Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 92 m², Orlová, ul. Osvobození
Před 189 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní komerční prostory o užitné ploše 92m² ve 2. nadzemním podlaží lukrativní budovy, přímo v centru obce u nově vzniklého náměstí. Lokalita je ideální pro různé typy podnikání - ať už hledáte místo pro ordinaci, kancelář, obchod či kosmetický salon. Prostory jsou vybaveny podlahovým vytápěním, klimatizací, mají vlastní sociální zařízení a dí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Pronájem kanceláře 59 m2 - Praha 1
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře o velikosti 59 m v centru města v lokalitě Praha 1 - Nové Město. Nachází se v 6. NP cihlové budovy s výtahem. Prostorné světlé kanceláře jsou bílé a klimatizované. Na podlaze jsou parkety. Možnost využívání sociálního zázemí (kuchyňka, sprcha a toaleta). V ceně je zahrnut každodenní úklid a energie. Ke kanceláři si lze připlatit telefonní linku za 250... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 000
 Kč
pronájem salónu, Rooseveltova_Plzeň
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem připravených prostor vhodných a připravených jako kadeřnictví, kosmetika, nehty , masáže aj. Komerční prostor je 62m, má vlastní kotel. Prostor se nachází v dobré lokalitě a má stálou klientelu. Maj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 900
 Kč
Byt 2+kk s parkovacím stáním v domě
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk(59m2)s garážovým stáním. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží bytového domu postaveného v r. 2019 ve Farářství, ul. Kuklenská, Hradec Králové.. Dispozice bytu 2kk: kuchyňský kout, obývací místnost, ložnice (oddělena od obývací místnosti), dětský pokoj, koupelna s vanou a WC . K bytu ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 499 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 87 m², Ostrava, ul. Karasova
Před 189 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Toužíte po bydlení v novém? Právě zrekonstruovaný prostorný a moderně řešený byt vedle parku Vás nadchne svým designovým řešením. Bezbariérový přístup a dispozice 3+1 či 4+kk s velkou zasklenou lodžií dodají pohodlí a luxus. Krásu a velikost kuchyně ocení především osoby, které rády tráví svůj čas vařením a přípravou dobrot. Opravdu vkusně je řešená koupelna s vanou, dál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 49m2, U Obecního Dvora Praha
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1, 49m2, U Obecního Dvora Praha Staré město.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1, cca 49m2 ve 2NP cihlového domu v centru Prahy, ulici U Obecního Dvora. Byt je po rekonstrukci (koupelna, kuchyň, vlastní plynový kotel na ohřev tepla a teplé vody) By... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Hledám podnájem
Před 189 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledam podnajem bytu v cele CR do 5 000 korun !
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, Velké Meziříčí. Nabízím k
Před 189 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1, Velké Meziříčí. Nabízím k pronájmu dvoupokojový byt po renovaci ve druhém patře bytového domu ve Velkém Meziříčí, ul. Družstevní. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 68 m2 -.Představuji Vám
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 68 m2 -.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B1 Prostorný apartmán 2+kk o podlahové ploše 91,9 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 23 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 2,8 m2, umístěná ve stejném patře v rámci domu a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podlahové vytápění po celém apartmánu. Toto uspořádání přispívá k vynikajícímu tepelnému komfo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 737 935
 Kč
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Svoboda nad Úpou
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Svoboda nad Úpou.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B2 Prostorný apartmán 2+kk o podlahové ploše 81,7 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 23 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K tomuto apartmánu navíc patří travnatá plocha o velikosti 30,4 m2 pro výlučné užívání, poskytující další prostor pro venkovní aktivity a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 6,2 m2, umístěná ve sklepě a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podlahové vytápění po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 590 312
 Kč
Prodej byty 2+kk, 40 m2 - Svoboda nad Úpou
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 40 m2 - Svoboda nad Úpou.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B3 Prostorný apartmán 2+kk o podlahové ploše 50,9 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 10,8 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K tomuto apartmánu navíc patří travnatá plocha o velikosti 27,7 m2 pro výlučné užívání, poskytující další prostor pro venkovní aktivity a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 4,4 m2, umístěná hned vedle apartmánu s přístupem ze zahrady a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 418 145
 Kč
Prodej byty 2+kk, 59 m2 -.Představuji Vám
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 59 m2 -.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B4 Prostorný apartmán 2+kk o podlahové ploše 59,6 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 16,4 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 2,8 m2, umístěná ve stejném patře v rámci domu a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podlahové vytápění po celém apartmánu. Toto uspořádání přispívá k vynikajícímu tepelnému komf... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 894 375
 Kč
Prodej byty 2+kk, 70 m2 - Svoboda nad Úpou
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 70 m2 - Svoboda nad Úpou.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B5 Prostorný apartmán ve 2 NP 2+kk o podlahové ploše 70,4 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 16,5 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. Tento výjimečný apartmán nabízí unikátní prvek ve formě vyvýšeného patra v obývacím pokoji, vhodného ke spaní a dostupného po točitém schodišti, což přidává na jeho kouzlu a funkčnosti. Dále se z chodby dostaneme po schodech do vyvýšené místnosti, která je ideální jako pracovna a nabízí prostor i pro odpočinek, čímž zvyšuje užitnou hodnotu apartmánu a poskytuje další možnosti pro jeho využití. K dispozici je také praktická komora o velikosti 2,8 m2, umístěná v 1 patře domu a parkovací stání pro v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 159 715
 Kč
Prodej byty 2+kk, 47 m2 -.Představuji Vám
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 47 m2 -.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B6 Prostorný apartmán ve 2NP 2+kk o podlahové ploše 47 m2, a balkonem o rozloze 7 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K dispozici je také praktická komora o velikosti 2,8 m2, umístěná v 1 patře domu a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují podlahové vytápění po celém apartmánu. Toto uspořádání přispívá k vynikajícímu tepelnému komfortu během celéh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 734 480
 Kč
Prodej byty 2+kk, 56 m2 -.Představuji Vám
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 56 m2 -.Představuji Vám exkluzivní nabídku apartmánů v malebném městečku Svoboda nad Úpou, nacházejícím se v srdci Krkonošského podhůří. Tyto apartmány spojují klid a krásu přírody s moderním komfortem bydlení, ideální pro ty, kteří vyhledávají útočiště mimo městský ruch s vynikající dopravní dostupností. Apartmán B7 Prostorný apartmán ve 2 NP 2+kk o podlahové ploše 56,4 m2, který se pyšní velkou terasou o rozloze 16,5 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. Tento výjimečný apartmán nabízí unikátní prvek ve formě vyvýšeného patra v obývacím pokoji, vhodného ke spaní a dostupného po točitém schodišti, což přidává na jeho kouzlu a funkčnosti. K dispozici je také praktická komora o velikosti 2,8 m2, umístěná v 1 patře domu a parkovací stání pro vaše maximální pohodlí. A pokud by Vám 1 parkovací místo nestačilo, nebo 1 komora, je možnost přikoupení. Vybavení Moderní a efektivní řešení vytápění zajištěné dvěma tepelnými čerpadly značky PZP, které zajišťují po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 894 375
 Kč
nový byt 2+kk+T, Plzeň_Rejskova, 78
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nových bytů 2+KK 78,2 m a s vlastní terasou o velikosti 29 m v Plzni - Slovany, ulice Železniční. V novém domě je pět podlaží s výtahem a kryté parkovací stání. Byty disponují novou kuchyňskou linkou vyráběnou na zakázku se sklo-keramickou deskou a digestoří, prostorná koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou. Vytápění bytů je centrální. Internet... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 500
 Kč
Pronájem, byt 2+KK, 46 m2, zahrádka
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem velmi pěkného bytu po celkové rekonstrukci s dispozicí 2+kk o ploše 46 m, který se nachází v Kutné Hoře, v části Hlouška, v ulici Pod Valy. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí v cihlovém domě. Zároveň s bytem lze využívat pozemek za domem k posezení nebo případně k zahradničení, který je přístupný ze společné chodby v přízemí. Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj s otevřeným přístupem do kuchyňského koutu, jehož součástí je ostrůvek. V kuchyňském koutě se nachází nová moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná plynová deska, digestoř, multifunkční i mikrovlnná trouba, chladnička s mrazákem, myčka). Další obytnou částí je pokoj s výhledem do zahrady a se vstupem do uzavře... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Byt 2+1, 54 m2, Holešov
Před 189 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu 2+1 v Holešově, na ulici Novosady. Jednotka po rekonstrukci se nachází ve 2.np panelového bytového domu s výtahem. Podlahy plovoucí a lino, v koupelně dlažba. Byt se nabízí bez ... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 45 m2, Jiránkov
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem světlého velmi příjemného bytu 2+kk, o celkové výměře 45 m, s výhledem do klidu a zeleně, přitom pouhé 3 minuty od stanice TRAM a BUS, kterými se dostanete do 10 minut na metro B nebo bez přestupu do 20 minut do samotného centra Prahy. Byt se nachází ve 3. patře zrevitalizovaného panelového domu se dvěma velkými novými výtahy, v ulici Jiránkova v Praze 6 - Řepy. Dispozičně předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyní ve výklenku, ložnice, koupelna a toaleta zvlášť. Byt působí velice vzdušně, je čistě vymalovaný, má nová plastová okna se žaluziemi a je jednodušše zařízený tak, že můžete okamžitě bydlet. Součástí kuchyňské linky je nový el. vařič, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka nádobí a lednice, v koupelně je pračka. Úložné prostory řeší velké skříně v předsíni a dále komody , police a ostatní nábytek v o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Plzeň - Jižní
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí.Na pronájem byt 2+kk v přízemí moderního bytového komplexu Golden Fish v Plzni na Borech, u Borského parku. Byt je kompletně zařízen. Nabízí obývací místnost s kuchyňským koutem, ložnici a prostornou moderní koupelnu s vanou a toaletou. Součástí kuchyňské linky je dvouvařič, lednice. Veškeré zařízení je vyšším standardu. Byt je součástí apartmánového domu Golden Fish, postaveném v roce 2009. V přízemí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 116 m², Kralupy nad Vltavou, ul. Lidové nám
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+1 o rozloze 116 m2 v Kralupech nad Vltavou. V obytných místnostech je kombinace plovoucí podlahy a keramické dlažby. Kuchyň je vybavena spotřebiči - kuchyňská linka, lednice, digestoř a trouba. Kromě obytných prostor byt nabízí také parkovací místo přímo na pozemku a součást... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu, 90 m², Valtířov - Velké Březno.
Před 189 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V obci Velké Březno není jen světoznámý pivovar a zámek, ale také malebná část Valtířov, kde se nachází dům, ve kterém můžete dostavbou získat jedinečný mezonetový byt s prostornou verandou. K bytu v prvním a druhém nadzemním podlaží s celkovou podlahovou plochou 90,68 m2, náleží část pozemku o výměře 92 m2. Prostor je vhodný k vybudování mezonetového bytu, ateliéru, studia, nebo dalších prostor dle Vašich požadavků a představ. V obci najdete téměř veškerou občanskou vybavenost a autobusové spojení nejen ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 734 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Praze, ul. Plzeňská
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V této nabídce pro Vás máme velice moderně zařízený byt v Praze na Smíchově v absolutní blízkosti nádherného parku Klamovka. Pokud jste milovníci procházek v krásné přírodě, ale přitom chcete být v těsné blízkosti centra jedinečné Prahy, pak je tento nový domov určen právě pro Vás. K podlahové ploše 73 m2, je navíc ještě prostorná lodžie cca 8 m2, na kterou je přístup přímo z hlavní místnost. Celý byt má rozumnou dispozici. Kuchyně a hlavní místnost byly propojeny, tak, že vznikla pocitově v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 199 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Benátkách n. J., ul. nám. 17. listopadu
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+1 o užitné ploše 49m², situovaný ve vyhledávané a klidné části obce Benátky nad Jizerou II, v katastrálním území Staré Benátky. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží z celkem 4 v činžovním domě, díky čemuž nabízí příjemné bydlení s nízkými náklady na vytápění. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje praktický úložný prostor. Vzhledem ke svému stavu - ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Příbrami, ul. Družstevní
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 73 m², nacházející se na vyhledávaném sídlišti Drkolnov ve městě Příbram. Byt je umístěn v panelovém domě na prvním nadzemním podlaží z celkových dvanácti. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, což činí z bytu příjemné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč