Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu Měnín 4+1
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+1 v obci Měnín Hledáte ideální bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Brna? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o celkové ploše 96 m v obci Měnín. Popis bytu Byt se nachází ve 4. patře bez výtahu a je ideální pro rodiny, které hledají klidné a pohodlné bydlení. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Výborná dostupnost Obec Měnín se nachází v těsné blízkosti Brna, což zajišťuje skvělou dostupnost do města. Díky pravidelným spojům veřejné dopravy se snadno a rychle dostanete do centra Brna, kde najdete všechny potřebné služby a zázemí. Skvělá lokal... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 56 m2 - Mníšek pod Brdy
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 56 m2 - Mníšek pod Brdy.!AKTUALIZACE CENY! Ve výhradním zastoupení nabízíme prostorný byt 2+kk s balkonem o celkové výměře 56,9 m2. Byt je v procesu převodu do osobního vlastnictví. K vlastnictví bytu náleží půdní prostor o totožné výměře 56,9 m2 s možností rozšíření na mezonetovou bytovou jednotku. Byt se nachází v... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Pronájem velkého bytu 4+1 s balkone
Před 116 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velkého bytu 4+1 s balkonem v centru Plzně na Americké tř. Byt je ve 2.NP cihlového bytového domu. Tento byt je prázdný kromě nové kuch. linky se sporákem. Výhodou tohoto bytu jsou 3 komory. 3 pokoje jsou průchozí a jeden je neprůchozí. Vytápění je dálkové. Byt je ihned k nastěhová... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 900
 Kč
Byt v OV Seifertova ulice, Žižkov, 1+kk, 34m2
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt v OV Seifertova ulice, Žižkov, 1+kk, 34m2.Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví, velikost 34m2 na Seifertově ulici Praha. Nově rekonstruovaný byt se nachází v 2. patře cihlového činžovního domu s 3m vysokými stropy. Dispozice bytu je následující: Vstupní dveře vedou do menší předsíně, z ní se vstupuje do kuchyňského koutu, který je oddělen od obývacího pokoje dveřmi. Z kuchyňského koutu je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Kuchyňský kout je vybaven vkusnou kuc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 340 000
 Kč
Pronájem velkého bytu 2+1 v centru
Před 116 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velkého bytu 2+1 (86 m) v centru Plzně - Goethova ul.. Součástí bytu je tzv. zimní zahrada. Na podlaze tohoto bytu jsou parkety a okna jsou původní. V bytě je nová kuch. linka se sporákem, jinak je prázdný. K nastěhování je byt okamžitě. El. energie a plyn-... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 400
 Kč
Prodej bytu 4+1 80 m² - Frýdek-Místek.Hledáte byt,
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+1 80 m² - Frýdek-Místek.Hledáte byt, který si můžete zařídit a předělat přesně podle vašich představ? Pak se podívejte na tento starší slunný byt o dispozici 4+1 a podlahové ploše 80 m2 (sklep není započítán) v klidné části Frýdku-Místku. Byt se nachází ve 3. podlaží panelového domu a disponuje samostatnou kuchyní, čtyřmi prostornými pokoji, koupelnou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 85 m², Ostrava - Vítkovice, ul. Erbenova
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v osobním vlastnictví. Byt má prostornou kuchyň se spíží a velkou koupelnu. Je nově vymalo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 577
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Libenicích, ul. Libenice
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu světlého a moderně řešeného bytu 4+kk o velikosti 113 m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží v právě dokončovaném projektu Libenice. Nemovitost naleznete v klidné části obce, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení s blízkostí přírody, avšak s dobrou dostupností do centra Kolína či Kutné Hory. Byt je designově řešený tak, aby co nejlépe vyhovoval současným požadavkům na komfortní bydlení. Na přání lze odhalit kamennou zeď v pokoji. Tuto nemovitost vřele doporuču... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 450 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. U Hostavického potoka
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte útulný domov v klidné části Hostavic? Pak vás jistě okouzlí tento světlý byt 1+kk o rozloze 36 m². Nachází se ve 3. patře čtyřpodlažního domu. Díky promyšlené dispozici a dostatku světla si ho zamilujete hned na první pohled. Byt je ideální volbou pro jednotlivce či pár h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Rakovník, ul. S. K. Neumanna
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 2+kk o užitné ploše 40 m². Tato nemovitost se nachází v klidné části Rakovníka II, v cihlovém domě se 4 nadzemními a 1 podzemním podlažím. Byt je situován v 1. nadzemním podlaží. Díky nedávné rekonstrukci se jedná o bydlení, které je moderní a připraveno k okamžitému nastěhování bez dalších nutn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 321 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Libenicích, ul. Libenice
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu světlého a moderně řešeného bytu 3+kk o velikosti 77m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží v právě dokončovaném projektu Libenice. Nemovitost naleznete v klidné části obce, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení s blízkostí přírody, avšak s dobrou dostupností do centra Kolína či Kutné Hory. Byt je designově řešený tak, aby co nejlépe vyhovoval současným požadavkům na komfortní bydlení. Tuto nemovitost vřele doporučujeme jak pro osobní byd... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 34 m², Lubná
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk v obci Lubná u Rakovníka. Obec je vzdálená od města Rakovník 5 km, zajíždí sem několikrát denně MHD. Byt se nachází v cihlové novostavbě dostavěné v roce 2017. Byt se nachází v přízemí domu a má ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chomutově, ul. Palackého
Před 116 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o užitné ploše 77 m² v družstevním vlastnictví, který se nachází v žádané lokalitě Chomutova, konkrétně v centru obce a v katastrálním území Chomutov I. Tento byt je umístěn v panelovém domě na 7. podlaží z celkem 8 nadzemních podlaží, což z něj činí ideální místo pro klidné bydlení s krásnými výhledy na město. Dispozice bytu zahrnuje 3 příjemně rozprostřené místnosti, které nabídnou dostatek prostoru pro komfortní život. Stav nemovitosti je hodnocen... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 299 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám zcela ojedinělou nabídku!! Tento byt 1+kk s prostorným balkónem a příjemným výhledem do zeleně, se nachází v 7NP panelového domu po kompletní revitalizaci, i díky tomu má byt velmi nízké náklady na bydlení! Je velmi útulný. Byly zde před pár lety provedené úpravy, jako například, položení plovoucí podlahy, zabudování kuchyňské linky, výměna interiérových dveří a výbava nábytkem, která je součástí prodeje. Ano,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 499 999
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Mostě, ul. Josefa Ševčíka
Před 116 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s celkovou užitnou plochou 96m², nacházející se v žádané lokalitě města Most, část obce Most II. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží z celkových 8 v panelové konstrukci. K bytu náleží i sklep. Samotný byt se může pochlubit dobře řešeným vnitřním rozložením, které poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro každodenní život. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, po rekonstrukci. Tato nemovi... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 289 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Libenicích, ul. Libenice
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu světlého a moderně řešeného bytu 2+1 o velikosti 52m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží v právě dokončovaném projektu Libenice. Nemovitost naleznete v klidné části obce, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení s blízkostí přírody, avšak s dobrou dostupností do centra Kolína či Kutné Hory. Byt je designově řešený tak, aby co nejlépe vyhovoval současným požadavkům na komfortní bydlení. Tuto nemovitost vřele doporučujeme jak pro osobní byd... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 980 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 41 m², Milovice, ul. V Břízách
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1 s velikostí 41 m² za 19 000 Kč měsíčně, včetně poplatků na energie. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné bydlení. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Slaném, ul. Stehlíkova
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 v panelovém domě v samotném srdci Slaného. Tento světlý byt se nachází v 8. nadzemním podlaží z celkových 9, disponuje užitnou plochou 33 m² a skládá... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 100
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21 m², Milovice, ul. V Břízách
Před 116 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+kk s velikostí 21 m² za 14 000 Kč měsíčně, včetně poplatků na energie. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající bydlení. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a t... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Plasích, ul. Babinská
Před 116 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o celkové užitné ploše 56 m², umístěný v klidné a vyhledávané části obce Plasy na sídlišti. Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu, který stejně tak prošel revitalizací a je ve velmi dobrém stavu. Skvělá lokalita s veškerou občanskou vybaveností v dosahu a příjemnou atmosférou na sídlišti. Uvnitř bytu najdeme tři útulné místnosti uspořádané do praktického layoutu, který maximálně využívá dos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 321 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 81 m², Kostelec n. Orlicí, ul. Jirchářská
Před 116 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 81 m², který se nachází ve vyhledávané části Kostelce nad Orlicí. Tento světlý byt je umístěný v 6. podlaží ze 7 pater panelového domu s výtahem. Dispozici tvoří tři samostatné prostorné místnosti, ideální pro pohodlné bydlení rodiny. Dům se nachází na klidném sídlišti, kde je vše potřebné v dosahu - obchody, škola, veřejná doprava. B... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 34 m², Olomouc, ul. tř. Svornosti
Před 116 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 34 m², situovaný ve 2. NP cihlového domu v oblíbené a klidné části Nová Ulice. Byt je ideální volbou pro studenty nebo pracující pár hledající pohodlné bydlení v blízkosti centra, přitom v klidné lokalitě. Interiér nabízí prakticky řešený prostor, který je plně vybavený pro komfortní život. K dispozici jsou skříně, kuchyňská linka s lednicí, pračka i postel. K bytu náleží sklep o rozloze 3 m2. Bydlení v cihlovém domě přináší kromě ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč
Ubytovací zařízení Dobřív
Před 116 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
DOBŘÍV Hledáte parkoviště pro své úspory? Skutečně zabezpečenou reálnou investici? Ubytovací zařízení Dobřív, rekonstruováno, okr. Plzeň, blízko do Rokycan a Holoubkova. Na D5, 22 pronajímaných bytů s veškerým zázemím (koupelna, WC, kuchyně), centrální topení v objektu, vlastní voda z centrální studny, všechny sítě vč. městského vodovodu a kanalizace, objekt kompletně po rekonstrukci, okna, fasáda, střecha, byty, stoupačky. TČ a dva automatické eko kotle – dřevo, uhlí, pelet... (více v detailu)
Plzeňský kraj
42 000 000
 Kč
Prodej, byt, 2+kk, 78 m2, ul. Franz
Před 116 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej, tj. úplatný převod podkrovního bytu vel. 2+kk v cihlovém objektu v Mariánských Lázních, městská část Úšovice. Vlastnictví nemovitosti je družstevní (anuita je rovna nule, tj. členský vklad je plně splacený). Byty se budou v roce 2025 převádět do osobního vlastnictví. Financování prostřednictvím úvěru je možné. Celková výměra bytu činí 56,10 m. Součástí bytu je slunná střešní terasa o výměře 7,3 m s orientací na západní stranu. K bytu dále náleží sklep. V objektu je dále kočárkárna a sušárna. Tento byt se nachází ve 3. patře (tj. 4.NP) cih... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 690 000
 Kč
Prodej byty 1+kk, 34 m2 - Praha - Velká Chuchle
Před 116 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 1+kk, 34 m2 - Praha - Velká Chuchle.Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk v prestižní lokalitě Velká Chuchle, ulice Hvězdářská. Byt o rozloze 34 m2 je perfektně klimatizován, takže se budete cítit komfortně po celý rok. Navíc k bytu patří zahrada o ploše 55 m2, ideální pro relaxaci, či grilování s přáteli. Dům byl postaven renomovanou společnos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 790 000
 Kč