Kavalír King Charles Štěňata - Přátelští společníci čekají!

Prodáno
Jste připraveni přidat do své rodiny šmrnc? Už nehledejte! Naše rozkošná štěňata Cavalier King Charles se narodila, aby vám do života přinesla radost a náklonnost. Klíčové vlastnosti: Přátelská a mírná povaha Ohromující dobrý vzhled s mírnou velikostí Vynikající rodinní mazlíčci, skvělé s dětmi R
Neuvedeno

Podobné inzeráty

S PP Kavalír King Charles Španěl
Zveme vás k rezervaci nádherných štěňat - Cavalier King Charles Spaniel s PP - 4generační rodokmen. Steniatka budou k odběru - začátek listopadu. Do té doby budou očkovaná a odčervená podle věku.Každý z nejmenších bude mít své identifikační číslo čipu. Cena psika 17 TIS CZK Cena fenku 20 TIS CZK Aktualni 2 psiki , 1 fenka Po převzetí obdrží 4 generační průkaz původu, zdravotní knížku a kupní smlouv... (více v detailu)
17 000
 Kč
Štěně Kavalír king Charles španěl s PP
Před 76 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
King. Charles španěl. Chov. st. Saltrix Angels nabízí k zadání krásného TR chlapečka s Narozen 1. 6. 2024, k odběru v polovině srpna. Oba rodiče jsou zdravotně sled. a výstavně úspěšní. Povahově nekonfliktní, přát. a empatičtí. Jedná se o r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
37 000
 Kč
Štěňátka Kavalir king charles spanel
Před 243 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Kavalír King Charles. Hledáme vhodné páníčky pro naše štěňátka z CHS na Maninách vrh E. Maminka Anabelle Magnolia PassCo, tatínek Oficír Prokopská hvězda - oba rodiče jsou výstavně úspěšní, zdravotně sledovaní, veškerá vyšetření i testy ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
KC reg. Kavalír King Charles Spaniel moc hezký kluk připrave
Před 172 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Náš poslední Blenheim chlapec je nyní k dispozici, aby mohl začít své nové dobrodružství s věčnou rodinou. Maminka je náš milovaný rodinný mazlíček, má pět generací KC registrovanou a je zdravotně testována bez DE,CC,EF. Je to taková věrná milá holčička a dokonalý příklad svého plemene. Táta je krásný chovný pes Ruby, který je také pětigenerační registrací KC a je zdravotně testován bez DE,CC,EF, Oční vyšetř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty