Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby v Praze
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ideální obchodní příležitost v dynamických Holešovicích! Nabízíme k pronájmu prostor pro obchod a služby v oblasti prodeje a servisu mobilních telefonů o celkové užitné ploše 33m² v Obchodním centru Stromovka. Jedná se o pronájem za odstupné, ve kterém je zahrnuto vybavení a zboží. Nemovitost se nachází v rušné části Prahy, přímo v srdci kreativní a živé čtvrti, kt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 800
 Kč
Prodej provozních ploch, Pláň, Ostrov u Bezdružic
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme soubor šesti pozemků v obci Ostrov u Bezdružic, katastrální území Pláň (LV 190). Součástí prodeje jsou trvalé travnaté porosty, orné půdy i ostatní plochy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 999 000
 Kč
Prodej garáže ve Velkém Meziříčí, ul. Čermákova
Před 142 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostornou garáž o užitné ploše 20m² v žádané a klidné části obce Velké Meziříčí. Garáž se nachází v řadové cihlové zástavbě, je v dobrém stavu, připravena k okamžitému použití. Ideální řešení pro bezpečné parkování Vašeho vozidla, nebo jako prostor pro Vaše koníčky či skladování. Tato lokalita nabízí klidné a bezp... (více v detailu)
Kraj Vysočina
749 000
 Kč
Prodej výrobního objektu v Kolíně, ul. Královská cesta
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji víceúčelový komerční objekt sloužící pro drobnou a nehlučnou výrobu, sklady, kanceláře, obchody, garáže. Součástí je kotelna s poloautomatickým kotlem na tuhá paliva z roku 2014, sklad paliva. Vjezd do areálu vraty na dálkové ovládání, kde je zpevněná parkovací plocha cca 400 m², zvedací hydraulická plošina určená k vykládce i nakládce. Areál se skládá z hlavní dvoupodlažní budovy o podlahové ploše cca 1289 m², samostatného skladu cca 69 m², přístavbou šesti stavebních buněk roku 1995 o... (více v detailu)
Středočeský kraj
31 000 000
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 160 m², Olomouc
Před 142 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zemědělský objekt v městské části Olomouc - Chválkovice. Jedná se o částečně zrekonstruovanou stodolu s možností vybudování bytové jednotky. Jedná se o dvě nadzemní podlaží s plochou 160m². Ke stodole patří pozemek o celkové rozloze 482m² s možností dokoupení zahrady. Objekt prošel řadou úprav jako jsou například nová střecha, krov, strop a byla provedena izolace. Nabízí se jedinečná příležitost, dle nového stavebního záko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 650 000
 Kč
Pronájem komerčního pozemku, 1280 m², Pardubice
Před 142 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční pozemek na atraktivním místě na okraji obce Ohrazenice. Jedná se o zpevněnou plochu ze zámkové dlažby, z větší části oplocenou. Ideální příležitost pro vaše podnikatelské záměry s celkovou plochou 1280 m². Pozemek se nachází v lokaci s výbornou dostupností... (více v detailu)
Pardubický kraj
35 000
 Kč
Prodej, garážové stání, CP 13m2, ul. Voroněžská,
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, garážové stání, CP 13m2, ul. Voroněžská, Brno - Žabovřesky.Nabízíme převod družstevního garážového stání (SBD Průkopník), CP cca 13m2. Garážové parkovací stání se nachází v 7. patře budovy parkovacího d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
580 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 30 m2
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu sklad, případně kancelář o výměře 30m v přízemí budovy, která se nachází v okrajové části Hodonína na ul. Čajkovského. Po domluvě je možnost ve stejné budově pronájem dalších skladových i kancelářských prostor o různých velikostech. K pronajatému skladu je k dispozici také parkovací místo v areálu budovy. K využití je sociální zázemí a kuchyňka. Připojení na optickou internetovou síť si pak řeší každý nájemník sám. Budova je zateplená. Dodá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 050
 Kč
Prodej obchodního objektu, 3000 m², Dětřichov
Před 142 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dovolte nám představit vám výjimečnou příležitost na realitním trhu. Nabízíme k prodeji rozsáhlý průmyslový objekt na 5937m² pozemku v malebné lokalitě Dětřichov u Frýdlantu, ideální pro realizaci rozmanitých podnikatelských plánů. Objekt se nachází ve středu obce a je postaven z cihly. Celkově obsahuje 20 místností napříč dvěma nadzemními podlažími a vyžaduje rekonstrukci, což dává novému majiteli fantastickou příležitost přetvořit prostor podle vlastních představ. Máme již připravený návrh na vy... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 990 000
 Kč
Pronájem Květinářství, 133 m², Třemošná, ul. Plzeňská
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o celkové ploše 133 m2. Prostor je situovaný v přízemí obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Prostor je vhodný pro podnikání v oboru obchodu a služeb a díky své poloze na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
23 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 332 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost, která hravě dokáže skloubit byznys s domovem! Jedná se o tři samostatné bytové jednotky s celkovou užitnou plochou 332 m², rozkládající se na nadzemních 3 podlažích a 1 podzemním, které je naprosto ideální pro skladování různého sortimentu i zboží. První byt v přízemí o velikosti 3+1 a 106 m² disponuje přístupem do vlastní zahrádky. Prostřední patro nabízí byt 4+kk s plochou 114 m² a balkonem. Nejvyšší podkrovní by... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
21 700 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Kladně, ul. Stará
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu menší prostor, který je vhodný pro kancelář nebo nějakou menší provozovnu vašeho výběru o rozloze 13 m². Nemovitost se nachází v samém srdci Kladna, na pěší zóně s vysokým počtem kolemjdoucích, což garantuje skvělou viditelnost a přístupnost, i díky novému chodníku, který je teď ve výstavbě a brzy bude hotový. Jedná se o prostor nacházející se v prvním nadzemním... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 25 m², Praha 9
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlou kancelář ve 2. NP vily v komplexu Green park Poděbradská v Praze 9 - Hloubětín. Kancelář má užitnou plochu 24,8 m² a je vybavena klimatizací, stolem, dvěma židlemi a skříni. K dispozici je kuchyň, terasa, koupelna se sprchou a dvě toalety. Možnost pronájmu parkovacího stá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 324
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 128 m², Beroun, ul. Palackého
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního prostoru o výměře 128 m2 v historickém centru Berouna, který se nachází v přízemí domu, s výlohou a vstupem z Hornohradební ulice. Prostor disponuje krásnou stropní klenbou a lze ho využít jako kancelář, obchod, služby, showroom, apod. Dispozice: přední menší místnost a na ní navazující prostorná další místnost, pánské a dámské toalety plus úklidová místnost. Dům i tento prostor je po kompletní zdařilé rekonstrukci. Nové podlahy, úsporné osvětlení, internetové p... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Riegrova
Před 142 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu obchodní prostor v Jablonci nad Nisou v ulici Riegrova. Jedná se o jednu místnost s umyvadlem a vedlejším soc. zázemím, umístěnou v 1. patře budovy. Díky své lokalitě je tento ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 600
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 200 m², Bystřice u Benešova
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor v centru Bystřice u Benešova. Prostory o ploše 200 m2 lze využít jako sklad, výdejnu eshopu, lehkou nerušící výrobu, atp. Uvnitř jsou 3 hlavní místnosti s vjezdem pro dodávku,... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem Drogerie, 187 m², Třemošná, ul. Plzeňská
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o celkové ploše 187 m2. Prostor je situovaný v 1. patře obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Prostor je vhodný pro podnikání v oboru obchodu a služe... (více v detailu)
Plzeňský kraj
25 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 41 m², Plzeň
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory, které jsou umístěné v širším centru Plzně v ulici Sady 5. května. Plocha prostoru je cca 41m2. Na jeden velký prostor navazuje menší kancelářský prostor, chodba a koupelna. Parkovat lze před kancelářemi cena místa je 2590,-(možnost dohody) nebo v blízkosti je parkovací dům Rychtářka, kde pohodlně zap... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 900
 Kč
Pronájem obchod a služby v Třemošné, ul. Plzeňská
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o celkové ploše 133 m2. Prostor je situovaný v přízemí obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Prostor je vhodný pro podnikání v oboru obchodu a služeb a díky své poloze na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
23 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 41 m²,Plzeň, ul. Domažlická
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme moderní kancelářské prostory o celkové užitné ploše 41,4 m², které se nacházejí v části Nová Hospoda. Prostory jsou umístěné ve zrekonstruované cihlové budově s celkem 6 nadzemními podlažími. Tento pronájem je ideální volbou pro malé a středně velké firmy či jako zázemí pro start-upy, které hledají representativní a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 058
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m²,Plzeň, ul. Domažlická
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme moderní kancelářské prostory po rekonstrukci, nacházející se v části Nová Hospoda. Prostory o užitné ploše 20,73 m² jsou v 1. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového domu. Tato nabídka je ideální pro individuální podnikatele hledající klidné a inspirativní prostředí pro svou kancelář. Výborná dostupnost veř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 650
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 45 m², Plzeň,sady 5. května
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory, které jsou umístěné v širším centru Plzně v ulici Sady 5. května. Plocha prostoru je cca 45 m2. Místnosti lze pronajmout samostatně. Sociální zázemí nalezneme poté ve společných prostorách. Parkovat lze před kancelářemi cena místa je 2590,-(možnost dohody) nebo v blízkosti je parkovací dům Rychtářka, kde poh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 900
 Kč
Prodej obchod a služby, 53 m², Trutnov, ul. Náchodská
Před 142 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavý prostor pro obchod a služby o užitné ploše 53m², situovaný v příjemné části Poříčí, na okraji obce, s dobrým dopravním spojením do Trutnova. Jedná se o nemovitost umístěnou v 1. nadzemním podlaží ze tří, vybudovanou v konstrukci smíšeného typu. Prostor sestává ze dvou místností a je v současné době před rekonstrukcí, což představuje skvělou příležitost p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 53 m², České Budějovice
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu komerční prostor přímo v srdci města České Budějovice v ul. Kněžská o užitné ploše 53 m². Prostor je vhodný jako kancelář - poskytování služeb různého typu (např. realitní zprostředkování, finanční poradenství, advokátní kancelář, fotoateliér, apod.). Zkrátka je to místo, které je stvořené pro realizaci vašeho podnikatelského snu a prostor si můžete... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 60 m²,Plzeň, ul. Domažlická
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme atraktivní kancelářské prostory po rekonstrukci s užitnou plochou 60,89 m², situované ve vyhledávané části Nová Hospoda, umístěné na okraji obce s vynikající dostupností. Prostory se nacházejí v cihlovém domě na 1. podlaží z celkových 6 nadzemních podlaží. Díky nedávné rekonstrukci nabízí kanceláře moderní vzhled. K dispozici jsou 2 místnosti, které jsou mezi sebou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 708
 Kč