Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+1 v Mostě, ul. Růžová
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku v OV o velikosti 1+1 v 11. patře panelového domu v ulici Růžová. Byt má užitnou plochu 33 m². Byt prošel postupnou a účelnou rekonstrukcí, což jej činí ihned připraveným k nastěhování bez dalších nutných investic. Jednou z nevšedních výhod tohoto bytu je jeho překvapivě prostorná lodžie, která zvýší komfort bydlení a nabízí příjemné místo pro odpočinek a relaxaci. Bytová ... (více v detailu)
Ústecký kraj
890 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 45 m², Jaroměř
Před 183 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk v centru Jaroměře na náměstí Československé armády. Byt je zděný a po rekonstrukci. Vybavený je kuchyňskou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 900
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 95 m2 v Teplicích, ul. U Nových lázní
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 95 m², situovaný v klidnější části obce Teplice. Nemovitost najdete v cihlovém domě v 1. patře. Moderní a světlý byt se může pochlubit velmi dobrým stavem a je okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na balkón a kuchyňským koutem, dvěma samostatnými pokoji, které disponují vlastní ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Hrobě, ul. Rybniční
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Podívejte se na naši nabídku bytu 1+kk v družstevním vlastnictví o ploše 27 m² v Hrobě, ulice Rybniční. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu. Byt je v původním stavu a umožňuje rekonstrukci dle Vašich představ a potřeb. K bytu dále náleží uzamykatelná komora na chodbě a sklep, park... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 4+kk, 75 m², Jablonec nad Nisou, ul. Na Úbočí
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Novinka!! Nabízíme družstevní byt o velikosti 3+1 předělaný na nádherný byt 4kk, vznikla přestavba na úkor balkonu, kde se zvolilo velmi moderní řešení. Byt je po kompletní renovaci,ve velmi příjemném stylu, klidné, slunné bydlení. Koupelna je s rohovou vanou, velmi dobře řešené úložné prostory v chodbě, tři samostatné pokoje smě... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 499 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 128 m², Králíky, ul. U Zastávky
Před 183 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka bytu 5+1 v Králíkách. Nabízíme k prodeji prostorný byt 5+1 o užitné ploše 128 m², situovaný v zatepleném cihlovém domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklepní kóje a úložné prostory v budově postavené naproti bytovému domu, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Tento jedinečný byt se nachází v klidné části obce Králíky, která je oblíbená především díky své blízkosti k přírodě a nespočtu aktivit, které v okolí lze provozovat. Velkým lákadlem jsou zdejší skic... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 630 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chebu, ul. Kosmonautů
Před 183 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v 3 NP panelového domu. Byla zrekonstruovaná koupelna, jádro je zděné, jsou nové podlahy, pěkná kuchyňská linka. Součástí bytu je balkon. Dům je umístěný v lokalitě Spáleniště, kde v posledních letech probíhal... (více v detailu)
2 730 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 76 m², Žatec, ul. Lípová
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 v Žatci.Byt je po rekonstrukci,skládá se s kuchyně,koupelny s WC,obývacího pokoje,ložnice a dětského pokoje.V okolí bytu... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Plzeň, ul. Koterovská
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 o celkové výměře 55 m² s balkonem, který se nachází v Plzni - Slovany. Byt je umístěn ve 3. patře panelového domu. Volný od 1.7.2024. Nemovitost bude předána nájemníkovi s novou podlahou. Možnost parkování před domem na vyhrazeném parkovacím stání. Nemovitost zůstane ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 100 m2 v Teplicích, ul. U Nových lázní
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 100 m², situovaný v klidnější části obce Teplice. Nemovitost najdete v cihlovém domě v 1. patře. Moderní a světlý byt se může pochlubit velmi dobrým stavem a je okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na terasu, kuchyňského koutem, dvou samostatných pokojů, které disponují vlastní ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Jablonném v Podještědí, ul. U Školy
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o rozloze 38 m², situovaný ve 2. patře panelového domu ve velmi žádané a klidné části Jablonného v Podještědí. Tato nemovitost je ideální volbou pro dvě osoby hledající klidné bydlení s krásnou přírodou v těsné blízkosti. Byt je k dispozici částečně zařízený, což dává novým nájemníkům skvělou příležitost přizpůsobit si prost... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 67 m², Praha, ul. Mladých Běchovic
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný podkrovní byt 2+kk o užitné ploše 67 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Běchovic na okraji Prahy. Tento prostorný byt je nabízen kompletně zařízen, s důrazem na praktičnost a dostatek úložných prostor. Součástí bytu je i praktický sklep. Velkou výhodou je vynikající dostupnost do centra Prahy díky blízké vlakové zastávce. Lokalita představuje ideální kombi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Teplicích, ul. Prosetická
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V Teplicích nabízíme prostorný družstevní byt o velikosti 4+1, který je skvělou volbou jak pro velkou rodinu, tak i pro ty, kteří chtějí využít jeho potenciál jako investici do pronájmu nemovitosti (je možné domluvit se se současným majitelem na pokračování jeho bydlení formou nájmu) Byt se pyšní třemi samostatnými pokoji a kuchyní chytře spojenou s obývacím prostorem . Dispozice bytu je velmi praktická, ať už pro rodinné bydlení, kde si každý člen rodiny najde svůj koutek, nebo pro vytvořen... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 70 m², Ostrava, ul. Jičínská
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní mezonetový byt 2+kk s balkonem v rezidenci Majerovec, která se nachází v klidné a vyhledávané části Ostravy - Výškovicích. Byt je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s vysokým standardem a blízkostí městské infrastruktury. Popis bytu: Byt o celkové ploše 70 m² je situován ve dvou podlažích a nabízí prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven moderními spotřebiči včetně vestavěné myčky, varné desky a trouby. Z ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Prostějově, ul. Josefa Lady
Před 183 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu exkluzivní 1KK byt o užitné ploše 40 m2 v novostavbě z roku 2019, situovaný v Prostějově na ulici Josefa Lady. Tento byt se nachází ve 4. podlaží budovy s výtahem a nabízí balkon o velikosti 7 m2 s orientací oken i balkonu na jih, což zajišťuje dostatek denního světla a příjemné výhledy. Jedná se o jedinečnou nabídku v bezprostřední blízkosti vyhledávaného biokoridoru Hloučela. K bytu náleží také parkovací stání, což výrazně zvyšuje k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Vamberku; Vamberce, ul. Jiráskova
Před 183 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
NYNI K PRODEJI velmi pěkný a prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 65 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Vamberk, v části obce s příjemnou atmosférou. Byt se rozkládá v posledním, čtvrtém patře cihlového domu, což zajišťuje klid a dostatek soukromí. K bytu náleží sklepní prostor, což je skvělý bonus pro vaše úložné potřeby. Byt prošel kvalitní rekonstrukcí a je v velmi dobrém stavu. Interiér bytu je řešen s důrazem na funkcionalitu a pohodlí s dobře rozvrženými místnostmi, které poskytují dostatečný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 450 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Povrlech, ul. 5. května
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám krásný moderní byt 3+kk (původně 3+1) o ploše 59 m² v klidné části obce Povrly. Tento byt je umístěn v prvním podlaží cihlového domu. Prošel rekonstrukcí v roce 2019, což znamená, že je ve velmi dobrém stavu. Prostorová dispozice zahrnuje tři pokoje, které můžete flexibilně využít podle svých potřeb - ložnice, dětský pokoj, či obývací pokoj + kuchyně v jednom. Interiér bytu je vkusně zařízený, po dohodě může zůstat. Koupelna je vybavena keramickými obklady, umyvadlem, vanou a WC. Topení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 390 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 67 m², Jičín, ul. Dlouhá
Před 183 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o užitné ploše 67 m², umístěný ve 2. nadzemním podlaží rodinného domu, v klidné části... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Olomouci, ul. Janského
Před 183 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+KK v prvním zvýšeném nadzemním podlaží novostavby z roku 2019, umístěný ve vyhledávané lokalitě, která je synonymem pro klidné a pohodlné bydlení. S užitnou plochou 58 m2, tento byt nabízí optimální prostor pro život. Jedním z významných benefitů je prostorná terasa o rozloze 10 m2, ideální pro relaxaci a venkovní posezení, která významně rozšiřuje životní prostor a umožňuje užívat si venkovní atmosféru bez o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 200 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Kraslicích, ul. Čs. armády.
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 2+1 s celkovou užitnou plochou 60m², který se nachází v centru Kraslic. Jedná se o byt v dobrém stavu, který je situován ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Tento byt je ideální pro jednotlivce či menší rodinu hledající klidné místo s krásnou okolní přírodou. Díky své poloze v srdci Kraslic nabízí snadný přístup k místní infrastruktuře -... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 100 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 67 m², Teplice, ul. Rooseveltovo náměstí
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 67 m², umístěný ve vyhledávané části Teplice - Řetenice. Byt se nachází ve třetím patře šestipodlažního panelového domu. Tento byt je ideální volbou pro rodinu či jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení s dobrým přístupem k městské infrastruktuře. Byt je v dobrém stavu a poskytuje dostatek prostoru a světla. K bytu náleží i sklep nacházející se v podzemním podlaží, což přináší další úložný prostor... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m² se zahradou Liberec, ul. Tovární
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 68 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Liberec X-Františkov. Byt prošel rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Čítá čtyři prakticky řešené místnosti, které nabízejí pohodlné bydlení pro rodinu nebo jako investici k pronajímání. Díky strategickému umístění v klidné části Františkova s výhledem na zelené okolí a současně s výborným přístupem do centra města Liberec, poskytuje ideální komb... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 620 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 71 m², Horní Bříza, ul. Třída 1. máje
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji překrásný byt 3+kk po rekonstrukci s užitnou plochou 71 m², umístěný v srdci Horní Břízy, která je vyhledávanou částí pro klidné bydlení. Tento byt se nachází v cihlovém domě v prvním nadzemním podlaží. Součástí nabídky jsou 2 parkovací stání a příjemná 7m² terasa orientovaná do společné zahrady, která přidává bytu na atraktivnosti a poskytuje dokonalé místo pro relax. Interiér bytu prošel rekonstrukcí, díky čemuž působí velmi moderně a svěže. Celkem s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 145 200
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Českém Těšíně, ul. Slezská
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt o velikosti 62 m2 ideální k rekonstrukci dle vašich představ. Tento prostorný byt 2+1 s komorou, lodžií a klepem se nachází v 6. patře 8 patrového domu v klidné lokalitě ulice Slezská v Českém Těšíně. Popis: Dispozice: 2+1 s komorou Plocha bytu: 62 m2 + lodžie a sklep Balkon/lodžie:... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 470 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Jindřichově Hradci, ul. sídliště Vajgar
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej světlého a prostorného bytu 3+1 o užitné ploše 82m² v oblíbené části Jindřichův Hradec III, umístěný ve 3. patře panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími. Tato nemovitost se nachází na okraji katastrálního území Jindřichova Hradce a nabízí klidné a pohodové bydlení s dobrou dostupností do centra města a veškerých služeb. Byt je v dobrém stavu, disponuje 5 místnostmi, z nichž tři slouží jako ložnice nebo pracovny, což zajišťuje dostatek soukromého prostoru. Velký důraz je kladen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 530 000
 Kč