Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Žďáru nad Sázavou; ul. Okružní
Před 183 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt s dispozicí 2+1 o celkové užitné ploše 49 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části obce Žďár nad Sázavou 3. Umístěný je v cihlovém domě na třetím a zároveň posledním podlaží, což zajišťuje klid a pohodlí bez rušení od sousedů nad Vámi. K bytu náleží dva sklepy v podzemním podlaží, který poskytuje další úložný prostor. Lokalita se může pyšnit skvělou infrastrukturou - v blízkosti se... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 755 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 44 m², Pardubice, ul. Hronovická
Před 183 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu nadstandardní byt v novostavbě z roku 2016. Jedná se o velkoryse řešený a moderně zařízený byt o dispozici 1+kk s lodžií, sklepem a garážovým stáním. Podlahová plocha bytu činí 43,5m2 + 7,5m2 lodžie. K bytu přísluší sklep 4,4m2 a garážové stání 20,6m2. Byt je zařízen kuchyňskou linkou na míru vč. spotřebičů (sklokeramická deska, trouba, myčka, digestoř, lednice s mrazákem), na chodbě vestavěná skříň. V koupelně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 38 m², Kralupy nad Vltavou
Před 183 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný světlý byt v klidné lokalitě Kralup nad Vltavou s výhledem do zeleně. Byt se nachází v 6.NP bytového domu s výtahem. Prostorný pokoj s kuchyní je částečně vybavený nábytk... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 36 m² Opava, ul. Horní schody
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu byt 2+kk, který má podlahovou plochu 36 m², a který se nachází ve sníženém přízemí rodinného domu, v žádané a klidné lokalitě města Opavy. Byt byl v minulosti rekonstruován, je zde položena plovoucí podlaha a koberec, v koupelně keramická podlaha. Menší kuchyňka je vybavena moderními spotřebiči. V bytě se dále ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50 m², Liberec, ul. Vaňurova
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
**Exkluzivní nabídka pronájmu: Byt 2+kk, 50m², Liberec**Představujeme Vám k pronájmu nádherný, nedávno zrekonstruovaný byt 2+kk s užitnou plochou 50 m², nacházející se na žádaném 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části Liberce. Tato nemovitost nabízí ideální spojení pohodlného bydlení s výhodami města, avšak v tichém prostředí.Byt se skládá z prostorné obývací místnosti s kuchyňským koutem plně vybaveným moderními spotřebiči, útulné ložnice, elegantní koupe... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Ostrava, ul. Horní
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu hezký byt s balkonem v žádané lokalitě Ostravy - Hrabůvky, na ulici Horní. Na bytě proběhla před pár lety rekonstrukce. Nachází se v třetím podlaží revitalizovaného domu (nová plastová okna, zateplení včetně střechy, zvonky, rozvody atd.). Celková dispozice p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 63 m², Třemošná, ul. Sídliště
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný byt po rozsáhlé rekonstrukci o dispozici 2+kk o užitné ploše 63 m². Tento světlý byt se nachází v klidné části obce Třemošná, v panelovém domě ve 2. podlaží. Interiér bytu byl pečlivě renovován s důrazem na moderní vzhled a funkčnost každého metru čtverečního. Součástí bytu je také sklepní kóje v podzemním podlaží, kde jsou také společné prostory c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 193 600
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Písek, ul. Rokycanova
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku o užitné ploše 25m² v 1. patře dvoupodlažního cihlového domu bez výtahu. Byt prošel rekonstrukcí, je zde nová kuchyňská linka. Klidná lokalita ve středu měs... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Praze, ul. Antala Staška
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Našim klientům nabízíme k pronájmu byt 2 + 1 v žádané lokalitě Praha 4 Budějovická byt je kompletně vybaven a připraven k nastěhování. Veškerá občanská vybavenost je v mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 800
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Krnov, ul. Albrechtická
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o užitné ploše 60 m², který se nachází v klidné části obce Krnov, ul. Albrechtická. Celý bytový dům prošel novou rekonstrukcí, včetně tohoto nabízeného bytu. Rekonstrukce byla provedena s kvalitních materiálu. Z bytu je vstup přímo na nadzemní terasu, ze které je úžasný pohled na město Krnov. K dispozici je malá zahrádka na letní posezení při kávičce. Byt je situován v cihlovém domě na 3. nadzemním podlaží z celkových 3 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Na Svahu
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi bytovou jednotku 4+kk o celkové užitné ploše 94,8m², v klidné části města Jablonce nad Nisou- Kokonín, v ulici Na Svahu. Byt se rozkládá v prvním podlaží bytového domu se zahradou. V bytě se nachází vstupní chodba, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, plynový kotel, prostorná kuchyně s rohovou linkou a jídelní částí, obývací pokoj průchozí, dětský pokoj s patrovou nás... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Dobruška, ul. Družstevní
Před 183 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem slunného bytu o dispozici 3+1 v klidně části Dobrušky s užitnou plochou 78 m2, v 1.nadzemním podlaží. K bytu náleží sklep a prostorná lodžie, kde si můžete vypít svoji oblíben... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 109 m2 v Teplicích, ul. U Nových lázní
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 109 m², situovaný v klidnější části obce Teplice. Nemovitost najdete v cihlovém domě v 1. patře. Moderní a světlý byt se může pochlubit velmi dobrým stavem a je okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na terasu, kuchyňského koutu, dvou samostatných pokojů, které disponují vlastní ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 44 m², Plzeň, ul. Vrbovecká
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt o dispozici 1+kk a o velikosti 44m², který se nachází v žádané lokalitě Severní Předměstí v Plzni. Byt je kompletně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. K bytu náleží lodžie o velikosti 6,5m² a parkovací stání v garáži. V domě se nachází výtah a kolárna a za domem je krásný dvůr ideální pro odpočinek a relaxaci. Byt se nachází na 3. patře z celkem 4 nadzemních podlaží. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a ner... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Libenice
Před 183 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu světlého a moderně řešeného bytu 2+kk o velikosti 48m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží v právě dokončovaném projektu Libenice. Nemovitost naleznete v klidné části obce, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení s blízkostí přírody, avšak s dobrou dostupností do centra Kolína či Kutné Hory. Byt je designově řešený tak, aby co nejlépe vyhovoval současným požadavkům na komfortní bydlení, s důrazem na praktičnost a využití prostoru. Tuto nemovitost vřele doporuču... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 205 m², OV, Chomutov, ul. Matěje Kopeckého
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Preferujete bydlení s dostatečně velkým prostorem? Ideálně pro Vás nabízíme tento útulný byt o velkorysé výměře 205 m2. Byt se nachází v podkroví panelového domu v TOP vyhledávané lokalitě města Chomutov. Pokud chcete po celém dni přijít domu, užít si kouzelnou atmosféru a totální klid, je to byt právě pro Vás. Kouzlo bytu dokreslují přiznané trámy a k tomu otevřený obývací prostor s kuchyní a v neposlední řadě díky poloze bytu, neuslyšíte ani sousedy. Po příchodu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 350 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Karlových Varech, Stará Role
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt o dispozici 1+1 v Karlových Varech- Stará Role, ul. Závodu Míru. Jednotka je po částečné rekonstrukci. Jsou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 596 800
 Kč
Prodej, byt, 2+kk, 78 m2, ul. Franz
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej, tj. úplatný převod podkrovního bytu vel. 2+kk v cihlovém objektu v Mariánských Lázních, městská část Úšovice. Vlastnictví nemovitosti je družstevní (anuita je rovna nule, tj. členský vklad je plně splacený). Byty se budou v roce 2025 převádět do osobního vlastnictví. Financování prostřednictvím úvěru je možné. Celková výměra bytu činí 56,10 m. Součástí bytu je slunná střešní terasa o výměře 7,3 m s orientací na západní stranu. Tento byt se nachází ve 3. patře (tj. 4.NP) cihlového, patrového domu bez osobní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 750 000
 Kč
Prodej, byt 1+kk, Rezidence Kolonád
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu velikosti 1+kk v Rezidenci Kolonáda. Plošná výměra bytu činí 23 m. Byt je situován do 6. patra. V objektu je osobní výtah. Dům se nachází v srdci lázeňské zóny ústředního centra Mariánských Lázní, města na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Veškerá potřebná občanská vybavenost se nachází v bezprostřední vzdálenosti v okolí (wellness, balneoprovozy, kavárny, restaurace a viná... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 600 000
 Kč
Byt 2+1 s lodžií, plocha 51,5 m2, M
Před 183 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prostorný byt 2+1 se zasklenou lodžií o ploše 51,5 m včetně lodžie, který se nachází v lokalitě Milovice – Boží Dar. Udržovaný byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3.NP panelového domu po rekonstrukci v roce 2007 (plastová okna, stoupací potrubí, vlastní kotelna s tepelným čerpadlem, zděné jádro a další), Vytápění je ústřední, dům má svoji vlastní kotelnu. Byt se sestává ze světlé kuchyně (7,20 m), obývacího pokoje (16,2 m), ložnice (11,2 m), lodžie (5,2 m), předsíně, koupelny s vanou (2,8m) a samostatné toalety. Součástí je zděný sklep s oknem o podlahové ploše 2,1x1,7 m. Podlahová krytina je plovoucí a dlažba, okna jsou plastová. Na všech oknech (včetně balkonových dveří) jsou žaluzi... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 770 000
 Kč
Obchodní objekt 313 m², Mladá Boleslav
Před 184 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání na lukrativním místě v Mladé Boleslavi? Nabízíme Vám k podnájmu multifunkční prostory o velikosti 313 m2, které se nachází v 1. PODZEMNÍM podlaží na ul. tř. Václava Klementa, naproti Škoda Muzeu. Budova prošla kompletní rekonstrukcí, prostory jsou momentálně zkolaudované jako prodejna potravin. Ovšem je zde možnost úpravy i k jinému podnikatelskému záměru. Dispozice: hlavní hala, 3 kanceláře (jedna s kuchyňskou lin... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
Restaurace, stravování ve Velkém Březně
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Jaro dělá pokusy, vystrkuje krokusy. Svěrákovy písničky jistě mají svoje kouzlo, ale vaše vize a plány, doufám, budou více odvázanější. Slunečné dny jsou konečně tady a s nimi i nová síla, energie a snová přání. Čím dál více lidí hledá odreagování ve sportu, v přírodě, nejlépe spojit obojí. A pak je další level, a tím je spojení sportu s gurmánstvím. Dokonalosti chybíte už jen vy a vaše chuť třeba hasit žízeň pocestným, bez ohledu na místní blízký pivovar. V krásné lokalitě Velkého Března, kde v současn... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 400 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 248 m², Vimperk
Před 184 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím prodej objektu k bydlení na Šumavě, v obci Korkusova Huť, části města Vimperk. Poloha objektu je 15 km od hraničního přechodu s Německem. Jedná se o rekreační oblast s množstvím turistických tras a cyklotras, 4 km od sjezdového lyžování (Kubova Huť) a běžkařských stop. Objekt má dispozici 8+2 + 2 koupelny + 3 samostatné toalety, kotelna a půda. Dům prošel rekonstrukcí v roce 2000, nová střecha, oplechování komínů, okapy, vybudování obytného podkroví. Objekt je vytápěn kotlem na tuhá ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem kom. objektu 850 m2, Praha 4
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 850 m2, Praha 4 - Chodov, ul. Vojtíškova.Exkluzivně nabízíme k pronájmu velice zajímavý, zcela samostatný komerční objekt o celkové užitné podlahové ploše 850 m2, situovaný v atraktivní lokalitě Prahy 4 - Chodov, ul. Vojtíškova, v blízkosti OC Westfield Chodov + administrativního komplexu. V přízemí - 1. nadzemním podlaží se nachází otevřený obchodní/skladovací prostor s vysokými stropy (cca 7 m výška), 3 kanceláře + příslušenství (koupelna, WC, kuchyňka) o celkové ploše 610 m2. Ve 2. nadzemním podlaží je k dispozici 8 kancelá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Skladovací (výrobní) hala
Před 184 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem NOVÉ skladovací nebo výrobní haly o celkové ploše 1.421 m v průmyslovém areálu ve městě České Velenice, České Velenice 555. Nově vybudovaná skladová/výrobní hala se nachází na strategickém místě na hranicích s Rakouskem a tranzitu směr Gmünd/Rakousko - Praha/Plzeň/Brno. Prostor bude k dispozici od září/říjen 2023. Nabízíme do dlouhodobého pronájmu na dobu 3-5let s možností následné opce. Celá hala je připravena na vestavbu výrobních stanovišť, kancelářského a sociálního zázemí, popřípadě regálových skladovacích systémů. Úpravy prostor budou realizovány po dohodě s vlastníky haly s možností zohlednění investice do vestavby v n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
130 258
 Kč