Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk v Sokolově, ul. Karla Čapka
Před 142 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního bytu 3+kk v klidné části Sokolova. Poklidné bydlení s výbornou dostupností do centra města s veškerou občanskou vybaveností je zde samozřejmostí. Byt prošel rekonstrukcí bytového jádra, rozvodů energií, oken, podlah a interié... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 160 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Nymburce, 35 m2, ul. Dědinova
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 s užitnou plochou 35 m², který se nachází v žádané lokalitě na sídlišti v části obce Nymburk. Tento byt je situován v panelovém domě na 4. nadzemním podlaží z celkových 4 podlaží, což zajistí dostatek klidu a soukromí. K dispozici je také sklep pro další možné využití. Téměř původní stav nebrání okamžitému nastěhování, neboť je velmi zachovalý a udržovaný. Velmi klidná část ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu v rodinném domě, Železný Brod, ul. Jirchářská
Před 142 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Sháníte velký byt a máte rádi soukromí? Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost v srdci malebného městečka Železný Brod. Jedná se o řadový rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími, situovaný ve vyhledávané části obce. Se svou podlahovou plochou 122m² poskytuje ohromný potenciál pro vybudování vysněného bydlení. Přestože nemovitost nedisponuje zahradou, její poloha v centru Železného Brodu zaručí majiteli veškeré v... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 450 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Oseku, ul. Jateční
Před 142 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Sníte o investici za přijatelnou cenu, která se Vám určitě vyplatí? Pak přijměte pozvání na prohlídku bytu 2+kk s celkovou plochou 40m2, který se nachází v prvním patře panelového domu. Vzhledem k velikosti, lokalitě a dopravní dostupnosti se jedná o výbornou invest... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 270 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Praze, ul. Medunova
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej luxusní novostavby 2+1 s prostornou terasou a krásným výhledem na Prahu v rezidenčním objektu Britská čtvrť v Praze 5 Stodůlky. Byt se nachází v 9.patře domu s výtahem a je velmi moderně a vkusně zařízen. Prostorná vstupní chodba s věšákovou stěnou a botníkem, komora, v ložnici manželská postel, komoda. Plně vybavená kuchyň spotřebiči a obývací pokoj, ze kterého je vstup na terasu s venkovním posezením, panoramatickým výhledem a posuvnými stínícími panely. Ga... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 680 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m², Jindřichův Hradec - ul. Václavská
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt v klidné části Jindřichova Hradce - ul. Václavská. Jedná se jednotku s dispozicí 2+kk o podlahové ploše 53 m2. Apartmán prošel rekonstrukcí a je vybaven kuchyňskou linkou a sporákem. Vytápění pomocí centrálního plynové... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodám dva ateliéry Praha 7
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dva pěkné ateliéry (pouze dohromady) v P7 (cca 5min. chůze od metra Holešovice, parkování u domu). Jsou vhodné na investici, ubytování nebo jako kanceláře, k masážím, kosmetice, drobné výrobě, obchodní prostory apod.. Větší má ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 89 m2 v Teplicích, ul. U Nových lázní
Před 142 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 89 m², situovaný v klidnější části obce Teplice. Nemovitost najdete v cihlovém domě v 1. patře. Jedná se o bezbariérový byt v moderním a světlém stylu, který se může pochlubit velmi dobrým stavem a je okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na balkón a kuchyňským koutem, dvou samostatných pokojů, které... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 95 m2 v Teplicích, ul. U Nových lázní
Před 142 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 95 m², situovaný v klidnější části obce Teplice. Nemovitost najdete v cihlovém domě v 1. patře. Moderní a světlý byt se může pochlubit velmi dobrým stavem a je okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na balkón , kuchyňského koutu, dvou samostatných pokojů, které disponují vlastní ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Jablonec nad Nisou, ul. Pražská
Před 142 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk, blízko centra Jablonce nad Nisou. Byt se nachází ve 3. NP. Vstupní předsíní vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Prostorná místnost s kuchyňskou linkou, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 400
 Kč
Pronájem bytu 4+kk v Praze, ul. Novákových
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Máme pro vás skvělou nabídku. Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt o velikosti 4+kk 110 m² ,který prošel kompletní rekonstrukcí, včetně izolace bytu, nového plynového kotle, laminátových podlah a krásné dlažby, která propojuje celý prostor .Tento nádherný byt má neprůchozí pokoje a je připravený k dlouhodobému pronájmu. Ideální pro ty, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. Byt je částečně vybaven, ale možnost dovybavení dle vašich potřeb a dohody. Vybavení zahrnuje novou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
37 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 93 m², Praha, ul. Učňovská
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Design, design a design. Takto by se dala shrnout nabídka tohoto krásného a v detailech přesného bytu k prodeji. Jedná se o dokonale navržený byt od známého designéra, který cílil použitím luxusních materiálů jak v kuchyni spojené s obývacím prostorem a odděleným dalším soukromým prostorem (ložnice, pracovna a dětský pokoj), tak i dvěma koupelnami a úložným prostorem, který na první pohled není ani vidět. Dokonalost v každém detailu, prvotřídní materiál a moderní spotřebiče jsou tak ve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Novém Jičíně, ul. Bezručova
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v Novém Jičíně na ul. Bezručova. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží bytového domu a má výměru 43 m2. Okna jsou plastová, což zajišťuje dobrou izolaci a snižuj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 725 800
 Kč
Prodej bytu 2+1/B 59m2 28. Pluku P-
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu o velikosti 59m, s dispozicí 2+1 a balkonem v 1. patře a sklepní kójí v suterénu domu, v cihlovém domě v ul.: 28. Pluku, Praha 10 - Vršovice. Bytová jednotka se skládá z velké předsíně, ze které se jde do kuchyně, koupelny, samostatného WC a prostorného obývacího pokoje. Z obývacího pokoje se jde potom následně do ložnice. Obývací pokoj a ložnice jsou orientované na východ s výhledem do ul.: Bělocerkevská. Oba pokoje mají parkety a v oknech žaluzie. Prostorná koupelna je se zánovním sprchovým koutem. Velkou výhodou koupelny je odvětrání přímo oknem. WC je samostatné hned vedl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 550 000
 Kč
Byt v Třeboni -na kopečku
Před 142 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodám byt 4+1 1. patro cca 86m2, lodžie,2x sklep. V části nemovitosti proběhla rekonstrukce. Zděný byt má vlastní plynový kotel. Ohřev vody je boilerem umístěným v ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 100 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 78 m², Liběchov, ul. Třešňovka
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1, 78 m2 v podkroví rodinného domu v Liběchově. Tento prostorný byt se skládá z chodby, obývacího pokoje s šatnou, ložnice s šatnou, kuchyně a koupelny s toaletou. Byt je vybaven nábytkem, vstup je společný s majiteli domu. K bytu je možné po doh... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36,75m2, ul.Vítě
Před 142 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu o velikosti 1+1, nacházející se ve IV.NP cihlového domu v Děčíně, ul.Vítězství. Celková výměra je 36,75m. Byt je standardně zařízen. V celém bytě jsou p... (více v detailu)
6 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, výměra 75m2, ul.
Před 142 dny - ANNONCE
pronájem bytu o velikosti 3+1 o celkové výměře 75m, nacházející se ve II.nadzemním podlaží klidného domu v ulici Litoměřická, v Děčíně - Starém Městě. Dispozice bytu: vstupní chodba, menší koupelna se sprchovým koutem a WC, 3 x pokoj, kuchyň, včetně kuchyňské linky s novým el.sporákem. Okn... (více v detailu)
9 900
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 46 m2 - Litoměřice - Předměstí
Před 142 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 46 m2 - Litoměřice - Předměstí.Nabízíme k podnájmu krásný, moderně zrekonstruovaný byt 1+kk v srdci Litoměřic. Byt o užitné ploše 46m2 se nachází v 2. nadzemním patře v cihlovém domě. Byt se do podnájmu předává částečně vybaven - moderní kuchyňská linka včetně indukční desky, trouby, digestoře a lednice. V koupelně zůstává pračka a v bytě naleznete praktické úložné prostory - vestavnou skříň v pokoji a na chodbě můžete využít další úložný prostor v komoře, která patří k tomuto bytu (3m2). Vytápění v bytě je pomocí plynového kotle, ale zároveň jsou v bytě i kamna na tuhá pal... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 70 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí
Před 142 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 70 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí.Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk ve 4.NP cihlového domu bez výtahu v ulici Edvarda Beneše. Bytová jednotka má užitnou plochu 70 m2. K bytu dále náleží prostorná sklepní kóje o velikosti 4,5 m2. Z chodby je vstup do obývacího pokoje s kuchyní, koupelny, samostatné toalety, praktické komory a dětského pokoje. Z prostorné kuchyně je dále vstup do ložnice. Dětský pokoj a ložnice jsou orientovány na východ, kuchyně s obývacím pokojem jsou orientovány na západ do vnitrobloku. Společné prostory k užívání jsou velkou výhodo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 120 m2 - Poštovice.V malebné
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 120 m2 - Poštovice.V malebné obci Poštovice, nacházející se v okrese Kladno ve Středočeském kraji, nabízíme jedinečnou příležitost k bydlení v klidném a příjemném prostředí. Obec disponuje kompletní občanskou vybaveností, zahrnující obchody, školu, školku a zdravotní středisko, což usnadňuje pohodlný každodenní život obyvatel. Dále můžete využívat sportovní areál a přírodní lokality pro aktivní odpočinek. V této idylické obci nabízíme k prodeji byt 2+1 o ploše 60 m2, který prošel kompletní rekonstrukcí. A k němu náležející podkroví, po jehož rekonstrukci vznikne prostorný byt 4+1 o celkové ploše 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej atypické byty, 181 m2 - Praha
Před 142 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej atypické byty, 181 m2 - Praha - Velká Chuchle.Hledáte klidné místo na žití v Praze, s možností vlastní zahrady, ale za cenu standardního bytu? Už nemusíte! Nabízíme k prodeji atypický byt umístěn v rodinném domě s vlastní zahradou, v městské části Praha-Velká Chuchle. Jedná se tedy o polovinu nemovitosti, která je na katastrálním úřadě vymezena a definována. Byt je krásně prosluněný, nabízí spoustu úložných prostorů a má přidanou hodnotu - vlastní zahradu s výměrou přes 400m2. Byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží rodinného domu a skládá se ze skladu, který je ještě před vstupními dveřmi do bytu, dále pak zádveřím, chodbou, oddělenou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 990 000
 Kč
Rodinný dům
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rodinný dům 4+1 v obci Chmeliště, okres Kutná Hora. Se zahradou pozemek cc 800m2, velká půda, kde možno udšlat další pokoje, celý dům podsklepený, garáž, kotelna, prádelna. Koupelna,sam. WC, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 090 000
 Kč
Hledám pronájem Jeseník
Před 142 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Slušná rodina s pěti dětmi ve věku 1-12 let hledá pronájem bytu, případně rodinného domu (... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk 64 m² - Mladá Boleslav.Nabízíme
Před 142 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 64 m² - Mladá Boleslav.Nabízíme Vám pronájem bytu 2+kk o podlahové ploše 64 m2. Byt se nachází v blízkosti centra města. Bytová jednotka je umístěna v rodinném domě v suterénu. Je po celkové velmi zdařilé rekonstrukci a je kompletně zařízený. Dispozice bytu: vstupní chodba s kuchyňským koutem, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem. Mimo bytovou jednotku je možné využívat pračku a sušičku. V bytě j... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč