Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Komerční objekt 3.972m2, Jeseník
Před 187 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji zavedený autoservis s rodinným domem, o celkové užitné ploše 692 m2, který se nachází v okrajové části města, do centra to je jen 2 minuty jízdy. Celý areál je oplocený, je tam rozlehlé parkoviště na asfaltové ploše, 8 garáží, pneuservis, přijímací kancelář a již zmíněný rodinný dům o třech nadzemních podlaží. V ceně nemovitosti je i kompletní vybavení autoservisu, které je pot... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 000 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Hr. Králové
Před 187 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu lukrativní prostory bývalé banky, která zde byla v různých obměnách od roku 1996. Pro tyto účely je aktuálně prostor kolaudován - je zde kamerový systém, trezory, příprava pro bankomat, reklamní osvětlenou výstrč, vchod přes turniketové dvěře aj. Pro pamětníky je prostor znám jako TUZEX, tzn. je možná rekolaudace zpět na prodejnu. Předností je frekventované a dobře viditelné místo na rohu Gočárovy a Šafaříkovy ulice, odkud je hlavní vstup, dále je zde možnost využívání bočního vs... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem vybavené restaurace
Před 187 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu restauraci v Českém Brodě o rozloze 257m². K restauraci je možno si pronajmout kompletně zařízený kulturní sál 300m² pro velké akce. Tento jedinečný prostor nabízí vše, co potřebujete k okamžitému startu – ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor
Před 187 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zateplené obchodní prostory v Bohumíně, které lze využít jako provozovnu popř. výdejnu - eshop, s možností využití dalších skladovacích pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování, 14 m², Šternberk
Před 187 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Jedná se o pronájem plně vybaveného bistra stojícího v těsné blízkosti automyčky. Bistro je umístěné na okraji Šternberka, hned vedle hlavní silnice na trase Opava - Olomouc. V létě je vedle bistra posezení (stoly, lavice, slunečníky) a také je možné si na l... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
Pronájem skladu, 23 m2, Zákolany
Před 187 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem skladu o celkové ploše 23 m2 ve druhém nadzemním podlaží budovy v areálu v obci Zákolany. K dispozici je jedna místnost. Prostor je možné využít i jako kancelář. Možnost přestavby (či stavebních úprav) prostoru k jinému účelu. Sociální zařízení s WC a sprchami se nachází v jiné budově. V areálu jsou k dispozici rozsáhlé parkovací plochy. Jedná se o plně uzavřený areál. Správce v objektu je 24 hodin den... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 200
 Kč
Prodej pozemku se stavbou 119 m², Hradecká u Jindřichovic
Před 187 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Jedná se o pozemek, na kterém je samostatně stojící stavba bez č.ev. i č.p. Stavba je určena na kompletní rekonstrukci nebo záměru, který si rozhodne nový maj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
550 000
 Kč
Bistro 60 m2 v Klatovech, ul. Vídeňská
Před 187 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Předmětem prodeje (za odstupné) je přenechání kompletně vybaveného a zavedeného bistra Kebab-Pizza ve Vídeňské ul. v Klatovech. Bistro se skládá ze dvou částí: z přízemní, kde je samotné bistro se dvěma stoly a soc. zázemím o výměře 60 m2 a ze suterénu o velikosti 78,8 m2, kde nalezneme sklad, kuchyň, pokoj a zázemí pro personál. Součástí prodeje je kompletní vybavení pro provoz občerstvení: 2x gril, 1x toa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej obchod a služby, Ústí nad Labem, ul. Drážďanská
Před 187 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nenechte si ujít tento objekt o zastavěné ploše 922 m2, rozprostírající se na ploše 2397 m² v Ústí n/L, v ulici Drážďanská, který nabízí čtyři samostatné možnosti využití. Srdcem areálu je prostor, ve kterém je zázemí společnosti sestávající ze čtyř samostatných kanceláří, kuchyňky, sprchového koutu a WC. Druhý prostor nabízí využití pro kanceláře, učebny, nebo ubytování s kuchyní a WC. V přízemí se nachází umývárna, toalety, technická místnost a prostor vhodný k dílně, autoopravně, nebo garážování. Tř... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 720 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 92 m², Orlová, ul. Osvobození
Před 187 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní komerční prostory o užitné ploše 92m² ve 2. nadzemním podlaží lukrativní budovy, přímo v centru obce u nově vzniklého náměstí. Lokalita je ideální pro různé typy podnikání - ať už hledáte místo pro ordinaci, kancelář, obchod či kosmetický salon. Prostory jsou vybaveny podlahovým vytápěním, klimatizací, mají vlastní sociální zařízení a dí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Dvorská
Před 187 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásné a prostorné kadeřnictví. Celková užitná plocha je 71 m². Nachází se v centru Jablonce nad Nisou s výbornou dostupností a viditelností. Prostor si zachovává svou jedinečnou atmosféru díky cihlové konstrukci a velkému množství přirozeného světla, jež je pro každé kadeřnictví nezbytné. Dispozičně se jedná o hlavní velkou m... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 300 m², Chomutov, ul. Ruská
Před 187 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné a multifunkční obchodní či jinak podnikatelsky využitelné prostory o rozloze 300 m², které se nacházejí přímo v centru města Chomutova. Nemovitost je situována v budově s cihlovou konstrukcí, která má celkem 3 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. K dispozici jsou prostory umístěné na 1. podlaží, což nabízí ideální lokaci pro obchod či služby. Místo se vyznačuje vysokou mírou pěší dostupnosti a dobrým vi... (více v detailu)
Ústecký kraj
40 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 14 m², Ostrava - Mariánské Hory
Před 187 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem poslední volné kanceláře o výměře 14 m² (20 m² je od 21.3. v rezervaci), na patře objektu. V každé z kanceláří koberec. I když pomalu přichází teplé jaro, noci zůstávají chladné, je potřeba zajistit teplo - objekt je vytápěn centrálně, což nám zajišťuje pohodu i v mrazivých dnech. Pro kuchaře je dána k využití kuchyňka, ovšem kuřátko si neupečete, výbava je v základě - varná konvice a toustovač. Na chodbě najdeme sociální zázemí, kde se v poslední kóji ukrývá sprchový kout. Přišel ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 690
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Chebu, ul. Májová
Před 187 dny - ANNONCE
Máme pro Vás pronájem kanceláří na lukrativní místě města Chebu, a to přímo u pěší zóny. Kanceláře o velikosti 19,40 m2, 20,82 m2 a 25,48 m2 ve 2. a 3. patře udržované budovy s výtahem jsou připraveny pro nového nájemce, který chce začít podnikat nebo již podniká a hledá vhodné prostory. Cena pro... (více v detailu)
3 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 28 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 187 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní kancelářský prostor o užitné ploše 28,47 m², situovaný v části Nová Hospoda na okraji obce, v cihlové budově v 5. podlaží komerční budovy s výtahem. Jedná se o prostor po rekonstrukci, ideální pro dynamické firmy či start-upy, hledající útulné, ale dobře dostupné pracovní prostředí. Nabídka zahrnuje 2 místnosti, které jsou flexibilně přizpůsobitelné podle potřeb vašeho podnikání. Díky vynikající dostupnosti dálnice D5 a blízké MHD je lokalita velmi dobře dostupná jak pro zam... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 300
 Kč
Prodej garáže v Praze, ul. Novobohdalecká
Před 187 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž o užitné ploše 18 m² v klidné části Michle. Objekt se pyšní nově instalovanými vraty a nachází se ve velmi dobrém technickém stavu. Garáž je postavena z cihly a stojí na pozemku pronajímaném 4 tis/rok.. Umístění na prvním nadzemním podlaží umožňuje snadný přístup a využití.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
562 600
 Kč
Prodej nebytového prostoru 16 m²,ul. Jugoslávských partyzánů
Před 187 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebytový prostor o velikosti 16 metrů čtverečních v ulici Jugoslávských partyzánů na Praze 6 je ideální příležitostí pro Vaše podnikatelské nebo tvůrčí plány. S vynikající dostupností a presti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 133 m², Benešov, ul. Dukelská
Před 187 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem komerčního prostoru v centru města Benešov v ulici Dukelská. Prostor je umístěn naproti základní škole. Ideáln... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Kladně, ul. Stará
Před 187 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu menší prostor, který je vhodný pro kancelář nebo nějakou menší provozovnu vašeho výběru o rozloze 13 m². Nemovitost se nachází v samém srdci Kladna, na pěší zóně s vysokým počtem kolemjdoucích, což garantuje skvělou viditelnost a přístupnost, i díky novému chodníku, který je teď ve výstavbě a brzy bude hotový. Jedná se o prostor nacházející se v prvním nadzemním... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 94 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 187 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory o velikosti 94 m² na frekventovaném místě v Ostravě Zábřehu na ulici Výškovická v obchodním domě Kotva. Místo lze využít na zřízení prodejny, provozování služeb nebo jako kontaktní místo atd. Provozovna je v II.NP hned blízsko schodiště. Ke zviditelnění je možné umístit reklamu na prosklené výl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 20 m², Karlovy Vary - Drahovice
Před 187 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu garážové stání o užitné ploše 20 m², umístěné v žádané klidné části obce Drahovice, v lokalitě s dobrou dostupností a ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost se nachází v úrovni ulice na 1. nadzemním podlaží v bloku s míchanou konstrukcí, což zajišťuje pevnost a stabilitu stavby. Toto garážové stání nabízí vzácnou příležitost pro ty, kteří hledají bezpečné a dostupné parkování v oblíbené části města. Díky své praktické poloze a kvalitnímu provede... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500
 Kč
Pronájem suterénu, 168 m², Praha 5, ul. Nádražní
Před 187 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem suterénu v ulici Nádražní v Praze 5 na Smíchově. Lokalita s velkým potenciálem rozvoje celé čtvrti. Nová výs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
31 000
 Kč
Byt 2+1 v Benešově, ul. Nová Pražská
Před 187 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného slunného bytu 2+1 o velikosti 44 m² dispozičně řešen jako 2+1 na klidném místě Benešova, kde se nachází parkoviště přímo u domu a z druhé strany dětské hřiště. K bytu patří i lodžie a sklep.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Byt 3+1, Olomouc, ul. tř. Kosmonautů
Před 187 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 situovaný ve vyhledávané části Hodolany, přímo v centru této živé části obce. Byt se nachází na 3. podlaží celkem devítipatrového panelového domu. Dva pokoje jsou neprůchozí, kuchyň samostatná, k bytu náleží sklep a balkon. Jeho stav je hodnocen jako dobrý, ideální na investici anebo k rekonstrukci podle vlastních př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 550 000
 Kč
Apartmán 2+1, 47 m2, OV, Staré Město
Před 187 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. V objektu je 8 samostatných apartmánů a další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Celý objekt j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč