Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchodního objektu, 50 m², Písek, ul. Rokycanova
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem obchodního prostoru v Písku. Objekt, o užitné ploše 50 m², se nachází v cihlové budově, v 1. nadzemním podlaží. Tento prostor nabízí dvojici vzájemně propojených místností, které umožňují flexibilní využití pro různé obchodní činnosti. Mís... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Historický bunkr 42 m², Starý Plzenec
Před 142 dny - ANNONCE
Unikátní Nabídka: Historický Bunker z 30. let, Letkov u Plzně Na prodej: Exkluzivní vojenský bunker s bohatou historií, skrytý v srdci lesů blízko Letkova u Plzně. Tato jedinečná nemovitost nabízí 42 m² prostoru, ideální pro ty, kteří hledají soukromí, bezpečí a kus historie. • Lokalita: Ustrnulá v čase, obklo... (více v detailu)
130 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 500 m², Solnice, ul. Poříčí
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem objektu o velikosti 500 m², který se nachází na logistické spojce kousek od obce Kvasiny. Celý objekt je v oploceném areálu s možností parkování pro kamiony nebo jinou nákladní dopravu. Prostory lze využít... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
40 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 14,5 m2, Ostrava Mar. Hory, ul. 28.října
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nezařízených kanceláří s plochou 14,5 m2 - 17,3 m2, které se nachází 2. až 6. podlaží rozsáhlé administrativní budovy. Budova je hlídaná strážní službou a přístupná 24 hodin, 7 dnů v týdnu. V případě potřeby větších prostor je možnost pronájmu sousedních kanceláří. Budova je snadno dostupná MHD, možnost parkování v sousedn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 600
 Kč
Pronájem skladu, 500 m², Solnice, ul. Poříčí
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem skladovacího objektu o velikosti 500 m², který se nachází na logistické spojce kousek od obce Kvasiny. Celý je objekt je v oploceném areálu s možností parkování pro kamiony. Možností ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
40 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 10718 m², Velký Malahov
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku na okraji vesnice Ostromeč, část obce Velký Malahov v okrese Domažlice. Nachází se 1 km na jihovýchod od Velkého Malahova. K pozemku vede vlastní příjezdová cesta. Pozemky se nachází v zastavěném území s fu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 950 000
 Kč
Prodej čerpací stanice, Stochov, ul. Karlovarská
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkuji Vám prodej čerpací stanice pohonných hmot u Stochova s mnohaletou historií, vč. všech certifikátů a souvisejících povolení. Součástí čerpací stanice PHM je zmodernizovaná prodejna, sociální zázemí, podzemní tank dvouplášťový (MN 30 + 25 m3, BA 30 m3, PR 25 m3), 2x samoobslužné nové mycí boxy, fotovoltaika o výkonu 10,35 kWp, digitální infopanel, venkovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000 000
 Kč
skladový prostor
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám skladový prostor v Praze a okolí na krátkodobý pronájem. Potřebuji uskladnit prodejní stánek z pasáže OC než najdu kup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, 39 m²,Plzeň, ul. Domažlická
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme reprezentativní kancelářské prostory o velikosti 39,84 m² v části Nová Hospoda situované na 1. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového domu na okraji obce. Kancelář je po celkové rekonstrukci, je rozdělena na dvě místnosti, které jsou mezi sebou průchozí. Kancelář je vhodná pro klienty hledající kvalitní zázemí v klidné část... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 058
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m²,Plzeň, ul. Domažlická
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní kancelářské prostory po rekonstrukci, nacházející se v části Nová Hospoda. Prostory o užitné ploše 20,67 m² jsou v 1. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového domu. Tato nabídka je ideální pro individuální podnikatele hledající klidné a inspirativní prostředí pro svou kancelář. Výborná dostupno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 650
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 108 m², Praha
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní kancelářské prostory o užitné ploše 108 m², přímo v srdci Vinohrad na prestižní adrese Kulturního domu na Náměstí Míru. Jedná se o prostory s 5 neprůchozími místnostmi umístěnými na 3. patře cihlového domu s celkem 5 nadzemními a 2 podzemními podlažími. Kanceláře jsou klidné, s krásným výhledem do Slezské ulice, vybavené klimatizací a okamžitě k dispozici pro Váš business. Poskytované prostory nabízejí skvělé zázemí pro vznik sídla Vaší společnosti nebo pro realizaci několik... (více v detailu)
Hlavní město Praha
43 200
 Kč
Luleč, pozemek pro komerční výstavbu 1.013 m2 –
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Luleč, pozemek pro komerční výstavbu 1.013 m2 – pozemek.Nabízíme Vám zajímavý pozemek, který se nyní využívá pro veřejnou infrastrukturu, tělovýchovné a sportovní zařízení. Pozemek o rozloze 1.013 m2 se nachází v obci Luleč, v okr. Vyškov. Šířka pozemku je cca 15 m a délka cca 70 m, příjezdová cesta k pozemku je obecní. Pozemek je výjimečný lokalitou, která je vyhledávaná jak pro bytové, rekreační, tak i sportovní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 469 000
 Kč
Pronájem reprezentativní kanceláře
Před 142 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velmi reprezentativní kanceláře umístěné na celém osmém nadzemním podlaží s výhledem na město Uherské Hradiště. K dispozici je jedna terasa na 8. NP a druhá velká na 9. NP. Prostory se nachází v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti na ulici Stojanova. Komerční prostory o velikosti 133 m včetně plnohodnotného vlastního sociálního zázemí a kuchyně. V domě je výtah, v kanceláři ... (více v detailu)
Zlínský kraj
35 206
 Kč
Pronájem obchodního objektu, Pardubice, ul. J.Palacha
Před 142 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dům v centru Pardubic o celkové ploše 600 m² na pozemku 2102 m². Objekt je využívaný jako sídlo firmy, skladovací prostory, i k pronájmu bytových jednotek. Dispozice: v přízemí kanceláře a toaleta, sklady. V 1. patře bytové jednotky 2x 3+1. Na pozemku je do... (více v detailu)
Pardubický kraj
60 000
 Kč
Pronájem hezké kanceláře, 110 m2, Praha 10 -
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem hezké kanceláře, 110 m2, Praha 10 - Strašnice, Vinohradská.Pronájem hezké kanceláře, 110 m2, Praha 10 - Strašnice, Vinohradská Hledáte prostornou, světlou a klimatizovanou kancelář? Potřebujete neprůchozí místnosti? Oceníte rychlé internetové připojení? Krásná kancelář se nachází v 2. N.P. novostavby přímo u tramvajové zastávky Vinice na Vinohradské ulici ve Strašnicích. Kancelář má samo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláře, 22 m², Příbor, ul. Jičínská
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostory v komerčním objektu na okraji města Příbor. V současné době k dispozici kancelář ve druhém podl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 300
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 30 m², Plzeň, ul. Solní
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře o celkové výměře 30,42 m2, která se nachází ve 4. patře administrativní budovy v centrum města Plzně, jen minutu chůze od náměstí Republiky. Kancelář a společné prostory prošly nákladnou rekonstrukcí a nyní čeká na své nájemníky. Kan... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 800
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 200 m², Jičín, ul. Poděbradova
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní halu s kancelářským prostorem o celkové užitné ploše 200m², umístěnou v klidné části města Jičín - Nové Město. Tento objekt disponuje výrobní halou 145m², která je přístupná jak velkými vraty (4m šířka x 4m výška), tak samostatnými dveřmi z kanceláře. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Chocni, ul. T. G. Masaryka
Před 142 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný obchodní prostor o velikosti 160 m², který se nachází přímo v centru města Choceň na 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy. Prostor je ideální pro obchod či poskytování služeb. Vzhledem k poloze v centru nabízí vynikající dostupnost a viditelnost, což představuje skvělou příležitost pro váš podnikatelský záměr. Nemovitost se skládá z celkem ... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 130 m², Jičín, ul. Poděbradova
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme výrobní objekt s užitnou plochou 130m², situovaný v okrajové části města Jičín. Tento výrobní prostor s celkovou užitnou plochou 130m² a vrat... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
20 000
 Kč
Velké Opatovice, obchodní prostory, restaurace –
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Velké Opatovice, obchodní prostory, restaurace – komerce.Exkluzivně nabízíme obchodní prostory bývalé restaurace v přízemí dvoupodlažního měšťanského domu v centru Velkých Opatovic. Komerční prostory jsou tvořeny prostorem samotné restaurace (50 m2), salonkem (30 m2), kuchyní (25 m2) a vlastním sociálním zařízením. Za domem se nachází další budova s barem, letní zahrádkou a toaletami. V celém domě probíhá průběžná rekonstrukce, díky níž je dům ve velmi dobrém technickém stavu. Naposledy byla provedena výměna nové... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 54 m², Praha
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní kancelářské prostory o užitné ploše 54 m², přímo v srdci Vinohrad na prestižní adrese Kulturního domu na Náměstí Míru. Jedná se o prostory 3 kanceláří spojených lávkou, kanceláře jsou situované směrem do Korunní ulice Kanceláře jsou klidné, s krásným, vybavené klimatizací a okamžitě k dispozici pro Váš business. Poskytované prostory nabízejí skvělé zázemí pro vznik sídla Vaší společnosti nebo pro realizaci několika ordinací s čekárnou. Součástí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 900
 Kč
Pronájem, skladovací prostory, areá
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan ve městě Třeboň. Prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o netemperovaný, nízkopodlažní skladovací prostor o celkové ploše 750m. Energie jsou fakturovány dle spotřeby (7,- Kč bez DPH za kWh)... (více v detailu)
Jihočeský kraj
46 875
 Kč
Prodej investičního pozemku, 76 959m2, Tachlovice u Prahy
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Za přivedení kupce nabízí majitel odměnu 1.000.000,- Kč v hotovosti. Unikátní investiční příležitost – pozemek na okraji Prahy, Tachlovice. Nabízíme exkluzivně rozsáhlý pozemek 76 959 m² situovaný na strategicky výhodné pozici v katastrálním území Tachlovice, na okraji rozvíjející se obce, přiléhající k hlavnímu městu Praha. V minulosti byl dle urbanistické studie obce Tachlovice zařazen tento pozemek do zastavěné zóny. Do aktuálního územního plánu se z nějakého zřejmě soukromého důvodu však propsal jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
36 555 525
 Kč