Vymena bytu

Prodáno
Ústecký kraj
Dobry den nabizim vymenu bytu 2+1 v ov castecna rekonstrukce 2.patro ( balkon v mezi patre) za 3+
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem nadstandartního bytu
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Nabízím k pronájmu nadstandardní pěkný byt 3+kk s balkónem o rozměrech 120m2 na ulici Ostravská v centru Hlučína, na náměstí. Byt prošel pečlivou rekonstrukcí a je tvořen prostorným obývacím pokojem spojeným s rohovou bílou kuchyní. Podlahy pokrývá světlý koberec a v kuchyňské části je plovoucí podlaha. V samostatných pokojích je rovněž plovoucí podlaha. Ze vstupní chodby se vstupuje do s... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Pronájem bytu 2+1 v Porubě poblíž obchodního centra Třebovice... (více v detailu)
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu dlouhodobě byt 2+1 ve Frýdku Místku v žádané lokalitě Riviéra. Byt je zrekonstruovaný,v... (více v detailu)
Neuvedeno
2+1 Ostrava poruba
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt 2+1 s balkónem v Ostravě Porubě na ul. Slavíková o velikosti 57 m2. Byt se nachází ve 4. podlaží v domě po celkové revitalizaci, plastové okna , zateplení... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 180m2,
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného prostorného bytu 4+kk, 180m, v OV s balkonem o velikosti 16m. Bytová jednotka se nachází ve 4. patře, náleží k ní 2x sklepní prostory a dvě parkovac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 200 000
 Kč
Byt 2+1 v osobním vlastnictví
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám byt 2+1 v osobním vlastnictví v obci Stará Libavá. Byt se nachází v druhém patře bytového domu s vlastním balkónem, situovaný na ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000 000
 Kč
Koupím byt
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Koupím byt 2+1 3+1 s balkonem v osobním vlastnictví ostrava-hrabůvka a okolí
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Železném Brodě; ul. Na Vápence
Před 1 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pěkný, slunný byt 2+1 s lodžií o užitné ploše 56,7m² v příjemné části Železného Brodu lze převést do OV do 1 roku od podání žádosti. Byt se nachází v klidné části obce v 7.NP domu s hezkým výhledem do okolí. Kompletní občanská vybavenost, krásná příroda v okolí. Železný Brod je umístěn na dobré strateg... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 995 000
 Kč
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v Písku
Před 1 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací a zateplením, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nachází v 4 patře. Velikost bytu 62 m2. V bytě jsou plovoucí podlahy, částečné zařízení, kuchyně, koupelna po rekonstrukci... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 890 000
 Kč
Pronajem bytu 2+1 Horní Planá
Před 1 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt po kompletní rekonstrukci v Horní Plané, sídl. Míru, 2.patro v klidném prostředí v domě s deseti byty (dům je zateplený s vyměněnými okny). Velikost 2+1, 53m2, vyzděná koupelna a WC, část. vybavený nábytkem. Cena 11000 Kč plus zálohy na energie. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Pouze pro 1-2 dospělé osoby... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 52 m2, Kopřivnice, ul.Zdeňka Buriana
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1463, Dovolte mi představit nabídku prodeje bytu o dispozici 2+1 s balkonem. Tato bytová jednotka, která je v osobním vlastnictví, se nachází ve třetím nadzemním podlaží čtyřpodlažního domu po revitalizaci, bez výtahu. V rámci revitalizace byly instalovány plastová okna, provedeno zateplení, renovace fasády, výměna střešní krytiny, rekonstrukce stoupaček a úprava společných prostor. Okolí: Dům se nachází na okraji města v klidné slepé ulici, v těsné blízkosti mateřské školy. Tato poklidná městská část přímo navazuje na volnou krajinu. Technické parametry: Pokoj s balkonem... (více v detailu)
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Návětrná
Před 1 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji dobře situovaný slunný byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 50 m2 s balkonem v Ústí nad Labem, ulice Návětrná na Bukově, která je zde jednou z nejvyhledávanějších oblastí k bydlení. Bytová jednotka se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží (3. patro) bez výtahu a je připravena k rekonstrukci dle vašich představ. Díky zajímavé dispozici skýtá mnoho různých variant přestavby. Byt se skládá z předsíně, koupelny, odděleného WC, kuchyně, obývacího pokoje a ložnice. Na podlahách v ku... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 950 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 50 m2 - Znojmo
Kód zakázky: N07518, Nabízíme k pronájmu moderní a útulný byt 2+kk v novostavbě na ulici Tovární, Znojmo. Byt se nachází ve 4. patře cihlové budovy a disponuje balkónem o velikosti 5 m2 a sklepem o rozloze 3 m2. Jedná se o zcela nový byt, částečně zařízený s šatnou v předsíni, šatní skříní v ložnici. Obývací pokoj spojený s kuchyní nabízí dostatek prostoru a kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou na míru, myčkou, lednicí s mrazákem a moderními spotřebiči.K dispozici je k... (více v detailu)
Pronajmu byt 3+1 v Pelhřimově ulice Táborská
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 OV po rekonstrukci v 6NP s lodžii sklepní k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 50m2 v Poličce
Před 1 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt 1+1 50m2 v Poličce. Byt je nově zrekonstruován, ve druhém patře bytového domu. Z hlavní místnosti je pěkný výhled, v místnosti je funkční krb. Dům je zatep... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Pronajmu byt 2+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt 2+1 (50m2) Byt se nachází v Žatci okr. Louny v podměst po částečn rekonstrukci. Nájemné včetně energie 13 000,- +... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 ve Velkém Meziříčí, ul. Hornoměstská
Před 1 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové užitné ploše 49 m² ve Velkém Meziříčí s balkonem. Byt se nachází ve 4. patře pětipatrového panelového domu v klidné části obce, ideální pro rodiny i jednotlivce. Dispozičně je byt velmi prakticky řešený. Původní stav Vám dává možnost rekonstr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999 000
 Kč
pronájem bytu 1+1 51m2
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím dlouhodobý pronájem v centru Havlíčkova Brodu ,klidná lokalita v prvním patře s výhledem na řeku .... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
BYT NA PRODEJ 2+1 OSTRAVA - PORUBA, Karla Pokorného
Osobní vlastnictví, 53 m2, 1. nadzemní podlaží, bez výtahu, částečná rekonstrukce, prostorný byt, všechna okna do dvora (na jih), klidná lokalita, obc... (více v detailu)
3 299 000
 Kč
Byt 2+1
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkónem, výměra 61m2 nacházejí... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 800 000
 Kč
pronájem bytu 2+kk v centru Liberce
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt 2+kk v panelovém domě po rekonstrukci (nové štuky, nová výmalba, nové žaluzie, podlaha na WC, atd). Byt má velká okna na jihovýchodní stranu do zeleně, je situován v prvním patře domu. K dispozici je kuchyňská linka, sporák, ledni... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Bechyně, ul. Libušina
Před 1 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotu o dispozici 2+1 o celkové ploše 57 m2, nacházející se v Bechyni. Byt je v 1. patře panelového domu. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a jeho součástí je sklepní kóje v přízemí domu. Podlahy jsou řešeny kombinací plovoucí a dlažby. Vytápění a p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej, byt 4+kk, 123 m2
Kód zakázky: 130976, Exkluzivní nabídka prostorného bytu 4+kk v centru Prostějova Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu o velikosti 123,9 m² v prestižním rezidenčním komplexu v srdci Prostějova. Tento moderní byt s balkónem (1,5 m²) a sklepní kójí (2,5 m²) se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je navržen tak, aby splňoval nejvyšší nároky na komfort a estetiku. Dispozice a vybavení: Tento rohový byt 4+kk je promyšleně řešen s důrazem na praktičnost a moderní design. Součástí bytu je prostorná technická místnost pro maximální pohodlí. Z ložnice je krásný výhled do klidného zeleného vnitrobloku, což poskytuje příjemné prostředí pro odpočinek. Další výhody: Parkování: parkovací místo v přízemí domu. (není v ceně.) Úložné prostory: K dispozici je ... (více v detailu)
9 024 310
 Kč
Prodej, byt 1+1, 41m2, třída Edvarda Beneše, Hradec Králové
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v OV o celkové podlahové ploše 41m2. Byt je po částečné revitalizaci, koupelnové jádro umakartové, ale obložené obkladem. Kuchyňská linka vč. el. trouby a plynového vařiče... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem bytu ve Vrbně pod Pradědem
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronajmu slunný třípokojový byt v druhém patře v centru města. Vlastní plynové topení. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory