Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem skladu, 3500 m², Studénka
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný, multifunkční skladový a výrobní prostor o užitné ploše 3500 m² s možností pronajmout si jen část. Do budovy je možné využívat vjezd pro kamiony, což umožňuje snadné zásobování a logistiku. Celý areál je hlídaný 24/7. Unikátním prvkem je možnost pronájmu jeřábu pro manipulaci s těžšími břemeny, což rozšiřuje spektrum potenciálního využití prostoru. Tento skl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního objektu 821 m² - Myštice.Velmi
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu 821 m² - Myštice.Velmi rád Vám v zastoupení majitele nabízím k prodeji unikátní a nevídanou nemovitost. Jedná se penzion "Mlýn Kostřata", který se nachází v jedinečné lokalitě klidu a pozitivní energie na samotě s velkým "S". Nemovitost se rozléhá na pozemcích 6 007 m2, cca kilometr od obce Myštice, v blízkosti známého jihočeského městečka Blatná. Penzion se skládá ze dvou budov, které poskytují ubytování s celkovým počtem až 40 lůžek v sedmi pokojích a třech apartmánech. Každý pokoj je vybaven 2-4 lůžky a vlastním sociálním zařízením. Dále je zde velká jídelna s kuchyní, byt pro správce, sauna, bar s hernou, skladové prostory, konferenční místnost či menší tělocvična pro pořádání jóga meetingů, apartmán se zimní zahradou a další a další místnosti. Celou nemovitost s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 500 000
 Kč
Restaurace, stravování, 456 m², Štramberk
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme vzácnou příležitost stát se majitelem jedinečného historického pivovaru v Štramberku, datovaného do roku 1614. Po důkladné a respektované rekonstrukci v roce 2007 tento objekt září novým životem. Při vstupu do pivovaru vás přivítá městský pub, pivovarská restaurace, kompletně vybavená kuchyně a výčep s tradičními měděnými varnami. Sklepení nabízí atmosféru Kamenného šenku s veškerým vybavením p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 500 000
 Kč
Prodej čerpací stanice v Přibyslavi
Před 142 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Zprostředkuji Vám prodej čerpací stanice pohonných hmot v Přibyslavi s mnohaletou historií, vč. všech certifikátů a souvisejících povolení. Součástí čerpací stanice PHM je prodejna, sociální zázemí, podzemní tank dvouplášťový (MN 25 m3, BA 25 m3 ), digitální infopanel, venkovní posezení, obslužná ploch... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, 30021 m², Lužná
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej souboru investičních pozemků o celkové výměře 30021 m2 v katastru obce Lužná u Rakovníka. Pozemky tvoří les, zahrada... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000 000
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení/penzionu po kompletní rekonstrukci, cca 1.000 m2, 3 NP, 20 ubytovacích jednotek + 4 NP, vlastní parkoviště, pozemek 2.445 m2, Slapy, Praha-západ
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej ubytovacího zařízení/penzionu po kompletní rekonstrukci, cca 1.000 m2, 3 NP, 20 ubytovacích jednotek + 4 NP, vlastní parkoviště, pozemek 2.445 m2, Slapy, Praha-západ. Ve 3 podlažích je umístěno celkem 20 apartmánů+ 4 nebytové prostory. Všechny jednotky jsou vybaveny novou kuchyňskou linkou a vlastním sociálním zařízením... (více v detailu)
Středočeský kraj
120 000 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 201 m², Kolín, ul. Pražská
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem velmi dobře vedené prodejny sportovních a outdoorových potřeb, spojený s kvalitním servisem pro klienta. Rádi bychom obchod přenechali někomu, kdo má zkušenosti třeba s lyžováním, skialpinismem, turistikou, horolezectvím nebo vodáctvím, potápěním a podobným. Velkým bonusem je tradice obchodu 23 let, kde je kladen velký důraz na spokojeného a stálého zákazníka. Příjemný prodejní prostor, stylově zařízený tvoří 122 m² obchod s velkými výlohami do rušné ulice. Dále 79 m... (více v detailu)
Středočeský kraj
31 000
 Kč
Výrobní objekt, sklad, 1361 m²
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného výrobního objektu v katastrálním území Horní Bříza. Tato nemovitost představuje ideální prostor pro různorodé výrobní, skladové či logistické aktivity a může sloužit i k jiným komerčním účelům. Oplocený objekt nabízí široké možnosti využití a díky své lokalitě u okraje obce poskytuje dobrou dostupnost a zároveň klidnější provozní prostředí. Jedná se o individuální nemovitost, která se dá přizp... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej obchod a služby, 300 m², Český Těšín, ul. Zelená
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru obce Český Těšín, stojící na pozemku společně se zaběhnutou restaurací, která se prodává společně s domem. Rodinný dům je momentálně vedený jako komerční prostor (cukrárna), ale můžeme vám pomoci se změnou užívání z komerčních prostor na bytové prostory. Dům disponuje celkem 6 místnostmi. S počtem 2 nadzemních podlaží a 1 podzemní podlaží, což zajišťuje dostatečný prostor a sou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 800 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku ve Frýdlantu; ul. Karolíny Světlé
Před 142 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční pozemek o rozloze 5077 m², nacházející se v klidné části města Frýdlant. Tento pozemek představuje skvělou investiční příležitost s možností vybudování penzionu nebo hotelu, což umocňuje atraktivitu lokality pro podnikání ve sféře ubytovacích a rekreacích služeb. Pozemek se vyznačuje svou klidnou a příjemnou atmosférou, což je ideální pro relaxaci a odpočinek. Co se týče stavebních ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 880 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 420 m², Most, ul. Česká
Před 142 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představte si místo, kde váš podnik bude prosperovat. Místo, které je jako stvořené pro váš byznys a které vás podpoří v jeho nejranějších fázích. Máme pro vás nabídku, která se neodmítá. Náš komerční prostor nabízí ideální kombinaci úctyhodného vzhledu a skvělé lokality, která přirozeně přitahuje potenciální klientelu. Umístění v hustě obydlené oblasti zaručuje, že vaše podnikání bude mít od prvního dne přístup k rozsáhlé zákaznické základně. Víme, že každý začátek je těžký, a p... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 10254 m², Homole
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční pozemky o celkové rozloze 10.254 m² na okraji obce Homole, kousek od Českých Budějovic. Tento pozemkový soubor se skládá z různých typů ploch: orná půda (91 m²), lesní pozemek (6.340 m²), ostatní plocha (2.618 m²) a trvalý travní porost (1.205 m²). Jeho poloha vedle průmyslově užívaných pozemků a letištní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
26 489 000
 Kč
Pronájem, kancelářský prostor, 100-400 m², Horní Bříza
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory ve velmi dobrém stavu. Tyto atraktivní prostory s užitnou plochou 100-400 m² jsou situovány na na oploceném pozemku a jsou ihned k dispozici. Díky tomu, že se jedná o cihlovou konstrukci, můžete počítat s výbornými izolačními vlastnostmi a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Komerční prostory kancelářské, 31,66 m2
Před 142 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem, Komerční prostory kancelářské, 31,66 m2, Zlín. Kancelářské prostory Zlín - centrum, Kvítková ul. Nabízíme k pronájmu kancelářské místnosti v centru Zlína, ul. Kvítková. Momentálně v nabídce: - velikost 31,66 m2, kancelář č. 503, cena nájemné 6.020,54 Kč + energie a služby 2.751,92 Kč + DPH K dispozici 1.6.2024. Veřejné parkování v parkova... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 021
 Kč
Pronájem, garážové stání, CP 13 m2, ul. Hlinecká,
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem, garážové stání, CP 13 m2, ul. Hlinecká, Brno - Žebětín.Pronájem garážového parkovacího stání v novostavbě by... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
Garážové stání/garáž
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme ke koupi garážové stání/garáž na Praze 1 (nebo Praze 2) v dochá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím bytový dům v Kutné Hoře
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím byty k pronájmu v Kutné Hoře. Jen po rekonstrukci, nikoli před... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pilnáčkova Továrna, designový prostor 78,6 m2, 3NP s výtahem, recepce/ kuchyňka, koupelna,
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Designový nebytový prostor, krásný loft je možné pronajmout jako kancelář, v multifunkčním domě Pilnáčkovy továrny v centru Hradce Králové. Sál s galerií je krásná velmi vysoká místnost s vloženým patrem. Sál 44,8m2, ga... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 000
 Kč
Garáž Havlíčkův Brod ulice za Hrnčírnou
Před 142 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Garáž s celkovou zastavěnou plochou 19 m², garáž má dostatek prostoru pro parkování vozidel či skladování potřebných předmětů pro podnikání či jiné aktivity. Garáž je postavena z cihel, což zajišťuje její dlouhodobou životnost a minimální údr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, Ostrava, ul. Za Ještěrkou
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronajměte si útulné kancelářské prostory v žádané lokalitě Bartovic! Nabízíme vám k pronájmu prostornou místnost o užitné ploše 67 m², situovanou v klidné části obce. Kancelář, nacházející se v rodinném domě s jedním podzemním a dvěma nadzemními podlažími, vyniká dobrou dostupností a možností parkování přímo u budovy. Jedná ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 139 m², Staré Město
Před 142 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o užitné ploše cca 139 m² v obci Staré Město. V 1. NP jsou tři kanceláře a ve 2. NP jsou další tři kanceláře. Prostory leží v blízkosti sjezdu z D55, cca 1,5km, dálnice by měla být zprovozněna v roce 2024. Dopravní dostupnost je pro kamionovou i osobn... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 500
 Kč
Prodej pozemku, 1531 m², Pardubice, Pardubičky
Před 142 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej pozemků o celkové výměře 1531 m², v Pardubičkách v Průmyslové ulici. Pozemky jsou ve dvou hlavních lokalitách a jedné vedlejší. Celková plocha pozemků je 1531 m², z toho pro komerční využití (obchod, služby, služební byty, stavby a zařízení ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 41 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní kancelářský prostor o užitné ploše 41,4 m², situovaný v části Nová Hospoda na okraji obce, v cihlové budově v 5. podlaží komerční budovy s výtahem. Jedná se o prostor po rekonstrukci, ideální pro dynamické firmy či start-upy, hledající útulné, ale dobře dostupné pracovní prostředí. Nabídka zahrnuje 2 místnosti, které jsou flexibilně přizpůsobitelné podle potřeb vašeho podnikání. Díky vynikající dostupnosti dálnice D5 a blízké MHD je lokalita velmi dobře dostupná jak pro z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 058
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 618m2,
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru 618m, který se nachází v pasáži v domě u Nováků a je v současné době kolaudovaný jako restaurace. Prostory mají v přízemí 237m plochy pro stoly, je zde místnost pro menší kuchyni a sklady. Dole v suterénu jsou prostory 381m, kde se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 526 m²
Před 142 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Popis: Mám tu čest představit Vám jedinečnou investiční příležitost - stavební pozemek, který nabízí široké možnosti využití o rozloze 526 m² ve vyhledávané lokalitě Františkových Lázní. Tento pozemek je podnikatelským snem pro každého, kdo hledá ideální místo pro výstavbu. Lokalita: Františkovy Lázně jsou proslulé svými léčivými prameny a krásným prostředím. Okolí nabízí mnoho možností pro rekreaci, sportovní aktivity a relaxaci. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hleda... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 710 000
 Kč