Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1, OV, 65 m2, Louny, ul. Štefánikova
Před 188 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o užitné ploše 65 m², situovaný ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu. Vzhledem k velmi nízkým nákladům je byt vhodný i k investici. Byt se nachází v srdci Loun, kde místní atmosféru doplňuje protékající řeka Ohře. Součástí bytu je podíl na pozemku, umožňující využití okolního prostoru pro odpočinek. Pozemek je oplocený. Interiér bytu tvoří tř... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 345 200
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 113 m², Mladá Boleslav
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandardní bydlení v Mladé Boleslavi? Tak právě pro Vás máme zajímavou nabídku pronájmu bytu 3+kk (113 m2), který se nachází v centru města na Komenského náměstí. Byt je po rekonstrukci z roku 2023, je nadstandardně zařízen přírodními materiály, krbem s vložkou Hoxter nebo širokoúhlými výklopně-kyvnými střešními okny. Byt je umístěn ve 2. podlaží historického domu bez výtahu a je situován na 3 světové strany s výhledem do parku i na údolí řeky Jizery. V bytě není kuchyňská linka, ta bude řešena... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 30 m², Náchod, ul. Borská
Před 188 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
S velmi nízkými měsíčními náklady nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+1 o užitné ploše 30m², situovaný ve vyhledávané lokalitě v centru Náchoda, v cihlovém domě ve 2. nadzemním podlaží z celkových 3 a s jedním podzemním podlažím. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti jakýchkoli investičních výdajů. K dispozici jsou 2 místnost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 43 m², Tlučná, ul. Pod Krimichem
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem útulného a světlého bytu 1+kk s balkonem a parkovacím stáním v klidné lokalitě obce Tlučná, ulice Pod Krimichem. Byt má celkovou plochu 40 m2, plus 3 m2 balkon, 2 m2 sklep. Dispozice: pokoj s balkonem a kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, předsíň, šatna. Byt je částečně vybaven - kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou a trou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Plasy, ul. Lipová
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v revitalizovaném cihlovém domě v Plasích, o celkové výměře 56 m, ve čtvrtém patře. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Disponuje obývacím pokojem, ložnicí s úložným prostorem, kuchyní se zánovní kuchyňskou linkou, chodbou, koupelnou a odděleným WC. Jsou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Plasích, ul. Babinská
Před 188 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 63 m², situovaný ve 3. NP panelového domu na okraji klidné části obce Plasy. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a nachází se ve velmi dobrém stavu – je ihned k nastěhování. K bytu nálež... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Kladně, ul. Plzeňská
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 3+1 ve vyhledávané a klidné části Kladna. Tato skvěle situovaná nemovitost se nachází v panelovém domě na osmém podlaží z celkem devíti a disponuje užitnou plochou 55 m². K bytu náleží také lodžie, odkud se nabízí pohled na okolní zeleň. Byt se nachází v atraktivní lokalitě s rychlým přístupem do lesa a ke sportovním areálům, což zaručuje dostatek příležitost... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Novém Boru, ul. Gen. Svobody
Před 188 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte útulné bydlení pro svoji rodinu nebo příležitost pro výhodnou investici? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Prodáváme byt s dispozicí 4+1 o užitné ploše 118 m² v klidné části Arnultovic u Nového Boru. Byt se nachází v cihlovém domě s centrálním topením. Díky samostatnému vchodu nabízí maximální soukromí. Byt se skládá z pěti místností vhodných pro komfortní rodinný život. Navíc, byt je v dobrém stavu, což znamená, že okamžité investice nejsou nutné. Mezi další významné plus patří existující náj... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 845 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Jablonném v Podještědí
Před 188 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný, světlý byt 1+1 o celkové výměře 49 m² v historickém centru Jablonného v Podještědí, jež prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2020. Nachází se ve 2. patře cihlového domu s pouhými 10 bytovými jednotkami, který disponuje vlastním parkovištěm. Byt se vyznačuje vysokými stropy, což dodává interiéru vzdušnost a prostornost. Součástí prodeje je také v... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 750 828
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Teplicích, ul. Krajní
Před 188 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk s užitnou plochou 40m², umístěný v klidné části Prosetic v 6. podlaží panelového dom. V bytě je zrekonstruovaná koupelna a vyměněná vana za sprchový kout. Byt se skládá ze dvou místností, ideálních pro jednoho nebo pár. Nechybí zde ani uzamykatelná komora na chodbě. Poloha bytu za... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Novém Boru, ul. Gen. Svobody
Před 188 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 75m², umístěný v klidné části Arnultovic, v katastrálním území Arnultovice u Nového Boru. Tento byt se nachází v cihlovém domě s centrálním topením a nabízí komfort v podobě samostatného vchodu. Dispozice čtyř místností skvěle poslouží pro pohodlný rodinný život. K bytu navíc patří platící nájemník, což představuje zajímavou investiční příležitost. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což minimalizuje potřebu ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 395 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Praha, ul. Petýrkova
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bydlení na dosah přírody a přitom ve městě s veškerou občanskou vybaveností je právě to, co vás u této nemovitosti zaujme. V těsné blízkosti Kunratického lesa nabízíme ke koupi bytovou jednotku 3+kk v osobním vlastnictví. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, předsíň, prostorná koupelna a samostatné WC. Byt po částečné rek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 830 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, DV, 35 m², Meziboří, ul. Nad parkem
Před 188 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s užitnou plochou 35m² v klidné části obce Meziboří u Litvínova, umístěný v panelovém domě na 3. podlaží ze 4. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a jeho stav je hodnocen jako dobrý. Ideální pro jednotlivce či malou rodinu, hledáte-li útulný domov ve spojení s klidným životním prostředím, tento byt splní všechna vaše očekávání.Dispozičně nabízí prakticky řešený obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC a předsíň, přičemž v domě je k dispozici podzemní... (více v detailu)
Ústecký kraj
800 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 108 m², Boží Dar
Před 188 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám byt 3+kk na Božím Daru, který představuje nejen místo pro bydlení, ale také únik do světa luxusu, pohodlí a nekonečných možností. Rozkládající se na 108 m² v druhém patře nově postaveného domu, tento apartmán je symbolem moderního života v harmonii s přírodou. Jeho umístění je strategické – blízko centra a v těsné blízkosti lyžařských areálů, což z něj dělá ideální domov pro milovníky aktivního životního stylu i pro ty, kteří touží po klidu a odpočinku. Vybavení bytu hovoří samo za... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mostě
Před 188 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1, v osobním vlastnictví, v pátém patře, v panelovém domě, s obytnou plochou 70 m2, v ul. Javorová, poblíž centrálního městského parku v obci Most. V bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem, a umyvadlem, samostatné WC, prostorná chodba, ze které je vstup do všech pokojů, obývací... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 595 000
 Kč
Byt 3+kk v Praze, Praha 3, 100 m2
Před 188 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám velmi slunný rozlehlý byt 3+kk v novostavbě. Byt má podlahovou plochu 85 m2 a dvě terasy o výměře 15 m2. Byt Vám nabídne opravdu nadstandartní požitek z bydlení. Největší místnost v bytě disponuje velkou kuchyní ve vysokém lesku s nejmodernějšími spotřebiči, pracovním koutem, obývací částí i prostornou terasou s výhledem do zeleně. Další dvě místnosti slouží jako ložnice a dětský pokoj, z větší z nich je výstup přímo na terasu. Byt je vybaven skleněnými dotykovými vypínači a zásuvkami, nech... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 2+1 v Benešově, ul. Nová Pražská
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného slunného bytu 2+1 o velikosti 44 m² dispozičně řešen jako 2+1 na klidném místě Benešova, kde se nachází parkoviště přímo u domu a z druhé strany dětské hřiště. K bytu patří i lodžie a sklep.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 71 m2 v Oldřišově, ul. Svobody
Před 188 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt v přízemí cihlového domu v Oldřišově o dispozici 1+1 a ploše 71 m2. Byt se sestává z kuchyně s jídelnou a velkého pokoje, který lze opticky rozdělit na obývací a spací část. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem a také... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 70 m2, Náchod, M
Před 188 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní pronájem prostorného bytu 2+1 v centru města Náchod s výhledem na Masarykovo náměstí a náchodský zámek. Byt se nachází ve 2.NP, přístupný po schodišti. Vstup přes společnou uzamykatelnou chodbu se sousedním bytem - možnost uskladnění obuvi a věcí denní potřeby. Hlavní vstup do bytu navazuje na chodbu. Vstup do prostorného pokoje 23 m a druhého pokoje 25 m. Oba pokoje jsou orientovány jihozápadně s výhledem do náměstí. Z chodby (11 m) je vstup do kuchyně (4,5 m) - kuchyňská linka. Dále z kuchyně vstup do koupelny... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Apartmán 4+kk, 111 m2, OV, Staré Město
Před 188 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky a tento apartmán disponuje vlastní saunou a vířivkou. Patří k němu část terasy s přímým vstupem z obytné části. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorác... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 750 000
 Kč
Apartmán 2+1, 47 m2, OV, Staré Město
Před 188 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. V objektu je 8 samostatných apartmánů a další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Celý objekt j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Lubná
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte dostupné bydlení nejlépe v rodinném domě? Nabízíme pronájem bytu 1+kk, o výměře 22 m2, v rodinném domě v srdci Lubné. Nachází se zde pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a toaletou a předsíň. Tento byt je ideální pro jedno... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Berouně, ul. V Zahradách, balkon
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte designový byt ideální pro mladou rodinu či pár v jedné z nejlepších berounských lokalit? K prodeji zděný byt s dispozicí 3+kk s balkonem (9 m2) orientovaným do udržovaného vnitrobloku a s parkováním přímo před domem. Byt situovaný ve druhém nadzemním podlaží ze tří se nachází v žádané a klidné části obce Beroun - v místě, které je jen pár kroků od berounského náměstí a zároveň poskytuje klid v blízkosti ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 790 000
 Kč
Prodej ateliéru, 53 m² v Klobukách
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tento multifunkční ateliér vám nabízí flexibilitu využití. Může sloužit jako umělecký ateliér, kreativní pracovní prostor nebo kancelář pro vaše podnikání. Tato variabilita vám umožní přizpůsobit prostor vašim potřebám a využít ho tak, jak vám nejlépe vyhovuje. Nechybí zde toaletní zařízení a vana. Příprava na kuchyňskou linku je samozřejmostí... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 173 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Nymburk, ul. Boleslavská třída
Před 188 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk o užitné ploše 56m², situovaný přímo v srdci malebného Nymburka. Tento světlý byt je součástí novostavby s pečlivě provedenými detaily, umístěný na 2. podlaží domu. Ideální polohu v centru obce ocení každý, kdo hledá poklidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt nabízí moderní a útulné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 650 000
 Kč