Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+kk, 21 m², Louny, ul. Přemyslovců
Před 115 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o užitné ploše 21 m², situovaný v klidné části města Louny. Byt se nachází v cihlové zástavbě na 1. podlaží čtyřpodlažního domu. Nemovitost prošla kompletní revitalizací, je ve velmi dobrém stavu, připravena k okamžitému nastěhování. K dispozici je rovněž i podzemní podlaží, které nabízí další možnosti vyu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 325 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Teplicích, ul. Pražská
Před 115 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o užitné ploše 39 m², situovaný na 1. nadzemním podlaží panelového domu v oblíbené části Teplic. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě kousek od centra města, poskytující veškerou občanskou vybavenost v blízkém okolí. Byt je ve stavu, který je hodnocen jako dobrý, avšak nabízí možnosti dalšího kosmetického vylepšení dle představ nového majitele. Interiér bytu je prakticky řešen, skládá se ze dvou místností: ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 280 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 106 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 115 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+1 s užitnou plochou 106m² v centru části Moravská Ostrava. Jedná se o prostorný, moderně rekonstruovaný byt v cihlovém domě s pouze třemi bytovými jednotkami. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení s malou zahrádkou, ideální pro odpočinek. K bytu také náleží jedno parkovací stání a skvěle dimenzovaný sklep, což zvyšuje jeho praktičnost této nemovitosti. Bezpečnost zajišťuje moderní zabezpečovací systém a videotelefon. Vý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 090 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 114 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 115 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+kk s užitnou plochou 114m² v centru části Moravská Ostrava. Jedná se o prostorný, moderně rekonstruovaný byt v cihlovém domě s pouze třemi bytovými jednotkami. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení s příjemným balkonem, skvělým místem pro odpočinek. K bytu také náleží jedno parkovací stání a skvěle dimenzovaný sklep, což zvyšuje jeho praktičnost této nemovitosti. Bezpečnost zajišťuje moderní zabezpečovací systém a videotelefon. V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk/3xL,G, 118m2, OV, ul. Prušánecká, Praha 5 - Zličín
Před 115 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZERVACE Nabízíme k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví se třemi lodžiemi a uzamykatelnou garáží o celkové výměře 118m2, umístěný ve 2. nadzemním podlaží developerského projektu Metropole Zličín od společnosti Central Group. Jednotka je kompletně zařízena a připravena k okamžitému užívání. Dispozice - vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s přímým vstupem na terasu volně navazuje na vybavený kuchyňský kout s jídelní částí, dvě neprůchozí obytné místnosti s lodžií, koupelna s vanou, samostatná toaleta a komora. K bytu náleží ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 195 000
 Kč
Sklad, dílna pronájem 279 m2
Před 115 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmeme prostory v uzavřeném areálu 10 kmod dálnice D10, 10 minut od Turnova na hlavním tahu 15 minut od... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Prodám družstevní byt 3+1 Nové Město nad Metují
Před 115 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám družstevní byt 3+1 Nové Město nad Metují
Královéhradecký kraj
2 450 000
 Kč
Obchodní prostory 98,4m2
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
exkluzivní pronájem obchodních prostor o velikosti 98,4 m nacházející se v přízemí 3. patrové budovy na frekventovaném místě Malého náměstí v Benešově. Obchodní prostor v současnosti prodejna oděvů se sociá... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 000
 Kč
Boskovice, garážové stání, 13 m2, parkovací dům,
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Boskovice, garážové stání, 13 m2, parkovací dům, bezpečnostní vrata – garáž.Nabízíme prodej krytého parkovacího stání v parkovacím domě na ulici Otakara Kubína v Boskovicích. Stání o velikosti 13 m2 se nachází uprostřed řady a je k dispozici ihned. Vjezd do parkovacího domu je přes soukromé parkoviště zabezpečené závorou, vjezd do samotného parkovacího dom... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
399 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru 100m2, Praha 4 - Michle
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: MichelskaComm Vynikající investiční příležitost. Přenecháme zavedené potraviny v Praze, ulice Michelská, objekt směrem na hlavní ulici, novostavba v užívání od 01/2023, prostor v provozu od 06/2023, přenecháme ideálně s veškerým vybavením k provozu, cena domluvou, vice info a fotek i z průběhu dostavby a zařizování můžeme dodat. Většina vybavení 8 měsíců stará, některé kousky bazarové (ale to nikdo nekupuje v novém) např. velká vytrína Harrier nová vychází na cca 360 + tisíc, bazarová stála 180 a deset potřebný servis na bezstarostnou funkčnost. Třídvéřová lednice (vytrína) 1x, dvoudvéřová lednice (vytrína) 1x, stojací mrazák (vytrína) 1x, lednice vody 2x, lednice na zásoby ve skladu 1x, ostatní lednice a mrazáky (polepené) od dodavatelů - zařídíme přepis, regálový systém v celém obchodě + ve sklepě na doplnění dva záložní, komplet dřevěná sestava z masivu jako pokladní zóna - 2x stůl, sestava 3policových regálů za pokladnou (jeden ve sklepě, místo něho od dodavatele regal na c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 299 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 50 m², Slaný, ul. Kynského
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu přízemní komerční prostor o celkové výměře 50 m2. Prostor se skládá ze dvou místností a soc. zázemí, s možností využití ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 34 m², Frýdlant, ul. Husova
Před 116 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní prostory po rekonstrukci v srdci malebné části obce Frýdlant. Objekt se pyšní výbornou lokalitou v centru obce s veškerou občanskou vybaveností. Je připraven splnit náročné požadavky k podnikání. Dispozičně se jedná o 2 místno... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Hnojník
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout pronájem kanceláří v Hnojníku. Kanceláře, mají společnou kuchyňku a WC. Po dohodě, je v rámci pronájmu zasedací místnost. V areálu si můžete taky pronajmout, skla... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 800
 Kč
Prodej obchod a služby, 129 m², Ostrava, ul. Vřesinská
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Je mi potěšením Vám představit prodej tohoto komerčního objektu, který je využíván již 10 let jako zahradní centrum se zavedenou klientelou, na frekventovaném místě. Na pozemku je umístěna prodejna, zahradní chatka a dva fóliovníky. Parkoviště je v objektu. Budova je přízemní dřevostavba, která se skládá z terasy u vstupu a uvnitř se nachází prostor prodejny, šatna, kancelář, úklidová místnost a WC. Budova je vytáp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m2, DV - Praha - Vinohrady
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, 47 m2, DV - Praha - Vinohrady.Nabízíme slunný a útulný byt 2+kk s orientací na Jih, v prestižní lokalitě ul. Šrobárova na Vinohradech v Praze. Byt o ploše 46,8 m2 se nachází ve 3. nadzemním podlaží s výtahem. Byt je po zdařilé revitalizaci, nová hydroizolace a obklady. Byt je připravený ihned k nastěhování. V obývacím pokoji s kuchyní jsou parkety, v druhé místnosti je PVC. Okna jsou dřevěná a ve velmi dobrém stavu, takže neslyšíte hluk z ulice. Na chodbě a v koupelně nová vinylová podlaha. V bytě je etážové topení s novým plynovým kotlem. Částečně zařízená kuchyň. Nízké náklady, které činí 3.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 790 000
 Kč
SHANÍM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Spolubydlení
Před 116 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dobrý den, pracující žena hledá spolubydlení pokoj nezařízený v... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Hledáme byt k dlouhodobému pronájmu
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušný, pracující, tichý pár (vedoucí skladu a cukrářka) bez zvířat shání dlouhodobý pronájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme třípokojový byt k pronájmu
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rodina s dítětem shání k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk(1) v Praze s dobrou dopravní dostupností, může být částečně nebo kompletně zařízen. Z naš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Slušný muž shání menší byt k pronájmu
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, sháním 1+kk(1) na dlouhou dobu v Praze u MHD, mám trvalé zaměstnání, jsem pořádkumilo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám byt na Vinohradech
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám byt na Vinohradech v ulici Přemyslovská o rozloze 25,6m. Patrová postel, el... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500 000
 Kč
Byt
Před 116 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledám byt k pronájmu 1+1, nebo 1kk v okolí Plzně. Bez RK a kauce.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, Hodonín
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 1+1, 60m na pěší zóně ul. Dolní Valy v centru města Hodonín. Byt je nově po rekonstrukci a k pronájmu se nabízí s veškerým vybavením - kuchyňská linka, jídelní stůl a židle, lednice, sedací souprava, televize, šatní skříň, dvoulůžková postel, noční stolky a obývací stěna s úložným prostorem. Součástí bytu je také klimatizace na ovládání. Pronájem je možný pouze s veškerým vybavením. Byt je k nastěhování od měsíce 7/2... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk/terasa, 87,9 m², Nad Krocínkou,
Před 116 dny - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk/terasa, 87,9 m², Nad Krocínkou, Praha 9.Nabízíme Vám k prodeji byt 2+kk o výměře 55,9 m² a s terasou o výměře 32 m2. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.NP nově vznikajícího projektu "Nad Krocínkou" . K bytu je možno přikoupit garážové stání a sklep. Tento projekt se vyznačuje využitím nejnovějších stavebních postupů a technologií. Architektura budov byla navržena tak, aby ladila s okolím a zároveň poskytova... (více v detailu)
9 600 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1/balkon, 90 m2, ul. U Továrny,
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+1/balkon, 90 m2, ul. U Továrny, Brandýs nad Labem.Pronájem bytu 3+1, 90 m2, ul. U Továrny, Brandýs nad Labem. Byt se nachází v 1. patře cihlové činžovní vily, celkem má dům 2 patra. Dům je bez výtahu. Vybavení bytu ( kuchyně - linka s vestavnými spotřebiči (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, digestoř), lednice, jídelní stůl + 4 židle. Předsíň - vestavná skříň (2,7 x 2,8 x 0,7 m), psací stůl, nástěnná skříňka, policová skříňka. Obývací pokoj - bez vybavení. Dětský pokoj - palanda (když nebude vyhovovat ... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč