Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk 80 m²
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Krásný slunný 3+kk, lodžie, komora v bytě, sklep, osobní vl., krásný výhled, 7. patro - přímo metro "B" Rajská zahrada, po komplet rekonstrukci byt i dům, nízké náklady, v docházkové vzdálenosti školka, škola, potraviny, pošta, cukrá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Velmi dobře řešený 3+1/2x lodžie, krásné místo.
Před 120 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V rámci insolvenčního řízení (hypotékou lze hradit pouze se zajištěním jinou nemovitostí) nabízíme prostornou bytovou jednotku 3+1 (předsíň, 3x pokoj, kuchyň, koupelna, WC, komora, spíž, celkem 73m2 + 2x lodžie 6m2) s příslušenstvím (obrovská zděná sklepní kóje v 1. NP domu, celkem 11m2) ve 3. patře zděného domu bez výtahu. Dům prošel v roce 2023 zdařilou rekonstrukcí (plastová okna, zateplení fasáda), která se bude splácet dle požadavků vlastníka nízkou měsíční splátkou, přičemž cca 1/3 je již ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 390 000
 Kč
Přenechám nájemní smlouvu k bytu 3+1/L
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Přenechám nájemní smlouvu na byt 3+1/L, 82m2, po rekonstrukci, 6.p.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650 000
 Kč
Prodám byt 3+1
Před 120 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodám byt 3+1 (68 m2) v obci Mořkov na ulici Obchodní, jedná se o přízemní byt po rekonstrukci ve čtyřbytověm domě s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 34 m² - Mladá Boleslav.Velmi rádi
Před 120 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+1 34 m² - Mladá Boleslav.Velmi rádi bychom Vám v zastoupení majitele nabídli k prodeji atraktivní bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk (1+1) a užitné ploše 36 m2, která se nachází ve 2. patře pavlačového cihlového domu bez výtahu, v ulici Pod Borkem v Mladé Boleslavi. Bytová jednotka (34,3 m2) je umístěna u schodiště, ne na pavlači, je v perfektním stavu a hned k dispozici. Vytápění a ohřev teplé vody je řešen plynovým kotlem, podlaha plovoucí, ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 45m2 v Moravském Berouně, ul. gen. Svobody
Před 120 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi družstevní byt 2+1 v 1. patře ze 7, který se nachází v Moravském Berouně na ulici gen. Svobody s možností převodu do osobního vlastnictví. Byt je v původním stavu, tudíž nabízí širokou škálu možných úprav interiéru a je připraven k rekonstrukci dle Vašich představ. Dům se nachází v klidné, ale zároveň dostupné lokalitě v blí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 308 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Praha 8- Kobylisy, ul. Rajmonova
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivní nabídka unikátního bytu 2+kk o užitné ploše 46m² v ikonickém a legendárním kaskádovitém domě s inspirací ze Švýcarska, situovaném v nejzelenější části Prahy 8 - Kobylisích. Tento byt se nachází na 5. podlaží a je před rekonstrukcí, což nabízí ideální příležitost přetvořit prostor podle vlastních představ. K nemovitosti náleží jedinečná velká terasa o rozloze 24m² s jižní orientací, skvělá pro relax a odpočinek. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně sympatických rest... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 540 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Českých Budějovicích, ul. J. Opletala
Před 120 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s užitnou plochou 61m², situovaný ve vyhledávané části České Budějovice, na 9. nadzemním podlaží panelového domu. Tento byt se nachází v původním, ale dobře udržovaném stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Byt se skládá ze 3 místností, které poskytují dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Díky lukrat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 375 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 42 m², Ústí nad Labem, ul. Drážďanská
Před 120 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám útulný a světlý byt v oblíbené a živé části Krásného Března. Tento byt se nachází ve třetím podlaží čtyřpodlažního domu s pevnou cihlovou konstrukcí, což zajišťuje dobrou zvukovou izolaci a stabilní teplotu po celý rok. Velkou výhodou je také možnost parkování ve dvoře za domem. Umístění bytu v rušné části Krásného Března n... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 605
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Praha 8, ul. Rajmonova
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Unikátní byt s unikátní terasou. Nabízíme Vám v exkluzivním zastoupení k prodeji ikonický byt 2+kk o užitné ploše 46 m² v žádané lokalitě Prahy 8 - Kobylisy. Byt se nachází v 5. patře legendárního domu inspirovaného švýcarskou architekturou, nabízejícího jedinečnou životní atmosféru. K bytu náleží opravdu velká prostorná terasa 24m² s okouzlující jižní orientací, ideální pro Vaší relaxaci. Dům stojí jen pár kroků od stanice metra C Ládví v prostředí plném zeleně a s kompletní občanskou vybaveností v těsné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 540 000
 Kč
Prodám 1/2 rodiného domu ve Varnsdorfu.
Před 120 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
V žádané lokalitě pod Hrádkem ve Varnsdorfu prodám 1/2 rodinného domu se zahradou, vlastní garáží a terasoua půl půdy.Kuchyňská linky se spotřebiči a 3 pokoje WC a koupelna samostané.Plastová okna,plovoucí podlahy, vytápění plynovým kondenzačním kotel-revize.Garáž je pod terasou vjez ze silnice m.Z kuchyně výstup na velkou terasu a opět výstup z terasy na zahradu po schodech .Zahrada rozdělana pro oba vlastníky chodníčkem ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem atypického bytu, 77 m², Zlín, ul. Dlouhá
Před 120 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás připraven pronájem tří pokojů ve Zlíně, na ulici Dlouhá. Jedná se o dva samostatné pokoje, každý pro dvě osoby, a jeden je až pro čtyři osoby. Jedná ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Zlín, ul. Školní
Před 120 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledáte pohodlné bydlení v centru Zlína? Nabízíme vám k pronájmu byt 2+1 s balkonem, o celkové výměře 56 m² na ulici Školní. Byt je situován ve 4. NP bez výtahu. Orientace bytu je východ, západ a je částečně zařízen.... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 800
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Praha, ul. Sicherova
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 2+kk o podlahové ploše 41 m², který v sobě spojuje výhody bydlení v bytě, ale pohodlím dokáže nahradit i menší rodinný dům a to hlavně díky terase s dřevěnou pergolou a dvěma zahrádkami o ploše 100 m², na kterých pohodlně vybudujete například i bazén. Součástí bytu je dále osmimetrový balkon a garážové stání pro jedno auto. V chodbě bytu je praktická dvoumetrová vestavná skříň, která vyřeší veškeré nutné úložné prostory. Koupelna disponuje pohodlnou vanou se sprchovou st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Děčíně, 32 m2, ul. Tyršova
Před 120 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji praktický byt 1+kk o užitné ploše 32 m², nacházející se v cihlovém domě v srdci Děčína, části obce Děčín I. Byt je připravený s kompletním zařízením, což z něj činí ideální investici pro okamžité užívání či pronájem. Disponuje dálkovým vytápěním a ohřevem vody, což je ekonomickou a praktickou výhodou pro každodenní život. V bytě jsou instalována plastová okna směřují... (více v detailu)
1 290 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Česká Třebová, ul. Křib
Před 120 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu slunný byt 1+1 o celkové ploše 37 m², který se nachází na sídlišti Křib v České Třebové v 8.NP panelového domu s výhledem na okolí. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Dispozičně: kuchyň, pokoj, koupelna, WC a chod... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Dašicích, ul. 28. října
Před 120 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt 2+kk o celkové užitné ploše 60m², nacházející se v klidné části obce Dašice. Byt je situován na 1. podlaží cihlového domu s celkem 3 nadzemními podlažími a je doplněn o podzemní podlaží pro technické zázemí nebo další skladování. Díky umístění a charakteru nemovitosti se jedná o ideální volbu pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností městské infrastruktury. Nemovitost se pyšní velmi dobrým stavem, je ihned připravena k nastěhování... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 72 m2, Praha 8 - Kobylisy, ul. Slancova
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 se zasklenou lodžií, 71,9 m2 (67,4 m2 byt + 4,5 m2 lodžie), v 7. patře zatepleného rekonstruovaného domu s výtahem. V klidné části sídliště obklopené množstvím zeleně, poskytující krásný výhled na okolí. Byt sestává ze tří místností, které nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a rekonstrukci podle vlastních představ. Neprůchozí pokoje, plastová okna, zděné jádro. Kolárna v suterénu domu. Lokalita je atrakt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 190 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Rychnov nad Kněžnou, ul. Na Trávníku
Před 120 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte byt v centru Rychnova nad Kněžnou? Celý byt je po rekonstrukci s novou kuchyní se spotřebiči a novými podlahami. Byt se nachází centrálně v domě a to ve... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 75 m², Ústí nad Labem, ul. Rabasova
Před 120 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 75 m². Je ideální pro rodiny, které hledají skutečný pocit domova. Jednotka se nachází ve čtvrtém podlaží panelového domu v Doběticích. Jednoduchá a přehledná dispozice bytu Vás zaručeně osloví. Velkým benefitem je zde prostorný obývací pokoj, ve kterém můžete trávit příjemné chvíle se svojí rodinnou. Klid a pohodu si můžete u... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 138 m², Praha, ul. Zenklova
Před 120 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 3+1 v blízkosti metra Kobylisy s parkováním na vlastním pozemku. Světlý a prostorný byt v podkroví cihlové vily poskytuje jedinečný prostor o rozloze 130 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje, dvou ložnic, samostatné kuchyně a koupelny s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Dále zde naleznete světlou vstupní halu se schodištěm a samostatné WC. Taktéž má dva na jih orientované balkon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Hranicích, ul. U pošty
Před 120 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Hranicích u Aše. Byt se nachází v přízemí panelového domu. Je v původním stavu. Byt se prodává z velké části zařízený. Vzhledem k umístění v blízkosti Německa, je koupě také vhodná jako investiční ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor
Před 121 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Naše společnost Vám nabízí pronájem kancelářského prostoru v 1. NP o velikosti 120 m2 (dá se rozdělit na 2x 60 m2). V areálu PANORAMA centrum, Ostravská 494, 739 25 Sviadnov. Areál se nachází naproti Lidlu ve Sviadnově, zastávka BUS. K dispozici je kuc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 122 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej hotelu, penzionu, 335 m², Harrachov
Před 122 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme vyhledávaný penzion v klidné části Harrachova. Objekt prošel rekonstrukcí v r. 2004 a nachází se ve velmi dobrém stavu. Penzion je rozložen do 2 nadzemních podlaží a disponuje apartmány 2x 1+kk a 3x 2+kk. K objektu náleží i prostorná společenská místnost s přístupem na zastřešenou terasu, sauna, vířivka a prostorné parkoviště. Velká zahrada s ohništěm je ideálním místem pro venkovní aktivity. Penzion se může pochlubit stálou klientelou a doložitelnými pří... (více v detailu)
Liberecký kraj
24 999 000
 Kč