Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Sklad. prostory 62 m2, Praha 8 - Čimice
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem skladu 62 m2 ve 2.NP bývalé administrativní cihlové dvoupodlažní budovy. Stav dobrý. Nemovitost se nachází v obci Praha 8- Čimice. Prostor je vhodný ja... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 300
 Kč
Komerční prostor
Před 142 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
k pronájmu kancelář o výměře 25m, nacházející se v prvním patře v lukrativní lokalitě přímo na náměstí v Holešově. V případě potřeby je možnost výměru kanceláře zvětšit příp. využívat i více samostaných kanceláří. Dále je k dispozici společná kuchyňka a nově zřízené sociální zázemí. Vy... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Sklad k pronájmu, 190 m², Tismice
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný sklad o užitné ploše 190 m², který se nachází v blízkosti Českého Brodu, v obci Tismice. Tento objekt je cihlové konstrukce a skýtá optimální podmínky pro skladování nebo logistickou činnost. Nemovitost je po rekonstrukci a ve velmi dobrém stavu, což zaručuje komfortní využití pro nové nájemníky. Sklad se skládá ze 2 místností, což umožňuje va... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Sklad. prostor 60m2, Praha 8 - Čimice
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem skladu 60 m2 ve 2.NP bývalé administrativní cihlové dvoupodlažní budovy. Stav dobrý. Nemovitost se nachází v obci Praha 8- Čimice. Prostor je vhodný ja... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Obchodní objekt 1000 m², Olomouc
Před 142 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme tento rozsáhlý objekt. V přední části pozemku je bytový dům, v jehož přízemí jsou původní obchodní prostory, které po přestavbě budou přebudované na 4 byty. Plány na přestavbu jsou již vloženy na Stavebním úřadě. V druhém podlaží se nachází 4 byty o velikosti 2+1. Další možnosti r... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Výrobní objekt, Zlín, ul. Návrší
Před 142 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný multifunkční objekt v klidné části Jaroslavice u Zlína. Objekt se dvěma nadzemními podlažími na pozemku o výměře 8758 m² poskytuje nejen prostor pro výrobu, ale také zázemí pro podnikání. V prvním podlaží se nachází výrobní prostory s potenciálem pro rozvoj vašeho podnikání. Druhé podlaží překvapí restaurací s klubem, bowlingovou ... (více v detailu)
Zlínský kraj
19 000 000
 Kč
Poz. 124057 m2, Cheb, Potočiště
Před 142 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o ploše cca 124.000 m2, Odrava u Chebu v blízkosti rychlo-silnice R6, Praha - K. Vary - SRN. Vlastní příjezdová cesta. Na pozemku páteřní komunikace, torza staveb, trafostanice (odpojená), ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej vodárenské věže, 61 m², Studénka
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme jedinečnou příležitost - k prodeji se nabízí tato ojedinělá vodárenská věž v klidné části obce Butovice. Tento netradiční prostor o užitné ploše 61m² nabízí neomezené možnosti pro rekonstrukci a využití dle vašich představ – ať již sníte o proměně na originální bydlení či otevření unikátní kavárny. Nemovitost se řadí do kategorie ostatní. Vzhledem k své poloze v b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 650 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 1938 m² Brněnec
Před 142 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chalupu v Brněnci. Jedná se o zděnou stavbu před rekonstrukcí. Možnost přestavby na penzion. V přízemí se nachází zádveří, chodba se schodištěm, dvě obývací místnosti s kuchyní, další pokoj s kuchyní, koupelna. Jedna koupelna je vybavena vanou, druhá sprchovým koutem. V patře se nachází dva pokoje. Vytápění zajišťují kachlová kamna, v 1. NP př... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Ubytování, 221 m2
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Ubytování, 221 m2 -.V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji Vinařství s ubytováním a vinohradem ve vinařské oblasti Šidleny Celý objekt je rozdělen do dvou části Pravá část – zde se nachází prostor pro zpracování vína z kterého se dá dostat do klenbových sklepních prostor pod vinařstvím, které slouží jako degustační místnost, sklad a posezení. levá část – v přízemí objektu se nachází kuchyňský kout se společenskou místností k sezení a technickým zázemí. Z přízemí vedou schody do první patra, kde jsou tři apartmány a každý apartmán má vlastním sociálním zařízením. Dále je tu vstup na prostornou terasu, z které je krásný výhled na okolí. Po schodech pokračujeme do podkroví, kde jsou další dva apartmány, které mají také vlastní sociálním zařízení. Celkový ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 440 870
 Kč
Sháním k levnému pronájmu starou garáž - možno i
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním k levnému pronájmu starou garáž - možno i hodně poškozenou, kterou mohu i sám opravit, na ukládání krabic se staršími knihami. Může to být i kůlna či sklep, nebo i jiný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej garáže, CP 17m2, Kavčí, Brno - Bystrc
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej garáže, CP 17m2, Kavčí, Brno - Bystrc.Nabízíme prodej samostatné garáže o výměře 16,7m2 v novostavbě bytového domu na ulici Kavčí, Brno, Bystrc, lokalita Kamechy. Vjezd do objektu je na dálkové ovládání, garážov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 250 000
 Kč
Prodej ubytovny, Rokycany, ul. Armádní
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej ubytovny v Rokycanech. Jedná se o nemovitost s celkovou užitnou plochou 3589 m², umístěný na pozemku o rozloze 1239 m². Stavba má zděnou konstrukci a nabízí kvalitní ubytovací možnosti ve dvou nadzemních podlažích, plus jeden podzemní prostor. Celkově 94 místností umožňuje různorodé užití, ať už pro dlouhodobý pobyt nebo krátkodobé r... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování, 90 m², Ostrava
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Máme pro vás neodolatelnou nabídku – podlehněte kouzlu orientální kavárny v srdci Ostravy! Tato kavárna, inspirovaná orientálním stylem, nabízí zážitek pro vaše smysly a nyní je připravena na převzetí pronájmu. S rozlohou 90 m2 a ideální polohou v blízkosti tramvajové zastávky, je tato kavárna ideálním místem pro vaše podnikatelské sny. Kavárna nabízí prostor pro 36 hostů u stolů a 7 míst u baru, což umožň... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru v Dobrušce, ul. nám. F. L. V
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o velikosti 30 m², situované ve 2. nadzemním podlaží tří podlažní budovy v centru Dobrušky. Jedná se o dvě místnosti s dobrým stavem. Objekt se nachází na pozemku o rozloze 603 m² a je postaven ze smíšené konstrukce. Poloha v klidné č... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Restaurace, stravování, 219 m², Ostrava
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené kavárny v orientálním stylu, která je synonymem elegance a pohodlí. S rozlohou 219 m2 a výhodnou polohou v blízkosti tramvajové zastávky, je tato kavárna skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostor k rozšíření svého podnikání v oblasti pohostinství. Kavárna nabízí místo pro 72 hostů u stolů a 7 míst u baru, což umožňuje vašim hostům volný prostor k posezení a relaxaci. Navíc je možné prostor rozšířit i do venkovní zahrádky. Kavárna je vybavena vešker... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej penzionu, 249 m², Čenkovice
Před 142 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme penzion o kapacitě čtyřiceti lůžek a zastavěné ploše 289 m2. Celková plocha pozemku má 1399 m2. Nachází se v atraktivní lokalitě SKI areálu Orlických Hor v obci Čenkovice, oblast Buková Hora. Penzion v současné době slouží k ubytování pro školní lyžařské kurzy, letní tábory, školy v přírodě a k podobnému využití. Nabízí velký společný prostor, pokoje dvou až čtyřlůžkové a dostatek sociálních zařízení. Také se v... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 995 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Plzni, ul. Slovanská
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné a vzdušné kancelářské prostory o úžasné užitné ploše 94m², umístěné ve strategické a žádané lokalitě Východního Předměstí v centru Plzně. Tato lákavá nabídka se nachází ve 2. nadzemním podlaží, což zajišťuje dostatek denního světla a příjemnou pracovní atmosféru. Sestává z 3 místností, což umožňuje flexibilní využití prostoru podle vašich podnikatelsk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 730
 Kč
Garážové stání/garáž
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme ke koupi garážové stání/garáž na Praze 1 (nebo Praze 2) v dochá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 28 m v prvním patře administrativní budovy v centru Prachatic. K dispozici je společná kuchyňka a toalety. Okna jsou opatřeny vertikálními žaluziemi, podlaha je pokryta kobercem, vytápění je centrální plynové. V současné do... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 200
 Kč
Hledám levný pronájem
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám levný pronájem prostoru pro polocharitativní obchod. Kdekoliv v Praze. Prosím o případnou odpověď na email.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Obchodní objekt v Brně, na ulici Cejl.
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní obchodní objekt v rušné části Zábrdovic. Tato nemovitost se pyšní skvělým umístěním přímo u tramvajové zastávky. Objekt o celkové užitné ploše 121m² disponuje celkem 7 místnostmi umožňujícími flexibilní využití pro vaše podnikání. Současný způsob užívání tří předních místností se dvěma výkladci a vchodem z ulice je provoz asijského bistra. Zadní čtyři místnosti se vchodem z dvorního traktu slouží jako skladové a ubytovací ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000 000
 Kč
Restaurace, stravování, 17 m², Ostrava
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost převzít pronájem již zavedeného kebabu v srdci Ostravy. Tento prostor o velikosti 17 m2 je situován v atraktivní lokalitě s vysokou průchodností lidí, přímo v blízkosti frekventované tramvajové zastávky. Prostor je plně vybaven a připravený k okamžitému provozu. Budete mít k dispozici veškeré potřebné vybavení a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování, 81 m², Plzeň
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme obchodní prostory, které jsou vhodné pro zřízení restauračního zařízení či fastfoodu. Prostory se nachází v 1. patře OC Doubravka, Masarykova ul. Aktuálně pouze hrubý prostor, který není připraven k okamžitému užívání, ale... (více v detailu)
Plzeňský kraj
30 375
 Kč