Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Před 119 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+kk o užitné ploše 30 m², který se nachází ve 4. podlaží novostavby v klidné části Staré Boleslavi. Byt je ve velmi dobrém stavu a připravený k okamžitému nastěhování. Jednotka zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu a místnost s kuchyňským koutem, který je nadstandardně vybaven spotřebiči na míru. V bytě je také spousta designových prvků. K bytu náleží sklepní kóje a garážové stání, je také možnost využívat kol... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Na Svahu
Před 119 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi bytovou jednotku 3+1 o celkové ploše 94,8m², v klidné části města Jablonce nad Nisou- Kokonín, v ulici Na Svahu. Byt se rozkládá v prvním podlaží bytového domu se zahradou. V bytě se nachází vstupní chodba, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, plynový kotel, prostorná kuchyně s rohovou linkou a jídelní částí, obývací pokoj průchozí, dětský pokoj s patrovo... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 67 m2 - Praha - Vinohrady
Před 119 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 67 m2 - Praha - Vinohrady.Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu moderní byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 67,4 m2. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem, situovaného v prestižní ulici Vinohradská, Vinohrady. Byt se skládá z otevřené kuchyně spojené s obývacím pokojem, prostorné chodby, moderní koupelny a samostatného WC. K dispozici je také útulná ložnice. Součástí pronájmu je sklep a balkón. V obývacím pokoji zůstane sedací souprava včetně konferenčního stolku a televize, dále plně vybavená kuchyň s lednicí. V ložnici zůstane po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 59,1 m2, Balkón, Praha 2 Nusle
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bytová jednotka s dispozicí 2+kk se nachází v 1. podlaží domu v pražských Nuslích. Sousedství s krásným parkem Jezerka vás naprosto okouzlí. Celková plocha bytu je tedy 59,1 m2. Byt disponuje balkonem o výměře 2,2 m2. Vlastnictví: osobní Dispozice: 2+1 Celková plocha: 59,1 m2 Podlahová plocha: 54,8 m2 Podlaží: 1 (zvýšené přízemí) Balkon: 2,2 m2 Sklepní kóje: 2,1 m2 Stav jednotky: stávající Koupě bytu možná ihned. Financování koupě bytu Vám zajistíme. K bytu náleží také sklepní kóje o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 903 000
 Kč
Nájem kanceláří od 15 m2, na MHD, Praha 10
Před 120 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nájem hezkých kanceláří v administrativní budově v areálu s vrátnicí na Praze 10, Strašnice. Prostory se nacházejí ve 2 a 3 patře budovy. Výtah a schodiště k dispozici. Výměra kanceláří: 15 až 120 m2 Cena nájmu: 155 Kč/m2/měsíc Na chodbě je společ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
155
 Kč
Pronájem obchodních NEBYTOVÝCH prostor 5m2
Před 120 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronájem obchodních NEBYTOVÝCH prostor Vítkov! NENÍ URČENO K BYDLENÍ! 1 místnost 0 koupelen Nájemné: 1500 Kč + služby - dle záměru podnikání Kauce činí dva měsíční nájmy: 3000,- Kč Prostor se nachází Ve Vítkově okr. Opava přímo na náměstí Jana Zajíce 3. Neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Prodej pěkného bytu 2+1 v Šanově, okr. Znojmo
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+1 v Šanově. Byt o výměře 50 m2 se nachází ve třetím patře bytového domu. V roce 2019 prošel celkovou rekonstrukcí. Nové plastové okno v kuchyni a v pokoji. Pěkná koupelna je vybavena vanou a toaletou, je v ní místo na pračku. Podlahy v pokojích jsou PVC. V ložnici je velká šatní skříň. Vytápění a ohřev vody je řešený vlastním plynovým kotlem a radiátory. K bytu náleží klasická sklepní kóje. Dům stojí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem plochy na parkování v areálu
Před 120 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Areál PANORAMA centrum ulice Ostravská 494, Sviadnov 73925. (naptoti Lidlu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 34 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 120 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář o velikosti 34 m2 se na... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 777
 Kč
Obchodní prostory 42m2 - Brno - Veveří
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej obchodní prostory, 42 m2 - Brno - Veveří.Exkluzivní nabídka - Prodej komerčního prostoru v centru Brna Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme obchodní jednotku: Popis nemovitosti: Užitná plocha: 45 m2 Přízemní: obchodní jednotka v centru Brna Velmi viditelné místo s velkými výkladními okny do ulice Součás... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu, Hradec Králové
Před 120 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory, které se nachází na okraji Hradce Králové v Plotištích nad Labem. Celková plocha se skládá ze dvou hal. První hala má 126,72 m² a druhá hala ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem vybavené restaurace
Před 120 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu restauraci v Českém Brodě o rozloze 257m². K restauraci je možno si pronajmout kompletně zařízený kulturní sál 300m² pro velké akce. Tento jedinečný prostor nabízí vše, co potřebujete k okamžitému startu – ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek pro komerč
Před 120 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku o rozloze 6.439 m v Úsilném ve městě České Budějovice. Pozemek par. číslo 269/4 zapsaný na LV 167 v kú Úsilné. Územně plánovací informaci s informacemi o možnosti zástavby na pozemku naleznete mezi fotografiemi. Ve vzdálenosti cca 600 m vede plyn, vodovod a kanalizace. Doporučuji prohlídku, pozemek se nachází cca 10 minut od centra města České Budějovice. K dispozici máme komplet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 373m², Malé Svatoňovice, ul.Nádražní
Před 120 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní objekt v centru obce Malé Svatoňovice, který je ideálním místem pro podnikání v oblasti obchodu a služeb. Objekt o třech nadzemních podlažích na pozemku o ploše 261 m² nabízí užitnou plochu 373 m². Budova je v dobrém stavu s konstrukcí smíšená, zděná, nepodsklepená s plochou střechou. Do objektu je zaveden plyn, což umožňuje široké využití prostor dle potřeb nového majitele. Nemovitost obsahuje celkem 21 místností, umožň... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 484 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 305 m², Strašice
Před 120 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výrobní objekt v klidné části obce Strašice ve výborném stavu a s užitnou plochou 305m². Objekt se rozkládá na jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží, celkem disponuje osmi místnostmi a poskytuje tak široké možnosti pro využití. Stavba je postavena z cihly, což zaručuje stabilitu a dlouhodobou udržitelnost. Objekt prošel nedávnou rekonstrukcí střechy. Jde o ideální příležitost pro realizaci vašich podnikatelských záměrů v příjemném a inspiru... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 450 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 140 m², Nezabylice
Před 120 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt o užitné ploše 140 m², umístěný na okraji části obce Nezabylice. Tento objekt se nachází v přízemí (1. nadzemní podlaží) cihlové budovy, ve velmi dobrém stavu. V rámci prostor jsou k dispozici 2 místnosti, což umožňuje variabilní využití, ať už pro menší výrobní činnosti, skladování nebo jako dílnu pro řemeslné práce. Poloha na okraji obce garan... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej garážového stání, 13 m², Praha
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garážové stání v objektu podzemních garáží v městské části Praha - Troja. Jsou kryté, přístup pomocí kódového zámku před vjezdem. Pouze pro majitele parkovacích míst, přístup není možný pro nikoho jiného. Velmi bezpečné kryté parkovací místo. Jde o podélné pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550 600
 Kč
Pronájem obchod a služby, 54 m², Kolín, ul. Kouřimská
Před 120 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zajímavou obchodní jednotku o užitné ploše 54 m², umístěnou v atraktivní části Kolín I, v samém srdci města. Nemovitost se nachází na 1. nadzemním podlaží ze 2 a je ideálním prostorem pro Vaši prodejnu nebo službu, díky své exkluzivní lokalitě s vysokým provozem. Místnosti jsou ve velmi dobré... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 110 m², Nezabylice
Před 120 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kvalitní výrobní objekt o celkové užitné ploše 110 m², který se nachází na okraji obce Nezabylice. Objekt je umístěn v klidné části na 1. nadzemním podlaží a je ideálním místem pro rozvoj vaší výrobní činnosti nebo podnikání. Nemovitost se skládá z 2 místností a byla postavena z cihly, což zajišťuje vysokou stabilitu a kvalitu. Stav objektu je hodnocen jako velmi dobrý, což... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 28 m², Semtín
Před 120 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem jednotlivých kanceláří včetně zařízení (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, digestoř, vestavná skříň) s plochou cca 28 m² v Semtíně. Výhodou kanceláří je vlastní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Ve společných prostorách je společenská místnost s velkou sedací soupravou a vstupem na terasu. Jde o klidnou lokalitu s ... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Prodej prostorného bytu 3+1, Praha
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje bytovou jednotku v činžovním domě se dvěma podzemními a sedmi nadzemními podlažími. Bytová jednotka se nachází v 5. podlaží. Byt se skládá ze tří prostorných pokojů, kuchyně, předsíně, koupelny, WC, zasklené zimní zahrady, nezasklené terasy a balkonu. Podlahová plocha bytu (včetně zimní zahrady, terasy a balkonu) činí 110,02 m. Bytový dům se nachází na sídlišti Velká skála, které bylo vybudované v roce 1999. Sídliště se nachází v klidné zóně zeleně na hraně údolí Vltavy. Lokalita je bez negativních účinků městské aglomerace. V blízkém okolí je veškerá občanská vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám pronájem bytu v Praze Čakovice be
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Řidič kamionu, 64 let hledám pronájem zařízeného bytu 1 kk a nebo 2+kk k pronájmu v Praze Čakovice bez realitky. Co nej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem pokoje
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
par hleda pronajem pokoje u starsich lidi Praha vypomoc dekujeme
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk 71 m².V exkluzivním zastoupení
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 71 m².V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme velmi světlý a prostorný byt o dispozici 2+kk a ploše 72 m2. K bytu náleží také kóje. Nachází se v panelovém domě s výtahem v klidné a žádané části Prahy 8 - Kobylisy. Orientovaný je na 3 světové strany a nabízí překrásné výhledy do zeleně. Jednotka sestává ze světlého obývacího pokoje s kuchyní, prostorné ložnice, koupelny se sprchou i vanou, wc zvlášť a chodby. Je určena k rekonstrukci, která nabízí příležitost vytvořit ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 200 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 94 m2 - Příbram VII.Dobrý den,
Před 120 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 94 m2 - Příbram VII.Dobrý den, rádi bychom Vám touto cestou představili krásný slunný byt 3+1 v Příbrami o rozloze 94 m2. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi. Z prostorné vstupní haly se snadno dostanete do všech pokojů, kuchyně, koupelny a na záchod. Vstupní hala nabízí několik zabudovaných skříní a úložných prostor. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem. Najdete zde také prostor pro pračku a ledničku, včetně spíže. Záchod a koupelna jsou oddělené, stejně jako všechny ostatní pokoje, které nejsou průchozí. V koupelně se nachází vana s vlastním ohřevem vody a prostorným sprchovým koutem. Byt disponuje dvěma menšími místnostmi, které lze využít jako ložnici, dětský pokoj či ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 495 000
 Kč