Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem suterénu, 168 m², Praha 5, ul. Nádražní
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem suterénu v ulici Nádražní v Praze 5 na Smíchově. Lokalita s velkým potenciálem rozvoje celé čtvrti. Nová výs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
31 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 20 m², Karlovy Vary - Drahovice
Před 189 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu garážové stání o užitné ploše 20 m², umístěné v žádané klidné části obce Drahovice, v lokalitě s dobrou dostupností a ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost se nachází v úrovni ulice na 1. nadzemním podlaží v bloku s míchanou konstrukcí, což zajišťuje pevnost a stabilitu stavby. Toto garážové stání nabízí vzácnou příležitost pro ty, kteří hledají bezpečné a dostupné parkování v oblíbené části města. Díky své praktické poloze a kvalitnímu provede... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 292 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte krásné otevřené prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 292 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V případě, že byste chtěli speciální podlahy nebo zařídit kanceláře nábytkem, tak je možnost p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
49 640
 Kč
Pronájem obchod a služby, 94 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 189 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory o velikosti 94 m² na frekventovaném místě v Ostravě Zábřehu na ulici Výškovická v obchodním domě Kotva. Místo lze využít na zřízení prodejny, provozování služeb nebo jako kontaktní místo atd. Provozovna je v II.NP hned blízsko schodiště. Ke zviditelnění je možné umístit reklamu na prosklené výl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronajměte si kvalitní kancelářské prostory po rekonstrukci, jež se nacházejí ve vyhledávané části Nová Hospoda na okraji obce, což zajišťuje klidnou pracovní atmosféru. Nabízíme k pronájmu prosvětlenou a vzdušnou kancelář o velikosti 20,7 m2 včetně malého balkonku umístěnou v cihlovém domě na pátém podlaží ze šesti. Tato lokalita dokonale kombinuje dostupnost se všemi výhodami klidného okolí. Kancel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 200
 Kč
Pronájem kanceláře, 207 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 207 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V případě, že byste chtěli jiné podlahy nebo zařídit kanceláře nábytkem, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 910
 Kč
Pronájem kanceláře, 216 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 216 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V ceně je překrásný výhled na Katedrálu svatého Bartoloměje. V případě, že byste chtěli jiné podlahy neb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Prodej garáže v Kolíně, ul. V Olšinkách
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
EXKLUZIVNÍ NABÍDKA! Prodáváme garáž v žádané a klidné části Kolína. Tato cihlová, řadová nemovitost nabízí perfektní úložný prostor či bezpečný přístřešek pro vaše vozidlo. S užitnou plochou 20 m² poskytuje dostatek prostoru i pro vaše další motoristické potřeby. K dispozici je i montážní jáma pod vozidlem. Garáž je v dobrém stavu, připravena k okam... (více v detailu)
Středočeský kraj
549 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 133 m², Benešov, ul. Dukelská
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem komerčního prostoru v centru města Benešov v ulici Dukelská. Prostor je umístěn naproti základní škole. Ideáln... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru 16 m²,ul. Jugoslávských partyzánů
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebytový prostor o velikosti 16 metrů čtverečních v ulici Jugoslávských partyzánů na Praze 6 je ideální příležitostí pro Vaše podnikatelské nebo tvůrčí plány. S vynikající dostupností a presti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500 000
 Kč
Prodej garážového parkovacího stání
Před 189 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi garážového parkovací stání. Chcete mít svůj osobní automobil zaparkován v teple a bezpečí? Garážová parkovací stání se nachází v podzemí bytových domů v ulici Stromovka, Havlíčkův Brod (Villa Park Čechovka). Máme pro vás zpracovanou 3Dvirtuální prohlídku prostor, kde se garážová parkovací stání nachází a máte možnost si své budoucí par... (více v detailu)
Kraj Vysočina
445 000
 Kč
Prodej garáže v Praze, ul. Novobohdalecká
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž o užitné ploše 18 m² v klidné části Michle. Objekt se pyšní nově instalovanými vraty a nachází se ve velmi dobrém technickém stavu. Garáž je postavena z cihly a stojí na pozemku pronajímaném 4 tis/rok.. Umístění na prvním nadzemním podlaží umožňuje snadný přístup a využití.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
562 600
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 28 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní kancelářský prostor o užitné ploše 28,47 m², situovaný v části Nová Hospoda na okraji obce, v cihlové budově v 5. podlaží komerční budovy s výtahem. Jedná se o prostor po rekonstrukci, ideální pro dynamické firmy či start-upy, hledající útulné, ale dobře dostupné pracovní prostředí. Nabídka zahrnuje 2 místnosti, které jsou flexibilně přizpůsobitelné podle potřeb vašeho podnikání. Díky vynikající dostupnosti dálnice D5 a blízké MHD je lokalita velmi dobře dostupná jak pro zam... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 300
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Dvorská
Před 189 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásné a prostorné kadeřnictví. Celková užitná plocha je 71 m². Nachází se v centru Jablonce nad Nisou s výbornou dostupností a viditelností. Prostor si zachovává svou jedinečnou atmosféru díky cihlové konstrukci a velkému množství přirozeného světla, jež je pro každé kadeřnictví nezbytné. Dispozičně se jedná o hlavní velkou m... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Komerční objekt s pozemkem pro výst
Před 189 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi komerční budovy včetně pozemku ke komerční výstavbě o celkové ploše 8842m. Jedná se o třípodlažní budovu s celkovou užitnou plochou 1601m, s tím, že 1.PP má užitnou plochu 517m, 1.NP má užitnou plochu 542m, 2.NP má užitnou plochu 542m. Stavba byla v minulosti využívána pro vojenské účely v areálu havlíčkobrodských kasáren, aktuálně je využívána ke skladování zboží. Je více možností dalšího komerčního využití a dále možnost výstavby skladovací, výrobní haly na pozemku, který je v územním plánu určen jako plocha VD - plocha výroby a skladování - drobná a řemeslná výroba. Hlavní využití území: malovyroba, řemeslná či přidružená vyroba, vyrobní i nevyrobní služby, plochy pro malé a střední formy podniká... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 990 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 92 m², Orlová, ul. Osvobození
Před 189 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní komerční prostory o užitné ploše 92m² ve 2. nadzemním podlaží lukrativní budovy, přímo v centru obce u nově vzniklého náměstí. Lokalita je ideální pro různé typy podnikání - ať už hledáte místo pro ordinaci, kancelář, obchod či kosmetický salon. Prostory jsou vybaveny podlahovým vytápěním, klimatizací, mají vlastní sociální zařízení a dí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Pronájem kanceláře 59 m2 - Praha 1
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře o velikosti 59 m v centru města v lokalitě Praha 1 - Nové Město. Nachází se v 6. NP cihlové budovy s výtahem. Prostorné světlé kanceláře jsou bílé a klimatizované. Na podlaze jsou parkety. Možnost využívání sociálního zázemí (kuchyňka, sprcha a toaleta). V ceně je zahrnut každodenní úklid a energie. Ke kanceláři si lze připlatit telefonní linku za 250... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 000
 Kč
pronájem salónu, Rooseveltova_Plzeň
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem připravených prostor vhodných a připravených jako kadeřnictví, kosmetika, nehty , masáže aj. Komerční prostor je 62m, má vlastní kotel. Prostor se nachází v dobré lokalitě a má stálou klientelu. Maj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 900
 Kč
Byt 2+kk s parkovacím stáním v domě
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk(59m2)s garážovým stáním. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží bytového domu postaveného v r. 2019 ve Farářství, ul. Kuklenská, Hradec Králové.. Dispozice bytu 2kk: kuchyňský kout, obývací místnost, ložnice (oddělena od obývací místnosti), dětský pokoj, koupelna s vanou a WC . K bytu ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 499 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 87 m², Ostrava, ul. Karasova
Před 189 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Toužíte po bydlení v novém? Právě zrekonstruovaný prostorný a moderně řešený byt vedle parku Vás nadchne svým designovým řešením. Bezbariérový přístup a dispozice 3+1 či 4+kk s velkou zasklenou lodžií dodají pohodlí a luxus. Krásu a velikost kuchyně ocení především osoby, které rády tráví svůj čas vařením a přípravou dobrot. Opravdu vkusně je řešená koupelna s vanou, dál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 49m2, U Obecního Dvora Praha
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1, 49m2, U Obecního Dvora Praha Staré město.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1, cca 49m2 ve 2NP cihlového domu v centru Prahy, ulici U Obecního Dvora. Byt je po rekonstrukci (koupelna, kuchyň, vlastní plynový kotel na ohřev tepla a teplé vody) By... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Hledám podnájem
Před 189 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledam podnajem bytu v cele CR do 5 000 korun !
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, Velké Meziříčí. Nabízím k
Před 189 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1, Velké Meziříčí. Nabízím k pronájmu dvoupokojový byt po renovaci ve druhém patře bytového domu ve Velkém Meziříčí, ul. Družstevní. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 68 m2 -.Představuji Vám
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 68 m2 -.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B1 Prostorný apartmán 2+kk o podlahové ploše 91,9 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 23 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 2,8 m2, umístěná ve stejném patře v rámci domu a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podlahové vytápění po celém apartmánu. Toto uspořádání přispívá k vynikajícímu tepelnému komfo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 737 935
 Kč
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Svoboda nad Úpou
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Svoboda nad Úpou.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B2 Prostorný apartmán 2+kk o podlahové ploše 81,7 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 23 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K tomuto apartmánu navíc patří travnatá plocha o velikosti 30,4 m2 pro výlučné užívání, poskytující další prostor pro venkovní aktivity a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 6,2 m2, umístěná ve sklepě a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podlahové vytápění po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 590 312
 Kč