Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 60 m², Varnsdorf, ul. Národní
Před 192 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru o celkové ploše 60 m2. Prostor je vhodný pro menší bistro, jako je například výr... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 134 m², Jablonec n.N, ul. Poštovní
Před 192 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem velmi reprezentativního obchodu nově po rekonstrukci o celkové výměře 134m2. K dispozici budou od 1.3. 2024 Prostory mají vlastní vstup, výlohu, WC. Nacházej... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem, obchodní prostory, 18 m2, Jablonec nad Nisou
Před 192 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem malé prodejny o velikosti 18 m2 v obchodním domě Eveko v centru města Jablonec nad Nisou. K nájmu je potřeba započít... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 300
 Kč
Pronájem kancelářských prostorů, 130 m², Nový Bor
Před 192 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostorů o celkové ploše 130 m2, které se nacházejí v centru města Nový Bor. Jedná se o prostory umístěné ve druhém nadzemním podlaží administrativní budovy. Prostory jsou vybaveny trezorovou místností a sociálním zařízením, kde je pánské a dámské WC. Místnosti jsou... (více v detailu)
Liberecký kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 180 m², Praha, ul. Mirotická
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o celkové rozloze 180 m2, nacházející se v přízemí objektu s vlastním vstupem z ulice. Prostor disponuje dvěma kancelářskými místnostmi, jedním velkým prostorem ideálním pro skladování nebo kancelářské pracoviště, dva menšími skladovacími prostory, kuchyňkou a dvěma sociálními zařízeními. Tyto prostory jsou ideální pro kancelářské účely, IT, skladování s výdejním místem, ale mají potenc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Prodej penzionu, 514 m2, Rabyně — Blaženice
Před 192 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
- Prodej penzionu užitná plocha 514 m2 v obci Rabyně, v místní části Blaženice s pozemkem 837 m2. Penzion je situován v blízkosti Slapské přehrady — cca 7 min autem. Kapacita penzionu: tři jednopokojové jednotky s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem a dva třípokojové apartmány se samostatnou koupelnou a WC a kuchyňkou. V přízemí penzionu jsou umístěny restaurace, obchod, kuchyně, skladové prostory, dámské a pánské toalety. Budova je zděna, zateplena, částečně podsklepen... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 100m2
Před 192 dny - ANNONCE
Obchodní prostory v centru České Lípy, přímo na hlavní třídě, nejrušnější ulici ve městě k pronájmu. Prostory se nachází v přízemí, na velmi frekventované pěší zóně v ulici Jindřicha z Lipé, jen pár metrů od obchodních domů a v blízkosti hlavního náměstí T.G. Masaryka. Plocha prost... (více v detailu)
29 999
 Kč
Pronájem, komerční prostor, kancelá
Před 192 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor s kuchyňkou a sociálním zázemím na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice. Kancelářské prostory různých velikostí (24m až 46m) se nachází v rohovém domu na náměstí Přemysla Otakara II., České Budějovice. Jedná se o pronájem celkem 8 volných kanceláří, které je samozřejmě možné si pronajmout jednotlivě. Dispozice jednotl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabídněte byt do 900.000 Kč
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte byt ve Středočeském kraji do 900.000 Kč. Jsem přímý zájemce.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1 35 m2, Praha 3 - Žižkov
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 35 m2, lokalita Praha 3 - Žižkov. Dispozice jednotky je vstupní síň, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, oddělené WC a obývací pokoj s patrem na spaní. Byt je kompletně vybavený a připravený k nastěhování. Okna b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 990
 Kč
Pronájem bytu 1+kk/B, 41m2, Benešov u Prahy
Před 192 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zařízený byt 1+kk 36,2m2 + 5,67m2 balkón, v lokalitě Benešov. Byt se nachází ve 3. patře moderního energeticky úsporného bytového domu s výtahem. Dispozici bytu tvoří předsíň s úložným prostorem, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkón, dále k bytu náleží sklepní kóje 2,5m2. Možnost pronájmu... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 999
 Kč
Pronájem bytu 4+kk/T/G/GS 140 m2, + prostornější garáž 24m2, Praha 5 - Motol
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 4+kk 140 m2 s terasou, prostornější garáží 24m2 a parkovacím stáním. Dispozice jednotky je prostorná předsíň s vestavěnou skříní, obývací pokoj, jídelna s kuchyní, dvě ložnice, koupelna s vanou a oddělené WC. Na terasu je vstup z obývacího pokoje, jídelny a jedné ložnice, terasa má výhled do zeleně. K bytu náleží garáž pod budovou, dostatečně prostorná na parkování auta a úložný prost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 70m2 + zimní zahrada + terasa, Praha 9 - Vysočany
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk 70m2 se zimní zahradou a terasou. Dispozice jednotky je prostorná vstupní síň, ložnice, koupelna s vanou a WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem do zimní zahrady, která je po půlce obvodu bytu (všechny okna koukají přes zimní zahradu), zimní zahrada má dva vstupy na terasu s krásným v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 500
 Kč
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na dožití, pouze z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 1+KK/B/P P10 - Záběhlice.Hledáte pro
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+KK/B/P P10 - Záběhlice.Hledáte pro sebe, nebo na pronajímání, krásný jednopokojový byt s balkónem, garážovým stáním, kompletní občanskou vybavenost v okolí a výbornou dostupnost do centra? Pak Vám exkluzivně nabízím, bytovou jednotku 1+kk (38,4 m2) s balkónem (4,8 m2), sklepem (2,6 m2) a garážovým stáním, která je v osobním vlastnictví a nachází se v 2. patře bytového domu z roku 2005 s výtahem, v Praze 10 – Záběhlicích. Tento útulný byt se skládá z předsíně s velkou vestavnou skříní, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC a do prostorného obývacího pokoje s odděleným prostorem na spaní a kuchyňským koutem. V něm se nachází rohová kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči. V bytě jsou plastová okna s žaluziemi a na podlahách je v předsíní a v koupelně dlažba a v obýváku, kuchyňském a spacím koutě je plovoucí podlaha. Garážové stání a sklep, patřící k bytu, se nachází v přízemí a v suterénu domu, který je velice ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 980 000
 Kč
prodej pěkného bytu 2+KK, 52m2, OV,
Před 192 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
exkluzivně prodej krásného cihlového bytu 2+KK, OV, 52m, plocha uvedena bez balkonu 6,5m v prvním patře ze čtyř, v Praze -Řeporyje-Kakosova. V okolí najdeme výbornou občanskou vybavenost: obchody Makro, Billa, Penny, restaurace, pošta, školka, základní škola, dětské hřiště, sportoviště. Jedná se o novější zástavbu z konce roku 2009. Dispozice bytu se skládá z prostorné chodby, koupelna s vanou a WC, prostorné obývacího pokoje s balkonem, dětského pokoje (ložnice), kuchyně s pěknou kuchyňskou linkou se spotřebiči. V tomto nízkoenergetickém domě s PENB třídy B, kolaudací na konci roku 2009, máte již v ceně kvalitní kuchyňskou linku, značkové spotřebiče, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Hledám pronájem bytu, pokoje
Před 192 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
47letý čech, pracující, kuřák, mobilní, bez mazlíčků hledá podn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 73 m2 - Cheb.Nabízíme k prodeji
Před 192 dny - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 73 m2 - Cheb.Nabízíme k prodeji slunný byt 3+1 s lodžií a sklepem v Chebu ve 3. patře, který oplývá moderním designem pro komfortním bydlením. Po nedávné rekonstrukci, tento prostorný byt o rozloze 73m2, přináší kombinaci stylového interiéru s praktickými prvky pro pohodlný život. Částečné vybavení je součástí bytu. Současně vám také... (více v detailu)
3 099 999
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Moravské Budějovice
Před 192 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu hezký světlý byt 1+1 o velikosti 32 m2 v Moravských Budějovicích. Byt se nachází ve 2. patře bytového domu s výtahem. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyně... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Lázních Toušeni, ul. Hlavní
Před 192 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt s dispozicí 3+1, o celkové užitné ploše 69 m², který se nachází ve 3. patře cihlového domu s vlastním parkováním a možností využití zahrady. Díky svému umístění nabízí příjemné bydlení s dostatkem soukromí. Nemovitost má čtyři místnosti - kuchyň, obývací pokoj, další dva pokoje a prostornou koupelnu s toaletou. K bytu dále náleží sklep v podzemním podlaží. Nemovitost je ve stavu, který umožňuje okamžité nastěhování, nebo modernizaci dle vlastních představ. Tento byt v ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 77 m², Chomutov, ul. Zengerova
Před 192 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt, který se nachází ve třetím nadzemním podlaží panelového domu ve vyhledávané a klidné části města. Byt prošel rekonstrukcí a nachází se zde, předsíň s komorou, kuchyně se zánovní linkou a čtyři pokoje z nichž jeden má l... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč