Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk, 85 m², Olomouc, ul. gen. Píky
Před 128 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji nadstandardní 3kk byt o celkové výměře 85 m² na ulici Gen. Píky v Olomouci. Prosluněný, moderní byt se nachází v 6. patře cihlového domu. Byt je dispozičně řešen neprůchozími pokoji se zasklenou hliníkovou terasou. Tento byt se prodává kompletně vybaven, součástí prodeje je také garážové stání a komora. Moderní kuchyň byla zhotovena firmou Hanák a je vybavena vestavěnými spotřebiči. V o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 200 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m², Valašské Meziříčí, ul. Zašovská
Před 128 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt ve Valašském Meziříčí o dispozici 3+1 s balkónem, který se nachází v 3.NP bytového domu bez výtahu. Byt je po částečné rekonstrukci. Pokoje jsou nep... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ústí nad Labem, ul. Truhlářova
Před 128 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám útulný byt 1+1 o ploše 37,26m2 v blízkosti centra, umístěný na strategickém místě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Tento byt se nachází v solidním domě v ulici Truhlářova - Střekov a nabízí prostorný potenciál pro svého nového majitele. Je vhodný pro ty, kteří chtějí své bydlení přizpůsobit vlastním představám a potřebám. Co se týče dispozice, byt je plný světla a má strategickou polohu, která... (více v detailu)
Ústecký kraj
990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 68 m², Havířov, ul. Akátová
Před 128 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu překrásný, vkusně zrekonstruovaný byt 3+1 o užitné ploše 68 m², který se nachází v lokalitě Šumbark. Tento slunný byt leží ve 3. patře z 8 podlažní panelové budovy. Dispozičně je byt řešen velmi prakticky – skládá se ze tří pokojů, kuchyně s moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, horkovzdušná trouba, indukční varná deska), koupelny a WC. Byt proš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Jindřichův Hradec, ul. Jarošovská
Před 128 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu podkrovní byt 1+1 v blízkosti centra Jindřichova Hradce. Podlahová plocha bytu je 40 m2. Vytápění a teplá voda pomocí centrálního plynového kotle. Jednotka má vlastní měřiče energií. V roce 2013 pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší v Nejdku
Před 128 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný a moderní byt o celkové ploše 127 m2 v klidné okrajové části města Nejdek. Bytová jednotka, která se nachází v posledním 6. patře panelového domu vznikla spojením dvou bytu o dispozici 2+1 a 3+1. Dominantou celého bytu je moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, barovým pultem a jídelnou. V obývacím pokoji Vám večerní posezení zpříjemní biokrb. Značnou výhodou jsou neprůchozí poko... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 099 000
 Kč
Pronájem pokoje ve Svitavách, ul. Pod Věží
Před 128 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem samostatného pokoje 25 m² v 1. nadzemním podlaží v centru města s možností využití společné kuchyně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 3+1+L, 62 m², Horní Bříza, ul. Jedlová
Před 128 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 s lodžií ve městě Horní Bříza, okr. Plzeň-sever. Byt v 5. podlaží panelového domu s výtahem o užitné ploše 62m2, poskytne novému majiteli bydlení v atraktivní lokalitě, s veškerou občanskou vybaveností doslova na dosah ruky. Bytová jednotka je v pěkném a udržovaném stavu. Poslední úpravy byly provedeny v ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 499 000
 Kč
U Vltavy.
Před 129 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízim zajímavý obraz: U Vltavy. Signováno a datováno vpravo dole K.CHaloupka 1984. Rozměr obra... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, Chomutov, ul. Jakoubka ze Stříbra
Před 129 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostory pro své podnikání, tak abyste byli v centru města? Právě pro vás nabízím podnikatelské prostory, které jsou připraveny pro obchod či služby. Díky svému umístění v centru města jsou ve velmi dobré dostupnosti a mohou tak přilákat významnou část klientely. Prostor má cca 40 m2, skládá se ze dvou místností a sociálního zařízení. Hlav... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Prodej garáže v Bezdružicích, 18,5m2
Před 129 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž ve výborném stavu v klidné části obce Bezdružice. Jedná se o řadovou garáž o velikosti 18,5 m2 s pevnou cihlovou konstrukcí, což zajišťuje vysokou odolnost a bezpečí pro vaše vozidlo. Garáž se nachází v lok... (více v detailu)
Plzeňský kraj
340 000
 Kč
Prodej zavedeného kadeřnictví v měs
Před 129 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
exkluzivně prodej zavedeného kadeřnictví v městě Chodov u K. Varů. Jedná se o nebytový přízemní prostor panelového domu s vlastním vchodem a oknem z ulice o 38m, který lze použít i na jiné účely jako je například obchod, kancelář, sklad a podobně. Prostor je rozdělen na pracovní část-salon a technické zázemí. Které se skládá z WC, skladu a kanceláře s vlastním oknem která se též v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 210 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor 75 m2,
Před 129 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem komerčních prostor 75 m na okraji obce Kojetice. Osvětlený, nevytápěný prostor o velikosti 14,8 x 5,1 m, je umístěný v 1. nadzemním podlaží zděné haly. Propojením 2 prostorů (2 vrata) je možné mít sklad o velikosti cca 150 m. Vhodné využit... (více v detailu)
15 000
 Kč
Prodej bytu 4+1/B, 130m2 se zahrádkou v Písku
Před 129 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt 4+1, 130 m2 s balkonem ve 3.patře činžovního domu na Pražské ulici v Písku. K bytu lze užívat vyhrazenou zahrádku u domu. Byt byl kolaudován v roce 1995. Vytápění řešeno přímotopy a AKU kamny, plyn přiveden k bytu, lze využít funkční komíny pro krbová kamna. V horní části bytu je pokoj s klimatizací, která i prostor vytápí. Pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 990 000
 Kč
1+1, Plzeň_V Šipce, 36 m2
Před 129 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 1+1 v 1.patře cihlového bytu s vlastní zahradou o velikosti 323 m a funkční chatkou k celoročnímu užívání. Byt má velmi vysoké stropy, lze tedy vybudovat zvýšené lež... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999 997
 Kč
Prodej bytu 3+kk/B/G/S, 86,14 m2, ul. Služská,
Před 129 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk/B/G/S, 86,14 m2, ul. Služská, Praha 8 - Kobylisy.Prodej bytu 3+kk/B/G/S, 86,14m2, ul. Služská, Praha 8 - Kobylisy. Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na prodej byt o dispozici 3+kk/B/G/S v pražských Kobylisích, v projektu Anglický dvůr. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlové novostavby s výtahem, jednou částí směřovaný na sever a jednou na západ. Dům stojí pouhé 2min chůze od metra C Kobylisy. Po vstupu do bytu vás přivítá předsíň s vestavěnou skříní a prostorem na botník. Veškeré svršky, boty a deštníky pohodlně schováte v těchto prostorách. Z chodby jsou dveře na samostatnou toaletu a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavená moc hezkou kuchyňskou linkou. Součástí je vestavná lednička, trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska a digestoř. Z této místnosti se vchází na balkón (13 m2), na kterém můžete trávit čas se sklenkou dobrého vína. Z malé chodbičky vedou vstupy do dalších dvou samostatných pokojů a koupelny se sprchovým kou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 700 000
 Kč
Dražba bytu 1+1 26 m² - Brno, Gallašova 8
Před 129 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dražba bytu 1+1 26 m² - Brno, Gallašova 8.Předmětem aukce jsou nemovité věci ve vlastnictví statutárního města Brna, ve správě ÚMČ Brno-střed. -bytová jednotka č. 51/19 v bytovém domě Gallašova č.p. 51 (č.or. 8), stojícím na pozemku p.č. 557 -spoluvlastnický podíl na společných částech budovy č.p. 51 a na pozemku pod bytovým domem p.č. 557 a na pozemcích funkčně spjatých p.č. 555 a p.č. 560, vše v k.ú. Štýřice, obec Brno. Podmínkou pro uzavření kupní smlouvy je -uzavření Dohody o vypořádání nákladů vynaložených na revitalizaci BD Gallašova 8 se zájemcem, jakožto smlouvy vedlejší vedle smlouvy kupní; -úhrada nákladů ve výši 277.805 Kč za revitalizaci BD Gallašova 8 v souladu s výše uvedenou Dohodou Jedná se o byt 1+kk o velikosti 26 m2 ve 3. nadzemním podlaží bytového domu. Jde o pavlačový bytový dům s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími, který byl postavený v cca 30. letech minulého století. Dům je po rekonstrukci (oprava střechy, nová fasáda, částečná výměna oken). ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1, 128 m², Česká Lípa, ul. Děčínská
Před 129 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní mezonetový byt 4+1, který vznikl spojením dvou bytových jednotek umístěných přímo nad sebou. Tento prostorný a vzdušný byt prošel kompletní rekonstrukcí a je situován blízko centra města. Interiér bytu je vybaven dřevěnou podlahou, která dodává prostoru teplý a příjemný vzhled. Centrálním prvkem obývacího prostoru je plynový krb s digitálním ovládáním o výkonu 7 kW, který je elegantně zasazen ve zdi z pískovců, což přispívá k útulné atmosféře bytu. Pro maximální... (více v detailu)
8 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 80 m², Praha, ul. Vlastislavova
Před 129 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která je zkolaudována jako ateliér a nachází ve sklepních prostorech domu. Dispozice ateliéru je 3kk, o velikosti 80 m² a nachází se v ulici Vlastislavova, Praha 4 - Nusle. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny a infrapanely. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Prostor je odvětráván rekuperací Paul. Rekonstrukce zde byla pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 37 m², Bělá pod Bezdězem, ul. Jenečská
Před 129 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt 2+kk, 37 m2, částečně vybaven, vhodný pro dvě osoby a je umístěn ve ville Diana v Bělé pod Bezdězem. Před vstupem do bytu je terasa, vhodná k příjemnému posezení. Bydlení je vhodné především pro lidi, kteří hledají klid a pohodu. Klidné dny lze strávit nejen na zahradě, ale i v rozsáhlém parku na náměstí (cca 200 m), kde je veškerá občanská vybavenost. Zde město pořádá různé kul... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 129 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74 m2 v Krupce, ulice Dukelských hrdinů v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v 1. patře, nabízí tak skvělý bezbariérový přístup. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná pro rodinu s dětmi nebo jako investice, která se Vám určitě vyplatí. Byt se skládá z předsíně, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou pokojů, koupelny s původním jádrem a odděleného... (více v detailu)
Ústecký kraj
780 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 129 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 4+kk, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji mezonetový byt o dispozici 4+kk na Kloboučnické ulici. Užitná plocha činí 101,7m2, terasa má 7m2. K bytu také náleží jedno garážové parkovací stání. Bytová jednotka je z větší části v původním stavu, určená k okamžitému užívání bez závad. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, WC a technická místnost. V druhém podlaží celkem 3 ložnice, velmi prostorná koupelna s vanou, terasa, další technická místnost a taky chodba s kancelářským nábytkem, která slouží jako pracovna. Aktuálně je byt využíván na krátkodobé pronájmy a majiteli generuje výnos cca 4% p.a. s tím, že je zde prostor pro vyšší výnos. Jedná se tak o zajímavou investiční příležitost. B... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 644 290
 Kč
Pronájem garážového stání v ulici Českobrodská,
Před 131 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání v ulici Českobrodská, Praha-Běchovice.Pronájem garážového stání v uli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Pronájem obchod a služby, 1000 m², Čáslav, ul. Chrudimská
Před 131 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního prostoru v Čáslavi, ulice Chrudimská. Dvoupodlažní objekt se nachází u frekventované silnice a díky svému umístění je vhodný pro provozování obchodu, služeb, lehkou výrobu či skladování. K dispozici je cca 1000 m2 podlahové plochy, přízemí je členité, v patře je velký otevřený prostor. V budově je k dispozici 6x WC a 3x sprcha. Velkou... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 364 m², Petrovice u Karviné
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný obchodní objekt o celkové užitné ploše 364m², umístěný v lokalitě Dolních Marklovic, na dohled od hranic s Polskem. Nemovitost představuje dvoupodlažní stavbu, která v přízemí disponuje třemi místnostmi (128, 69 a 38m²) a zázemím (wc, sprcha, kotelna), v patře se zatím nachází prostor pro sklad, možno do budoucna předělat. Nabízí tedy univerzální využití pro různé druhy obchodu či služeb. Díky svému vynikajícímu stavu představuje objekt atraktivní příležitost pro podnika... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč