Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na dožití... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 137 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za poplat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, Nové Město pod Smrkem, ul. Ludvíkovská
Před 137 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Rádi byste trávili víkendy na horách? Právě pro Vás máme nabídku pěkného bytu v atraktivní lokalitě singltreku. Slunný byt o dispozici 2+1 je umístěn v 1. patře, zatepleného panelového domu. Jedná se o zajímavou lokalitu s veškerou o... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 585 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, Ostrava - Dubina, ul. Václava Jiřikovského
Před 137 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s lodžií a s možností převodu do osobního vlastnictví v roce 2024, o užitné ploše 68 m², který se nachází v klidné části Dubiny u Ostravy. Tento byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží, náleží k němu sklep. Byt prošel rekonstrukcí, má zděné jádro, samostatnou koupelnu a WC, v koupelně je prostor na pračku i sušičku, což zajišťuje lepší funkčnost a pohodlí. K modernizaci patří rovněž novější kuchyň s kuchyňskou linkou do tvaru L, místem na jíd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 100 000
 Kč
Příjemný byt 1+kk s balkonem a parkováním, 10
Před 137 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Příjemný byt 1+kk s balkonem a parkováním, 10 minut na metro A.Příjemný byt 1+kk s balkonem a parkováním, 10 minut na metro A. Chcete žít na dosah přírody, v čistém novém bytě s balkonem, mít v dobré dostupnosti metro A (Bořislavka autobusem 10 minut) a v ceně nájmu i parkovací místo? Potom je tu pro vás tato atraktivní nabídka hezkého bytu v Rezidenci Velká Brána v Horoměřicích. Příjemný byt se nachází v moderním domě s výtahem a je orientovaný do vnitrobloku. Vlastní balkon (6 m2) poskytuje po celou sezónu odpočinkový prostor. Navíc máte zajištěné také parkovací místo pár metrů od budovy. Vkusný interiér je vybaven kuchyňským koutem s myčkou i ledničkou, ventilací, roletami na oknech a velkou vestavěnou skříní v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Příjemný byt 1+1 s možností parkování ve
Před 137 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Příjemný byt 1+1 s možností parkování ve vyhledávané lokalitě.Příjemný byt 1+1 s možností parkování ve vyhledávané lokalitě. Hledáte dlouhodobý nájem bytu ve velmi dobrém stavu? Ocenili byste bydlení v centru města a parkování zajištěné u domu? Pak Vás osloví tato nabídka pronájmu hezkého a čistého bytu 1+1, který nedávno prošel rekonstrukcí. Útulný byt je částečně zařízený (stačí jen doplnit lůžkem a případně televizorem) a disponuje pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500
 Kč
Pronájem dvou bytů
Před 138 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Pronajmu dům se dvěma byty 1 + 1 se samostatným vstupem, s parkovacími místy.
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej dílny, Znojemská ulice Jihlava
Před 139 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený pneuservis na Znojemské ulici v Jihlavě. Objekt, který je ve velmi dobrém stavu a nepředstavuje žádné investice se skládá z dílny, kanceláře, sociálního zázemí, skladu a půdy. Díky velkému počtu firem, blízkému cent... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 800 000
 Kč
Prodej pensionu 8 pokojů, restaurace 36 míst, terasa 30 míst, kuchyně, Horní Planá okr. Český Krumlov
Před 139 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům s funkční restaurací, ubytováním a pozemkem o výměře 1.141 m2 v Horní Plané na Lipenském jezeře okr. Český Krumlov. Dům má 8 pokojů včetně soc. zařízení a po malé přestavbě možnost až 7 apartmánů. Dům má čtyři samostatné vchody a je částečně podsklepen. Dále j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 245 000
 Kč
Hledám prostory pro dětskou skupinku
Před 139 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám prostory nejlépe bytové v Praze v přízemí, poblíž dětského hřiště, nebo se zahradou. Minimálně dvě větší místnosti, ,kuchyňku zvlášť, prostornou koupelnu (možnost stavebních úprav), samostatné WC. S... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem výrobního objektu v Smidarech, hala B
Před 139 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu část výrobního objektu s užitnou plochou 320 m² v klidné části obce Smidary, na pozemku o celkové ploše 767 m². Tato výrobní nemovitost poskytuje skvělou příležitost pro podnikání a je snadno do... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
39 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu v Smidarech hala C
Před 139 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní halu v klidné části obce Smidary. Objekt s celkovou užitnou plochou 160m² a stojí na pozemku o velikosti 273m², je v dobrém stavu, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
19 000
 Kč
Pronájem skladovací haly v Smidarech, plachtová
Před 139 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostornou plachtovou halu o užitné ploše 150m², která se nachází na pozemku o celkové rozloze 188m² a je umístěná v klidné části obce Smidary. Tato hala je z pevné kovov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk o výměře 52 m2 v
Před 139 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný byt o dispozici 1+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 52 m. Nová kuchyňská linka je vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt s nízkými náklady na by... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 5+1 a větší, 100 m², Těrlicko, ul. Životická
Před 139 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Zvažujete bydlení v klidné lokalitě na okraji obce Dolní Těrlicko? Představujeme nabídku pronájmu nadstandardního bytu 5+1 v novostavbě s užitnou plochou 100m². Tento prostorný byt se nachází na prvním nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové stavby, jež nabízí harmonické bydlení pro každého, kdo hledá pohodlí a soukromí. Byt se skládá ze 6 místností, poskytuje dostatek prostoru pro vaše pohodlné bydlení i pracovní činnosti z domova a je ideálním místem pro rodiny s dětmi nebo pro každého, kdo touží po ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
36 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 70 m2 -.Exkluzivní nabídka bytu
Před 139 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 70 m2 -.Exkluzivní nabídka bytu 3+kk v srdci Vysočiny, obec Černá Hledáte nové bydlení, které kombinuje klid přírody, výbornou dostupnost a moderní bydlení? Představujeme Vám jedinečnou příležitost - prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 70 m2, situovaný v malebné obci Černá na Vysočině, jen 3 km od sjezdu Měřín na D1 a perfektně položený mezi Prahou a Brnem. Byt se nachází v kompletně rekonstruované budově, která původně sloužila jako škola. Rekonstrukce byla provedena s respektem k původní architektuře a s využitím nejmodernějších technologií, včetně trojitých oken, izolace a tepelných čerpadel pro maximální úsporu energií. Celý dům tak splňuje nejvyšší standardy pro komfortní a ekonomické bydlení. Průkaz energetické náročnosti bude teprve vypracován, proto uvádíme v inzerci energetickou náročnost G, po jeho vypracování bude upraveno dle skutečnosti. Součástí bytu je sklepní kóje a je možnost parkovacího stání za domem. Byt vyniká nejen svou moderností, ale ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 472 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 49 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka
Před 139 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 49 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka bytu 2+kk v srdci Vysočiny, obec Černá Hledáte nové bydlení, které kombinuje klid přírody, výbornou dostupnost a moderní bydlení? Představujeme Vám jedinečnou příležitost - prostorný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 49 m2, situovaný v malebné obci Černá na Vysočině, jen 3 km od sjezdu Měřín na D1 a perfektně položený mezi Prahou a Brnem. Byt se nachází v kompletně rekonstruované budově, která původně sloužila jako škola. Rekonstrukce byla provedena s respektem k původní architektuře a s využitím nejmodernějších technologií, včetně trojitých oken, izolace a tepelných čerpadel pro maximální úsporu energií. Celý dům tak splňuje nejvyšší standardy pro komfortní a ekonomické bydlení. Průkaz energetické náročnosti bude teprve vypracován, proto uvádíme v inzerci energetickou náročnost G, po jeho vypracování bude upraveno dle skutečnosti. Součástí bytu je sklepní kóje a je možnost parkovacího stání za domem. Byt vyniká nejen svou modernost... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 109 600
 Kč
Prodej byty 1+kk, 39 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka
Před 139 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 1+kk, 39 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka bytu 1+kk v srdci Vysočiny, obec Černá Hledáte nové bydlení, které kombinuje klid přírody, výbornou dostupnost a moderní bydlení? Představujeme Vám jedinečnou příležitost - prostorný a světlý byt 1+kk o užitné ploše 39 m2, situovaný v malebné obci Černá na Vysočině, jen 3 km od sjezdu Měřín na D1 a perfektně položený mezi Prahou a Brnem. Byt se nachází v kompletně rekonstruované budově, která původně sloužila jako škola. Rekonstrukce byla provedena s respektem k původní architektuře a s využitím nejmodernějších technologií, včetně trojitých oken, izolace a tepelných čerpadel pro maximální úsporu energií. Celý dům tak splňuje nejvyšší standardy pro komfortní a ekonomické bydlení. Průkaz energetické náročnosti bude teprve vypracován, proto uvádíme v inzerci energetickou náročnost G, po jeho vypracování bude upraveno dle skutečnosti. Součástí bytu je sklepní kóje a je možnost parkovacího stání za domem. Byt vyniká nejen svou moderností... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 636 400
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Česká Lípa, ul. Hrnčířská
Před 139 dny - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, 30 m2, v České Lípě. Cena za pronájem na měsíc je 7.000, Kč + služby 2.500,- Kč. Byt se nachází v přízemí bytového domu v klidné části města Česká Lípa. Je vhodný pro jednu pr... (více v detailu)
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1/balkón v prvorepu
Před 139 dny - ANNONCE
pronájem luxusního bytu 2+1/Balkon 76 m s výhledem na Prahu. Byt se nachází ve 2. patře prvorepublikové vily, která je umístěna v Praze 9 v klidném prostředí ve svahu na ulici Pod Krocínkou. Skládá se z prostorné vstupní chodby, ze které je vstup do dvou samostatných pokojů, do kuchyně, dále do technické místnosti, komory a na toaletu. V obývacím pokoji jsou dvě velká okna, která zajišťují dostatek světla a hlavně krásný výhled. Z druhého pokoje je vstup na balkón, kde si budete moci užívat svou ranní kávu. V koupelně je sprchový ... (více v detailu)
22 000
 Kč
Byt 25 m2, Kroměříž
Před 139 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu 1+kk v Kroměříži na Husově náměstí. Jednotka se nachází v 1. NP zděného bytového domu. Jedná se o minimalistický, praktický byt s moderními prvky, kde je využit každý kout. Jednotka se nabízí vč. kompletního vybavení, k dispozici je zde i skladovací prostor s p... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Pronájem byty 5+kk, 138 m2 - Ostrava - Mariánské
Před 139 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 5+kk, 138 m2 - Ostrava - Mariánské Hory.Rádi bychom Vám nabídli pronájem zrekonstruovaného bytu 5+kk na ul. Slévárenská, Ostrava - Mariánské Hory. Byt se nachází na 3. nadzemním podlaží. Součástí bytu je kuchyně, koupelna, 4 oddělené pokoje, společný obývací pokoj a parkovací místo. Velkou výhodou bytu je, že se nachází na částečně oploceném pozemku s vlastním parkovacím místem. Byt bude k dispozici k nastěhování od 1.7. 2024 (po dohodě možno i dříve). Při nastěhová... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
21 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Kladně, ul. Václava Rabase
Před 139 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 2+kk o výměře 33m2 s lodžií ( 7m2) , situovaný v oblíbené a klidné části města Kladno. Tato nemovitost se nachází v panelovém domě a je umístěn v 1.nadzemním vyvýšeném podlaží. Byt je po částečné rekonstrukci a je připraven k okamžitému nastěhování, bez dalších počátečních investic. Byt se nachází v klidné části oblíbeného sídliště,... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 650 000
 Kč
Byt 1kk, 38,9 m2, Olomouc
Před 139 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Byt 1+kk, 38,9 m2, v 1.NP. Cena za m2 bytu je 75.800 Kč vč. DPH. Momentálně ve výstavbě. Předběžný termín dokončení srpen 2024. K bytu náleží parkovací stání do osobního vlastnictví, také zahrádka 50 m2 do osobního vlastnictv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 703 620
 Kč