Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Bar k pronájmu o vel. 145 m2, Praha
Před 125 dny - ANNONCE
Nabízíme hospodu - bar k pronájmu o velikosti cca 145 m2 v rezidenční lokalitě na sídlišti, Praha - Prosek. Bar je situován v přízemí s velkými výlohami a vchodem přímo z ulice. Celková kapacita k sezení zodpovídá cca 60 míst. K dispozici je i zahrádka před provozovnou s kapacitou cca 24 míst, která je v ceně nájmu. Zázemí dává dostateční prostor na vytvoření přípravny, kanceláře nebo skladovacích prostorů. V případě zájmu ... (více v detailu)
60 000
 Kč
Restaurace, stravování, 180 m², Třebíz
Před 125 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost s velkým potencionálem využití, jak k podnikání tak k bydlení.Jedná se o motorest v Třebízi v těsné blízkosti hlavního tahu Praha - Chomutov. Nemovitost je vybavena potřebným zařízením pro provozování restaurace včetně kuchyně, skladů a sociálních zařízení. Kapacita restaurace je pro 50 osob, další prostor k pos... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 400 000
 Kč
Restaurace, stravování, 420 m², Mrákotín
Před 125 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej hostince včetně bydlení se zaběhnutým provozem v centru Mrákotína. V přízemí objektu se nachází bar, velký sál kde je možné pořádat svatby a různé společenské akce a salon s herním stolem, moderní kuchyně, separé a 2 toalety. V zadní části budovy je veliký sklad a garáž. V nadzemním podlaží je bytová jednotka o dispozici: 3 pokoje - jeden vybavený saunou, dále dvě koupelny a WC – jedna se sprchovým ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 249 999
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 45 m2, Vršovická,
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru 45 m2, Vršovická, Praha 10.Nabízíme k pronájmu obchodní prostory o velikosti 45m2 ve velmi lukrativní a frekventované částí Prahy 10, přímo v ulici Vršovická. Prostor má prosklenou výlohu do ulice a je vhodný jako obchod, kancelář, sklad či mnoho dalšího. Skládá se ze dvou velkých místností s výlohou přímo do ulice, chodby, sociálního zázemí, malého a většího skladu a vs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Prodej nebytového prostoru 51,3 m2
Před 125 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme suchý sklepní nebytový prostor o velikosti 51,3 m ve zrekonstruovaném domě v obci Chýně u Prahy. Tento prostor, rozdělený na 2 místnosti, je ideální pro skladování. Samostatný vstup z ulice. Aktuálně slouží jako sklad majiteli jednoho z bytu, při předání bude vyklizeno. Dále nabízíme v témže domě další nebytový prostor o velikosti 131,9 m za cenu 5 900 000 Kč, který je aktuálně pronajatý za 25 000 Kč měsíčně. Pro více informací nás neváhejte ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej pozemku Česká Lípa
Před 125 dny - ANNONCE
prodej pozemku na kraji obce Česká Lípa, v blízkosti Žizníkovského vrchu cca 50m od říčky Ploučnice. Pozemek o výměře 870m je částečně oplocen. Plot je sice před dokončením ale zbývající materiál včetně vstupní brány má již majitel... (více v detailu)
450 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 1529 m², Hoslovice u Strakonice
Před 125 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prosperující zavedený penzion nacházející se v Jižních Čechách v dojezdové vzdálenosti Šumavské krajiny. Kapacita penzionu je 35 lůžek na ubytování a restaurace se sálem pro 150 lidí. Vytápění penzionu je řešené kotlem na tuhá paliva a ohřev vody třemi bojlery. V samostatné části penzionu je jednopatrový dům pro bydl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 363 000
 Kč
Pronájem zástavárny, 70 m², Most, ul. Moskevská
Před 125 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zavedenou zástavárnu, nacházející se přímo v centru části města Most. Obchod je snadno dostupný a viditelný, což zajišťuje dobrý průchod potenciálních klientů. Zástavárna se nachází v 1 podlaží o celkem 16 podlažích. K dispozici jsou 2 místnosti, které lze adaptovat p... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 761 m², Plzeň
Před 125 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor o celkové výměře 761 m2, které se nachází v přízemí (412 m2) a 1. patře (349 m2) nákupního centra a centra služeb a sportů Atom v Plzni na Bolevci, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
110 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 1759 m², Zahořany
Před 125 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji provozní plochu o velikosti 1759 m² nacházející se na okraji obce Zahořany u Mníšku pod Brdy. Tento pozemek je v územním plánu veden jako účelová komunikace, což umožňuje jeho efektivní využití pro zlepšení přístupu k vlastněnému pozemku nebo jako komunikace v rámci budoucí výstavby v okolních parcelách. Díky této specifické možnosti nabízí pozemek široké perspektivy využití jak pro soukromé, ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
879 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 192 m², Plzeň, ul. Bezručova
Před 125 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o užitné ploše 192 m2, který se nachází v centru města Plzně, ul. Bezručova. Kanceláře se nacházejí v celém 2. patře. K těmto kancelářím je mož... (více v detailu)
Plzeňský kraj
38 400
 Kč
Prodej kancelářského prostoru, 470 m², Letovice, ul. Česká
Před 125 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Tento multifunkční objekt o celkové ploše 470 m² se nachází přímo v Letovicích na ulici Česká a disponuje kompletním vybavením pro podnikání. Ideálního pro drobné podnikatele, zejména pro servisní firmy. Vlastnosti nemovitosti: 6 prostorných kanceláří. 3 byty pro zaměstnance nebo možnost využití jako administrativní prostory. Dílna pro provozování servisní činnosti.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 999 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 6114 m², Domaslav
Před 125 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji penzion v turisticky velmi zajímavé lokalitě. Nemovitost má velký potenciál využití jako domov důchodců, penzion, ubytovna, rodinné bydlení s podnikáním. Ničemu se zde meze nekladou. Najdete zde 8 pokojů po 2-6 lůžkách, každý má své sociální zařízení. Dále je možné využití krytého bazénu, tenisového kurtu, stodoly, garáže a dalších p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 150 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 219 m², Plzeň, ul. Bezručova
Před 125 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru o užitné ploše 219 m2, který se nachází v centru města Plzně, ul. Bezručova. Přízemní prostor s výlohami byl využíván jako sídlo banky a nyní nabízí možnost pro nový konce... (více v detailu)
Plzeňský kraj
85 000
 Kč
Prodej garážového stání, 22 m², Kadaň, ul. Chomutovská
Před 125 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadové garážové stání s pevnou cihlovou konstrukcí na okraji obce Kadaň, ul. Chomutovská. Toto stání disponuje užitnou plochou 22 m², což poskytuje dostatek prostoru nejen pro parkování vozidla, ale i pro uskladnění jízdních kol, nářadí či jiného vybavení. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což zajišťuje bezproblémové využívání od prvního dne. Skvělá lo... (více v detailu)
Ústecký kraj
549 000
 Kč
Pronájem kancelář-služby, 35 m², Týniště nad Orlicí
Před 125 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní prostor o užitné ploše 35 m², nacházející se v přízemí na velmi frekventované adrese v centru Týniště nad Orlicí. Nemovitost je umístěna v cihlové, zateplené budově s celkovým počtem 3 nadzemních podlaží. Jedná se o ideální prostor vhodný jak pro kancelářskou činnost , tak pro poskytování služeb jako třeba kadeřnictví,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 600
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 45188 m², Jevišovka
Před 125 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji společnost Velkovýkrmna Jevišovka spol. s r.o., která vlastní soubor komerčních pozemků o celkové výměře přes 4,5 hektaru. Tyto pozemky se nacházejí na strategickém místě a jsou ideální pro různé podnikatelské záměry. Využití těchto pozemků je velmi široké a umožňuje realizaci mnoha komerčních činností, což poskytuje výjimečnou příležitost pro expanzi vašeho podnikání nebo pro začátek nových projektů. Pozemky jsou vhodné pro stavbu průmyslových objektů, skladovacích p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 594 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 95 m2
Před 125 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+kk, 95 m2 -.Nabízíme mezonetový byt o dispozici 4+kk, ul. Farského 16, Plzeň - Východní Předměstí. Byt se nachází ve 4. NP. V blízkosti bytu se nachází Papírenský park, který přidává na atraktivitě této lokality. Nabízí ideální místo po odpočinek a zároveň využívá výhody městského života. V okolí se nachází Galerie Slovany, Bazén Slovany, Bowling na Papírně atd. Do pár minut je dostupná zastávka tramvaje Jedlová, která Vás rychle a pohodlně dopraví do centra či jiných částí Plzně. Okolí tak po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Koupím menší byt
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím menší byt. Přízemí nebo výtah nutné. Praha 2, 3, 5, 10. Děkuji za nabídky R.J.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám byt
Před 125 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Zahájen prodej nových bytů v bytovém domě Úsov (78973) .
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 5+kk 120 m2 v Praha 5 - Smíchov
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZIDENCE NITORIA - LUXUSNÍ BYTY K PRONÁJMU Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 5+kk - 120 m2 s parkovacím stáním, který se nachází v Praze 5 v ulici Podbělohorská, těsně pod známou Císařskou vinicí. Je umístěn v kompletně zrekonstruovaném domě ve 2. NP. Dispozičně je velmi dobře řešen - hlavní obytná část s kuchyňskou linkou má 2 velká francouzská okna na balkon s překrásným výhledem do okolí. Uprostřed bytu je hala... (více v detailu)
Hlavní město Praha
63 000
 Kč
Rodina z Ukrajiny hledá pronájem bytu
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme pronájem bytu 2+1 nebo 3-1 kdekoli v Praze pro rodinu, která přišla do Prah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt Hodonín, Břeclav
Před 125 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dobrý den, koupím byt, Hodonín, Břeclav. Byt by měl být o di... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej, byt 4+kk, 107m2, Bukovina - Černilov
Před 125 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 64m2. Jedná se o projekt Bukovina, který přináší bydlení s maximální možnou energetickou soběstačností ( použití fotovoltaiky, větrných turbín, baterií a termálních vrtů) a zároveň v těsné blízkosti Hradce Králové. Snoubící moderní prvky a technologie s úctou k tradici a venkovskému rázu bydlení, s vizí vytvořit příjemné místo pro život jednotlivců, párů i rodin, které ctí ekologické principy. Nabízený byt má celkovou podlahovou plochu 107m2. Přízemí bytu je tvořeno vstupní chodbou, samostatnou toaletou, š... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
Hezký 3+1/L, 79 m2, OV, třída Edvar
Před 125 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej hezkého bytu 3+1/L o ploše 79m ve 2. patře panelového domu v Hradci Králové, tř. Edvarda Beneše. Jde o udržovaný byt v původním stavu, na podlahách plovoucí podlahy, lino, dlažba, plastová okna, zasklená lodžie... Praktická dispozice s centrální vstupní chodbou z níž lze samostatnými vchody vstoupit do pokojů. Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj propojen s lodžií a s kuchyní, která je zařízena původní kuchyňskou linkou a posezením. Lodžie je zasklená s volným výhledem. Byt je orientován na východ a jih, což přispívá k jeho prosvětlení přiro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 550 000
 Kč