Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+1, 37 m², Náchod, ul. Kladská
Před 184 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Byt 1+1, 37m2 je po kompletní rekonstrukci v centru Náchoda. Pokud takový sháníte, jeden takový pro vás máme. Volný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk ve Strakonicích, ul. Palackého náměstí
Před 184 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem hezkého bytu 1+kk v centru Strakonic, na Palackého náměstí. Byt je částečně vybavený, je zde kuchyňská linka, digestoř, sporák, možno dodat ledničku a pračku se sušičkou. Bytová jednotka se nachází ve druhém patře udržovaného bytového domu o pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Podlahy jsou řešeny dlažbou a plovoucí podlahou. Dobrá poloha v centru města s veškerou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 35 m², Roztoky, ul. Felklova
Před 184 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej útulného bytu 1+kk, který se nachází v 1.patře pěkného bytového domu v klidné lokalitě obce Roztoky, necelých 20 minut od centra hlavního města Praha. Dispozice bytu se skládá ze vstupní chodby, prostorné koupelny s toaletou a sprchovým koutem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a balkónem s výhledem do okolní zeleně. Celková plocha bytu činí 37 m2, poskytující dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. K bytu dále náleží sklepní kóje... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Praze, ul. Vozová
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Naše společnost Vám zprostředkuje pronájem bytu 2+1 v městské části Vinohrady v těsné blízkosti Riegrových sadů. Byt se nachází ve 4. podlaží činžovního domu s výtahem. Byt o rozloze 88 m2 se skládá ze 2. obytných místností, kuchyně s linkou a lednicí, samostatné toalety a koupelny s vanou. Byt je orientovaný na severní a jižní stranu. K bytu může b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 2+1 v Teplicích, ul. Svojsíkova
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji příjemný byt 2+1 s užitnou plochou 58,4 m², umístěný ve vyhledávané a klidné části Teplic blízko centra - ulice Svojsíkova. Byt se nachází v ve 2. podlaží nízkopodlažní cihlové zástavby. Díky svému rozložení nabízí byt dostatek prostoru a pohodlí pro každodenní život. Byt je velmi pěkný, slunný a udržovaný. praktické vestavěné skříně v ložnici, chodbě i obývacím pokojí zůstanou, ostatní vybavení po dohodě.... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 090 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 73 m², Rožnov pod Radhoštěm, ul. Písečná
Před 184 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk ve 4.NP o celkové výměře 73 m2 s terasou 16 m2, orientovanou na jihozápadní stranu. Jedná se o byt ve výstavbě, těsně před dokončením, v klidné části Rožnova pod Radhoštěm. V ceně bytu je zahrnuto: podlahy, dveře, vybavení kou... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 200 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Povrlech, ul. Sídliště II
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 1+1 o celkové ploše i se sklepem 37,21 m² ve vyhledávané, klidné části obce Povrly, který se nachází v ulici Sídliště II - ve 2. patře nízkopodlažního panelového domu. Tento byt představuje ideální volbu pro jednotlivce, hledající poklidné bydlení s dobrou dostupností do Děčína či Ústí nad Labem. Veškerá občanská vybavenost v obci - pošta, bus, vlakové spojení, MŠ, ZŠ. Skvělé vyžití v létě (koupaliště), tak i v zimě (zimní stadión). Byt je v perfektním stavu, j... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 420 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Poděbradech, ul. Kunštátská
Před 184 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme světlý byt 2+1 ve 3. podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. Podlahová plocha je 70,81m². Celková výměra je 77,31 m², včetně 2 lodžií (každá o výměře 3,25 m²). Aktuálně probíhá přepis do osobního vlastnictví, anuita plně uhrazena. Orientace na východ. Byt je vhodný k rekonstrukci a lze jej dispozičně upravit dle vašich představ. Výhodou jsou dvě komory... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej ateliéru 4+1, 231 m², Buštěhrad, ul. Švermova
Před 184 dny - ANNONCE
Prodej novostavby jednotky (ateliéru) v rodinném domě o výměře 4+1 a podlahové ploše 81 m² s vlastní zahrádkou a terasou o výměře 150 m² na bezkonkurenčním místě v obci Buštěhrad, 10 minut od hranice Prahy, v klidné zástavbě rodinných domů. V případě koupě je zde možnost odpočtu 21% DPH a tím pádem se jedná také o zajímavou investici za účelem dalšího pronájmu. Kolaudováno bylo v roce 2023 a při stavbě byly použity výhradně kvalitní materiály s důrazem na maximální komfort nového majitele. Obvodové s... (více v detailu)
7 750 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 21 m², Most, OV, ul. M. G. Dobnera
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám nabídli útulnou garsoniéru o velikosti 21m² po kompletní rekonstrukci. Nachází se v centru města Most. Tato nemovitost je umístěna v panelovém domě na 11. podlaží z celkových 14, což vám zajistí krásný výhled a dostatek denního světla. Dům disponuje dvěma výtahy. Nabízí se jako ideální ře... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 030 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 68 m2 v Holoubkově
Před 184 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu byt o dispozici 3+1 v klidné části obce Holoubkov s prostornou lodžií o výměře 5,52 m2 a pracovnou o rozloze 3,89 m2. Vytápění a ohřev vody je řešeno dálkově. Poblíž nemovitosti se nachází rozlehlé lesy, zajišťující klid a mnoho možností pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 800
 Kč
Pronájem bytové jednotky 2+kk v OV
Před 184 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytové jednotky 2+kk v Jirkově, ulice Na Borku. Bytová jednotka se nachází v panelovém domě a prošla kompletní rekonstrukcí, dům taktéž prošel kompletní revitalizací. V bytě jsou plastová okna, nová kuchyňská linka, kompletní rekon... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Nový byt 53 m2 o dispozici 2+kk v p
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej skvostné bytové jednotky č. 241 ve standardu Fit Out v developerském projektu s dokončením a předáním bytu 10/2023. Byt orientovaný na sever do vnitrobloku má podlahovou plochu 53 m a dispozice 2+kk. Jednotka se nachází v 4. podlaží rezidence. Soubor tří měšťanských domů mistrně kombinuje historické genius loci s moderními technologiemi a uživatelskými standardy 21. století. Obyvatelé Rezidence U Sv. Štěpána se mohou těšit z dokonalého pohodlí a promyšlených detailů stejně tak, jako se kochat elegancí klasicistního stylu a novorenesanční noblesou. Na místě posvátných vodních pramenů, v samém nitru bijícího srdce Prahy panuje překvapivě neobyčejný klid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 958 000
 Kč
Pronájem 2kk 39m2 P10 Vršovice nást
Před 184 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
možný pronájem bytu 2kk 39m P10 Vršovice, nástavba na činžovním domě, částečně zařízeno, družstevní vlastnictví v převodu do OV. Byt je zařízen kuch. linkou, kombi sporákem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Prostory k pronájmu
Před 185 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme prostory k pronájmu. (Dříve sloužil objekt jako výva... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Pronájem obchod a služby, 22 m², Praha 4 - Nusle
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru o ploše cca 22 m² v ulici Bohuslava ze Švamberka, Praha 4 - Nusle. V Coworking a office centru naleznete k dlouhodobému i krátkodobému pronájmu ojedinělé sdílené i samostatné kanceláře v moderním designu, tak i prémiové kanceláře vyvolávaj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 900
 Kč
Pronájem skladových prostor
Před 186 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladový prostor o užitné ploše 60 m², situovaný v klidné části obce Borek, což zajišťuje pohodlný přístup bez rušivého městského hluku. Sklad se nachází v cihlové budově v prvním nadzemním podlaží. Prostor se skládá z celkem tří místností, je v dobrém stavu a ihned připraven k využití. K dispozici je zázemí samostatné kuchyňky, koupelny i WC. Součástí nabídky je i část... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 1000 m², Plzeň
Před 186 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte impozantní a majestátní prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 1000 m2 včetně sociálního zázemí a šatny na každém patře. V ceně jsou zahrnuty 3 patra a po domluvě lze přidat i sklepní prostory. V případě, že byste ch... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Restaurace, 70 m2, Kladno centrum
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zkolaudované bistro s posezením o velikosti 70 m2 v centru Kladna - pěší zóna, na rohu ulice T. G. Masaryka a Váňova. Prostory se nachází v přízemí domu, mají velké výlohy. Jejich výhodné umístění umožňuje využití pro rychlé o... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 500
 Kč
Komerční areál s kancelářemi, sklady, garážemi a
Před 186 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Komerční areál s kancelářemi, sklady, garážemi a vlastním pozemkem v Jihlavě. Nabízím k prodeji komerční areál v Jihlavě, ul. Mlýnská na vlastním oploceném pozemku. Budova sestává ze tří podlaží, kde v suterénu jsou kotelna, šatna, sklady, ve zvýšeném přízemí velká dílna/zasedací místnost, kancelář a dvě čtyřicetimetrové garáže, z toho jedna s montážní jámou a nosníkem pro umístění kočky a v ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 500 000
 Kč
Prodej garáže 18 m2, OV, obec Blatná, okr. Strakonice
Před 186 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž (18 m2) v osobním vlastnictví, postavenou v Blatné, okr. Strakonice. Nemovitost je možné využít také jako sklad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500 000
 Kč
Pronájem nebytových prostorů, Praha - Letňany
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově vzniklé nebytové prostory v kulturním domě "Letňanka" v Praze - Letňanech. Prostory o celkové rozloze 180 m2 si lze pronajmout celé, či jen částečně dle Vašich potřeb. Aktuálně jsou v rozpracovaném stavu a lze si tak domluvit jejich finální podobu a uspořádání, jak je vidět z vizualizací. Vzhledem k lukrativnímu umístění jsou prostory vhodné k využití jako ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 380
 Kč
Pronájem nebytových prostorů, Praha - Letňany
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově vzniklé nebytové prostory v kulturním domě "Letňanka" v Praze - Letňanech. Prostory o celkové rozloze 180 m2 si lze pronajmout celé, či jen částečně dle Vašich potřeb. Aktuálně jsou v rozpracovaném stavu a lze si tak domluvit jejich finální podobu a uspořádání, jak je vidět z vizualizací. Vzhledem k lukrativnímu umístění jsou prostory vhodné k využití jako ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 380
 Kč
Restaurace, 70 m2, Kladno centrum
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zkolaudované bistro s posezením o velikosti 70 m2 v centru Kladna - pěší zóna, na rohu ulice T. G. Masaryka a Váňova. Prostory se nachází v přízemí domu, mají velké výlohy. Jejich výhodné umístění umožňuje využití pro rychlé o... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 500
 Kč
Pronájem skladových prostor
Před 186 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladový prostor o užitné ploše 60 m², situovaný v klidné části obce Borek, což zajišťuje pohodlný přístup bez rušivého městského hluku. Sklad se nachází v cihlové budově v prvním nadzemním podlaží. Prostor se skládá z celkem tří místností, je v dobrém stavu a ihned připraven k využití. K dispozici je zázemí samostatné kuchyňky, koupelny i WC. Součástí nabídky je i část... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč