Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

K pronájmu, kancelářské prostory, T
Před 184 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem reprezentativní kanceláře se samostatnou klimatizací, sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Exkluzivně vybavená kancelář je ideální pro provozování finančního poradenství, advokátní nebo účetní praxe apod.. Součástí pronájmu kanceláře je možnost využití dalších dvou zasedacích místností vybavených klimatizací a venkovního parkovacího stání. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/Čes... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 266
 Kč
Byt 3+1, OV, 73 m2, Chomutov
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k prodeji atypický mezonetový byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a výměře 73 m2 se dvěma velkými zasklenými lodžiemi, který se nachází ve výškovém domě tzv. Experimentu. V horní části bytu se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou zbudovanou na míru a prostorný obývací pokoj se sádrokartonovým podhledem s velkým oknem a se vstupem na lodžii, odkud je nádherný výhled na město. V dolní části bytu je pak ložnice, dět... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Byt 2+1, 56,6 m2, Praha 6 - Dejvice
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1, 56,6 m2, Praha 6 - Dejvice.Váš nový domov v Dejvicích na Evropské: kvalita života a dopravní pohodlí ! Představte si svůj nový domov ve vyhledávané čtvrti Dejvice, v srdci ulice Evropská. Nabízíme Vám cihlový byt 2+1 o celkové ploše 56,60 m2 s dvěma sklepními kójemi o rozloze 2 m2 a 4 m2. Byt se nachází na 3. nadzemním podlaží z celkových 5 a je momentálně nevybavený. Dopravní dostupnost: v blízkosti bytu naleznete všechny druhy městské hromadné dopravy – tramvaje, metro, autobusy a vlakové spoje, což Vám zaručuje snadný a rychlý přístup ke všem částem města. Občanská vybavenost: lokalita je bohatá na veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, a dalších služeb, které zajišťují pohodlný život. Soukromé parkoviště: v zadní části domu se nachází soukromé parkoviště, které je k dispozici pouze pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 490 000
 Kč
Byt 2+kk, 97 m2
Před 184 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 97 m2 -.Nízkonákladový investiční apartmán v Krkonoších v Prostředních Starých Bukách o dispozici 2+kk 97,5m2 Přírodou obklopené apartmány s vlastním parkovacím stáním, prostornou komorou ke každému bytu, společnou kolárnou a venkovním posezením. V objektu se nachází 11 bytových jednotek o dispozici 1+kk a 2+kk a to od 33 m2 do 96 m2. Tento projekt firmy HAS STAVBY je nízkonákladový a velmi úsporný pro budoucí majitelé, a to díky: - primární zdroj vytápění tepelným čerpadlem vzduch-voda napojený na topnou soustavu. Topná voda bude rozváděna do otopných těles a do topných žebříků umístěných v koupelnách - voda z vlastní vrtané studně 30m - čistička odpadních vod - okna trojskla - celková energetická náročnost B První zmínka o obci Staré Buky je již z roku 1355. Kde byl do 16. století skutečným vlastníkem ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 640 000
 Kč
Byt 2+1 v České Lípě, ul. Dukelská
Před 184 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 56 m² ve vyhledávaném sídlišti v České Lípě. Tento byt se nachází v 5. podlaží v panelovém domě. I přes to, že byt je v původním stavu, je ve velmi dobrém udržovaném stavu. Ideální nabídka pro ty, kdo hledají byt s potenciálem a možností vlastního uspořádání interiéru před rekonst... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, 57 m², Nepomuk
Před 184 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej světlého bytu v osobním vlastnictví 2+kk situovaný na jih s prostorným balkonem v Nepomuku. Vedle bytového domu se nachází rozlehlý park a dětské hřiště. Před bytovou jednotkou je bezproblémové parkování. Bytová jednotka se nachází v cihlovém bytovém domě z roku 2002 ve 2. patře bez výtahu. Nabízí prostorný kuchyňský kout s obývacím pokojem a jeden samostatný pokoj s prostorným balkonem a výhledem. Nechybí zde ani komora p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 671 000
 Kč
Byt 3+1 v Mostě, ul. Javorová
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1, v osobním vlastnictví, v pátém patře, v panelovém domě, s obytnou plochou 70 m2, v ul. Javorová, poblíž centrálního městského parku v obci Most. V bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem, a umyvadlem, samostatné WC, prostorná chodba, ze které je vstup do všech pokojů, obývací... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem pokoje v Jihlavě
Před 184 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásně situovaný pokoj v Jihlavě, ve vyhledávané a klidné části obce, v těsné blízkosti nákupního centra City Park. Pokoj o velikosti 14 m² se nachází v cihlovém domě, ve 2. nadzemním podlaží. Je ideální pro uklidňující odpočinek po náročném dni. . Byt, včetně nabízeného pokoje, je ve velmi dobrém stavu, což z něj činí ideální místo pro každodenní život. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 200
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám pronájem bytu 1+1, 1+kk
Před 184 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám pronájem bytu v Pardubicích. Jsem pracující, sp... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Byt 2+1 Králův Dvůr
Před 184 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivně koupi bytu v osobním vlastnictví 2+kk, v Králově Dvoře, ve Středočeském kraji, okrese Beroun. Jedná se o menší sídliště, s možností parkování v okolí domu. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Krásná škola se sportovním areálem, fotbalový stadion, nákupní centrum, obchody, poliklinika, pošta, radnice. Celková výměra bytu je 40,82 m, ve třetím patře ze tří, se sklepem, bez výtahu. K bytu náleží šikovná komora, která je hned u vchodových dveří do bytu. Z předsíně je vstup na toaletu, do koupelny a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn centrálně. Dům je panelový, po rekonstrukci. Zateplení, nová fasáda, plastová okna. To vše vám zaručuje nízké náklady na spotřeby, které jsou dnes tak významnou položkou v rod... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk u Prahy s park.místem
Před 184 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 5+kk se soukromým parkovacím stáním, v obci Břežany II, která se nachází v blízkosti Prahy. Jedná se o prodej přímo od majitele, zájemce neplatí provizi RK!!! Celková plocha bytu je 134 m². Byt s... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 499 000
 Kč
Byt 1+kk, Praha 15, Javorová čtvrť.Nabízíme k
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 1+kk, Praha 15, Javorová čtvrť.Nabízíme k prodeji byt 1+kk s balkónem v osobním vlastnictví v lokalitě Prahy 15 Horních Měcholupech - Javorová čtvrť. Bytová jednotka se nachází ve 2. NP panelového domu, který byl kolaudován v roce 2014. Celková podlahová plocha bytu je 34,2 m2 a skládá se z pokoje s kuchyní (21,0 m2), předsíně (7,4 m2), koupelny a WC (3,9 m2), komory (1,9 m2). Balkón má rozměry 4,5 m2. Majiteli bytové jednotky je k dispozici i úložný prostor pro kola. Byt je orientován na východní stranu mimo hlavní silnici a je vybaven v souladu s moderními trendy bydlení včetně vnitřních žaluziích na plastových ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 980 000
 Kč
Prodej ubytování, 491 m2 -.Máme pro vás skvělou
Před 184 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej ubytování, 491 m2 -.Máme pro vás skvělou příležitost k nákupu domu s osmi byty v Příchovicích u Kořenova. Dům se nachází v atraktivní lokalitě, ve vyhledávané turistické oblasti Jizerských hor a nabízí výborný potenciál pro zvýšení hodnoty vaší investice. Poloha domu je přímo ideální pro sportovní vyžití, v zimě cca do 300 m jsou již upravované běžecké tratě a cca od 800 m jsou první sjezdovky. Jsou zde značené turistické cesty a přímo za objektem vede první cyklotrasa, která se dále napojuje a větví na další možnosti značených i neznačených tras. Z oken bytových jednotek je směrem na západ krásný výhled na panorama Lužických a Jizerských hor, okna jsou osluněna až do západu slunce. Třetí NP je po ... (více v detailu)
Liberecký kraj
28 831 000
 Kč
Byt 2+kk/38m2, Praha Holešovice, Do
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem bytu 2+kk/38m, Praha Holešovicích v blízkosti Letenských sadů v ulici Dobrovského. Byt je po kompletní rekonstrukci a pronajímá s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
3kk, terasy, garáž, sklep. P4-Michle
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný a světlý byt v 6. patře novostavby s užitnou plochou 115m2, dvěma koupelnami s WC je umístěn v exkluzivním projektu "Rezidenční park Baarova". Rychlostní výtah je samozřejmostí. Terasy 7,5m2 a 5,1m2 jsou přístup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 2+kk
Před 184 dny - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 2+kk o velikosti 63,6 m2 s lodžií v atraktivní lokalitě Praha 9 - Vysočany. Jednotka je umístěna v 3.NP nového projektu Rezidence Spojovací. Moderní, nadčasový design, maximální praktičnost, vzdušnost a kvalita. Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, šatnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou s WC. V případě ... (více v detailu)
7 300 000
 Kč
Apartmán 2+kk 60m2 u Vivas přímo u pláže - Durrës,
Před 184 dny - ANNONCE
Apartmán 2+kk 60m2 u Vivas přímo u pláže - Durrës, Albánie.Apartmán 2+kk s balkónem, o rozloze 60 m2 v obytném komplexu. Apartmán je situován přímo u pláže s bočním výhledem na moře. Nachází se v krásné a populární lokalitě Rruga Plazh. Je určen k celoročnímu užívání. Všechny apartmány kompletně rekonstruujeme dle evropských standardů včetně plně vybavené kuchyňské link... (více v detailu)
3 308 760
 Kč
Prodej bytu 3+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 3+kk
Před 184 dny - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 3+kk o velikosti 87,4 m2 s velkou terasou 45,99 m2 v atraktivní lokalitě Praha 9 - Vysočany. Jednotka je umístěna v 1.NP nového projektu Rezidence Spojovací. Moderní, nadčasový design, maximální praktičnost, vzdušnost a kvalita. Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a jídelním prostorem, další 2 pokoje, samostatná ko... (více v detailu)
11 300 000
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám do pronájmu byt - velký 1+1 v Praze, Praha
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám do pronájmu byt - velký 1+1 v Praze, Praha 8 - Karlín. Dana R.
Hlavní město Praha
Neuvedeno