. Byt se nachází v žádané lokalitě města Nýřany, která je známá svou vynikající občanskou vybaveností a dopravní dostupno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 46 m², Děčín, ul. Sládkova
Před 74 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zařízený byt 1+1 o užitné ploše 46 m² v Děčíně, v ulici Sládkova. Byt se nachází v cihlovém udržovaném domě v 1. patře. Vytápění i voda je řešeno kombinovaným kotlem. Výhodou jsou velmi nízké náklady. Tato nemovitost disponuje dobrou dostupností a veškerou občansk... (více v detailu)
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 48 m², Jindřichův Hradec
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 s balkonem o celkové užitné ploše 48m², který se nachází ve 4. patře panelového domu na klidném sídlišti U Nádraží v Jindřichově Hradci. Tato nemovitost je ihned připravena k nastěhování. Světlý a prostorný byt je ideální volbou pro jednotlivce, pá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m², Opava, ul. Nákladní
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu byt 2+kk, o podlahové ploše 53 m2, který je umístěn ve 4. NP bytového domu, v samém centru Opavy. Samotný dům byl postaven v roce 2015, je vybaven výtahem a má svou kotelnu. Byt obsahuje větší obývací pokoj propojený s kuchyní, dále ložnici, koupelnu, toaleta je v samostatné místnosti.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1/L/S, 70 m2, ulice Palackého,
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+1/L/S, 70 m2, ulice Palackého, Louny.Nabízíme vám prostorný byt 3+1 k pronájmu v ulici Palackého, obec Louny. Byt se nachází ve 3. podlaží panelového domu bez výtahu a nabízí krásný výhled na České středohoří a Krušné hory. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem průchozím s kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou a sporákem. Z obývacího pokoje a kuchyně je přístupná lodžie o velikosti 8 m2, kde si můžete užívat venkovní posezení. Dále zde najdete dvě sam... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč