Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem zahrada TEPLÁ
Před 91 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu hezkou a oplocenou zahradu v obci TEPLÁ, poblíž M... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor
Před 92 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu nebytové prostory o celkové velikosti 45m na hlavní třídě. Mladá Boleslav TGM841 .
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu + park. místo - Praha 9 - Vysočany
Před 92 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronajmeme skladovací prostor + parkovací místo (možné i na dodávku) na Praze 9 - Vysočany. Sklad se nachází v samostatném garážovém areálu kousek od zastávky metra Vysočanská, vedle vlak... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodám byt 2+1 Šumperk
Před 93 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji byt po kompletní rekonstrukci na adrese Šumperk, Jířího z Poděbrad 123/38. Byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem chaty na Vranovské přehradě - Bítov
Před 98 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmeme rekreační domek u Vranovské přehrady v obci Bítov. Je postaven na rovinatém pozemku a po celý den jej obklopují sluneční paprsky. ======================= Volné termíny LÉTO 2025 ========================== Po dohodě lze ubytovat až 10 osob. Pozemek je oplocený a poskytuje dostatečné soukromí ale i prostor k relaxaci. Pro děti je k dispozici pískoviště a zahradní domek. V docházkové vzdálenosti je obchod se smíšeným zbožím a rest... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 500
 Kč
Bungalov Krušné hory - cena za měsíc
Před 98 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Pronajmeme bungalov v Krušných horách (6 km od Božího Daru) Max 5 osob. Voda a el. energie se platí extra. Cena je za
Karlovarský kraj
12 000
 Kč
Byt 4+1 s lodžií
Před 99 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji družstevní byt 4+1+L o podlahové ploše 82 m2v prvním patře panelového domu. Dům je zateplený, s plastovými okny a novou sedlovou střechou. Dům je 4-podlažní, v každém podlaží jsou pouze dva byty. Bydlí zde velmi slušní nájemníci. Tato bytová jednotka je v původním, ale udržovaném stavu, novému majiteli nabízí možnost provedení úprav dle vlastních... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 630 000
 Kč
Světlý byt 2+1 v Roztokách u Prahy 72 m2
Před 99 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodej krásného světlého bytu dispozice 2+1 v cihlové budově na 1. NP s částečnou vybaveností (kuchyňská linka s myčkou, lednice). Byt prošel před 2 lety kompletní rekonstrukcí, nově jsou udělány i rozvody, topení, podhledy apod. Plocha 72 m2 a je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v osobním vlastnictví. Možnost využívání velké zahrady cca 1250m2, která je sdílena se dvěma dalšími byty. Byt nevyžaduje díky kvalitní rekonstrukci žádné další investice před nastěhová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 250 000
 Kč
Pronájem karavanu na parkurové závody do Olomouce
Před 100 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Pronájem karavanu na parkurové závody do Olomouce. Ubytování na závody koní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
990
 Kč
Pronájem bytu - atelieru
Před 101 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronájem atelieru - nebytového prostoru 60m2, nekuřácký, samostatný vchod, terasa, se zahradou 130m2, k celoročnímu užívání, el. boiler, krbová kamna, kryté parkovací stání, 8km... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Prodej luxusního bytu ve Mariánských Lázních
Před 101 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Zprostředkujeme prodej luxusního bytu. Typ: Moderní luxusní apartmán Dispozice: 2+kk Velikost: 69,74 m Ložnice: 1 Koupelny: 1.5 Vstupte přes předsíň s prosklenými dveřmi do nádherného obývacího pokoje s rohovou rozkládací pohovkou čalouněnou pravou kůží, velkou moderní LED TV a jídelním koutem s designovým stolem a židlemi. Kuchyně: Plně vybavená vysoce kvalitními spotřebiči světoznámé značky Miele, ideální pro kulinářské nadšence. Ložnice: Tichá a pohodlná, sousedí s hlavní koupelnou. Z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 999 000
 Kč
Nájem dvou kanceláří 50 m2, 7. NP, terasy, PRAHA 2
Před 103 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme reprezentativní kancelářské prostory v TANČÍCÍM DOMĚ u řeky Vltavy, v jedné z nejznámějších turistických ikon v samém centru Prahy. Výhled na Hradčany, Vltavu, Petřín a Malou Stranu. Celková plocha: 50 m2 Cena nájmu: 42.500 Kč/měsíc Podlaží: 7/9 Administrativní budova Tančící dům se nachází přímo na nábřeží řeky Vltavy. Poloha zaručuje dobré dopravní spojení na hlavní silnice a dálnice ve všech směrech (Pražský městský okruh, D1, D5 a D8) a současně přístup k městské hro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 500
 Kč
Pronájem obchodu 62 m2, přízemí, Praha 3 Žižkov
Před 104 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme pronájem exkluzivní Obchodní prostor / Bistro na Praze 3 u hlavní tramvajové ulice s vynikající dostupností do Hybernské ulice a centra PRAHY 1. Obchodní prostor: 48,12 m2 Zázemí: 13,86 m2 Celková plocha: 62,03 m2 K nastěhování. Cena nájmu obchodu: 48.360 Kč/měsíc Tento prostor je součástí nově zrekonstruovaného komplexu při hlavní komunikaci. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
48 360
 Kč
2x byt 4+KK 190m2 + 3+KK 150m2 + obch prostor 70m2
Před 105 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Olomouc Nemilany .Celkový pozemek 590m2.Parkování pro 4 auta.2x byt + obchodní prostor.
Olomoucký kraj
12 500 000
 Kč
Pronájem byt 1+kk Roštín, okr. Kroměříž
Před 105 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt o velikosti 1+kk. Roštín, okr. Kroměříž, Zlínský kraj. Jedná se o standardní byt a nachází se v polovině dvojdomku (dá se pronajmout i druhá polovina dvojdomku, tam je k pronájmu druhý takový byt). Byt je velký, o rozloze 50 m2, je určený až pro 3 osoby, je vybavený. V kuchyni je kuchyňská linka a sporák, stůl a židle. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Velká kuchyně, pokoj, koupelna a W... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 500
 Kč
Byt 3+1, ul. Sládkova
Před 106 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Sleva z 2 650 000 Prodám byt 3+1 v okálu ve zvýšeném přízemí o velikosti 69,23m2. Byt má balkón i sklep (cca 6-7m2), společnou místnost na jízdní kola a sušárnu. V bytě jsou dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, chodba, koupelna a WC. Na domě se dělaly nová okna, balkón, zateplení, střecha, venkovní schodiště a osvětlení společných prostorů. V... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 450 000
 Kč
Parkovací stání pro motocykl
Před 106 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím ustájení jednoho motocyklu v uzamykatelném parkovacím stání na Pankráci. Bližší info mailem.
Hlavní město Praha
900
 Kč
Obchod a služby, 726 m², Lanškroun
Před 106 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu 2. a 3. patro multifunkční budovy, která se nachází v centru Lanškrouna, ulice Dvorská s užitnou plochou 726 m². Ve 2. NP najdete velký prostor pro sklad a ve 3. NP je zázemí pro kanceláře. Na každém patře je moderně vybavená kuchyňka (včetně lednice, myčky a mikrovlnné trouby), jídelní kout, sprcha, oddělené toalety a výlevka. V budově se nachází výtah, vstup do budovy a místností uvnitř je přes či... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Hotel, penzion v Novém Městě na Moravě
Před 106 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Výjimečná nabídka rekreačního penzionu s výhodnou polohou v blízkosti zimního biatlonového střediska a malebných tras pro letní turistiku! Tento plně vybavený penzion nenabízí pohodlné ubytování, ale také představuje skvělou investiční příležitost v období, kdy je rekreační ruch v plném proudu. Hlavní budova má 6 útulných pokojů, tělocvičnu, kancelář, plně vybavenou kuchyni a jídelnu, společenskou místností pro večerní zábavu a bytem pro zaměstnance. Druhá budova nabízí 12 pohodlných pok... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Újezd u Brna, prostor pro gastronomii
Před 106 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Újezd u Brna, pronájem prostoru pro gastronomii, 138,5 m2 + 40 m2 vinný sklep, kompletní vybavení, parkování – komerce.V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu moc pěkný, kompletně zařízený prostor zkolaudovaný na kavárnu a prodejnu. Prostor s bohatou historií se nachází v malebné lokalitě Újezd u Brna. Jedná se o prostornou cihlovou budovu ve velmi dobrém stavu s ústředním plynovým topením. Prostor je plně zařízený a připravený k okamžitému p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Výrobní objekt v Jílovém, ul. Teplická
Před 106 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nenechte si ujít tento objekt o zastavěné ploše 2215 m², rozprostírající se na ploše 3670 m² v Jílovém u Děčína, v ulici Teplická. Srdcem objektu je prostor v prvním patře, ve kterém je zázemí společnosti sestávající se ze čtyř kanceláří, prodejny, kuchyňky, skladu a WC. V přízemí se nacházejí umývárny, toalety, technická místnost, prádelna, zásobovací zastřešená rampa a chráněná dílna + autoservis, které jsou nyní v pronájmu. Druhé patro a půdní prostory disponují velkými skladovými prostory. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
21 210 000
 Kč
Pronájem restaurace, stravování v Plzni
Před 106 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem zavedené kavárny na lukrativním místě v centru Plzně ve Zbrojnické ulici, včetně kompletního zařízení. Kavárna se pronajím... (více v detailu)
Plzeňský kraj
25 000
 Kč
Pronájem skladu v Rokytně; Rokytnu
Před 106 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu jednopodlažní komerční nemovitost v obci Rokytno. Nachází se v uzavřeném areálu o výměře 400 m². Nemovitost je vhodná pro skladové prostory. Parkování pře... (více v detailu)
Pardubický kraj
45 000
 Kč
Hledám pronájem penzionu
Před 106 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Najmu nebo se společně budu podílet na provozu vašeho penzionu, hotelu, chalupy...s profesí číšník, kuchař, řemeslník, údržbář.Preferuji horské oblasti - hlavně Šum... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hledám pronájem penzionu
Před 106 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Najmu nebo se společně budu podílet na provozu vašeho penzionu, hotelu, chalupy...s profesí číšník, kuchař, řemeslník, údržbář.Preferuji horské oblasti - hlavně Šum... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno