Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem výrobního objektu, 1188 m², Třebíč, ul. Pražská
Před 114 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt ve městě Třebíč na ulici Pražská. Kancelářské, výrobní a skladové prostory se nacházejí v 2. nadzemním podlaží a v podkroví s celkovou užitnou plochou 1188 m². Kancelářské prostory jsou částečně vybaveny. Součástí je vstupní chodba, kuchyňka a sociálním zařízení. V objektu je nákladní výtah a rampa. Parkov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
56 700
 Kč
Pronájem kanceláří, 220 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 114 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v samotném centru Ostravy s výměrou 220m2 s možností parkování ve dvoře. K dispozici je kuchyň s jídelnou a také koupelna. Jed... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Brandýs nad Labem
Před 114 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v centru obce Brandýs nad Labem. Celková plocha objektu je 170 m² a prostory budou pronajímány takto: 2 kanceláře o velikosti 9 m² a 16 m² za cenu 8 000 Kč/měsíc, dále 2 kanceláře o velikosti 9 m² a 13 m² za cenu 8 000 Kč/měsíc, 2 kance... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Hledám pronájem pokoje
Před 114 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám pronájem zařízeného pokoje v zařízeném bytě. Č. Budějovice,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Hledám pronájem pokoje
Před 114 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Slusna nekuracka pracujici hleda pronajem zariz pokoje v C Bu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Žena hledá byt
Před 114 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Žena, zdravotní sestra hledá nejlépe 2 pokojový byt v okolí metra C Pražského povs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej družstevního bytu 2+kk, Na konečné 199/8
Před 114 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej družstevního bytu 2+kk, Na konečné 199/8 Teplice-Prosetice.Nabízíme k prodeji byt 2+kk na adrese Ulice Na konečné, Část obce Prosetice, Obec Teplice. Jedná se o družstevní byt v panelovém domě v dobrém sta... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 079 000
 Kč
Byt v OV Seifertova 1+kk.Nabízíme k pronájmu nově
Před 114 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt v OV Seifertova 1+kk.Nabízíme k pronájmu nově rekonstruovaný nezařízený byt 1+kk, velikost 34m2 na Seifertově ulici Praha. Byt se nachází v 1. patře cihlového činžovního domu s 3m vysokými stropy. Dispozice bytu je následující: Vstupní dveře vedou do menší předsíně, z ní se vstupuje do kuchyňského koutu, který je oddělen od obývacího pokoje dveřmi. Z kuchyňského koutu je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Kuchyňský kout je vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 800
 Kč
Prodej bytu 3+1, Dlouhá
Před 114 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodáme byt 3+1 s balkónem v os.vl. v panelovém domě bez výtahu, 68 m², s novou kuchyňskou linkou,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000 000
 Kč
Byt 2+1 v rodinném domě
Před 114 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem mezonetového bytu (přízemí + podkroví) v RD v klidné obci Struhy - Čachovice. Jendá se o část rodinného domu se samostatným vchodem ze dvorka vstup do menší chodby, ze které je přístupná vlastní koupelna s WC a dále se prochází do obytné kuchyně, odkud je řešeno schodiště do podkroví, kde se nachází dvě prostorné obytné místnosti využitelné pro spaní i jako obývací prostor. Dům je zcela zařízený, k dispozici je 1 dvoulůžko a 3 další postele v samostatné ložnici. U lož... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 80 m2 - Písek - Pražské Předměstí
Před 114 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 80 m2 - Písek - Pražské Předměstí.Máme pro Vás k prodeji prostorný a vzdušný byt o dispozici 3+1 s celkovou výměrou 80m2. Byt se nachází v lokalitě, kde je veškerá občanská vybavenost na dosah, je to lokalita Pražského předměstí. Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží panelového domu. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj se vstupem na prostorný balkón, dvě ložnice, samostatnou jídelnu,kuchyň, koupelnu a oddělenou toaletu. Pro lepší představu dispozice bytu Vám zde přikládám p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 75 m2 - Chýšť.Nabízíme k prodeji
Před 114 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 75 m2 - Chýšť.Nabízíme k prodeji zděný byt o velikosti 3+1 s balkonem. Byt je po kompletní rekonstrukci. V bytě je krásná nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V bytě jsou dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem, prostorný obývací pokoj s balko... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 170 m2 - Hradec Králové -
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 170 m2 - Hradec Králové - Plotiště nad Labem.Hledáte prostorný byt s možností individuální rekonstrukce dle vašich představ? Nabízíme Vám unikátní příležitost kombinující výhody bytu a rodinného domu! Zprostředkujeme Vám prodej bytu 3+1 v Hradci Králové - Plotiště nad Labem, pouhých 5-10 minut od centra města. Byt se nachází ve 2. a 3. patře cihlového domu s vlastním vchodem a má celkovou obytnou plochu cca 170 m2. Po rekonstrukci v roce 2011 je připraveno 2. patro o rozloze přibližně 90 m2. Avšak hlavní potenciál skrývá podkroví s dalšími 80 m2 obytného prostoru, které čeká na vaši kreativitu a realizaci vašich návrhů. Inspirujte se přiloženým 3D půdorysem a vizualizací. Obě patra propojuje stylové dubové sch... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 se zahradou v Ostro
Před 114 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví na Starém náměstí v centru Ostrova. Byt o velikosti 127,82 m je umístěn ve 2. a 3. patře historického cihlového domu se zahradou. Příslušenstvím bytu je celý sklep v suterénu domu a zahrada za domem. V bytě po částečné rekonstrukci je kuchyňský kout, obývací pokoj, dětský pokoj, šatna, chodba, koupelna a samostatné WC a v patře pak ložnice. Klidná lok... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 799 000
 Kč
