Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Velmi hezký a plně zařízený byt 2+kk v dobré
Před 125 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Velmi hezký a plně zařízený byt 2+kk v dobré lokalitě.Velmi hezký a plně zařízený byt 2+kk v dobré lokalitě. Hledáte příjemné zázemí v útulném a plně vybaveném bytě? Chcete žít v dobře udržovaném domě a mít na dosah centrum města? Pak vás osloví tato nabídka. Velmi hezký byt disponuje obývacím pokojem s velmi pěkným kuchyňským a jídelním koutem, sa... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 500
 Kč
Prodej byty 3+1, 72 m2 - Jihlava.Představujeme Vám
Před 125 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 72 m2 - Jihlava.Představujeme Vám v exkluzivním zastoupení byt 3+1 o celkové výměře 72 m2 se zděným jádrem a prostornou prosklenou lodžií. Bytová jednotka se nachází v 3. np. s výtahem revitalizovaného bytového domu. Byt disponuje dlouhou vstupní chodbou se zabudovanou šatní skříní, ze které je přístup do obývacího pokoje, dětského pokoje, kuchyně a WC. Středem bytu je kuchyň, která je průchozí do dvou pokojů a vstupní chodby. Velkou výhodou tohoto bytu jsou dvě komory - jedna přímo v bytě a druhá umístěná na patře bytu. Vyt... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m2, Ocelíkova, Praha 4,
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk, 44 m2, Ocelíkova, Praha 4, Háje.Nabízíme k pronájmu pěkný byt 2+kk, ulice Ocelíkova, Praha 4, Háje. 5 minut na metro C Háje. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti. Jedná se o příjemné bydlení v klidné lokalitě, kousek od Milíčovského lesa. Byt se skládá z obývacího pokoje, kuchyňského koutu, samostatné ložnice, koupelny a wc. Je kompletně zařízený, sou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Praha, ul. Bartoškova
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný, světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 49 m², situovaný v 7. nadzemním podlaží cihlového domu s 8 podlažími v klidné části Prahy - Nusle. Dům, ve kterém se byt nachází, se pyšní svým velmi dobrým stavebním i estetickým stavem a vyznačuje se přívětivým sousedským prostředím. Interiér bytu je navržen tak, aby maximálně využíval denního světla, což společně s promyšleno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 450 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 74 m², Břežany
Před 125 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem moderního bytu 3+kk, o rozloze 74 m2 v obci Břežany u Znojma. Nemovitost se nachází v klidné části obce s možností parkovat přímo za domem na soukromém parkovišti. Byt se nachází ve 3. patře bytového domu. V roce 2021 prošel rekonstrukcí. Dispozice - prostorná chodba, l... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 86 m2, Jeseník, ul. Revoluční
Před 125 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu byt 2+1 o užitné ploše 86 m2, který se nachází ve 3. patře činžovního domu, přímo v centru města. Prostorný byt je nezařízený a disponuje kuchyní, třemi pokoji, koupelnou a WC. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem, veřejný vod... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Žatec, ul. Studentská
Před 125 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk s užitnou plochou 26 m² v Žatci, ul. Studentská. Tento moderní byt se nachází v klidné a bezpečné části města, ideální pro ty, kteří hledají místo k odpočinku po náročném dni. Byt je plně vybaven veškerým potřebným nábytkem a spotřebiči. Jednotka je vhodná pro jednotlivce nebo pár. Díky své optimální velikosti a rozloze je tento byt snadno udržovatelný a poskytuje veškerý komf... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Praha 4, ul. U družstva Život
Před 125 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o celkové ploše 56 m² nacházející se v 1.NP cihlového domu v žádané lokalitě Praha 4 - Nusle. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí a je kompletně zařízený. Dispozice bytu: chodba s velkou vestavěnou skříni a pračkou, obývací pokoj s televizí, sedací soupravou, kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči a jídelním stolem, ložnice s vestavěnou skříni a dvojpostelí, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ústí nad Labem, ul. Šrámkova
Před 125 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 34m², nacházející se v Ústí nad Labem, část obce Dobětice, ve 12. podlaží panelového domu. Tento byt je v původním, ale udržované stavu. Díky velmi nízkým nákladům je vhodný i jako investice k pronajímání. Život zde nabízí vše potřebné v blízkém dosahu – obchody, služby.... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 564 500
 Kč
Hotel, penzion v Hamrech nad Sázavou
Před 126 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi prostorný, stylový a zavedený penzion s restaurací, salonkem a letní zahradou v klidné části obce Hamry nad Sázavou. Tato atraktivní nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí v r. 2018. Tento penzion je ve velmi dobrém stavu a disponuje užitnou plochou 536 m². Objekt se rozkládá na jednom podzemním a dvěma nadzemními podlaží, celkově nabízí 6 dvoulůžkových pokojů, 1 dvoulůžkový apartmán a 1 čtyřlůžkový apartmán. Celkově se jedná o 18 stálých lůžek, což umožňuje široké využi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Chornice, pronájem obch. prostor 200m2
Před 126 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Chornice, pronájem obchodních prostor, 200 m2, sklad – komerce.Představujeme vám nabídku pronájmu obchodních prostor v obci Chornice. Jedná se o prostory v přízemní budově s přímým vstupem z ulice o celkové výměře 200 m2. Celý obchodní a výrobní prostor je po rekonstrukci. Před provozovnou je veliké parkoviště. Součástí nabízených prostorů jsou dále skladovací prostory a sociální zařízení a 3 kanceláře. Pro zájemce o provozování tohoto objektu máme možnost bydl... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Park. stání, ul. Poděbradská, Praha 9
Před 126 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu venkovní parkovací stání v Praze 9, v lokalitě Hloubětín. Parkování je umístěno v uzavřeném objektu Green park Poděbradská. Celkem k pronájmu 12 míst. Poloha zaručuje vynikají... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Restaurace, stravování v Lovčicích
Před 126 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost v minulosti sloužící i jako restaurace s obchodem v centru obce Lovčice. Tato dvoupodlažní budova (2 nadzemní, 1 podzemní) nabízí široké možnosti využití a nachází se na prostorném pozemku o rozloze 1878 m². Celková užitná plocha objektu je 657 m² a její součástí je byt 3+1. Nemovitost se vyznačuje svou výbornou polohou, díky čemuž je ideální pro podnikání v oblasti gastronomie nebo jako místo pro pořádání společenských akcí. Mezi další důležité informace... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 290 000
 Kč
Prodej komerčního prodejního stánku
Před 126 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi stánek s provozováním prodeje novin a tabákových výrobků + doplňkového sortimentu v Praze 11, na metru Háje. Stánek je umístěn vedle vchodu metra Háje přímo v prostoru autobusových zastávek. Stojí na pronajatém pozemku městské části Praha 11. Nájemní smlouva se obnovuje každý rok, výši nájmu bohatě pokrývají poplatky za reklamní banery umístěné u stánku. Podlahová plocha je cca 8 m plus cca 1,5 m před stánkem. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190 000
 Kč
Provozní plocha 28546 m², Plzeň
Před 126 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám výhodný pronájem ploch na parkování, která je ideální pro vaše potřeby. Bez ohledu na to, jestli jste podnikatel hledající místo pro své firemní vozidla či techniku nebo soukromá osoba, která potřebuje bezpečné parkování svého auta, máme pro vás řešení. Naše parkoviště se nachází ve strategické lokalitě v širším centru města, což zajišťuje snadný přístup a poh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
285 460
 Kč
Pronájem skladu, 592 m², Zákolany
Před 126 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem skladu v samostatné budově v plně uzavřeném areálu v obci Zákolany. Prostor skladu je možné využít k výrobě i jako obchodní prostor. K dispozici jsou čtyři místnosti o celkové ploše 500 m2 a podkrovní prostor o ploše 92 m2. Možnost stavebních úprav. Vjezdová sekční vrata (rozměry): 4,28 m šířka, 3,93 m výška. Vnitřní vrata do místností vlevo: 2,1 m šířka, 2,39 m výška. Průchod do místnosti vpravo: 1,69 m šířka, 2,20 m výška. Možnost pronájmu plochy 415 m2 před budovou, která je zhruba z polov... (více v detailu)
Středočeský kraj
36 000
 Kč
Sháním k levnému pronájmu starou garáž - možno i
Před 126 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním k levnému pronájmu starou garáž - možno i hodně poškozenou, kterou mohu i sám opravit - na ukládání krabic se staršími knihami. Může to být i kůlna či sklep, nebo i j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej pozemku pro komerční využití
Před 126 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku pro komerční využití v Karlových Varech - Tašovicích, v těsné blízkosti nákupních center Globus, Möbelix a Makro. Pozemek o celkové ploše 36.970 m je rovinatý, mírně se svažující. Dle územního plánu lze tuto plochu využít pro stavby a zaříze... (více v detailu)
Karlovarský kraj
81 334 000
 Kč
Pronájem kanceláře 160 až 320 m2, P-2 Vinohrady,
Před 126 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláře 160 až 320 m2, P-2 Vinohrady, Belgická.Nabídka pronájmu kancelářských prostor 160 m2 v 3. podlaží cihlového činžovního domu, situovaného v atraktivní, vyhledávané lokalitě, P-2, Vinohrady, Belgická. Předmětem pronájmu je celé patro skládající se ze 6 samostatných kanceláří + kuchyňka a menší sklad, na chodbě 2x sociální zařízení. V současné době je možnost i pronájmu kanceláří ve 4. podlaží také o velikosti 160 m2, celkem tedy 320 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 600
 Kč
Pronájem kanceláře 160 až 320 m2, P-2 Vinohrady,
Před 126 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláře 160 až 320 m2, P-2 Vinohrady, Belgická.Nabídka pronájmu kancelářských prostor 160 m2 v 4. podlaží cihlového činžovního domu, situovaného v atraktivní, vyhledávané lokalitě, P-2, Vinohrady, Belgická. Předmětem pronájmu je celé patro skládající se ze 6 samostatných kanceláří + kuchyňka a menší sklad, na chodbě 2x sociální zařízení. V současné době je možnost i pronájmu kanceláří ve 3. podlaží také o velikosti 160 m2, celkem tedy 320 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 600
 Kč
Pronájem kanceláře 320 m2, P-2 Vinohrady, Belgická
Před 126 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláře 320 m2, P-2 Vinohrady, Belgická.Nabídka pronájmu kancelářských prostor 320 m2 v 3. a 4. podlaží cihlového činžovního domu, situovaného v atraktivní, vyhledávané lokalitě, P-2, Vinohrady, Belgická. Předmětem pronájmu jsou celá dvě patra skládající se ze 12 samostatných kanceláří + 2x kuchyňka, menší sklad, na chodbě 4x sociální zařízení. V současné době je možnost i pronajmout zvlášť po jednotlivých patrech po 160 m2. Kancelá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 200
 Kč
pronájem menších skladovacích prost
Před 126 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem skladu o výměře 13 m v přízemí administrativní budovy v centru Prachatic. Prostor může sloužit na dočasné uskladnění věcí po vyklizení, stěhování či rekonstrukci nemovitosti nebo jako příruční sklad pro řemeslníky či živnostní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 917
 Kč
Pronájem skladových prostor
Před 126 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný skladový objekt o ploše 1153m² v Ústí nad Labem, u dálnice D8 sjezd 69 v katastrálním území Předlice, situovaný na okraji obce. Nemovitost na pozemku o rozloze 22012m² poskytuje rozsáhlý prostor pro vaše podnikání či skladovací potřeby. Objekt postaven z cihly je v excelentním stavu, což je zárukou nízkých provozních nákladů a dlouhodobě udržitelného využití. Tato nemovitost reprezentuje ideální příležitost pro firmy hledají... (více v detailu)
Ústecký kraj
50 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v centru Lysé nad Labem
Před 126 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor o velikosti 43 m² v centru města Lysá nad Labem, hned za kinem. Obchodní prostory jsou po vnitřní rekonstrukci a skládají se ze dvou místností, toalety a chodby. Přímo před vchodem je k dispozici veřejné a bezplatné parkování s možností příjezdu nákladním autem. Lysá nad Labem posky... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 547 m², Plzeň, ul. Revoluční
Před 126 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem výrobních prostor o celkové výměře 547 m2 které se nachází v 1. patře komerční budovy v Plzni, roh ulice Rokycanská a Revoluční. Prostory jsou vhodné jak na výrobní tak i... (více v detailu)
Plzeňský kraj
48 000
 Kč