Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, komerční prostor, 23 m2,
Před 132 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě části, každá z nich má užitnou plochu 11,5 m. Měsíčn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, kancelá
Před 132 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor s kuchyňkou a sociálním zázemím na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice. Kancelářské prostory různých velikostí (24m až 46m) se nachází v rohovém domu na náměstí Přemysla Otakara II., České Budějovice. Jedná se o pronájem celkem 8 volných kanceláří, které je samozřejmě možné si pronajmout jednotlivě. Dispozice jednotl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600
 Kč
Najdu u Vás přístřeší, občasné ubytován?
Před 132 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Starší svobodný, bezdětný muž, pracující a bez závazků, hledá bydlení pro občasný nocleh, v době mimo pracovní povinnosti – například v pokoji ve spo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 v Táboře, ul. Šafaříkova
Před 132 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 3+1 v ulici Šafaříková v centru města Tábor o CP 95 m2. Vytápění řešeno v bytě plynovým kotlem, ohře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Mladá Boleslav, ul. Jiráskova
Před 132 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v centru města nebo ideální investiční příležitost? Máme pro Vás ke koupi byt o dispozici 2+kk v Mladé Boleslavi, v ulici Jiráskova. Byt je předělaný z původní dispozice 1+kk a má celkovou plochu 40 m2. Byt se nachází ve 12.NP bytového domu s výtahem, k příslušenství bytu náleží také sklep o velikosti 1,88 m2, na mezipatře pak k dispozici společný balkón. Centrum města nabízí veškerou občanskou vybavenost v nejbližším okolí, proto je byt také ideální investiční přílež... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 890 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, ul.5.května, Čes
Před 132 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem slunného bytu o velikosti 1+1. Nachází se ve 2.patře panelového domu v České Kamenici, ul.5.května a jeho celková výměra je 35,5m. V bytě je nová kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou, jíd... (více v detailu)
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, výměra 62m2, Rev
Před 132 dny - ANNONCE
pronájem bytu 2+1 o celkové výměře cca 62 m s balkonem. Tento pěkný a slunný byt se nachází v 5.NP opraveného cihlového domu na Revolučním náměstí u OC Pivovar v Děčíně 4. Dispozice bytu - 2x pokoj 1x kuchyň vč. kuchyňské linky a kombinovaného sporáku, samostatná koupelna, samostatné WC, prostorná chodba, balkon do travnatého dvora a skle... (více v detailu)
9 200
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Dvorská
Před 133 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý obchodní prostor o užitné ploše 93 m², umístěný přímo v centru Jablonce nad Nisou. Prostor má vlastní vstup, výlohy a je zde možnost zanechání vitrín. Nemovitost se nachází v prvním nadzemním podlaží třípodlažního cihlového domu a je doplněna o podzemní podlaží pro další využití. K dispozici jsou celkem 4 místnosti, které umožňují flexibilní využití prostoru pro různé typy obchodní... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 315 m², Ledeč nad Sázavou
Před 133 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi atraktivní obchodní objekt v centru Ledče nad Sázavou, který se nachází přímo v srdci malebného městečka, jenž je bohaté na historii a kulturu. Jedná se o kamennou budovu o celkové užitné ploše 315 m², rozprostírající se přes tři nadzemní podlaží. Objekt stojí na parcele o velikosti 121 m² a celkově počítá se čtyřmi místnostmi, které nabízí flexibilitu využití jak pro maloobchod, vinárnu nebo skladovací prostory. Budov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990 000
 Kč
prodej garážového stání 22 m2, ul.
Před 133 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
prodej garážového stání v suterénu bytového domu o rozloze 17 m, ul. Terezínská 701, Praha 18 - Letňany. Nemovitost je v osobním vlastnictví, parkovací vjezd na dálkové ovládání, zásuvka na 230V v přímém ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
660 000
 Kč
Pronájem
Před 133 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám byt 1+kk. Na Kladně. Pronájem. Bylo by to pro 1 člověka. Bez zvířat. Práci i důchod má. Kolem 10.000 Kč. Kladno.
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1kk v Jablonci nad Nisou, ul. Maxe Švabinského
Před 133 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o výměře 35m2 v Rýnovicích. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a malou koupelnou. Byt je velmi prakticky řešen a kompletně vybaven. Vhodný maximálně... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 59 m², Karviná, ul. Dělnická
Před 133 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme luxusní byt 3+kk o velikosti 59 m2 v osobním vlastnictví po velmi nákladné a moderní rekonstrukci za použití kvalitních materiálů. Samozřejmostí je kuchyňská linka vyrobena na míru včetně zabudovaných spotřebičů. Jistě oceníte vestavěné úložné prostory v chodbě i obývacím pokoji, komoru v kuchyni, nebo lodžii s k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Klášterci nad Ohří, ul. Budovatelská
Před 133 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem slušného a útulného bytu 1+kk o celkové užitné ploše 21 m². Byt se nachází na 13. patře z celkem 14 nadzemních podlaží v panelovém domě, v příjemné části Klášterce nad Ohří. Tento byt je ideálně situován v klidné lokalitě na sídlišti, která nabízí plnou vybavenost a dobrou dostupnost do všech částí města, je připraven k okamžitému nastěhování bez ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 200
 Kč
Prodej bytu 3+1, Nové Město nad Metují, ul. Nad Stadionem
Před 133 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jako novinku v prodeji nabízíme světlý a prostorný družstevní byt 3+1 o užitné ploše 74 m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Nového Města nad Metují. Byt prošel před 6 lety rekonstrukcí a jeho velmi dobrý stav umožňuje novému majiteli ihned se nastěhovat bez nutnosti dalších investic. Pyšní se čtyřmi prostornými místnostmi, které poskytují komfortní bydlení. Ideální pro rodinný život či pro kohokoliv, kdo preferuje volnost. K bytu náleží i z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 95 m2, ul. Třešňová, Praha 9 - Hloubětín
Před 133 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Energeticky úsporný mezonetový byt 4+kk s galerií o výměře 95 m2 a s balkonem 1,7 m2, který se nachází v klidné lokalitě v zástavbě rodinných domů na Praze 9 v Hloubětíně. Jedná se o poslední volný byt v novostavbě v projektu Viladomy Třešňová, který je orientovaný na jižní, severní a západní stranu. Mezonetový byt je situován ve 3.NP a podkroví bytového domu, který je podle průkazu energetické náročnosti budovy zařazen mezi velmi úsporné budovy. Okna jsou zasklena termoizo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 987 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Rokycanech, 31 m², ul. Dělostřelců
Před 133 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení nabízíme pronájem krásného bytu o dispozici 1+kk v Rokycanech. Dům se nachází v klidné části Rokycan, zároveň blízko do centra. Byt je nový, v perfektním stavu, je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou (dvouplotýnka) a troubou. V koupelně... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m2, Nerudova, K
Před 133 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 v centru Kolína, ulice Nerudova. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domě s výtahem v šestém patře. Dispozice bytu zahrnuje samostatné WC, koupelnu s vanou, prostornou kuchyň a obývací pokoj propojený bez dveří. Původní vestavěné skříně a úložný prostor poskytují dostatek úložného místa v předsíni. Měsíční náklady činí 3385,- Kč včetně fondu oprav. Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem a plastovými okny včetně žaluzií. K d... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 930 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v České Lípě, ul. Dlouhá
Před 133 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk o celkové ploše 43 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části města Česká Lípa. Byt prošel rekonstrukcí, díky tomu disponuje moderním vzhledem a je ihned připraven k nastěhování. Výhodou je příprava pro instalaci rohové kuchyňské linky podle individuálního návrhu nového majitele nebo lze použít už vypracovaný návrh. Obývací pokoj má zabudované stropní led světla. V bytě najdete také prostor pro umístěn... (více v detailu)
2 650 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 66 m2 - Liberec XV-Starý Harcov
Před 133 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 66 m2 - Liberec XV-Starý Harcov.Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji byt 2+1 v Liberci - Starém Harcově, ulice Svobody. Bytová jednotka o užitné ploše 66,56 m2 v osobním vlastnictví se nachází v 1. nadzemním podlaží třípatrového cihlového domu. Byt postupně prošel těmito rekonstrukcemi : 2012 - plastová okna, tříkomorová ze strany do ulice, dvoukomorová do zahrady 2014 - koupelna, kuchyň a rozvody 2019 - vinylové podlahy Minulý rok byl instalován nový kondenzační plynový kotel včetně komí... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1.Dovolujeme si Vám nabídnout k
Před 133 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1.Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji prostorný byt o dispozici 2+1 85 m2 s balkonem v osobním vlastnictví v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Pražských Vinohrad. Nemovitost se nachází v 6. patře cihlového domu s výtahem v ulice Lucemburská. Byt je orientovaný na severozápad s krásným výhledem na panorama Prahy. Byt se skládá z předsíně, koupelny s toaletou, techn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 820 000
 Kč
Zděný modulový dům
Před 134 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vylepšený zděný modulový dům, typ MODUL 3- ideální poměr cena/velikost, nízkoenergetický. Objednáte a za 2 měsíce bydlíte. Dispoziční řešení: 2 + KK; Podlahová plocha: 32,7 m2; Venkovní rozměry domu: 9,3 m x 4,3 m, sedlová střecha Cena modulového domu MODUL 3: 889 200,- včetně DPH Cena obsahuje: projektová dokumentace vrchní stavby výroba modulového domu na k... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 125 200
 Kč
Zděný modulový dům
Před 134 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Popis: přízemní zděný modulový dům s terasou, ideální poměr cena/velikost, nízkoenergetický. Technické parametry domu: dispoziční řešení: 2 + KK + terasa; Podlahová plocha: 32,7 m2 + terasa 12 m2; Venkovní rozměry domu: 9,3 m x 4,3 m+ terasa 4 x 3 m Cena modulového domu Modul 5: 978 500,- včetně DPH. Cena je včetně kompletní terasy Cena obsahuje: projektová dokumentace vrchní stavby výroba modulového domu na klíč, k nastěhování kompletní terasa, nosná ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 195 500
 Kč
Zděný modulový dům
Před 134 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Představujeme zděný modulový dům, typ MODUL 1- ideální poměr cena/velikost, nízkoenergetický. Objednáte a za 2 měsíce bydlíte. Dispoziční řešení: 2 + KK + technická místnost; Podlahová plocha: 45,21 m2; Venkovní rozměry domu: 12,3 m x 4,3 m, sedlová střecha Cena modulového domu Modul 1: 998 800,- včetně DPH Cena obsahuje: projektová dokumentace vrchní stavby výroba modulo... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 390 800
 Kč
Pronájem kanceláře v centru Plzně
Před 135 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře v centru Plzně. Tento prostor je v 1. patře bytového domu s výtahem. Jedná se o 26 m. Volná bude od 1.8. 2024. Je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 200
 Kč