Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej provozní plochy, 1416 m², Olomouc, ul. Mrštíkovo nám.
Před 113 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostornou provozní plochu v klidné části Hejčína na pozemku o celkové rozloze 1416 m². V př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 681 600
 Kč
Pronájem obchod a služby, 35 m² Plzeň
Před 113 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka na přenechání pronájmu zavedeného a prosperujícího obchodu v centru Plzně, s více jak 20letou historií a stálou klientelou. Obchod se specializuje na výběrová vína, exkluzivní čokolády, gurmánské delikatesy a someliérské potřeby. Je umístěn v pasáži krásné historické budovy, ležící na lukrativním místě mezi Náměstím republiky a Sady Pětatřicátníků. Obchodní prostor s nádhernými klenutými stropy má užitnou plochu 35 m2. Tu lze rozšířit o část přilehlé pasáže, kde je možné umístit st... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 467 m², Bílina, ul. Želivského
Před 113 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný obchodní objekt ve vyhledávané části Bíliny, situovaný v samém srdci centra. Objekt rozložený na 3 nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 467 m², nachází se na pozemku o velikosti 474 m². Díky promyšlenému rozdělení prostor nabízí nemovitost široké využití pro různé obchodní aktivity či kanceláře. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což umožňuje okamžité využití bez nutných investic. Konstrukce objektu je sm... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 600 000
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 113 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově ve 4.NP o ploše 18 m, která bude uvolněna v srpnu. Fotografie kanceláře jsou ilustrační. Další kanceláře o výměře 13 a 15 m jsou volné ihned na stejn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 340
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 81 m², Praha
Před 113 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní kancelářské prostory o užitné ploše 81m², přímo v srdci Vinohrad na prestižní adrese Kulturního domu na Náměstí Míru. Jedná se o prostory s 2 neprůchozími místnostmi a jednou průchozí umístěnými na 1. patře cihlového domu. Kanceláře jsou klidné, s krásným výhledem do Slezské ulice, vybavené klimatizací, kuchyňkou a okamžitě k dispozici pro Váš business. Poskytované prostory nabízejí skvělé zázemí pro vznik sídla Vaší společnosti nebo pro real... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 780
 Kč
Chata v Podkrkonoší u Jaroměře
Před 113 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ubytování - 6 lůžek tři dvoulůžkové ložnice a kuchyň s krbem ,sociální zařízení. Ideální rodinná dovolená - pouze léto. Sport a zábava - 100 m koupaliště, 150m tenisové kurty, houbaření, Hradec Králové 15 km, Pevnost Josefov, zám... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 300
 Kč
Družstevní byt 2+1
Před 113 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám družstevní byt 2+1 nebo vyměním za rodinný domek Neratovice a okolí více informací Po telefonu.
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Žena s dětmi hledá byt v Praze
Před 113 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, hledám byt 3+1 nebo 4+1 k pronájmu kdekoliv v Praze, nejlépe na Praze 4. Jsem pracu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Malý byt v Hradci Králové
Před 113 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Koupíme malý byt v centru Hradce Králové, nejlépe v okolí nábřeží. Byt může být před rekons... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, 63 m², Beroun, ul. Pod Homolkou
Před 113 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný mezonetový byt 3+kk o celkové ploše 63 m² v družstevním vlastnictví. Nachází se na 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části Berouna. Díky své ideální poloze poskytuje byt dokonalé spojení městského života s příjemným, tichým bydlením. Interiér bytu nabízí komfortní bydlení s moderními prvky. Tři prostorné místnosti spolu s otevřenou kuchyní vytvářejí harmonický prostor k životu. Velká okna pouští do bytu dostatek denního světla a poskytují pohled na uzamykatelnou zah... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 890 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 112 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 113 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+kk s užitnou plochou 112m² v centru části Moravská Ostrava. Jedná se o prostorný, moderně rekonstruovaný byt v cihlovém domě s pouze třemi bytovými jednotkami. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení s relaxační terasou, dokonalým místem pro odpočinek. K bytu také náleží jedno parkovací stání a skvěle dimenzovaný sklep, což zvyšuje jeho praktičnost této nemovitosti. Bezpečnost s pohodlím zajišťuje moderní zabezpečovací systém a videotele... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75m2 v Mariánských Lázních, ul. Ruská
Před 113 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt na okraji města, obklopený přírodou a zároveň blízko lázeňské kolonády v Mariánských Lázních, ulice Ruská. Jednotka o dispozici 3+1 o velikosti 75m2 s balkonem, nachází se ve 3NP a je již po částečné rekonstrukci- rozvody, plastová okna, podla... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 621 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Plzeň, ul. U Velkého rybníka
Před 113 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 2+kk s balkonem o užitné ploše 50 m², nacházejí se ve 3. podlaží šestipodlažního cihlového domu v klidné části Bolevce. Tato lokalita je známá svou dobrou občanskou vybaveností a rychlým spojením do centra města, což činí z této nabídky ideální příležitost pro život mladé rodiny či jako investici k pronájmu. Byt je v současnosti ve velmi dobrém stavu, což novým vlastníkům umožní okamžité bydlení bez nut... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 992 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 89m2 Praha 4 - Modřany
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ráda bych Vám představila byt v Praze 4 - Modřany v ulici Mazancova o velikosti 89 m (užitné 84m2) s lodžií o celkové dispozici 3+1, nacházející se v prvním nadzemním podlaží, velmi dobře udržovaného zatepleného panelového domu. Byt je orientován na tři světové strany a to s pěknou prosvětleností z jihu a severu, kde na jižní straně se nachází lodžie o výměře přes 5 m, která je zasklená a vybavena zatemňovacími roletami a poskytuje příjemné posezení v soukromí a otevřený výhled do okolí. Na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 400 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, V. Jiřikovského, Ostrava, Dubina
Před 114 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví, umístěný ve 2.NP panelového domu v městské části Dubina. Bytová jednotka je v původním, udržovaném stavu, má slunné pokoje s plastovými okny, orientované na západní stranu, do zeleně. Koupelna s umakartovým jádrem, vanou, umyvadlem a toaletou, v kuchyni možnost instalace rohové ku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Skladový prostor pro knihovnu
Před 114 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Skladový prostor pro knihovnu v Praze 500 knih s volným přístupem. Například nepoužívaný suchý sklep v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám garáž
Před 114 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodám garáž v Toužimi o rozloze 20m2 v panelovém domě, cena je pevná 450.000 Kč.
Karlovarský kraj
450 000
 Kč
Potřebuji GARÁŽ v Brně :-) ;-)
Před 114 dny - ANNONCE
Dobrý den, rád bych si pořídil garáž v okolí ulic Bayerova, Hoppova, Kotl... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej nebytového prostoru v Ostrov
Před 114 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej obchodního nebytového prostoru v osobním vlastnictví na Starém náměstí v centru Ostrova. Obchodní prostor je v přízemí, má celkovou plochu 43,32 m a je po celkové rekonstrukci a mé své sociální zařízení. Prostor je vhodný pro zřízení prodejny, kanceláře, kadeřnictví nebo masážní salon, apod. Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v těsné blízkosti zámeckého par... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 650 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 266 m², Děčín - Křešice
Před 114 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt v klidné části obce Křešice u Děčína. Jedná o objekt na prvním nadzemním podlaží s celkovou užitnou plochou 266 m². Objekt se skvěle hodí pro malou výrobu či dílnu. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což zajišťuje bezproblémové užívání od prvního dne. Objekt se nachází v atraktivní a tiché lokalitě, což přispívá k příjemnému pracovnímu prostředí bez rušivýc... (více v detailu)
18 620
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 900 m², Bílá
Před 114 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný hotel a restauraci jako dvě samostatné budovy v malebném prostředí katastrálního území Bílá. Hotelová budova má 3 nadzemní podlaží s celkovou užitnou plochou cca 900 m² a nabízí 24 pokojů, z toho 4 apartmány. Součástí areálu je unikátní restaurace v duchu tradiční salaše, která byla stvořená pro hosty hledající opravdový gastro zážitek. Nad restaurací je dvoupokojový byt pro zaměstnance. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 4035 m² s vlastním parkovištěm v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 900 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 18.4 m², Plzeň, ul. Masarykova
Před 114 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o celkové výměře 18,4 m2, se nachází v 1. patře obchodního domu Centrum Doubravka v Plzni, ulice Masarykova. Prostor je situován v sekci, kde se nachází administrativní zázemí OC (není v prodejní galerii). Prostory... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 865
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 108 m², Děčín - Křešice
Před 114 dny - ANNONCE
Nabízíme pronájem výrobního objektu o užitné ploše 108 m². Tento objekt se nachází v klidné části obce Křešice u Děčína, což představuje ideální kombinaci dostupnosti a pohody pro Váš výrobní záměr. Jedná se o prostor v dobrém stavu, který lze ihned využít pro Vaše podnikatelské aktivity. Prostor lze využít, ... (více v detailu)
9 180
 Kč
Pronájem obchod a služby, Jilemnice, ul. Masarykovo náměstí
Před 114 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivně situovaný prostor pro váše podnikání v Jilemnici, ideální pro ty, kteří se zabývají nebo plánují podnikání v oblasti gastronomie – konkrétně výroba a prodej Kebab pizza. Objekt se nachází v přízemí cihlové budovy a jeho celková užitná plocha je 56 m².Dispozice prostoru je prakticky řešená a skládá se z 4 místností, včetně případné skladování či technické zázemí. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což zaručuje okamžité podnikání bez nutnosti dalších... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Praha 4 - Nusle
Před 114 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru o ploše cca 22 m² v ulici Bohuslava ze Švamberka, Praha 4 - Nusle. V Coworking a office centru naleznete k dlouhodobému i krátkodobému pronájmu ojedinělé sdílené i samostatné kanceláře v moderním designu, tak i prémiové kanceláře vyvolávaj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 900
 Kč