Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 4+1 v Plzni, ul. Partyzánská
Před 193 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej prostorného bytu 4+1 s lodžií v osobním vlastnictví o výměře 82 m², který se nachází v předposledním 7. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu v Partyzánské ulici v Plzni - Lobzích. Zachovalý ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej útulného bytu 2+kk v Úpici, ul. 3. května
Před 193 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný, nedávno renovovaný byt 2+kk, o užitné ploše 44 m². Tento byt se nachází na 1. nadzemním podlaží klidného třípodlažního domu ve městě Úpice a je ideální volbou pro jednotlivce či menší rodinu hledající klidné bydlení. K bydlení patří ještě kůlna, půda a kus společné zelené zahrady za domem k užívaní. Byt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci interiéru, kuchyňské linky s novými spotřebiči a optimalizaci prost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 890 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Kozolupech
Před 193 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+1 o užitné ploše 122 m², umístěný v klidné části Kozolup u Plzně. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží ze čtyř, což zaručuje dostatek soukromí a klidu od městského ruchu, přičemž objekt disponuje i podzemním podlažím. Jedná se o cihlovou konstrukci, což je zárukou dobré izolace jak z hlediska tepla, tak i akustiky. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, nabízí tedy možno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 242 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Liberec, ul. Letná
Před 193 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o užitné ploše 29m², umístěný ve vyhledávané části Liberce, v lokalitě Staré Pavlovice. Byt se nachází v posledním, 12. nadzemním podlaží panelového domu, což zajišťuje krásný výhled na okolí a zároveň nabízí klid a soukromí oproštěné od hluku města. Díky své lokalizaci na sídlišti jsou v bezprostředním dosahu všechny potřebné služby ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 s lodžií, 84 m², Hostouň, ul. Příkopy
Před 193 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 s lodžií o celkové ploše 84m², situovaný v okrajové části města Hostouň u Horšovského Týna. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu v ulici Příkopy. Díky prostorným místnostem může po rekonstrukci nabídnout komfortní bydlení i pro větší rodinu s dětmi. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel s rozvody do radiátorů, napojení na veřejnou kanalizaci i vodovod jsou s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v České Lípě, ul. U Nemocnice
Před 193 dny - ANNONCE
Pronajměte si krásný a zařízený byt 3+1 o užitné ploše 70 m² v klidné části České Lípy, situovaný na 7. podlaží. Byt zahrnuje dvě prostorné ložnice, moderní koupelnu se sprchovým koutem a kombinovanou pračku se sušičkou pro Vaše maximální pohodlí. Obývací pokoj je útulný, přímo navazuje na zasklenou lodžii, která je ideálním místem pro relaxaci. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči pro vaření. Tato nemovitost nabízí... (více v detailu)
12 400
 Kč
Prodej bytu 5+1, 128 m², Králíky, ul. U Zastávky
Před 193 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka bytu 5+1 v Králíkách. Nabízíme k prodeji prostorný byt 5+1 o užitné ploše 128 m², situovaný v zatepleném cihlovém domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklepní kóje a úložné prostory v budově postavené naproti bytovému domu, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Tento jedinečný byt se nachází v klidné části obce Králíky, která je oblíbená především díky své blízkosti k přírodě a nespočtu aktivit, které v okolí lze provozovat. Velkým lákadlem jsou zdejší skic... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 630 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Pardubicích, ul. nábřeží Závodu míru
Před 193 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu slunný byt s velkou terasou a nádherným výhledem. Byt se nachází v cihlovém domě ve velmi atraktivní lokalitě, kousek od centra města a přitom přímo u řeky Labe uprostřed zeleně. Okolí nabízí možnost procházek, cyklovýletů a dalších relaxačních aktivit. Veškerou občanskou vybavenost najdete v bezprostřední blízkosti. Byt má dispozici 2+kk a plochu 65 m2 (včetně terasy). Je členěn... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 36 m², Svitavy, ul. Říční
Před 193 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výjimečný byt 1+kk o užitné ploše 36 m², situovaný v klidné části obce Svitavy-Předměstí, ulice Říční. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu orientovaný na jihovýchodní stranu. Tato výstavba zahrnuje moderní a příjemné bydlení blízko městského centra, což nabízí mimořádnou investiční příležitost. Tato nemovitost je ve skvělém stavu, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 399 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance
Před 193 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m, která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 10B se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým tope... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Pronájem bytu 1+kk o výměře 44 m2 v
Před 193 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný byt o dispozici 1+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 44 m. Nová kuchyňská linka bude vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt s nízkými náklady na bydlení. Parkování přímo u dom... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Pronájem, byt, 3+kk, 74 m2, ul. Rév
Před 193 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vyjímečný byt 3+kk v 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu s garážovým stáním a prostorným sklepem v rezidenční čtvrti Vinice, Praha 10 Tento byt jenž je částečně zařízený nabízí nejen díky svému umístění rozmanité výhody a komfort pro moderní život. Koupelna s vanou a oknem včetně samostatného WC zajišťují pohodlí a soukromí. Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s vestavěnou skříní a komorou, kde je včetně pračky a uzamčená skříň pro uložení věcí. To vám pomůže udržovat pořádek a organizaci. Byt se nabízí k dlouhodobému pronájmu bez nábytku. V bytě je samostatné topení zajišťované plynovým kotlem, což umožňuje individuální nastavení teploty a kontrolu nad vytápěním. Plovoucí podlahy dodávají bytu moderní vzhled a snadnou údržbu. Kuchyňská linka je plně vybavena značkovými spotřebiči, včetně myčky na nádobí, což vám usnadní přípravu pokrmů v bytě. Pro okamžiky relaxace a odpočinku máte k dispozici balkon s výhledem do zeleného prostředí. To vám umožní užívat si čerstvého ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk o výměře 58 m2 v
Před 193 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný byt o dispozici 2+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 58 m. Nová kuchyňská linka bude vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt s nízkými náklady na bydlení. Parkování přímo u dom... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk o výměře 55 m2 v
Před 193 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný, velkometrážní byt o dispozici 2+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 55 m. Nová kuchyňská linka bude vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt s nízkými náklady na bydlení. Parkování přím... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 500
 Kč
prodej bytu 3+1+L- Špičák, Česká Lípa
Před 194 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodej pěkného atypického družstevního bytu 3+1+L v Česká Lípě, Špičák, ul. Červeného kříže. Byt orientovaný na jiho-východ, podlahová plocha 68m2, 6 patro. Zděná koupelna, kuchyně po dřívější rekonstrukci, nová plovoucí podlaha, zasklená lodžie. V bytě velká komora a prostorná chodba... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 150 000
 Kč
Pronájem garáže 24 m2, Praha 5 - Motol, ul. Brdlíkova
Před 194 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostornější garáž o velikosti 24 m2, nachází se v ulici Brdlíkova, Motol - Praha 5. Díky velikosti garáže je ideální k uschování vozidla a zároveň využití úložného prostoru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990
 Kč
Prodej karavanu, Mirovice
Před 194 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní karavan Pageant řady 7, rok výroby 2012. Nabízející 2 místnosti rozkládající se na 15m² užitné plochy. Karavan je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému využití. Ideální pro jedince hledající klidný pobyt či investory zaměřující se na netradiční realitní příležitosti. Zaujme svou originalitou a nabízí vše potřebné pro ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
240 000
 Kč
Pronájem obchod a služby
Před 194 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově dokončovanou univerzální halu v obchodní zóně Prostějova, ideálně umístěnou u sjezdu a nájezdu na dálnici. Tento moderní objekt je aktuálně ve finální fázi dokončení, včetně interiéru, exteriéru a terénních úprav, a nabízí mnohostranné využití – od logistiky a obchodu po lehkou výrobu a skladování. Hala se vyznačuje vjezdem pro kamiony s výškou 5 metrů a celkovou výškou 5,5 metru. Obchodní části mají výšku 3,5 metru a jsou ideální pro různé podnikatelské aktivity. Objekt je vy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250 000
 Kč
Prodej bistra 60 m2 v Klatovech
Před 194 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Předmětem prodeje (za odstupné) je přenechání kompletně vybaveného a zavedeného bistra Kebab-Pizza ve Vídeňské ul. v Klatovech. Bistro se skládá ze dvou částí: z přízemní, kde je samotné bistro se dvěma stoly a soc. zázemím o výměře 60 m2 a ze suterénu o velikosti 78,8 m2, kde nalezneme sklad, kuchyň, pokoj a zázemí pro personál. Součástí prodeje je kompletní vybavení pro provoz občerstvení: 2x gril, 1x toa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování, 436 m², Žinkovy
Před 194 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde byste se mohli seberealizovat v oboru restaurace a stravování? Nabízíme k pronájmu částečně vybavenou restauraci s kapacitou cca. 68 míst se třemi velkými sály, kde je možné pořádat např. svatby, oslavy, večírky, smuteční hostiny atd. Je zde i možností využití venkovní terasy. Součástí pronájmu je kuchyň a vestavěný bar + nábytek, sklep, sociální zaří... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru v Pardubicích, ul. třída Míru
Před 194 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi nebytový prostor v samém centru Pardubic, ul. třída Míru o dispozici 3 kanceláře, 2 zasedací místnosti, recepce, prostorná lodžie 21,71 m² a parkovacím stáním přímo v domě. Kanceláře se nachází v budově, která byla kolaudována v r. 2008, je v osobním vlastnictví a jeho podlahová plocha činí 120 m². Prostory se nachází ve 3. nadzemním podlaží, ohřev vody a vytápění je zajištěno dálkovým rozvodem. V nebytovém prostoru je klimatizační jednotka. Zajím... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 199 000
 Kč
pronájem skladu 14 m2 s rampou v př
Před 194 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 14m s rampou v 1.p.p v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) k dispozici u skladu. Jedná se o obchodní dům se stálou klientelou v husté ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jihlavě, ul. Husova
Před 194 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Chcete začít podnikat, nebo podnikáte? A hledáte prostory? Mám tu pro Vás jedinečnou nabídku! Váš budoucí prostor nabízí bezbariérový přístup a sociální zařízení. Nachází se v centru Jihlavy na f... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 99 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 194 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu kancelářské prostory, na hlavní třídě v Ostravě Mariánských Horách v 1. patře o velikosti 99m2 s balkónem. Prostory jsou kompletně zařízené nábytkem ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 900
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 194 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronajměte si kvalitní kancelářské prostory po rekonstrukci, jež se nacházejí ve vyhledávané části Nová Hospoda na okraji obce, což zajišťuje klidnou pracovní atmosféru. Nabízíme k pronájmu prosvětlenou a vzdušnou kancelář o velikosti 20,7 m2 včetně malého balkonku umístěnou v cihlovém domě na pátém podlaží ze šesti. Tato lokalita dokonale kombinuje dostupnost se všemi výhodami klidného okolí. Kancel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 200
 Kč