Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby ve Vamberku
Před 194 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu exkluzivní komerční prostor o velikosti 114 m², umístěný přímo v centru Vamberku. Nemovitost se nachází na 1. nadzemním podlaží cihlové budovy. Prostory umožňují flexibilní využití jak pro obchodní, tak i pro služby či kanceláře. Díky své poloze a výbornému stavu je tento objekt ideální volbou pro ty, kteří hledají p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu 6114 m², Domaslav
Před 194 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji penzion v turisticky velmi zajímavé lokalitě. Nemovitost má velký potenciál využití jako domov důchodců, penzion, ubytovna, rodinné bydlení s podnikáním. Ničemu se zde meze nekladou. Najdete zde 8 pokojů po 2-6 lůžkách, každý má své sociální zařízení. Dále je možné využití krytého bazénu, tenisového kurtu, stodoly, garáže a dalších p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 750 000
 Kč
pronájem prodejny 100 m2 v Ostravě
Před 194 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující prodejní nebo kancelářské či restaurační jednotky 100 m se zázemím (WC, šatna, kancelář) v přízemí obchodního domu Špalíček v Ostravě – Hrabůvce (dříve herna). Tento prostor je umístěn v čelní části obchodního komplexu Špalíček naproti supermarketu Albert. Prodejna má vstup přímo z chodníku, velké výlohy, vlastní zázemí. Celkový prostor prodejny je 100 m. Možnost re... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor v budov
Před 194 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 78,34 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 65 m, šatnu 3,43 m, předsíň 1... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
K pronájmu, komerční prostory s kan
Před 194 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor se sociálním zázemím, s parkovacími místy, v objektu Dům Služeb Šumava na vítězném náměstí na adrese J. Opletala č.p. 20, ve čtvrti Čtyři Dvory ve městě České Budějovice. Bezkonkurenční cena pronájmu je 65,- Kč za m měsíčně! Nabízíme komerční a kancelářské prostory různých velikostí. Dispozice jednotlivých prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Součástí areál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 575
 Kč
Prodej skladu v Dolním Újezdu
Před 194 dny - ANNONCE
Představujeme Vám k prodeji skladové prostory v Dolním Újezdě u Litomyšle. Sklad s užitnou plochou 189 m² je doplněn dvorem o výměře 49 m² a kancelářemi se sociálním zázemím o ploše 20 m². Nemovitost zahrnuje i prostornou půdu, která poskytuje ... (více v detailu)
1 599 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s garáží v Písku, ul. Karla Čapka
Před 195 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1, o užitné ploše 73 m², v oblíbené části města Písku. Tento prakticky řešený byt se nachází ve 2. patře cihlového domu. Interiér bytu je v původním, ale udržovaném stavu. Součástí prod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 250 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 195 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 195 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 195 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 2+kk
Před 195 dny - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 2+kk o velikosti 49,3 m2 s velkou terasou 56,18 m2 v atraktivní lokalitě Praha 9 - Vysočany. Jednotka je umístěna v 2.NP nového projektu Rezidence Spojovací. Moderní, nadčasový design, maximální praktičnost, vzdušnost a kvalita. Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, šatnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou s WC. V ... (více v detailu)
7 480 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 79 m² - Brno.Chcete bydlet téměř
Před 195 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+1 79 m² - Brno.Chcete bydlet téměř v samém centru města Brna a plnými doušky si užívat vše, co budete mít doslova na dosah ruky? Restaurace, bary i kulturu budete mít jen pár minut chůze od Vašeho nového domova přitom po zavření vchodových dveří se ponoříte do oázy naprostého klidu. Cihlový byt 3+1 o krásné výměře 72 m2 se nachází na ulici Trýbova a je situován v naprostém klidu vnitrobloků. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Teplicích, ul. Pod školou
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit vám k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 99 m², zasklenou lodžií a bezbariérovým přístupem do domu. Byt je umístěn ve čtvrtém z celkových 8 nadzemních podlaží a prošel rekonstrukcí. Hned po otevření dveří se vám otevře prostor do nadstandardně velké chodby, která celý byt propojuje. Dispozice bytu nabízí tři neprůchozí samostatné ložnice, které zajišťují dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti. Součá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 980 000
 Kč
Byt 3+1 v Dobrušce, ul. Na Budíně
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+1 ve 4. nadzemním podlaží bytového domu, který prošel zdařilou revitalizací a díky skvěle fungujícímu sdružení vlastníků je po celou dobu dobře udržován. Byt již prošel částečnou rekonstrukcí a proto není potřeba větších investic po nastěhování a jeho velká rozloha nabízí při své dispozici pohodlné žití jak pro menší, tak větší rodinu rodinu. Prostorný obývací pokoj vybízí k odpočinku a relaxaci po náročném pracovním dni. Ložnice ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Valašské Meziříčí, ul. Kraiczova
Před 195 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 s užitnou plochou 56 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Valašského Meziříčí, přímo v centru města. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Tvoří jej samosta... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m², Ostrava, ul. Opavská
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné a příjemné bydlení v Porubě? Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+1 s užitnou plochou 74m², umístěný v cihlovém domě s celkem 6 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Byt se nachází v 1. zvýšeném podlaží a je ve velmi dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování. Tato nemovitost se pyšní klidnou lokalitou Ostravy Poruby, poskytující dokonalý odpočinek od městské... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Svitavy, ul. Říční
Před 195 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Máme pro vás ideální nabídku možnosti bydlení v novostavbě! Tento moderní družstevní byt s dispozicí 2+kk zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnicí, komorou a balkonem. Celková plocha bytu činí 53 m². K tomu přidáme parkovací místo pro váš komfort a sklep, kde můžete uskladnit své věci. Jedná se o nově vzniklý projekt "Rezidence Říční". Lokalita je ideální pro milovníky sportu, kteří ocení hustou síť cyklostezek a širokou nabídku sportovního vyžití v okolí. Zároveň budete mít ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 250 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, OV, 37 m², Most, ul. tř. Budovatelů
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 1+1 v osobním vlastnictví o rozloze 37 m², ve městě Most. Byt se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu s výtahem. Součástí bytu je nová kuchyně s vestavěnou pračkou a plynovým sporákem. Koupelna se sedací vanou, WC a umyvadlem. Plastová okna samozřejmostí. Ve vc... (více v detailu)
Ústecký kraj
880 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 32 m², Strakonice, ul. Na Ohradě
Před 195 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o užitné ploše 32 m², situovaný v centru Strakonic. Byt se nachází v 8. podlaží panelového domu v klidném sídlištním prostředí. Díky svému umístění na posledním podlaží nabízí byt příjemné soukromí a omezený hluk z okolí. Interiér bytu je v dobrém stavu, částečně zařízen, včetně kuchyňské link... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Kolíně
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám k dlouhodobému pronájmu exkluzivní byt 3+1 o užitné ploše 95 m² v klidné lokalitě Sendražice u Kolína. Tento prostorný byt se nachází v nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy s jedním podzemním podlažím. Interiér bytu prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nové kuchyňské linky, moderních spotřebičů a podlahového vytápění, což vytváří komfortní bydlení. Byt se skládá z 4 místností, které jsou ideálně r... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Dobrušce, ul. Opočenská
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Sbalte kufry a stačí se nastěhovat. Zařízený malý pokoj o velikosti 27m2, který je v rodinném domě, kde sociální zázemí a kuchyňku máte jen pro ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 85 m², Ostrava - Vítkovice, ul. Erbenova
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v osobním vlastnictví. Byt má prostornou kuchyň se spíží a velkou koupelnu. Je nově vymalo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 400
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Kolín, ul. Rubešova
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+kk o úžasné užitné ploše 60m², který se nachází přímo v srdci Kolína, část obce Kolín I. Bydlení je situováno ve 2. patře cihlového domu s pěti nadzemními podlažími, díky čemuž nabízí příjemnou atmosféru plnou klidu a zároveň pohodlný dostup k městskému ruchu. Byt prošel částečnou renovací a je ve stavu, který umožňuje ihned se nas... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Ostrava, ul. Provaznická
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o celkové užitné ploše 54 m², nacházející se ve 3. nadzemním podlaží čtyřpatrového cihlového domu v oblíbené a klidné části obce Ostrava - Hrabůvka. Byt prošel nedávnou renovací, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu a připraven Vás přivítat svou útulností a komfortem. Součástí je balkon i sklep, který nabízí dostatečný úložný prostor. V domě není výtah. Byt se skládá z prostorného obývacího p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Kozolupech
Před 195 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+1 o užitné ploše 122 m², umístěný v klidné části Kozolup u Plzně. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží ze čtyř, což zaručuje dostatek soukromí a klidu od městského ruchu, přičemž objekt disponuje i podzemním podlažím. Jedná se o cihlovou konstrukci, což je zárukou dobré izolace jak z hlediska tepla, tak i akustiky. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, nabízí tedy možno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 242 000
 Kč