Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej mezonetového bytu, 90 m², Valtířov - Velké Březno.
Před 189 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V obci Velké Březno není jen světoznámý pivovar a zámek, ale také malebná část Valtířov, kde se nachází dům, ve kterém můžete dostavbou získat jedinečný mezonetový byt s prostornou verandou. K bytu v prvním a druhém nadzemním podlaží s celkovou podlahovou plochou 90,68 m2, náleží část pozemku o výměře 92 m2. Prostor je vhodný k vybudování mezonetového bytu, ateliéru, studia, nebo dalších prostor dle Vašich požadavků a představ. V obci najdete téměř veškerou občanskou vybavenost a autobusové spojení nejen ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 734 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m2, OV, Praha 8 - Karlín
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt 3+kk, který se nachází v 4. patře cihlového domu bez výtahu, v blízkosti stanice metra B Křižíkova. Jedná se o tři neprůchozí pokoje, předsíň, koupelnu s vanou a umyvadlem a samostatnou toaletu. Topení plynovým kotlem, ohřev vody kombinovaným kotlem. K bytu náleží balkon na chodbě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 74 m2, Pyšely, ul. Pod Zahrady
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+1 s garáží v klidné části obce Pyšely, ul. Pod Zahrady. Byt v osobním vlastnictví má obytnou podlahovou plochu 74 m², k tomu velký sklep 9 m² a komora 1 m². Součástí prodeje je samostatná zděná garáž s betonovou podlahou a podíl na zahradě okolo domu, kterou je možné ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1,Český Brod, ul. Palackého
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej krásný byt 2+1 o užitné ploše 53 m², umístěný v žádané lokalitě Českého Brodu, s vynikající dostupností místní infrastruktury. Tento světlý byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu, který poskytuje příjemné bydlení. Vznikl dodatečnou půdní vestavbou. Díky dvěma balkónům máte zajištěný výhled do okolí a zároveň prostor pro letní posezení, pěstování květin, nebo třeba i zeleniny v kontejnerech. V bytě jsou dv... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Přibyslavi, ul. Havlíčkova
Před 189 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 67m² v klidné části obce Přibyslav, situovaný ve 2. nadzemním podlaží zrevitalizovaného cihlového domu s celkem 3 podlažími. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají bydlení s výhledem na vlastní realizaci interiéru, jelikož byt vyžaduje celkovou rekonstrukci. Lokalita nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 780 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Křivoklát
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu byt 2+kk (58 m2) po kompletní rekonstrukci, který je situovaný v přízemí třípatrového domu. Byt se nachází v centru malebné obce Křivoklát. Je připraven k okamžitému nastěhování. Byt vybavený kuchyň... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 132 m², Solnice, ul. Zahradní
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem světlého a prostorného bytu 3+1 o užitné ploše 132 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží v klidné části obce Solnice. Nemovitost prošla rekonstrukcí a nyní je ve velmi dobrém stavu. Byt spojuje pohodlí a praktické aspekty bydlení - je ideální pro rodinu či jednotlivce hledající klid a prostor. Konstrukce budovy je smíšená, což bytu dodá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Novém Strašecí, ul. Viktora Olivy
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zbrusu nový moderní byt 1+kk (27,3 m²) v Novém Strašecí, poskytující pohodlné bydlení na okraji obce. Byt se nachází ve třetím podlaží cihlového domu s pěti nadzemními podlažími a je ideálním řešením pro jednotlivce či mladý pár hledající vlastní prostor. Díky poloze v novostavbě nabízí tento byt moderní bydlení ve vysokém standardu (nová designová kuchyň, myčka, trouba, digestoř) s důrazem na detail a kvalitu. Interiér bytu je navržen s ohledem na maximální využití prostoru a svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu v rodinném domě v Rychnově nad Kněžnou,
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v Rychnově? Právě nyní vám chci představit nově a kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 3 + 1 a to o velikosti 80 m2 přímo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 900
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 56 m², Milovice, ul. Topolová
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v 3. patře v příjemné lokalitě Milovic ul. Topolova . Inzerovaný byt má výměru 56 m2 a je dispozičně řešen jako 3+kk. Chodba, obývák s kuchyňským koutem, komora, ložnice, pokoj, koupelna s vanou společně s WC. Plastová okna. ohřev vody dálkově. Orientace oken na západ, klidná část obce. Byt se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 139 m², Praha - Dejvice, ul. Verdunská
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Přemýšlíte o velkorysém bytu s historickými prvky, který byste si mohli zrekonstruovat podle sebe? Máte rádi vysoké stropy, velké místnosti, krb v bytě? Pak se neváhejte podívat na tuto nabídku, která Vás okouzlí! Tento byt se nachází ve druhém patře činžovního domu s výtahem, v prestižní ulici Verdunská a nabízí úctyhodných 139 m2 rozlohy. Dispozice: vstupní hala, prostorný obývací pokoj s krbem, dvě ložnice, kuchyň, koupelna s toaletou, samostatná toaleta, komora a balkon. K bytu také náleží skl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Děčíně, ul. Pražská
Před 189 dny - ANNONCE
Nabízíme krásný byt 3+1 s lodžií v nejlepší ulici v Boleticích a to na Pražské. Jednotka se nachází ve 2 NP. bez výtahu. Je po kompletní velice vkusné a nákladné rekonstrukci. V obývacím pokoji a ložnici je na stěně betonová stěrka. Koupelna je v kombinaci obkladů a epoxidové stěrky. Vše je l... (více v detailu)
2 795 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 2+1 v Ostravě, ul. Cholevova, 57 m2
Před 189 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt v klidné části Hrabůvky poblíž Bělského lesa. Dům po celkové rekonstrukci, výměně oken, nová fasáda, nová střecha, výměna výtahu, rozvody v plastu. Samotný byt je po rekonstrukci, příprava na kuchyňskou. linku, v koupelně sprchovací kout, keramická dlažba a obklady. Na chodbě a v ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 20 m², Oloví, ul. náměstí Horní
Před 189 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+kk, o celkové užitné ploše 20 m², nacházející se v klidné části obce Oloví. Tento prakticky řešený byt se ukrývá ve 3. nadzemním podlaží panelového domu bez výtahu. Byt se pronajímá kompletně vybavený včetně spotřebičů, které jsou na fotkách. Loka... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 50 m², Jaroměř
Před 189 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 1+1 s balkonem v centru Jaroměře na náměstí Československé armády. Byt je zděný a po rekonstrukci. Vybavený je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Praze, ul. Staroújezdská 15
Před 189 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a moderní byt 1+kk, s celkovou užitnou plochou 48 m² a terasou 13m2. Všude v bytě je podlahové vytápění a je zde plynový kotel. Dům má vyhotovený štítek energetické náročnosti budovy v třídě B. K dispozici je jedno kryté parkovací stání na pozemku. Byt se nachází v klidné části oblíbeného Újezdu nad Lesy a to v přízemí moderní novostavby cihlového domu. Ideální pro jednotlivce či pár, hledající útulné a funkčně řešené by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Nymburk, ul. Boleslavská třída
Před 189 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk o užitné ploše 56m², situovaný přímo v srdci malebného Nymburka. Tento světlý byt je součástí novostavby s pečlivě provedenými detaily, umístěný na 2. podlaží domu. Ideální polohu v centru obce ocení každý, kdo hledá poklidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt nabízí moderní a útulné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 650 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Teplicích, ul. Krajní
Před 189 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk s užitnou plochou 40m², umístěný v klidné části Prosetic v 6. podlaží panelového dom. V bytě je zrekonstruovaná koupelna a vyměněná vana za sprchový kout. Byt se skládá ze dvou místností, ideálních pro jednoho nebo pár. Nechybí zde ani uzamykatelná komora na chodbě. Poloha bytu zaruč... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Byt 4+1+L, Plzeň_Žlutická, 83 m2
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej prostorného bytu 4+1+L v Plzni o ploše 83m. V domě je 2x výtah. Byt se prodává jako investice s věcným břemenem dožití. V... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 999 997
 Kč
Ubytovací zařízení Dobřív
Před 189 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
DOBŘÍV Hledáte parkoviště pro své úspory? Skutečně zabezpečenou reálnou investici? Ubytovací zařízení Dobřív, rekonstruováno, okr. Plzeň, blízko do Rokycan a Holoubkova. Na D5, 22 pronajímaných bytů s veškerým zázemím (koupelna, WC, kuchyně), centrální topení v objektu, vlastní voda z centrální studny, všechny sítě vč. městského vodovodu a kanalizace, objekt kompletně po rekonstrukci, okna, fasáda, střecha, byty, stoupačky. TČ a dva automatické eko kotle – dřevo, uhlí, pelet... (více v detailu)
Plzeňský kraj
42 000 000
 Kč
prodej bytu 2+kk v OV Špičák, Česká Lípa
Před 190 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodej bytu 2+kk v OV na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt v osobním vlastnictví o velikosti 42 m2, ve třetím patře panelového domu. Nová kuchyň, velmi prakticky přesunuta do chodbičky, plastová okna, nová zděná koupel... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 260 m², Nová Role, ul. Chodovská
Před 190 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou příležitost - dům se dvěma dílnami v přízemí a nebytovým prostorem v prvním patře. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě uprostřed Nové Role a je ideální pro ty z Vás, kteří hledáte prostor pro podnikání či vlastní bydlení s možností dalšího rozvoje. V přízemí domu se nacházejí dvě vybavené dílny, které nabízejí široké možnosti využití pro různé obchodní či řemeslné aktivity. Jedna dílna je zařízená pro autoservis s plně funkčním zvedákem. Druhá dílna je částečně zaří... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 590 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 260 m², Nová Role, ul. Chodovská
Před 190 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou příležitost - dům se dvěma dílnami v přízemí a nebytovým prostorem v prvním patře. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě uprostřed Nové Role a je ideální pro ty z Vás, kteří hledáte prostor pro podnikání či vlastní bydlení s možností dalšího rozvoje. V přízemí domu se nacházejí dvě vybavené dílny, které nabízejí široké možnosti využití pro různé obchodní či řemeslné aktivity. Jedna dílna je zařízená pro autoservis s plně funkčním zvedákem. Druhá dílna je částečně zaří... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 590 000
 Kč
Pronájem parkování v kryté garáži,
Před 190 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k dlouhodobému podnájmu celkem 15 parkovacích stání v novostavbě bytového domu v samé centru Liberce, ul. Papírová. Parkovací stání jsou nově zkolaudována v nové budově, vjezd přes apli... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 190 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 19 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 5.900,- Kč + p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900
 Kč