Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Meziboří, ul. Májová
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Plánujete koupit byt v blízkosti lesa, zeleně a volnočasových aktivit? Právě jste našli slunný, světlý byt 2+1 v osobním vlastnictví. Stačí Vám jen osobní věci a můžete se rovnou stěhovat, byt zůstává zcela vybaven. Jednotka se nachází v cihlovém objektu a je situován do 2. nadzemního podlaží patrového cihlového domu. Nespornou výhodou je moderní design bytové jednotky, která je po zdařilé rekonstrukci - PVC podlahy, keramická dlažba, nové štuky, plastová okna, kuchyňská linka, koupel... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 17 m², Praha, ul. Musílkova
Před 195 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostor o velikosti 17 m2 na výborné a frekventované adrese v ulici Musílkova v pražských Košířích. Ideální jako atelier. Je zde dostatek světla a dí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 350 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Ostrava, ul. Provaznická
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o celkové užitné ploše 54 m², nacházející se ve 3. nadzemním podlaží čtyřpatrového cihlového domu v oblíbené a klidné části obce Ostrava - Hrabůvka. Byt prošel nedávnou renovací, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu a připraven Vás přivítat svou útulností a komfortem. Součástí je balkon i sklep, který nabízí dostatečný úložný prostor. V domě není výtah. Byt se skládá z prostorného obývacího p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Vlašim, ul. Lidická
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný, slunný byt 3+kk s lodžií o užitné ploše 77 m², umístěného ve 2. patře panelového domu v centru Vlašimi. Součástí je i sklepní kóje o velikosti 4 m², která nabízí dodatečný prostor pro Vaše potřeby. Byt se skládá ze 3 místností, z nichž každá byla zrekonstruována tak, aby poskytovala maximální pohodlí a funkcionalitu. Předsíň je ř... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 300 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Kolín, ul. Rubešova
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+kk o úžasné užitné ploše 60m², který se nachází přímo v srdci Kolína, část obce Kolín I. Bydlení je situováno ve 2. patře cihlového domu s pěti nadzemními podlažími, díky čemuž nabízí příjemnou atmosféru plnou klidu a zároveň pohodlný dostup k městskému ruchu. Byt prošel částečnou renovací a je ve stavu, který umožňuje ihned se nas... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 85 m², Ostrava - Vítkovice, ul. Erbenova
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v osobním vlastnictví. Byt má prostornou kuchyň se spíží a velkou koupelnu. Je nově vymalo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 400
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Dobrušce, ul. Opočenská
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Sbalte kufry a stačí se nastěhovat. Zařízený malý pokoj o velikosti 27m2, který je v rodinném domě, kde sociální zázemí a kuchyňku máte jen pro ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Kolíně
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám k dlouhodobému pronájmu exkluzivní byt 3+1 o užitné ploše 95 m² v klidné lokalitě Sendražice u Kolína. Tento prostorný byt se nachází v nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy s jedním podzemním podlažím. Interiér bytu prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nové kuchyňské linky, moderních spotřebičů a podlahového vytápění, což vytváří komfortní bydlení. Byt se skládá z 4 místností, které jsou ideálně r... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 32 m², Strakonice, ul. Na Ohradě
Před 195 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o užitné ploše 32 m², situovaný v centru Strakonic. Byt se nachází v 8. podlaží panelového domu v klidném sídlištním prostředí. Díky svému umístění na posledním podlaží nabízí byt příjemné soukromí a omezený hluk z okolí. Interiér bytu je v dobrém stavu, částečně zařízen, včetně kuchyňské link... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, OV, 37 m², Most, ul. tř. Budovatelů
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 1+1 v osobním vlastnictví o rozloze 37 m², ve městě Most. Byt se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu s výtahem. Součástí bytu je nová kuchyně s vestavěnou pračkou a plynovým sporákem. Koupelna se sedací vanou, WC a umyvadlem. Plastová okna samozřejmostí. Ve vc... (více v detailu)
Ústecký kraj
880 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Svitavy, ul. Říční
Před 195 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Máme pro vás ideální nabídku možnosti bydlení v novostavbě! Tento moderní družstevní byt s dispozicí 2+kk zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnicí, komorou a balkonem. Celková plocha bytu činí 53 m². K tomu přidáme parkovací místo pro váš komfort a sklep, kde můžete uskladnit své věci. Jedná se o nově vzniklý projekt "Rezidence Říční". Lokalita je ideální pro milovníky sportu, kteří ocení hustou síť cyklostezek a širokou nabídku sportovního vyžití v okolí. Zároveň budete mít ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 250 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m², Ostrava, ul. Opavská
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné a příjemné bydlení v Porubě? Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+1 s užitnou plochou 74m², umístěný v cihlovém domě s celkem 6 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Byt se nachází v 1. zvýšeném podlaží a je ve velmi dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování. Tato nemovitost se pyšní klidnou lokalitou Ostravy Poruby, poskytující dokonalý odpočinek od městské... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 42 m², Hronov, ul. Hostovského
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem velice vkusně zařízeného bytu 1+1 přímo v Hronově, na Vás čeká k okamžitému nastěhování. Hledáte bydlení v Hronově? Doporučuji ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 95 m², Kolín, ul. Hlavní
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a slunný byt 3+1 o užitné ploše 95 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Sendražice u Kolína. Byt prošel kompletní rekonstrukcí: je zde nová kuchyňská linka se spotřebiči, nové podlahové vytápění, dveře, a také luxusně řešená koupelna s vanou, která Vás po náročném dni určitě příjemně uvolní. Díky svému umístění a orientaci je byt velmi světlý a p... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej zrekonstruované bytu 1+1, 41 m², Úpice, ul. 3. května
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný, nedávno zrekonstruovaný byt 1+1 o užitné ploše 41 m², který se nachází na 1. nadzemním podlaží klidného třípodlažního domu ve městě Úpice. K bydlení patří ještě kůlna, půda a kus společné zelené zahrady za domem k užívaní. Byt je součástí budovy s architekturou smíšené konstrukce. Tento útulný domov je ideální pro jednotlivce či pár hledající pohodlí s příjemným bydlením v bezprostřední blízkosti přírody a z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hostouni
Před 195 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 94 m², který se nachází v klidné části obce Holubeč. Společně s bytem jsou k prodeji i 3 sklepy dohromady s výměrou 22 m² a i společný balkon a také další nebytový prostor. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají projekty k rekonstrukci a chtějí si zajistit příjemné bydlení dle vlastních představ. Nabízí široké možnosti pro přizpůsobení a modernizaci. Byt je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Valašské Meziříčí, ul. Kraiczova
Před 195 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 s užitnou plochou 56 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Valašského Meziříčí, přímo v centru města. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Tvoří jej samosta... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Teplicích, ul. Pod školou
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit vám k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 99 m², zasklenou lodžií a bezbariérovým přístupem do domu. Byt je umístěn ve čtvrtém z celkových 8 nadzemních podlaží a prošel rekonstrukcí. Hned po otevření dveří se vám otevře prostor do nadstandardně velké chodby, která celý byt propojuje. Dispozice bytu nabízí tři neprůchozí samostatné ložnice, které zajišťují dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti. Součá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 980 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 1+1, 37m2,
Před 195 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej družstevního bytu o dispozici 1+1, který se nachází v 2.NP panelového domu v klidné části města Ústí nad Labem, sídliště Skalka,... (více v detailu)
Ústecký kraj
995 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Kladno, ul. Petrohradská
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem částečně vybaveného bytu ve skvělé lokalitě! Nabízíme byt v cihlovém domě po revitalizaci o dispozici 2+1 a podlahové ploše 47 m2 k dlouhodobému pronájmu ve výborné lokalitě Kladno - Rozdělov. Dispozice bytu tvoří obývací pokoj, kuchyň, samostatný pokoj a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 85 m², Hradec Králové, ul. Čajkovského
Před 195 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+1 v klidné a žádané části Hradce Králové - Malšovice. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy s celkem 5 nadzemními podlažími a je po čerstvé a nákladné rekonstrukci. Výhodou je, že je připraven k nastěhování ihned. Nabízí celkovou podlahovou plochu 85 m² včetně prostorné lodžie a 2 sklepů. Byt je možné dle dohody doplnit nábytkem dle potřeb budoucích nájemníků. Dům je pod kvalitním dohledem kamerového systému, což zvyšuje bezpečnost obyvatel. Parkování je bezplatné před... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu, 2+1, ul. Hilbertova, Ostrava
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodej unikátní byt 2+1 s užitnou plochou 57m² v oblíbené lokalitě! Tento přízemní, kompletně zrekonstruovaný byt se nachází v cihlovém domě s vlastní garáží a potenciálem přestavby na další pokoj. Součástí bytu je předzahrádka a vzadní části domu se nacházející soukromá zahrada o velikosti 100m², připravená pro vaše relaxační chvíle. Nemovitost dále disponuje dvěmi koupelnami s toaletou pro maximální pohodlí všech a prostorným sklepem pro vaše hobby a skladovac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 599 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Úhonice, ul. Otakara Kádnera
Před 195 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečný byt 4+kk se zahradou v srdci klidné čtvrti Úhonic! Tento prostorný byt o ploše 106 m² nabízí nejen praktickou dispozici, ale i unikátní spojení s přírodou díky zahradě, na kterou je možné se dostat z obývacího pokoje. Tento byt bude oázou pro každodenní život, relaxaci i společné chvíle s rodinou a přáteli. Byt je vybaven tepelným čerpadlem, což zajišťuje velmi nízké náklady na provoz. K bytu patří i dvě parkovací stání. Co se týč... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Sokolově, ul. Švabinského
Před 195 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 60 m² ve velmi dobrém stavu, situovaný ve 3. patře panelového domu. Byt se nachází v klidné části města Sokolov, což zajistí příjemné bydlení bez rušivých prvků okolního prostředí. Byt prošel celkovou revitalizací, jeho dispozice je ideálně rozvržená pro komfortní život jednotlivce či malé rodiny... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 749 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 195 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk, o celkové velikosti 80 m², v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Byty Fráni Šrámka nabízí celkem 6 bytových jednotek s lodžií (2 m²), sklepní kójí (2 m²). V nabídce jsou poslední dva byty 3+kk o velikostí 80 m². Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Celý dům je o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč