Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej byty 2+1, 67 m2 - Netolice.Představujeme
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 67 m2 - Netolice.Představujeme vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu 2+1 v klidné a vyhledávané lokalitě města Netolice. Tento byt o rozloze 67 m2 prošel kompletní rekonstrukcí v posledních deseti letech, takže se můžete těšit na moderní a komfortní bydlení. Nachází se v prvním patře a nabízí dvě prostorné místnosti, které jsou ideální pro rodinný život nebo pohodlné bydlení pro jednotlivce či páry. Byt má také malý balkon, který poskytuje příjemný výhled a možnost nadechnout se čerstvého vzduchu. Součástí bytu js... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 71 m, ul. Na Brad
Před 74 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení v krátké docházkové vzdálenosti do centra města? Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s rozlohou 71 m v ul. Na Bradle ve městě Světlá nad Sázavou. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží, kam Vás pohodlně vyveze výtah. Bytová jednotka je součástí nově zateplené budovy, jejíž výhodou je poloha v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra města, kde naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Bytová jednotka disponuje prostornou vstupní chodbou, která s rozlohou 8,6 m poskytuje dostatek místa pro úložné prostory. Nově zrekonstruovaná kuchyně nabízí prostor o velikosti 11,8 m a je vybavena novou kuchyňskou linkou včetně nových spotřebičů. Obývací pokoj o rozloze 18,6 m poskytuje dostatek prostoru pro příjemně strávené rodinné chvilky. Dále bytová jednotka disponuje třemi neprůchozími pokoji, kdy největší z nich nabízí k využití 12,2 m, dva menší disponují shodně velikostí 8,1 m a jsou ideální jako dětské pokoje či pracovny. Kom... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 149 000
 Kč
Prodej 2+kk, 59,3 m2, 1. podlaží, Praha 6 Břevnov
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ubytovací jednotka o dispozici 2+kk a celkové podlahové ploše 54 m2 a celkové ploše 59,3 m2. Nachází se na pomezí Břevnova a Hradčan. Sklepní kóje o výměře 5,3 m2. Prodává v současném stavu před adaptací. Vlastnictví: osobní Dispozice: 2+kk Celková plocha: 59,3 m2 Podlahová plocha: 54 m2 Podlaží: 1 (přízemí) Výtah: není Sklepní kóje: 5,3 m2 Zahrada: společná Stav jednotky: k adaptaci K předání v 1Q 2025 V přízemí naleznete prostor pro kola či kočárky a nebude chybět ani herní místnost, kde ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 935 000
 Kč
Prodej, byt 4+kk, 147 m2
Před 76 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130417, V exkluzivním zastoupení našeho klienta Vám s potěšením nabízíme k prodeji mimořádně prostorný a světlý atypický mezonetový byt o dispozici 4+KK s podlahovou plochou 147 m², v osobním vlastnictví, situovaný na ulici Dobrovodská v Suchém Vrbnem. Tento byt se vyznačuje vynikajícím dispozičním řešením a prošel pečlivými úpravami, které zajišťují luxusní a velmi komfortní bydlení bez nutnosti dalších investic. V bytě naleznete moderní kuchyň s jídelnou, která j... (více v detailu)
8 355 000
 Kč
Kancelář 49m2, Česká Lípa centrum
Před 76 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu dvojkancelář ve 2.patře o velikosti 49m2. Umístění na dobré adrese, v kancelářské budově Office Center v ulici Paní Zdislavy. Velmi příjemné prostředí, vybavená k... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 840
 Kč
Pronájem chaty lipno
Před 76 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu chatu pro 4 osoby bez zvířat. Cena 7500,- Kč.
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Prodej, byt 2+1, 88 m2
Před 76 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130411, Hledáte bydlení v prostorném a zrekonstruovaném bytě? Představte si rána, kdy si na balkóně s výhledem do zahrady vychutnáváte svou kávu v naprostém klidu. Tento byt se nachází v přívětivé obci, kde mohou vaše děti bezstarostně vyrůstat, a přitom budete mít blízko k větším městům. Pokud je toto vaše představa ideálního bydlení, pak je tento byt právě pro vás! Bytová jednotka má dispozici 2+1 s velkorysou výměrou 88,5 m² a balkon o velikosti 2 m². Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. K bytu náleží dva prostorné sklepy o rozloze 18 m² a 4,8 m², což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Byt prošel v roce 2023 rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující nové... (více v detailu)
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, ul. Sokolovská, Ostrava - Poruba
Před 76 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5102, BO! reality Vám nabízí ke koupi byt 2+1, ve vyhledávané části Poruby na ul. Sokolovská. Byt je v udržovaném původním stavu, jen s menšími úpravami. Podlahová plocha je 52 m² + balkon 3 m² + sklep . Hlavní pokoj je orientovaný na Sokolovskou, ložnice a kuchyně do tichého vnitrobloku se spoustou zeleně. V pokojích jsou parkety, v chodbě a kuchyni dlažba, zachovalá. Koupelna i wc jsou zděné. Byt je ve zvýšeném přízemí revitalizovaného bytového domu ... (více v detailu)
2 400 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 91 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62335, Tento byt je skvělá příležitosti pro rodiny s dětmi, vyžadující dostatek prostoru a komfortu. Byt má praktickou dispozici, se kterou se dá pracovat (například kuchyně může být namísto ložnice), má dostatek úložných prostor a s prodejem zůstává i na míru zhotovený vestavný nábytek. Byt je poctivě a nákladně rekonstruován a do do konce října budou adekvátně rekonstruovány i exteriéry domu! Pro rodiny je byt vhodný také z toho důvodu, že je zde veškerá kultura, nákupy, možnosti studia a zaměstnání, nakonec i veškerá doprava doslova na dosah ruky. Tak jako nikde ji... (více v detailu)
5 999 999
 Kč
Prodej, byt 2+1, 54 m2
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130391, Exkluzivně nabízíme prodej bytové jednotky s lodžií, o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví, na ulici Stadická v Ostravě Hrabůvce. Byt se nachází ve 4.NP v nízkopodlažním domě, v klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností. V bytě, který je situován na 2 světové strany, je prostorná... (více v detailu)
2 550 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 56m2 v České Lípě ulice Dukelská
Před 77 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu příjemný a světlý byt, nacházející se v atraktivní a klidné lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 56 m je umístěn v 5. podlaží panelového domu. Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s dostatkem místa. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Je možné jej pronajmout včetně veškerého vybavení, nebo po domluvě věci vyk... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
PRONAJEM CHATY KOKORINSKO, obec Želízy, 6-8 osob
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Chata v obci Želízy, okres Liběchov. dispozice 3/1. 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, pokoj v přízemí s rozkládacím pohovkou, kuchyň. 6-8 osob Velká pergola s krbem a udírnou k letnímu posezení. TV/ wifi samozřejmostí. Nutné vlastní povlečení, ručníky. Klid, relax v panenské přírodě. V obci základní potraviny, hospoda s kuchyní, koupaliště, dostupnost na nejbližší zastávku je 1500m. Autem do centra Mělníku cca 10 minut, autobusem 15 min. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronajmu byt v Milevsku
Před 77 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu garsonku v Milevsku.
Jihočeský kraj
Neuvedeno
pronájem bytu 2+0 Česká Lípa, Havlíčkova 2272
Před 77 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
pronájem bytu 2+0 v OV CL, Havlíčkova 2272, 4. patro, nájemné 9000... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Prodej byty 1+kk, 65 m2 - Mladá Boleslav I
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61725, Nabízíme k prodeji velmi atypickou bytovou jednotku, která se nachází v samém srdci historického centra města Mladé Boleslav. Tento jedinečný byt kombinuje kouzlo historického prostředí s moderním komfortem a veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Popis bytové jednotky: Atypický byt o velikosti 65,8 m2 se nachází v podkroví domu a zaujme dispozičním řešením, které poskytne inspirativní bydlení. K celému objektu patří také zahrada, která je vhodná ... (více v detailu)
5 290 000
 Kč
Prodej byty 1+kk, 65 m2 - Mladá Boleslav I
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61725, Nabízíme k prodeji velmi atypickou bytovou jednotku, která se nachází v samém srdci historického centra města Mladé Boleslav. Tento jedinečný byt kombinuje kouzlo historického prostředí s moderním komfortem a veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Popis bytové jednotky: Atypický byt o velikosti 65,8 m2 se nachází v podkroví domu a zaujme dispozičním řešením, které poskytne inspirativní bydlení. K celému objektu patří také zahrada, která je vhodná ... (více v detailu)
5 290 000
 Kč
Prodej nadstandardního bytu 4+kk/G/PS v centru prestižních Průhonic
Před 77 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07329, Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi světlý byt 4+kk situovaný ve 3. patře novostavby s výtahem v centru Průhonic, ul. Uhříněveská. Prostorný, slunný byt o celkové ploše 133 m2 se skládá z velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem kompletně vybaveným značkovými spotřebiči včetně vinotéky, dále pak tří ložnic, komfortní koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC, samostatné toalety, vstupní haly, komory a technické místnosti. Byt je velice vzdušný a světlý díky střešním oknům ve všech místnostech. Obývací pokoj je situovaný směrem do ulice skrásným výhledem na náměstí/zámek, ložnice orientovány směrem do klidné zahrady. Součástí vybavení bytu jsou vestavěné skříně, klimatizace, vstupní video-telefon. K užívání je také společná zahrada, která nabízí příjemné posezení vč. zahradního nábytku. K bytu náleží garáž a parkovací... (více v detailu)
13 900 000
 Kč
Hledáme byty k pronájmu v Praze pro komerčníAirbnb
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vážení majitelé bytů hledáme byty k pronájmu na Praze 1, 2 nebo 3 pro komerční využití Airbnb Náš tým se specializuje na poskytování služeb pro krátkodobé pronájmy přes platformu Airbnb. Jsme zkušený tým profesionálů, který aktuálně spravuje řadu bytů v centru Prahy a pomáhá majitelům dosahovat pravidelného příjmu. Nabízíme: Profesionální servis Airbnb: Zajistíme veškeré služby včetně komunikace s hosty, úklidu a údržby. Bezproblémový pronájem: Pronajměte nám svůj byt a my se postaráme... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 2+1 v Chodově u Karlových Varů 56m2
Před 78 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám byt 2+1 v Chodově u Karlových Varů po částečné rekonstrukci. Velikost je 56m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 550 000
 Kč
Levné bydlení Soběslav
Před 78 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Levné bydlení Dlouhodobě i Krátkodobě. Vhodne pro Všechny. Firmy,jednotlivce,dělníky,turisty,cizince,cykloturisty... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 53 m2
Před 78 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N00311, Exkluzivně nabízíme k prodeji bytovou jednotku 2+1 v žádané lokalitě na ul.Okružní. Nachází se v plně revitalizovaném domě ( okna, zateplení fasády, střecha, nové vchodové dveře, nové schránky, zvonky, voda a odpad v plastu ). Byt se nachází ve 3p./7.p. s krásným výhledem do vnitrobloku, kde je odpočinková zóna obklopená množstvím zeleně. Výtah na patře. Byt je světlý, slunný, vhodný k rekonstrukci dle Vašich představ. Disponuje 2 samostatnými pokoji, každý pokoj má samostatný vstup, což přináší větší soukromí a pohodlí- obývací pokoj, ložnice, kuchyně, koupelna s vanou, samostatné WC a prostorná chodba. K bytu náleží sklepní kóje. Velkou výhodou bytu je poloha bytu v dosahu centra Orlové, ní... (více v detailu)
1 390 000
 Kč
Pronájem, byt 2+1, 55 m2
Před 78 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N00310, Hledáte-li byt v klidné lokalitě..... Máme pro Vás nabídku bytu 2+1 s možností dlouhodobého nájmu ve Vámi žádané lokalitě na ul. Okružní. Byt je velice dobře dispozičně řešen. Byt je pro Vás vymalován a připraven k bydlení. Tento byt je vhodný pro Vás, kteří máte rádi klid a zároveň město v dosahu. Velmi slušný, čistý vchod. Určitě oceníte lokalitu - pěkná část s perfektní infrastrukturou. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, dostatek ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej byty 4+1, 102 m2 - Mariánské Lázně - Úšovice
Před 78 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61875, Nabízíme k prodeji exklusivní byt 4+1 v Mariánských Lázní – Úšovice. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.patře bytového domu bez výtahu. Je velmi světlý s orientací na jih, s velice dobrou polohou – k bytu jsou 2 parkovací místa, školka a škola jsou 5 min. chůze od domu. Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s krbem na bio líh. Celý byt je vytápěn sálavými mramorovými panely, kde každý pokoj je vytápěn zvlášť. Byt je opatřen bezpečnostním s... (více v detailu)
3 950 000
 Kč
Pronájem 1+1,Ostrava-Výškovice,29.dubna
Před 78 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 v Ostravě-Výškovicích na ulici 29. dubna. Byt má rozlohu 38 m2 a nachází se v 9 nadzemním podlaží. V domě je jeden výt... (více v detailu)
11 800
 Kč
Prodám družstevní byt 2+1 BEZ REALITKY
Před 78 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám družstevní byt 2+1 53.1m2 s lodžií nacházející se v Orlové Lutyně na ulici Květinové 888 ve 2.patře bytového domu Byt je v původním stavu a tak si může budoucí majitel provést rekonstrukci dle vlastnich představ, a však nic nebrání okamžitému bydlení, byt je udržovaný,čistý Dispozice bytu tvoří: Obývací pokoj s kuchyňským... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 270 000
 Kč