Loftový 1+kk s obytným patrem Kubánské náměstí
Před 114 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Loftový 1+kk s obytným patrem Kubánské náměstí.Nabízíme k prodeji loftový byt s výškově plnohodnotným obytným patrem 1+kk, o výměře 31,5m2, nacházející se v 2. nadzemním podlaží nově kompletně rekonstruované budovy na Kubánském náměstí Praha 10 - Vršovice. Výška stropu 4,5m, výška stropu v obytném patře 2,1m. Dispozice bytu: Vchodovými dveřmi vstoupíte do předsíně, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Předsíň je oddělena dveřmi od obývací části - obývacího pokoje, ve kterém je příprava na kuchyňskou linku a obytné patro. Součástí bytu je sklep přímo na patře o výměře 1,6m2. Byt je ve standardu COMFORT zahrnující kvalitní plovoucí podlahy, keram... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 110 m², Snědovice
Před 114 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardně velký byt po celkové rekonstrukci v ceněném místě Snědovic, jen 8 km od Štětí. Celkem jsou připravovány 4 bytové jednotky s rozlohou od 60 m² až po nadstandartní 110 m². Hotové a pro prodej ihned připravené jsou byty 100 m² a 110 m², zařízené kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem, plynovým kotlem a velkorysou podlahovou plochou všech pokojů. Nová dřevěná okna ladí s historickým prostředím domu stejně jako vysoké stropy. Tyto 2 velké byty jsou momentálně pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 190 000
 Kč
Prodej bytu 2+1+L v Abertamech, 61 m2, ul. Krátká
Před 114 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro vás vynikající příležitost koupit si krásný horský byt v Abertamech a ještě k tomu s lodžií! Po rekonstrukci jádra se změnou dispozice koupelny a v kuchyni je lépe využit prostor. Byt je světlý a příjemný, v klidné lokalitě. Přímo ve městě je sjezdovka a nástup na běžkařské stopy a cyklotrasy s napojením na Krušnohorskou magistrálu. Na dohled je skiareál na Plešivci - pouhé 3 km, dal... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 69 m2 v Příbrami, ul. Sokolovská
Před 114 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivně nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 69 m², umístěný na krásném a klidném místě v Příbrami VII. Byt se nachází v 1. patře bytového domu s cihlovou konstrukcí, který nedávno prošel celkovou revitalizací. V přízemí domu k němu náleží 2 sklepy a možnost využití společných prostor. Jednotka v minulosti prošla celkovou rekonstrukcí a má nová plastová okna. Jeho výhodné umíst... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 521 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 99 m², Brandýs nad Labem, s lodžií
Před 114 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji atraktivní byt 4+kk o velikosti 99 m², který je umístěný ve čtvrtém podlaží revitalizovaného panelového domu v žádané lokalitě Brandýs nad Labem. Tento byt již prošel rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu. Nabízí prostorný obývací pokoj s lodžii o velikosti 6 m² spojený s kuchyňským a jídelním koutem. K dispozici jsou tři další světlé pokoje, dvě funkčně vybavené koupelny s toaletou (jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem), technická míst... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 950 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 46 m2, Kladno, ul. Komenského
Před 115 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a hezký byt 1+kk o rozloze 46 m2 v prvním patře domu v centru Kladna, ul. Komenského. Byt zahrnuje vstupní chodbu, samostatný pokoj s šatnou, kuchyňský kout s oknem, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Byt je vhodný pro max. dvě osoby. Možno pron... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Poděbradech, ul. Hakenova
Před 115 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 69m², který se nachází v těsné blízkosti lázeňské kolonády. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu. Nemovitost je před rekonstrukcí, což dává novým majitelům skvělou příležitost upravit interiér podle svých představ. Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 54 m², Karviná, ul. Školská
Před 115 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+KK, který je po zdařilé rekonstrukci. Má atypické umístění v domě a to v -1 podlaží. Představte si to tak, že vejdete do vchodových dveří, sejdete zhruba 8 schodů dolů a jste u dveří bytu. Je zde vše nové, a tak bude první, kdo zde může bydlet (nebo jej začít pronajímat). Nové podlahy, zdi, stropy, led os... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 570 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Teplicích, ul. Písečná
Před 115 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+1 s užitnou plochou 68 m², nacházející se v klidné části obce Teplice. Byt je situován na 1. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu. Dispozice bytu nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení s výhledem na poklidné okolí. Tento byt v Teplicích s po... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 837 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 21 m², Louny, ul. Přemyslovců
Před 115 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o užitné ploše 21 m², situovaný v klidné části města Louny. Byt se nachází v cihlové zástavbě na 1. podlaží čtyřpodlažního domu. Nemovitost prošla kompletní revitalizací, je ve velmi dobrém stavu, připravena k okamžitému nastěhování. K dispozici je rovněž i podzemní podlaží, které nabízí další možnosti vyu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 325 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Teplicích, ul. Pražská
Před 115 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o užitné ploše 39 m², situovaný na 1. nadzemním podlaží panelového domu v oblíbené části Teplic. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě kousek od centra města, poskytující veškerou občanskou vybavenost v blízkém okolí. Byt je ve stavu, který je hodnocen jako dobrý, avšak nabízí možnosti dalšího kosmetického vylepšení dle představ nového majitele. Interiér bytu je prakticky řešen, skládá se ze dvou místností: ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 280 000
 Kč