Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod, služby, 106 m², Příbor
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výjimečné nebytové prostory umístěné přímo v srdci historické části Příboru, na náměstí s veškerou občanskou vybavenosti. Jedná se o prostory s užitnou plochou 106 m2, který nabízí unikátní možnosti pro podnikatelské využití v prestižní lokaci. Konstrukce domu je původní, což vtiskuje stavbě nezaměnitelný charakter. K dispozici je celkem 106 m2, který může sloužit jako prostorný obchod nebo kancelář.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Výrobní objekt, sklad, 1396 m2
Před 117 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt v atraktivní lokalitě Horní Bříza, na okraji obce. Prostor se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlové budovy a celková užitná plocha činí 1396m². Přesun materiálu je zajištěn zdviží o nosnosti 2800 kg. Nosnost podlah činí 1t/m². Střecha je kvalitně zateplena a teplotu zde udržuje i nájemník nacházející se pod tímto objektem. Nemovitost je ve velmi do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Obchodní prostory 18 m2 - Velká Bíteš
Před 117 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej obchodní prostory, 18 m2 - Velká Bíteš.Je Vaším snem podnikat ve vlastních prostorech? Máme pro Vás ideální příležitost ve Velké Bíteši. Komerční prostor s přímým vstupe... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem kanceláře 130 m2 dispozičn
Před 117 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře velikosti 130 m dispozičně řešené jako 2+kk, která se nachází ve 3.NP (2. patro) bez výtahu v cihlovém domě v širším centru, Praha 8- Karlín, ulice Pobřežní. Tato kancelář je tvořena vstupní chodbou, jednou samostatnou kanceláří, dále otevřeným prostorem s kuchyňským koutem a koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Podlahy jsou dřevěné parketové a dlažba, okna nová dřevěná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 850
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavb
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 9723 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnosti 0,35 a maximální výškou b... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 584 500
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavb
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 4861 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnost... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 291 500
 Kč
Pronájem kanceláře 100 m2 dispozičn
Před 117 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře velikosti 100 m dispozičně řešené jako 3+kk, která se nachází ve 3.NP (2. patro) bez výtahu v cihlovém domě v širším centru, Praha 8- Karlín, ulice Pobřežní. Tato kancelář je tvořena vstupní chodbou, dvěma samostatnými kancelářemi, dále otevřeným prostorem s kuchyňským koutem a koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Podlahy jsou dřevěné parketové a dlažba, okna nová d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 500
 Kč
Pronájem 2 místností v suterénu
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem 2 nebytových místností v ulici Bedřicha Smetany 55, Nymburk. Nabídněte vaší představu, k čemu by jste chtěli místnosti využít. Místnosti jsou v suterénu. K dispozici WC, přístup k vodě. Volné i... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 24 m², Staré Sedlo, ul. Sokolovská
Před 117 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní prostor pro kancelář či služby v samém srdci Starého Sedla u Sokolova. Prostory nabízí plochu 24 m². Prostor aktuálně prochází rekonstrukcí. Tato nemovitost se nachází v centru obce, 3 minuty chůze od autobu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Prodej prostor obchod a služby v Soběslavi, ul. Wilsonova
Před 117 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V městě Soběslav pro vás máme připravenou unikátní nemovitost, ideální pro váš obchodní nebo výrobní záměr. S celkovou plochou pozemku 880 m² a zastavěnou plochou 390 m², včetně kancelářských prostor, prodejních ploch a skladů, máte k dispozici dostatek prostoru a flexibility pro váš podnikatelský růst. Poloha této nemovitosti v centru města zajišťuje vysokou míru dostupnosti a viditelnosti, což je klíčové pro úspěch va... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 800 000
 Kč
Pronájem ateliéru v Nymburce
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu ateliér o velikosti 91m² situovaný v klidné části města Nymburk. K dispozici je jeden velký otevřený prostor, který je možné podle potřeb případného nájemce upravit či rozdělit. Touto nabídkou získáte reprezentativní prostor pro vaše podnikatelské aktivity. Celý objekt je v uzavřeném a bezpečném areálu střežený kamerovým systémem... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900
 Kč
Pronájem provozní plochy 3000 m2, Tuchlovice
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální prostor pro své podnikání či hobby? Nabízíme k pronájmu pozemek o rozloze 3000 m² v obci Tuchlovice. Tento kompletně oplocený pozemek s vlastní branou je ideální pro skladování, pěstování nebo chov zvířat. Pozemek nabízí soukromí a bezpečí díky kompl... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Benešově, ul. Ke Stadionu
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory o velikosti 123 m² nacházející se v přízemí 1. patrové budovy u frekventované silnice směrem na Prahu či Tábor. Prostor se skládá z prodejní haly, 2 skladků a sociálního zařízení s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem. Disponuje 2 vchody a prosklenou výlohou takže je ideálním pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
26 000
 Kč
Pronájem garážového stání 16 m², Pardubice, ul. Jana Palacha
Před 117 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem garážového stání (garáže) pod domem, Pardubice - ul. Jana Palacha. Šířka vjezdu garáže 23... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Prodej výrobního objektu, Bruntál, ul. Chelčického
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výjimečný výrobní objekt v centru obce Bruntál. Jedná se o hlavní budovu s výrobní halou a skladovací halu, která je v současné době pronajatá ke skladování uhlí. Objekty jsou rozprostřeny na pozemku o rozloze 6279 m² s celkovou užitnou plochou 1500m². Poloha v centru obce zajišťuje výbornou dopravní dostupnost a viditelnost, což představuje velkou výhodu pro podnikání nebo výrobu. Nemovitost je ideálním řešením pro investory, kteří hledají prostor pro své podnikatelské aktivity v atrak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 500 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Louny, ul. Mírové n.
Před 117 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o velikosti cca 40 m2, v historické budově v samém středu náměstí v Lounech. Prostor je situovaný na jižní stranu, jedná se o prosluněnou a klidnou část objektu. Součástí nabízeného prostoru je vstupní místnost, kuchyňka s předmístností, hlavní místnost a za ní se nacházející uzavřený skladový prostor. Dále sociální zázemí s umyva... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru, 37 m², Liberec, ul. Hodkovická
Před 117 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor v nájemním domě o CP 37 m2, který se nachází v Liberci, ul. Hodkovická. Měsíční nájemné 9.500,- Kč + zálohy dle spotřeby s vlastními odečty všech měřidel, topení 1.000,- Kč, el. 1000,- Kč a voda 500,- Kč. Jistina 2 nájmy a jeden nájem RK. Právě probíhá rekonstrukce kuchyňky o CP 8 m2, která navazuje na tento prostor a bude po dokončení možné využití, součástí výše nájmu. Na chodbě toaleta a umyvadlo... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 70 m², Nové Strašecí
Před 117 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás nebytový prostor s možností bydlení v srdci Nového Strašecí. Tento objekt v rodinném domě nabízí 70 m2 prostoru s vlastním vchodem. Dispozice zahrnuje 3 p... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 74 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 118 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 74 m2 -.Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 74m2, umístěný ve 2. nadzemním podlaží dvoupodlažního panelového domu, na klidném místě v Kladrubech. Tento byt se může pochlubit velmi dobrým stavem, díky pečlivému udržování a pravidelným rekonstrukcím. Byt poskytuje komfortní bydlení s výbornou dispozicí pokojů, prosvětlenými prostorami a praktickým uspořádáním... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 319 790
 Kč
Prodej, byt 3+1, 76m2, Selicharova, Hradec Králové
Před 118 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 v OV a o celkové užitné ploše 76m2. Byt se skládá ze vstupní prostorné chodby, součástí je na míru řešený nábytek s osvětlením - lavice s botníkem a věšákem, na podlaze dlažba. Koupelnové jádro je umakartové, po částečné revitalizaci - nalepena tapeta. Kuchyně je v pův... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 350 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, ul. V Sadech, Mari
Před 118 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 3+1 v původním udržovaném stavu v centru Mariánských Lázní. Byt je v osobním vlastnictví. Celková plocha bytu činí 67 m. Byt je situován do 5.NP (4. patro) zděného patrového objektu. K bytu náleží balkón s orientací na západní stranu. Okna jsou nová plastová. K bytu dále náleží sklepní kóje. Měsíční náklady činí 5.009,- Kč. V objektu není osobní výtah. Objekt se nachází ve výborné dopravní a pěší dostupnosti do centra města. Celkový stav domu je velmi dobrý. Objekt je zateplený, střecha je nová. Parkování je možné u objektu. Veškerá potřebná občanská ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 700 000
 Kč
Pěkný byt 2+kk po rekonstrukci 46 m2
Před 118 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Velmi pěkný byt v osobním vlastnictví po rekonstrukci o dispozici 2+kk a ploše 46 m2, který je situován v přízemí panelového domu v ulici Prusíkova v Praze 5, Stodůlky na sídlišti Velká Ohrada. Součástí bytu je sklep v suterénu téhož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500 000
 Kč
Nabídněte k prodeji menší byt v Praze a okolí -
Před 118 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte k prodeji menší byt v Praze a okolí - např. garsonieru apod., může být v přízemí nebo posledním patře bez výtahu, možno i v suterénu, může být taktéž v husté zástavbě nebo hlučné ulici, stav ani vlastnictví bytu ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabídněte k prodeji menší byt v Praze a okolí -
Před 118 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte k prodeji menší byt v Praze a okolí - např. garsonieru apod., může být v přízemí nebo posledním patře bez výtahu, možno i v suterénu, může být taktéž v husté zástavbě nebo hlučné ulici, stav ani vlastnictví bytu ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabídněte k prodeji menší byt v Praze a okolí -
Před 118 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte k prodeji menší byt v Praze a okolí - např. garsonieru apod., může být v přízemí nebo posledním patře bez výtahu, možno i v suterénu, může být taktéž v husté zástavbě nebo hlučné ulici, stav ani vlastnictví bytu ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno