Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kanceláře, 1000 m², Plzeň
Před 186 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte impozantní a majestátní prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 1000 m2 včetně sociálního zázemí a šatny na každém patře. V ceně jsou zahrnuty 3 patra a po domluvě lze přidat i sklepní prostory. V případě, že byste ch... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby v Kladně, ul. Stará
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu menší prostor, který je vhodný pro kancelář nebo nějakou menší provozovnu vašeho výběru o rozloze 13 m². Nemovitost se nachází v samém srdci Kladna, na pěší zóně s vysokým počtem kolemjdoucích, což garantuje skvělou viditelnost a přístupnost, i díky novému chodníku, který je teď ve výstavbě a brzy bude hotový. Jedná se o prostor nacházející se v prvním nadzemním... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Chebu, ul. Májová
Před 186 dny - ANNONCE
Máme pro Vás pronájem kanceláří na lukrativní místě města Chebu, a to přímo u pěší zóny. Kanceláře o velikosti 19,40 m2, 20,82 m2 a 25,48 m2 ve 2. a 3. patře udržované budovy s výtahem jsou připraveny pro nového nájemce, který chce začít podnikat nebo již podniká a hledá vhodné prostory. Cena pro... (více v detailu)
3 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 14 m², Ostrava - Mariánské Hory
Před 186 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem poslední volné kanceláře o výměře 14 m² a 20 m², na patře objektu. V každé z kanceláří koberec. Větší kancelář osazená klimatizační jednotkou, to kdyby někoho vážně polilo horko. Zima určitě nebude, objekt je vytápěn centrálně. Pro kuchaře je dána k využití kuchyňka, ovšem kuřátko si neupečete, výbava je v základě - varná konvice a toustovač. Takové topinky s česnekem servírovat návštěvě je přece ideální nápad. Na chodbě najdeme sociální zázemí, kde se v poslední kóji... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 690
 Kč
Pronájem obchod a služby, 300 m², Chomutov, ul. Ruská
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné a multifunkční obchodní či jinak podnikatelsky využitelné prostory o rozloze 300 m², které se nacházejí přímo v centru města Chomutova. Nemovitost je situována v budově s cihlovou konstrukcí, která má celkem 3 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. K dispozici jsou prostory umístěné na 1. podlaží, což nabízí ideální lokaci pro obchod či služby. Místo se vyznačuje vysokou mírou pěší dostupnosti a dobrým vi... (více v detailu)
Ústecký kraj
40 000
 Kč
Prodej pozemku se stavbou 119 m², Hradecká u Jindřichovic
Před 186 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Jedná se o pozemek, na kterém je samostatně stojící stavba bez č.ev. i č.p. Stavba je určena na kompletní rekonstrukci nebo záměru, který si rozhodne nový maj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
550 000
 Kč
Prodej komerčního objektu, Velemyšleves
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po objektu, kde si splníte své podnikatelské plány? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Nemovitost by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jinýc... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 399 000
 Kč
Prodej garáže v Sokolově
Před 186 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž o užitné ploše 17m², umístěnou v klidné části na okraji obce Sokolov (Šenvert), v řadové zástavbě. Konstrukce garáže je cihlová. V bezprostřední blízkosti vlakového nádraží a rodinných domů, což z ní dělá ideáln... (více v detailu)
Karlovarský kraj
200 000
 Kč
pronájem skladu 15 m2 s rampou v př
Před 186 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 15 m s rampou v suterénu v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) na patře. Jedná se o obchodní dům... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Prodej ateliéru 4+1, 231 m², Buštěhrad, ul. Švermova
Před 186 dny - ANNONCE
Prodej novostavby jednotky (ateliéru) v rodinném domě o výměře 4+1 a podlahové ploše 81 m² s vlastní zahrádkou a terasou o výměře 150 m² na bezkonkurenčním místě v obci Buštěhrad, 10 minut od hranice Prahy, v klidné zástavbě rodinných domů. V případě koupě je zde možnost odpočtu 21% DPH a tím pádem se jedná také o zajímavou investici za účelem dalšího pronájmu. Kolaudováno bylo v roce 2023 a při stavbě byly použity výhradně kvalitní materiály s důrazem na maximální komfort nového majitele. Obvodové s... (více v detailu)
7 750 000
 Kč
Byt 4+1
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej družstevního bytu 4+1 na sídlišti Střížkově, umístěného ve 3. nadzemním podlaží z 8. nabízí ideální domov pro rodinu s dětmi. Byt o celkové užitné ploše 65 m² je před rekonstrukcí, což dává novým majitelům jedinečnou příležitost přizpůsobit si prostor dle vlastních představ. Výhodou této nemovitosti je výborná poloha přímo u metra, z čehož plyne snadná dostupnost do centra města, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem 1kk s park. místem Zlín
Před 186 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem 1kk s parkovacím místem, Zlín, Pod Vrškem.. Nabídka pronájmu velkého bytu o dispozici 1kk s parkovacím místem u objektu. Bytová jednotka o podlahové ploše 30 m2 se nachází ve 3. NP zděného domu ve Zlíně, ulice Pod Vrškem v klidné lokalitě u lesa. Velký obytný pokoj s kuchyňskou linkou a velkým francouzským oknem, koupelna s vanou, WC, oknem a místem pro pračku. PŘEDNOST BYTU: Malý bytový dům umístěný v klidné lokalitě u lesa. Parkovací místo v areálu. V blízkosti škola, sportovní hřiště, obchod. MHD 3 min. BEZPROBLÉ... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 2+kk, Skácelova, Hodonín
Před 186 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi bytové jednotky o dispozicích 2+kk v přízemí bytového domu, v klidné části města Hodonína, který byl kolaudován v roce 2014. Byt má vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou místnost, koupelnu s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 630 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m2, Kladno, ul. plk. Stříbrného
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 v centru Kladna, ul. plk. Stříbrného. Byt o výměře 65 m2 se nachází v 1. patře cihlového domu, je po rekonstrukci, skládá se ze 2 místností a další místnosti s kuchyňskou linkou se sporákem, koupelny s vanou a umyvadlem a samostatné WC, v chodbě je skříň. Výborná lokalita v centru Kladna s veškerou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem byt. jednotky Praha 4
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmeme dlouhodobě 2 jednolůžkové pokoje se samostatným vchodem v rod. domě, pračka, TV, aut... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 600
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m2, Šakvická,
Před 186 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Toužíte po soukromém a prostorném bytu, vybudované na pozemku přímo pod vinohrady, na svazích Pálavy? Chcete žít v nové, dokonale prosvětleném bytě, jehož promyšlený charakter, spolu s úžasným výhledem a klidem, každého vašeho hosta uchvátí? Pak jste zde na správném místě. Nabízíme Vám k prodeji byt č.1 s dispozicí 3+kk v obci Zaječí na ulici Šakvická v menším rodinném bytovém domě o užitné ploše bytu 78,03 m. Při vstupu do přízemí bytu máme po pravé straně pokoj koncipovaný jako ložnici se vstupem do koupelny a navázanou technickou místností. První patro má kuchyňský kout propojený s obývacím pok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 120 000
 Kč
Koupím byt do 500.000 Kč
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Koupim byt v cele CR do 500 000 korun 1+kk ( OV , DV )
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, 37 m2, centrum B
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem menšího bytu 2+1 se dvěma neprůchozími ložnicemi a kuchyní s jídelním koutem. V bytě dále koupelna s toaletou, bojlerem a... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prodám byt 2+1 s garážovým stáním, Praha
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k prodeji kompletně zařízený byt v osobním vlastnictví 2+kk, v 1. patře cihlového domu o CP 52 m2 v klidné ulici Prahy 5 - Motol, s výhledem do zeleně. Dispozici bytu tvoří prostorná chodba, koupelna s vanou, samostatné WC, obývací p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 60 m2, Praha 10 - Strašnice
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk, 60 m2, Praha 10 - Strašnice.Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk, 60 m2, Praha 10 - Strašnice. Tento severozápadně orientovaný byt v osobním vlastnictví se nachází v druhém patře jedenáctipatrového domu z šedesátých let. Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, další dva samostatné neprůchozí pokoje, balkon, koupelna s vanou, samostatné WC a všechny místnosti spojující chodba. Byt je v původním udržovaném stavu, jsou zde nová okna, dveře a podlahov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990 000
 Kč
Byt 2+1, plocha 51,5 m2, Milovice,
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prostorný a dispozičně velmi dobře řešený byt 2+1 se zasklenou lodžií o užitné ploše 51,5 m, v lokalitě Milovice – Boží Dar. Udržovaný byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3.NP panelového domu po rekonstrukci v roce 2007 (plastová okna, stoupací potrubí, vlastní kotelna s tepelným čerpadlem, zděné jádro a další), Vytápění je ústřední, dům má svoji vlastní kotelnu. Byt se sestává ze světlé kuchyně (7,20 m), obývacího pokoje (16,2 m), ložnice (11,2 m), lodžie (5,2 m), předsíně, koupelny s vanou (2,8m) a samostatné toalety. Součástí je zděný sklep s oknem o podlahové ploše 2,1x1,7 m. Podlahová krytina je plovoucí a dlažba, okna jsou plastová. Na všech oknech (včetně balkonových dveří) jsou ža... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 770 000
 Kč
Prodej bytu 3+KK, 56 m2, Praha 4 - Záběhlice
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+KK, 56 m2, Praha 4 - Záběhlice.Dovolujeme si Vám nabídnout družstevní byt 3+kk, 56 m2, v ulici Bělčická, který se nachází v klidné části Prahy 4 - Záběhlice. Byt na 5. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. K bytu přináleží sklep o rozměru 3 m2. Byt je až na okna v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci. WC a koupelna jsou odděleny. V bytě jsou celkem tři obytné pokoje z toho dva neprůchozí, které mohou sloužit jako ložnice a jeden ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 235 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68,53 m2 s lodžií 7 m2, Praha 9 -
Před 186 dny - ANNONCE
Prodej bytu 3+1, 68,53 m2 s lodžií 7 m2, Praha 9 - Újezd nad Lesy.Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1, 68,53 m2 v osobním vlastnictví v Újezdu nad Lesy, Praha 9. Tento byt se nachází v třetím patře revitalizovaného panelového domu bez výtahu. K bytu dále náleží zasklená lodžie 7 m2 a sklepní kóje 2,8 m2. Byt prošel kompletní rekonstrukcí (zděné jádro, podlahy, el. a vodovodní rozvody, nová kuchyňská linka, dveře). Dispozici bytu tvoří obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyně, předsíň, koupelna s vanou a samostatné WC. Obývací pokoj, dětský pokoj a lodžie jsou o... (více v detailu)
6 190 000
 Kč
Byt 2+kk 55 m2 se zahradou 67 m2 Břevnov
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodáme byt 2+kk 55,3 m2 se zahradou 67 m2 v Praze 6 - Břevnov. Byt je v osobním vlastnictví a prodává... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 299 000
 Kč