Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk v Teplicích, ul. Trnovanská
Před 136 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 71 m², situovaný v žádané lokalitě Teplic, v klidné části obce Šanov II. Byt se nachází v panelovém domě ve zvýšeném přízemí. Dispozičně je velmi dobře řešen: obsahuje 3 místnosti, včetně prakticky navrženého kuchyňského koutu a pohodlného obývacího prostoru, který poskytuje dostatek místa pro odpočinek i společenské aktivity. Koupelna je na panelový byt prostorná. Ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 149 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 47 m², Slaný, ul. Komenského náměstí
Před 136 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tento byt vám sice nenabízí velkolepý výhled do zeleně, ani vás neohromí bezbariérovým přístupem, ale na druhou stranu je to byt velmi útulný. Vaše nové bydlení se nachází ve druhém podlaží bytového domu v samotném historickém centru... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Teplice, ul. Trnovanská
Před 136 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s lodžií o užitné ploše 40 m², situovaný ve 4. patře panelového domu v lázeňském městě Teplice, ve vyhledávané části Trnovan. Byt je ve stavu před rekonstrukcí, což představuje ideální příležitost pro přizpůsobení bydlení vašim představám. K bytu náleží také praktická komora na patře a jako výhoda se nabízí prostorná, zasklená lodžie, která dodává bytu příjemný prostor navíc. Výhody bydlení v této lokalitě jsou nesporné, v dochozí vzdálenosti se nabí... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 320 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 63 m², Ketkovice
Před 136 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1 o celkové ploše 63 m2. Byt se nachází ve 2. patře bytového domu, který leží v klidné části obce Ketkovice. Dispozice bytu je rozdělena na dva neprůchozí pokoje, kuchyni s jídelnou, koupelnu, samostatné WC a balkon. K bytu náleží prostorný sklep. Parkovat se dá přímo před domem. Vytápění zajišťuje plynový... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Pardubice
Před 136 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem bytové jednotky 1+kk včetně zařízení (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, digestoř, vestavná skříň, postel, stůl a židle) s plochou cca 28 m² v Semtíně. Ve společných prostorách je k využití také pračka a sušička. Jde o klidnou lokalitu s dobrou dostupností do centra (zastávka MHD 50 m). Poplatky za energie pro 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Praze, ul. Jíchova
Před 136 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 4+kk o celkové užitné ploše 104 m², situovaného v klidné a žádané části Černého Mostu. Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu, který je ve velmi dobrém stavu. Byt prošel renovací, která mu dodala moderní vzhled a zároveň zachovala domácí atmosféru, ideální pro pohodové rodinné bydlení. Vyznačuje se prosvětlenými místnostmi, průzračným uspořádáním a praktičností, která uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na komfortní bydlení. Bydlení v této lokalitě na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 800 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 78 m², Český Těšín, ul. Štefánikova
Před 136 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu cihlový byt 2+1 s výtahem v samém historickém centru Českého Těšína. Prostorný a slunný byt má rozlohu 78m2 a je připraven ihned k pronájmu. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, troubou, jídelním stolem a vestavěnou skříní. Koupelna je obložena kachličkami a dlažbou, WC je samostatné. K bytu náleží sklep a společný balkón na chodbě se sousedním bytem. Ulice Štefánikova patří mezi ulice s výbornou krátkou docházkovou vzdáleností k vlakovému a autobusovému nádraží, i zastávce MHD. Jelikož ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Byt 4+1+L, Plzeň_Žlutická, 83 m2
Před 136 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej prostorného bytu 4+1+L v Plzni o ploše 83m. V domě je 2x výtah. Byt se prodává jako investice s věcným břemenem dožití. V... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 999 997
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Hledám prostory pro dětskou skupinku
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám prostory nejlépe bytové v Praze v přízemí, poblíž dětského hřiště, nebo se zahradou. Minimálně dvě větší místnosti, kuchyňku zvlášť, prostornou koupelnu (možnost stavebních úprav), samostatné WC. Slunečný prostor ( byt) s velkými okny. Budeme ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby, 37 m², Lázně Bohdaneč, ul. Šípkova
Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní obchodní prostor o velikosti 37 m², situovaný na 1. nadzemním podlaží třípodlažní cihlové budovy v srdci Lázní Bohdaneč. Tento prostor je ideální pro různé obchodní nebo služební činnosti a vzhledem k umístění v centru obce má potenciál oslovit širokou klientelu. Objekt se nachází na vyhledávaném katastrálním území Lázně Bohdaneč, kde je veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti, což zajiš... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 4644 m², Strakonice, ul. Písecká
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek pro komerční účely o rozloze 4644 m². Pozemek se nachází na okraji města Strakonice v blízkosti silnice 4 spojující Prahu s Německem. Pozemek dle ú... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 359 200
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 18000 m2, Líšnice
Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi rozsáhlý pozemek o celkové ploše 18 000 m2, který je vhodný ke komerčnímu využití. Nachází se v katastrálním území Líšnice u Žamberka. V územním plánu je pozemek veden jako plocha výroby a skladování. Přímo kolem pozemku procházejí inženýrské sítě. Po dohodě lze plochu geometricky rozdělit. Pozemek hraničí se silnicí první třídy číslo 11, kde je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
23 985 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2397 m², Valašské Meziříčí
Před 137 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek o ploše 2397 m2, který je zahrnut dle územního plánu do ploch smíšených výrobních, kde hlavní využití je lehká průmyslová výroba, skladování, občanská vybavenost – prodej. Přípustné využití... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 19 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 5.900,- Kč + p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 137 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 40 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 10.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem
Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledám pro sebe a 2 děti pronájem bytu - může být 2+1, 3+kk, 3+1. Děkuji za nabídky.
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 - Pardubice - Zelené
Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 - Pardubice - Zelené Předměstí.Nabízíme vám k pronájmu krásný byt 2kk o celkové ploše 53 m2 v centru města Pardubic. Byt se nachází ve 3. NP panelového domu s výtahem. Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Součástí bytu je balkón a sklepní kóje. V ... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk.Nabízíme k prodeji krásný, světlý
Před 137 dny - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk.Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt v domě z roku 2009, o celkové užitné ploše 43 m² s balkonem a sklepní kojí v ulici U Hostavického Potoka, v oblíbené lokalitě Praha 9 – Hostavice. Dispozici bytu tvoří prostorná předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním prostorem, prostorná koupelna s WC. Moc zajímavá investiční příležitost. Ideální dostupnost do centra Prahy, příměs... (více v detailu)
5 190 000
 Kč
Koupím byt.
Před 137 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Koupím byt 1+1 nebo 2+1 ve Zlíně a okolí. Cena do 2 milionů.
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 2+1, 68 m2 - Hranice.Vítáme vás v
Před 137 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 68 m2 - Hranice.Vítáme vás v prostorném bytě v přízemí, ideálním pro bezbariérový přístup, nacházejícím se v srdci obce Hranice na ulici Zahradní. S rozlohou 63 metrů čtverečních a nedávno zrekonstruovaným domem nabízí tento útulný a čistý byt dokonalé spojení komfortu a praktičnosti. Bez... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 099 999
 Kč
Hledám pronájem bytu do 30.000kč v Praze
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme pronájem bytů 1kk - 3+1 v Praze. Klienta vybereme podle vašich představ. Neplatíte provize ani... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy , nechám dožít.
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce, dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám pronájem bytu do 40.000kč v Praze
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme pro naše vybrané klienty pronájem bytů 1kk - 4+1 v Praze. Klienta vybereme podle Vašich představ. Neplatíte provize ani smlouvy.Předávací protok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám pronájem bytu do 20.000 Kč
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme pronájem bytů 1+kk - 3+1 v Praze. Klienta vybereme podle vašich představ. Neplatíte provize an... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno