Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Hledám 3+1, 4+1 k pronájmu, Plzeň-město
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem na lochotine v Plzni 3+1, 4+1. Jsme mladá, slušná, pracující, čistotná rodina s fenkou jacka russella, co se dostala d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Karviná, ul. Olbrachtova
Před 188 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s lodžií a po rekonstrukci v klidné lokalitě Karviná - Ráj. Vinylové podlahy, dlažba, vana, rohová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, snížené stropy, led osvětlení, nové omítky, designové dveře a další. Sportovně založení jedinci uvítají 3. patro bez výtahu, odměnou vám bude klid v posledním patře a žádné skákání nad vaší hlavou. Z lodžie budete mít výhled do zahrady. Parkov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 515
 Kč
Hledám pronájem bytu Pardubice
Před 188 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dobrý den jsem mladý pracující kluk a hledám pronájem bytu v Pardubicích byt typu 1+kk až 2+1. Nejlép... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu Mladá Boleslav
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den. Sháním pronájem bytu - pro mladý pracující pár s malým dítětem, od 1. 5. 2024.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem, novostavba bytu 1+KK + balkon + garážové
Před 188 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem, novostavba bytu 1+KK + balkon + garážové stání, ulice Hlinecká, Brno, Žebětín.Nabízíme pronájem novostavby velmi pěkného bytu 1+kk + balkon 4m2 + možnost garážového parkovacího stání (není podmínkou) na ulici Hlinecká, Brno, Žebětín, lokalita Kamechy. Právě dokončená novostavba bytového domu se nachází na klidném a pěkném místě v blízkosti lesa a přírody. CP bytu je 30m2 + 4m2 balkon, 4. NP/5 s výtahem. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou na míru včetně vestavěných spotřebičů (lednice, myčka nádobí, varná deska,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk/T, 220 m2, nezař
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prostorného mezonetu 4+kk, s velkou galerií, vhodnou jako pracovna nebo herna pro děti a hezkou terasou, přímo u Náměstí Republiky, Palladia. Byt je situovaný ve 4. patře kompletně zrekonstruovaného domu s výtahem, využívaného slušnými nájemci na bydlení i kanceláře. Tvoří jej vstupní hala, prostorný obývací pokoj, částečně spojený s kuchyní (kompletně vybavená kuchyňská linka) a vstup na terasu (12 m), vhodnou pro posezení. Dále zde jsou 3 ložnice, přičemž jedna se nachází v přední části bytu, je od ostatních místností úplně oddělená, s přístupem do menší koupelny (sprchový kout), takže je ideální pro návštěvy, Au pair, rodiče. V druhé části bytu je pak j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
57 000
 Kč
pronájem bytu 3+kk, 64 m2, ul. U Kr
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám v přímém zastoupení pronájem světlého bytu 3+kk, 64 m, ul. U Krbu, Praha 10 - Malešice. Bytové prostory se nacházejí v 6.NP. ze 7, orientace oken v plastu sever a západ, kuchyňská linka s varnou deskou, el. troubou, lednicí s mrazákem, myčkou nádobí a dostatkem prostoru. Zděné jádro, voda a odpady v plastu, na podlaze parkety a korek (možná dohoda), bezpečnostní dveře, komora, lodžie (3 m) s pěkným výhledem, sklepní kóje v suterénu cca 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 70 m2 - Liberec VII-Horní
Před 188 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 70 m2 - Liberec VII-Horní Růžodol.Moderní a slunný byt v cihlovém domě v klidné lokalitě. Zrekonstruovaný podkrovní prostorný byt o velikosti 70 m2 vám nabízí pohodlné rodinné bydlení ve druhém patře zatepleného bytového domu. Vlastnosti bytu: Slunný obývací prostor s dostatkem denního světla. Kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči. Prostorný dětský pokoj. Koupelna s rohovou vanou a WC. Plovoucí podlahy v celém bytě. Praktická šatna. Vlastní půdní kóje pro uskladnění věcí. Výhody lokality: Klidná a bezpečná lokalita vhodná pro rodin... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 790 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Křížova, Děč
Před 188 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ...Exkluzivní realitní nabídka! Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 v historickém centru Děčína, v klidné lokalitě pěší zóny s neopakovatelnou a velmi příjemnou atmosférou děčínského podzámčí. S veškerou občanskou vybaveností v dostupné pěší vzdálenosti do míst, které byste denně i mimořádně potřebovali využít. Přímo v centru dění kultury, odpočinku i volnočasových aktivit. Byt je po zdařilé rekonstrukci, prostorný, světlý, s krásným výhledem ze všech oken, přes které se podíváte. Disponuje prostornou ložnicí s vybaven... (více v detailu)
13 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 64 m2 - Plzeň - Skvrňany.Ve
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 64 m2 - Plzeň - Skvrňany.Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji tento zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1, který se nachází ve třetím patře panelového domu, v klidné části města Plzeň - Skvrňany. Byt o celkové obytné ploše 64m2 je ideálním domovem pro rodinu či jednotlivce, kteří ocení klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Byt, který prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí se skládá ze vstupní chodby, dvou n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej, byt 4+kk, 107m2, Bukovina - Černilov
Před 188 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 64m2. Jedná se o projekt Bukovina, který přináší bydlení s maximální možnou energetickou soběstačností ( použití fotovoltaiky, větrných turbín, baterií a termálních vrtů) a zároveň v těsné blízkosti Hradce Králové. Snoubící moderní prvky a technologie s úctou k tradici a venkovskému rázu bydlení, s vizí vytvořit příjemné místo pro život jednotlivců, párů i rodin, které ctí ekologické principy. Nabízený byt má celkovou podlahovou plochu 107m2. Přízemí bytu je tvořeno vstupní chodbou, s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
Prodej bytu, 1+1, 41 m2
Před 188 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v žádané lokalitě Strakonic na adrese Mlýnská 1085. Bytová jednotka o velikosti 41 m se nachází v 1. patře panelového domu s výtahem. Je ve velmi pěkném původním stavu, což představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají bydlení s osobitým charakterem nebo pro zájemce, kteří mohou byt upravit podle svých představ. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, poko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 690 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt v Praze a okolí
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt v Praze či v jeho blízkém okolí středočeského kraje. Pl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 15 m2, Pilská,
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem pokoje 15m v ulici Pilská, Praha Hostavice . Pokoj je vybaven nábytkem. 2X Koupelna s WC, kuchyňská linka, j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk 74 m² - Bakov nad Jizerou
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk 74 m² - Bakov nad Jizerou.Nabízím Vám k pronájmu podkrovní byt 3 + kk se zahrádkou v Bakově nad Jizerou, okres Mladá Boleslav. Tento útulný byt nabízí 74m2 prostorného bydlení ve velmi dobrém stavu. Byt bude k dispozici od 1. 5. 2024. Nájemné je ve výši 17.000 Kč, zálohy na energie jsou ve výši 6.900 Kč/ 4 osoby včetně internetu a TV, jistina je ve výši 25.000 Kč a poplatek RK je ve výši 16.000 Kč včetně DPH. Měs... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 900
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Praha, ul. Petýrkova
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bydlení na dosah přírody a přitom ve městě s veškerou občanskou vybaveností je právě to, co vás u této nemovitosti zaujme. V těsné blízkosti Kunratického lesa nabízíme ke koupi bytovou jednotku 3+kk v osobním vlastnictví. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, předsíň, prostorná koupelna a samostatné WC. Byt po částečné rek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 830 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Jablonném v Podještědí
Před 188 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný, světlý byt 1+1 o celkové výměře 49 m² v historickém centru Jablonného v Podještědí, jež prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2020. Nachází se ve 2. patře cihlového domu s pouhými 10 bytovými jednotkami, který disponuje vlastním parkovištěm. Byt se vyznačuje vysokými stropy, což dodává interiéru vzdušnost a prostornost. Součástí prodeje je také v... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 750 828
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Novém Boru, ul. Gen. Svobody
Před 188 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte útulné bydlení pro svoji rodinu nebo příležitost pro výhodnou investici? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Prodáváme byt s dispozicí 4+1 o užitné ploše 118 m² v klidné části Arnultovic u Nového Boru. Byt se nachází v cihlovém domě s centrálním topením. Díky samostatnému vchodu nabízí maximální soukromí. Byt se skládá z pěti místností vhodných pro komfortní rodinný život. Navíc, byt je v dobrém stavu, což znamená, že okamžité investice nejsou nutné. Mezi další významné plus patří existující náj... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 845 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Kladně, ul. Plzeňská
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 3+1 ve vyhledávané a klidné části Kladna. Tato skvěle situovaná nemovitost se nachází v panelovém domě na osmém podlaží z celkem devíti a disponuje užitnou plochou 55 m². K bytu náleží také lodžie, odkud se nabízí pohled na okolní zeleň. Byt se nachází v atraktivní lokalitě s rychlým přístupem do lesa a ke sportovním areálům, což zaručuje dostatek příležitost... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Plasích, ul. Babinská
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 63 m², situovaný ve 3. NP panelového domu na okraji klidné části obce Plasy. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a nachází se ve velmi dobrém stavu – je ihned k nastěhování. K bytu nálež... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 43 m², Tlučná, ul. Pod Krimichem
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem útulného a světlého bytu 1+kk s balkonem a parkovacím stáním v klidné lokalitě obce Tlučná, ulice Pod Krimichem. Byt má celkovou plochu 40 m2, plus 3 m2 balkon, 2 m2 sklep. Dispozice: pokoj s balkonem a kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, předsíň, šatna. Byt je částečně vybaven - kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou a trou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 30 m², Náchod, ul. Borská
Před 188 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
S velmi nízkými měsíčními náklady nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+1 o užitné ploše 30m², situovaný ve vyhledávané lokalitě v centru Náchoda, v cihlovém domě ve 2. nadzemním podlaží z celkových 3 a s jedním podzemním podlažím. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti jakýchkoli investičních výdajů. K dispozici jsou 2 místnost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč