Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej garáže, 18 m2 -.Nabízíme k prodeji garáž v
Před 135 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej garáže, 18 m2 -.Nabízíme k prodeji garáž v lokalitě Vyškov - Nouzka. Jedná se o pravidelně udržovaný objekt bez závad, který má zastavěnou plochu o velikosti 18 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
760 500
 Kč
Pronájem bezpečného vnitřního parkovacího místa,
Před 135 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bezpečného vnitřního parkovacího místa, Praha 8 - Čimice , Hrašeho.Pronájem bezpečného vnitřního parkovacího místa, Praha 8 - Čimice, Hrašeho. Potřebujete bezpečné a prostorné vnitřní parkovací místo? Parkovací místo se nachází v prvním podzemním podlaží moderní novostavby z roku 2022 a je vybaveno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodej bytu 3+1
Před 135 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Rád bych Vám zde nabídl prodej dobře udržovaného bytu 3+1 v osobním vlastnictví s užitnou plochou 72,14 m2 a celkovou podlahovou plochou 79,82 m2. Prostorný a světlý byt je velmi dobře dispozičně řešený s možností jednoduché přestavby na 4+1. K bytu dále náleží balkón a dvě sklepní kóje pro uskladnění vašich věcí. Parkování je zajištěno před budovou. Byt je po kompletní starší i novější rekonstrukci včetně vybavení a všech spotřebičů k okamžitému nas... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu
Před 135 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 v přízemí, v lokalitě Sídliště Hegerova, Polička. Byt o rozloze 74m2. Sklepní koje 2m2 a balkón. Byt je v osobním vlastnictví. Pův... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 400 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 135 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem
Před 135 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám byt 1+kk. Pronájem. Bylo by to pro 1 člověka. Bez zvířat. Práci i důchod má. Kolem 10.000 Kč. Kladno.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej 3+1*Družstevní*Praha 5*
Před 135 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Krásný slunný byt v tiché a zelené lokalitě, a přitom pár minut od Anděla. Celková plocha 77m2, 3 pokoje, kuchyň s jídelním koutem, prostorná předsíň, komora, sklep, lodži... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 800 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 51 m2, J. Plachty Č. Budějovice
Před 135 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o výměře 51 m2 s koupelnou, WC a chodbou v ulici J. Plachty České Budějovice 3. Byt je v osobním vlastnictví. Je po částečné rekonstrukci bytového jádra. Klidná ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 250 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 94 m2 - Břeclav.Břeclav,
Před 135 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 94 m2 - Břeclav.Břeclav, prostorný 3+1 ke koupi o podlahové ploše 94 m2, který se nachází v příjemném rodinném domě s pouze třemi bytovými jednotkami. K bytu náleží také zahrádka o výměře cca 41 m2, umístěná přímo u vstupu do bytu, kterou je možné užívat i jako terasu, nebo pro relaxaci a odpočinek. Celý dům prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí, díky čemuž je byt ve vynikajícím stavu. Byt je vybaven vlastním plynovým kotlem, což zajišťuje nezávislé a ekonomické vytápění. Interiér byt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 600 000
 Kč
Hledám malý byt k pronájmu.
Před 135 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pracující žena, nekuřačka hledá menší byt k pronájmu v lokalitě Vršovice, Žižkov nebo Strašnice. Děkuji za nabídky.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 2+kk, 40 m2 - Teplice - Prosetice.Na
Před 135 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 40 m2 - Teplice - Prosetice.Na jihovýchodním okraji lázeňského města Teplice, v údolí Českého Středohoří, na sídlišti Prosetice obklopeném zelení, nabízíme v zastoupení majitele útulný družstevní byt 2+kk o celkové ploše 40 m2 v udržovaném panelovém domě po zdařilé revitalizaci. Částečně zařízená bytová jednotka se nachází v prvním patře ( 2 NP ) s orientací na jihovýchod, nabízí dva prostorné pokoje 19 a 11 m2, kuchyňský kout a obložené původní bytové jádro. Zachovalá kuchyňská linka s indukčním vařičem, mikrovlnou troubou a lednicí. Vybavení bytu je součástí prodeje, v předsíni prostorná... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 139 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Harrachov
Před 135 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný nízkonákladový podkrovní byt 2+kk o celkové rozloze 51 m2 + parkovací stání v klidné části města Harrachov. Byt je velmi vkusně zařízený, plně vybavený, poslední roky téměř nevyužívaný. Dispozičně je šikovně řešený tak, aby vznikly 2 samostatné ložnice, ale zároveň byl zachován obývací pokoj s kuchyňským koutem. V bytě je dále koupelna (s podlahovým vytápěním) se sprchovým koutem a WC a komora. Nemovitost se nachází v uzavřeném bytovém resortu Resident Harrachov. Tent... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 450 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 85,3 m2, Terasa, Praha Nusle
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme ke koupi moderní, novou bytovou jednotku o dispozici 2+kk a podlahovou plochu 56,3 m2. Nachází se ve 2 podlaží a celková plocha je 85,3 m2. Další prostor skýtá pochozí střecha jako vyhlídková terasa a místo k odpočinku. Vlastnictví: osobní Dispozice: 2+kk Celková plocha: 85,3 m2 Podlahová plocha: 56,3 m2 Sklep: 2,9 m2 Střešní terasa: 16,2 m2 Garážové stání: 12,80 m2 Podlaží: 2 Výtah: Ano Stav budovy: NOVOSTAVBA Stav jednotky: fit out Předání jednotky nejpozději 2Q/2025. Koupě možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 937 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 122 m², Nýřany, ul. Revoluční
Před 136 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem velice lukrativního obchodního prostoru o celkové ploše 122 m² v Nýřanech. Nemovitost je situována vedle nejrušnější silnice města, a to v ulici Revoluční. Prostory byly naposledy využívány jako rychlé občerstvení a jsou kolaudované na restau... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 21 m², Havířov
Před 136 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k pronájmu komerční prostor o celkové výměře 21 m². Nachází se v objektu Na Terase v Havířově - Podlesí. Prostor je možno využívat ihned, případně dle dohody. Prostor je vhodný pro povoz např. kadeřnictví, do prostor je přivedena voda a jsou zde umístěny dvě umyvadla. S... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 193 m², Stříbro, ul. Revoluční
Před 136 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt v klidné části Stříbra. Objekt disponuje 2 podlažími, z nich každé nabízí výrobní prostor o celkové výměře 172 m². Spodní podlaží navíc nabízí i menší kancelář. Celková užitná plocha činí 193m². Plocha pozemku je 126m². Nemovitost je v dobrém stavu a je připravena ihned k užívání pro vaši podnikatelskou činnost. Je umí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 3kk se zahradou v Nymburce, ul. Tyršova
Před 136 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Bydlení v bytě a vlastní zahrada kousek od centra královského města Nymburk? Přesně tak! Kupte si byt 3+kk s prostornou chodbou, hernou ve sklepě, garáží, dílnou a pergolou kousek od cyklostezky u Labe. Jednoduše a pohodlně tím vyřešíte vaše bydlení a odpočinek ve vlastní zeleni s posezením pod pergolou. Z prostorné vstupní chodby máte přístupy do neprůchozích pokojů, koupelny a oddělené toalety. Zastávka MHD i vlaku 5 minut chůze. Centrum města 650 m. V ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 899 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 40 m² Žitomírská, Praha -
Před 136 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 40 m² Žitomírská, Praha - Vršovice.K prodeji Vám nabízíme byt o dispozici 2+kk a ploše 40 m2 v osobním vlastnictví s předzahrádkou (20 m2) v žádané části Vršovic, Prahy 10 v ulici Žitomírská. Jednotka se nachází v přízemí cihlového domu s orientací na jihovýchod. Disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem se vstupem na předzahrádku, samostatným pokojem, chodbou, koupelnou s vanou a toaletou. Stav si žádá částečnou rekonstrukci, která nabízí příležitost vytvořit si bydlení dle vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m2, Habrová,
Před 136 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem krásné bytové jednotky o dispozici 3+kk, Habrová ulice, Pelhřimov. Jedná se o jeden ze 3 bytů, které jsou umístěné v novostavbě menšího bytového domu. Bytová jednotka má následující dispoziční členění: 1.NP vstupní chodba, pokoj I., WC, schodiště do 2.NP: chodba, koupelna s WC, pokoj II., kuchyně s jídelním koutem, terasa. Byt má vlastní plynový kotel, který zajišťuje vytápění za pomocí podlahového topení a ohřev vody. Dále je k dispozici vlastní zabezpečovací systém. K bytu náleží samostatná sklepní kóje a garážové stání v suterénu domu. Z obývacího pokoje v prvním patře se dveřmi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
18 100
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 136 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, byt, 1+1, 44 m2, ul. K. H
Před 136 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem pěkného a slunečného bytu v relativně novém panelovém domě v Bruntále. Užitná plocha této bytové jednotky činí cca 37 m, dispozičně se jedná o 1+1. Byt tak disponuje jednou obytnou místností, samostatnou kuchyní, koupelnou s vanou, samostatným WC a prostornou chodbou. Součástí nabízené nemovitosti je také spíž a balkon, který k užitné ploše přidá dalších 3,62 m. Podlahovou krytinu tvoří zejména plovoucí podlaha, popřípadě dlažba. V podsklepené části budovy se pak nachází sklepní kóje, která Vám zajistí další úložný prostor. Bytov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
KOUPÍM BYT V PRAZE
Před 136 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt v Praze 3, 8, 9, 10 do 80 tis za metr. Prosím nabídněte.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k
Před 136 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji krásný, světlý byt o dispozici 1+kk 26 m2, v osobním vlastnictví projektu Depo Grébovka ve velmi žádané lokalitě na Praze 2 - Vinohrady. Nemovitost se nachází v 2. patře cihlového domu s výtahem v ulici Perucká . Dispozice bytu nabízí moderní interiérový design, skládá se z vstupní předsíňi s velkou vestavěnou skříní, srdcem bytu je vzdušně působící dispozice hlavního obytného prostoru s kuchyňským koutem, a koupelny s WC. K bytu naleží sklep. Celý komplex novostaveb, kde se byt nachází,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999 000
 Kč
Malý byt
Před 136 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Důchodkyně hledá levný podnájem. Vlašim
Středočeský kraj
Neuvedeno
Byt 3+1+lodžie, Drahovice. Nabízíme k prodeji byt
Před 136 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Byt 3+1+lodžie, Drahovice. Nabízíme k prodeji byt 3+1+lodžie (83,79m2) po celkové rekonstrukci ve zvýšeném přízemí zatepleného panelového domu. Byt prošel rekonstrukcí před 10lety. Zděné jádro, el. v mědi, zánovní kuchyňská linka, dveře s obložkami. Podlahovou krytinu t... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 300 000
 Kč