Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk, 41 m², Česká Lípa, ul. Dukelská
Před 186 dny - ANNONCE
Představujeme vám prodej bytu v žádané lokalitě města Česká lípa, na sídlišti Špičák. Byt o velikosti 41m2 a dispozici 2+kk nabízí praktické řešení místností. Přesunutím kuchyňské linky vznikly dva samostatné pokoje, které mohou sloužit jako prostorný obývací pokoj a ložnice. Na zemi jsou koberce a v kuchyňské části plovoucí podlaha. Koupelna je zrenovova... (více v detailu)
1 900 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 20 m², Strakonice, ul. Dukelská
Před 186 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk o užitné ploše 20m², umístěný ve vyhledávané části města Strakonice. Bytová jednotka se nachází v pátém patře panelového domu s výtahem. Byt je v původním stavu, dům po kompletní revitalizaci (okna, dveře, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Lubná
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte dostupné bydlení nejlépe v rodinném domě? Nabízíme pronájem bytu 1+kk, o výměře 22 m2, v rodinném domě v srdci Lubné. Nachází se zde pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a toaletou a předsíň. Tento byt je ideální pro jedno... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 43 m2, Beroun ul. Nepilova, balkon
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji útulný světlý byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním v klidné lokalitě města Beroun, ulice Nepilova. Byt má výměru 43,6 m2, plus 5,5 m2 balkon a 3 m2 sklep. Orientován na jih. Dispozice: prostorný pokoj se vstupem na balkon, kuchyňský kout vybavený digestoří, kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou a troubou. V designové koupelně je vana, umyvadlo, žebříček, toaleta a přípojka na pračku. Velká předsíň, kam můžete umístit praktickou šatní skříň. K... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², OV, Chomutov, ul. Sluneční
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk s celkovou užitnou plochou 54m², umístěný ve vyhledávané a klidné části Chomutova, katastrální území Chomutov I. Tento prostorný byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu s celkem 3 podlažími. K bytu patří také sklepní kóje v podzemním podlaží. Stav nemovitosti je dobrý, což z něj činí ideální míst... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 519 790
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Novém Boru, ul. Gen. Svobody
Před 186 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 75m², umístěný v klidné části Arnultovic, v katastrálním území Arnultovice u Nového Boru. Tento byt se nachází v cihlovém domě s centrálním topením a nabízí komfort v podobě samostatného vchodu. Dispozice čtyř místností skvěle poslouží pro pohodlný rodinný život. K bytu navíc patří platící nájemník, což představuje zajímavou investiční příležitost. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což minimalizuje potřebu ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 395 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², OV, Perštejn, ul. Hlavní
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního bytu 3+kk o užitné ploše 70 m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží v klidné části oblíbené obce Perštejn. Tato nemovitost prošla nákladnou rekonstrukcí a nabízí moderní bydlení s kombinací praktičnosti a pohodlí. Byt v sobě ukrývá tři místnosti rozložené s důrazem na útulnost prostoru. V rámci rekonstrukce bylo dbáno na kvalitní materiály, díky čemuž je byt ihned připraven k nastěhování s minimál... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 113 m², Mladá Boleslav
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandardní bydlení v Mladé Boleslavi? Tak právě pro Vás máme zajímavou nabídku pronájmu bytu 3+kk (113 m2), který se nachází v centru města na Komenského náměstí. Byt je po rekonstrukci z roku 2023, je nadstandardně zařízen přírodními materiály, krbem s vložkou Hoxter nebo širokoúhlými výklopně-kyvnými střešními okny. Byt je umístěn ve 2. podlaží historického domu bez výtahu a je situován na 3 světové strany s výhledem do parku i na údolí řeky Jizery. V bytě není kuchyňská linka, ta bude řešena... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 65 m2, Louny, ul. Štefánikova
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o užitné ploše 65 m², situovaný ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu. Vzhledem k velmi nízkým nákladům je byt vhodný i k investici. Byt se nachází v srdci Loun, kde místní atmosféru doplňuje protékající řeka Ohře. Součástí bytu je podíl na pozemku, umožňující využití okolního prostoru pro odpočinek. Pozemek je oplocený. Interiér bytu tvoří tř... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 345 200
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Praha, ul. Legerova
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu rekonstruovaný byt 2+kk v 6.NP činžovního domu v rušné části Vinohrad. Byt je pronajímán vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednička, myčka, el. varná deska, trouba) a pracovním ostrůvkem/barovým jídelní pultem s dalšími úložnými prostory. Byt je dostatečně světlý a nabízí zajímavý výhled na střechy Nového Města a panorama Pražského hradu. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn vla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 73 m², Rožnov pod Radhoštěm, ul. Písečná
Před 186 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk ve 4.NP o celkové výměře 73 m2 s terasou 16 m2, orientovanou na jihozápadní stranu. Jedná se o byt ve výstavbě, těsně před dokončením, v klidné části Rožnova pod Radhoštěm. V ceně bytu je zahrnuto: podlahy, dveře, vybavení kou... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 200 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 2+1 v Teplicích, ul. Svojsíkova
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji příjemný byt 2+1 s užitnou plochou 58,4 m², umístěný ve vyhledávané a klidné části Teplic blízko centra - ulice Svojsíkova. Byt se nachází v ve 2. podlaží nízkopodlažní cihlové zástavby. Díky svému rozložení nabízí byt dostatek prostoru a pohodlí pro každodenní život. Byt je velmi pěkný, slunný a udržovaný. praktické vestavěné skříně v ložnici, chodbě i obývacím pokojí zůstanou, ostatní vybavení po dohodě.... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 090 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 35 m², Roztoky, ul. Felklova
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej útulného bytu 1+kk, který se nachází v 1.patře pěkného bytového domu v klidné lokalitě obce Roztoky, necelých 20 minut od centra hlavního města Praha. Dispozice bytu se skládá ze vstupní chodby, prostorné koupelny s toaletou a sprchovým koutem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a balkónem s výhledem do okolní zeleně. Celková plocha bytu činí 37 m2, poskytující dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. K bytu dále náleží sklepní kóje... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Náchod, ul. Kladská
Před 186 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Byt 1+1, 37m2 je po kompletní rekonstrukci v centru Náchoda. Pokud takový sháníte, jeden takový pro vás máme. Volný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 48 m², Chomutov, ul. Kosmonautů
Před 186 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný částečně zařízený byt 2+1 v žádané, klidné části města. Jedná se o nemovitost umístěnou ve 3. nadzemním podlaží. Celková užitná plocha 48 m² je ideálně rozdělena mezi 3 místnosti: obývací pokoj, ložn... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m2, Slatiňansk
Před 186 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 2+KK o velikosti 54 m, která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Byt se nachází v druhé nadzemní podlaží tří podlažního domu. K bytu patří sklep a parkovací stání před domem. Topení je zajištěné plynovým kotlem. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu bytu v rámci podlah a dlažeb. Dům se nachází na začátku ulice Slat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Rožnov pod Radhoštěm, ul. Písečná
Před 186 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk ve 4.NP o celkové výměře 70 m2 s terasou 22 m2, orientovanou na jižní stranu. Jedná se o byt ve výstavbě, těsně před dokončením, v klidné části Rožnova pod Radhoštěm. V ceně bytu je zahrnuto: podlahy, dveře, vybavení koupel... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 86 m², Rožnov pod Radhoštěm, ul. Písečná
Před 186 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk v 3.NP o celkové výměře 86 m2 s balkónem 6 m2, orientovaným na západní stranu, v domě s výtahem. Jedná se o byt ve výstavbě, těsně před dokončením, v klidné části Rožnova pod Radhoštěm. V ceně bytu je zahrnuto: podlahy, dveře, vybave... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 150 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1 v Turnově, ul. Komenského
Před 186 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nádherný podkrovní slunný byt 4+1 o užitné ploše 80 m² v Turnově na okraji obce. Poskytující klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Jedná se o jednotku v krásném stavu. V bytě se nachází zařízena velká kuchyň s moderní kuchyňskou linkou, vybavenou vestavěnou myčkou, troubou a plynovou v... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 900
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 89 m², Karlovy Vary, ul. Truhlářská
Před 186 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu bytu 4+kk o rozloze 89 m². Tento byt je synonymem pro moderní bydlení, kombinující eleganci, pohodlí a strategickou polohu v jednom. Vstupujte do světa, kde každý detail byl pečlivě promyšlen s ohledem na Vaše maximální pohodlí a spokojenost. Byt se nachází v novostavbě, která je dokladem současného architektonického umění a designu. Interiér bytu je navržen tak, aby splňoval všechny požadavky na moderní bydlení. Prost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 500
 Kč
Pronájem byt 3+1 Branky 78m2
Před 186 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
pronájem bytu 3+1 o podlahové ploše 78 m, který se nachází v Brankách u Valašského Meziříčí. Dům prošel rekonstrukcí. Pronájem je včetně k... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Pronájem prostor, Hodolany
Před 187 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme pronájem pěkného nebytového prostoru v přízemí činžovního domu kousek od vlakového nádraží, bývalý bar, 55 m, jsou zde velké výlohy do ulice, in... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Bistro 60 m2 v Klatovech, ul. Vídeňská
Před 187 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Předmětem prodeje (za odstupné) je přenechání kompletně vybaveného a zavedeného bistra Kebab-Pizza ve Vídeňské ul. v Klatovech. Bistro se skládá ze dvou částí: z přízemní, kde je samotné bistro se dvěma stoly a soc. zázemím o výměře 60 m2 a ze suterénu o velikosti 78,8 m2, kde nalezneme sklad, kuchyň, pokoj a zázemí pro personál. Součástí prodeje je kompletní vybavení pro provoz občerstvení: 2x gril, 1x toa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hevlín, komerční prostor, penzion
Před 187 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hevlín, komerční prostor, penzion, víceúčelové, 540m2, vhodné k podnikání - komerce.Nabízíme Vám ke koupi jedinečnou investiční příležitost – Váš nový penzion s rodinným domem a komerčním prostorem přímo na hranicích s Rakouskem, pouze 3 minuty od termálních lázní Laa. Přemýšlíte nad investicí, která Vám přinese nejen radost z vlastnictví, ale i stabilní příjem? Hledáte místo, kde by se snoubila krása komfortního bydlení s možností podnikání? Tento krásně zrekonstruovaný objekt, který pojme najednou 31 zákazníků na přespání, byl postupně modernizovaný od roku 2004. Nabízí ideální kombinaci bydlení a komerčního využití. Na celkové ploše pozemku 903 m2 najdete vše, co potřebujete pro život a podnikání: - 1. křídlo: 4 pokoje a 2 apartmány, perfektně vybavené pro okamžité pronajímání. - 2. křídlo: 3 pokoje, s dalšími ubytovacími kapacitami nebo jako kancelářské prostory. - každý pokoj i apartmán je vkusně a luxusně vybavený s vlastní koupelnou a sociálním zařízením, klimatizace je samozřej... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladů 25 m2 + 49 m2
Před 187 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Bučovice, pronájem skladů 25 m2 + 49 m2 , garážová vrata- komerce.Nabízíme k pronájmu skladové prostory v klidné ulici ve městě Bučovice. Jedná se o nezařízené prostory s možností skladování, parkování dvou osobních a jednoho vyvýšeného vozu ( dodávky do 3,5t ). Dvě budovy, kde jsou vstupy třemi garážovými vraty. Možno s využitím autoservisu, čištění interiéru,.... Rozměr vstupních vrat: v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč