Provozovna autoservisu s bytovou jednotkou 4kk

Provozovna autoservisu s bytovou jednotkou 4kk
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám provozovnu autoservisu s bytovou jednotkou 4kk o celkové výměře cc 2500m2.V areálu se nachází provozovna autoservisu o výměře 200m2, bytov... (více v detailu)
Před 20 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bytová jednotka 4+kk, balkóny, parkovací stání, garáž, ulice
Bytová jednotka 4+kk, balkóny, parkovací stání, garáž, ulice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi bytové jednotky o dispozici 4+kk, 2x balkón, parkovací stání a samostatná garáž v bytovém domě z roku 2009. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se ve velmi zajímavé lokalitě Praha 5 - Zličín, ulice Sazovická. Bytová jednotka o podlahové ploše 100m² + balkóny (15,8m² a 12,7m²) + sklep (4,1m²), se nachází ve 3.nadzemním podlaží bytového domu a má toto dispoziční členění: vstupní chodba (18,0m²), koupelna s WC (vana, umyvadlo, WC)-(5,6m²), komora (1,8m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - myčka, lednička + mrazák, trouba, sklokeramická deska, digestoř, mikrovlnná trouba) - (31,2m²), ložnice I. (12,0m²), ložnice II. (12,1m²), ložnice III. (15,8m²), balkón I. (15,8m²), balkón II. (12,7m²), koupelna s WC (umyvadlo, sprchový kout, WC) - (3,5m²). K ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
14 990 000
 Kč
bytová jednotka 2+1, ul Husova, Chodov
bytová jednotka 2+1, ul Husova, Chodov
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej družstevního bytu se splacenou anuitou a možností převodu do osobního vlastnictví o velikosti 65,53m² v ul. Husova, Chodov. Bytová jednotka se nachází ve 4.NP panelového domu a je, vyjma plastových oken, v původním stavu. Byt má prostorou lodžii o velikosti 4,41 m² umístěnou na jižní stranu s výhled... (více v detailu)
Přidáno dnes
Karlovarský kraj
1 800 000
 Kč
Pronájem bytové jednotky 1+1, 30 m², Uherský Ostroh - Rybáře
Pronájem bytové jednotky 1+1, 30 m², Uherský Ostroh - Rybáře
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku 1+1 o velikosti 30m² v Uherském Ostrohu – Rybáře. Bytová jednotka se nachází ve zrekonstruovaném domě, který je rozdělen na bytové jednotky a je vybavena novou kuchyňskou linkou. K bytu náleží vlastní kóje a společný dvůr za domem. Cena ná... (více v detailu)
Před 4 dny
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Prodej komerční nemovitosti + 2 bytové jednotky
Prodej komerční nemovitosti + 2 bytové jednotky
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji exkluzivní nemovitost Hanácké restaurace u Hlaváčů v centru obce Bohuňovice naproti Obecního úřadu. Zastavěná plocha a nádvoří 1246 m² a relaxační zahrady o rozměrech 180 m². Celá nemovitost se sestává z více staveb-objektů: 1.PP Sklad 15,89 m² 1.NP restaurační zařízení se sociálním zařízením 172,96 m² společenský sál se sociálním zařízením 156,83 m² dvorní hospodářský přístavek – sklady 26,23 m² zahradní restaurace 150,40 m² letní terasa 49 m² zahradní přístřešek občanské vybavenosti 51,70 m² 2.NP Bytová jednotka o dispozici 3+1 110,14 m² Bytová jednotka o dispozici 2+1 81,75 m² 3.NP Půdní prostor bez podkroví cca 220 m² Na celé nemovitosti postupně probíhaly realizace a rekonstrukce v časovém sledu až po současnost a jedná se o nemovitost v mimořádně dobrém stavebně-technickém stavu. Obec Bohuňovice nabízí bohaté kulturní vyžití a disponuje výbornou občansk... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej mezonetové bytové jednotky 4+1 s garáži , ul., 130002
Prodej mezonetové bytové jednotky 4+1 s garáži , ul., 130002
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exklusivně nabízíme prodej bytové jednotky 4+1 s garáži, na velmi žádané a lukrativní ul. Nábřeží SPB, Ostrava - Poruba. Bytová jednotka disponuje dvěma koupelnami, šatnou a půdním prostorem. Pokoje jsou neprůchozí, výhled na dvě strany, a to na jihozápad a severovýchod. Byt je velmi slunný, prostorný, útulný. V 1 NP se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a vstup do 2NP, dva prostorné dětské pokoje, koupelna s umyvadlem, zrcadlem a vestavěnou skříni, vana, samostatná toaleta. Vstupní chodba je velmi prostorná a nabízí spoustu úložného prostoru. 2 NP disponuje velkorysým obývacím pokojem s jídelnou. Ložnice s vlastní koupelnou s umyvadlem, vestavěnou skříni, sprchovým koutem, toaletou a šatnou. Díky střešním oknům zajištěno celodenní světlo. S bytovou jednotkou souvisí i garáž ( započítaná v ceně) na jedno kryté stání a před garáži je možnost parkování druhého auta. Nachází se přímo naproti domu. V bezprostřední blízkosti vešker... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
8 490 000
 Kč
Pronájem bytové jednotky 138 m2, Ledeč nad Sázavou
Pronájem bytové jednotky 138 m2, Ledeč nad Sázavou
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
, Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 4+1 s podlahovou plochou 138 m². Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu. Dispoziční členění: vstupní chodba, technická místnost, sklad, terasa, koupelna s WC, obývací pokoj, ložnice, pracovna, kuchyně. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem. Ohřev vody zajišťuje vlastní bojler. K dispozici je také terasa, ze které je výhled do vni... (více v detailu)
Před 5 dny
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Pronajmu dílnu s kanceláří
Pronajmu dílnu s kanceláří
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu dílenský prostor s kanceláří a sdíleným sociálním zázemím. Dílna se nachází v našem areálu zabezpečeném areálu s přístupem 24/7 na adrese Purkyňova 1805, Úvaly u Prahy. Dílenské prostory jsou vybaveny regálovým systémem a jejich výměra je 170m2. K nim přilehlá kancelář či denní místnost... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
46 950
 Kč
Pronájem hlídané komerční plochy 500 m² - Karlovy Vary
Pronájem hlídané komerční plochy 500 m² - Karlovy Vary
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Pozemek nabízený k pronájmu je osvětlená, zabezpečená a non-stop střežená zpevněná plocha, která se nachází v průmyslovém areálu na okraji Karlových Varů (Otovice) 2 km od D6. Jedná se o oplocený prostor s vlastní bránou pro bezproblémový vjezd nákladních vozidel z veřejné komunikace. Pozemek svojí výhodnou polohou v blízkosti hlavního silničního tahu nabízí široké možnosti vyu... (více v detailu)
Před 10 dny
15 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 41 m2 - Všemina, ev.č. 00116
Prodej, Byty 2+kk, 41 m2 - Všemina, ev.č. 00116
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00116 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku vymezenou v rekreační budově v obci Všemina. Jedná se o byt o dispozici 2+kk o přibližné užitné ploše 41 m2 ležící ve druhém podlaží domu s výtahem. Jednotka je nabízena kompletně vybavena !!! Ze vstupní chodby se vchází do prostorného pokoje, který slouží jako obývací, jídelní kout a kompletně zařízený kout kuchyňský s linkou. Z pokoje lze vyjít na terasu o výměře cca 6 m2, odkud je nádherný výhled na okolní přírodu, lesy a jezero. Druhým pokojem je ložnice vybavena manželským lůžkem a skříněmi s úložnými prostory taktéž s vchodem na terasu. Koupelna je pojata velmi moderně, je zde umístěn sprchový kout, umyvadlo a WC. Byt je vytápěn centrálně, na radiátorech jsou nainstalovány měřidla. K bytu náleží dále sklepní kóje, parkování je u domu bez problémů. Byt je možné využít k trvalému bydlení nebo jeho koupi pojmout jako investici a jednotku dále pronajímat k rek... (více v detailu)
Před 9 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej, bytový dům, 330 m², Poběžovice, ul. Nádražní
Prodej, bytový dům, 330 m², Poběžovice, ul. Nádražní
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytového domu o čtyřech bytových jednotkách 2+1, o výměře jednoho bytu 66 m² a jedním sklepním prostorem, možno využít jako byt. Nemovitost je vhodná jako investiční záměr. Byty jsou v současné době pronajaty s měsíčním výnosem 48.000 Kč. Dům se nachází v Poběžovicích, ul. Nádražní. Bytové jednotky prošly kompletní rekonstrukci. Po vstupu do bytu se dostanete do chodby, ze které projdete do všech pokojů. Ke každému bytu náleží sklepní kóje. Byty jsou kompletně pronajaty a nový majitel nemusí hledat nájemce. Prodejní cena je včetně DPH. V okolí se nach... (více v detailu)
Před 13 dny
Plzeňský kraj
8 300 000
 Kč
Bytová jednotka 3+1, 56 m2, ul. Janáčkova, Místek
Bytová jednotka 3+1, 56 m2, ul. Janáčkova, Místek
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme bytovou jednotku o dispozici 3+1, která se nachází v 8 patře bytového, panelového domu na ul. Janáčková. Jednotka o podlahové ploše 56 m2 je v původním ale udržovaném stavu. Bytová jednotka má připojení vysokorychlostního internetu a součástí je sklep. Dům má dva výtahy. Jednotka je vhodná jak k bydlení, ... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
2 599 000
 Kč
Byt 1+1 Ostrava Zábřeh
Byt 1+1 Ostrava Zábřeh
Před 17 dny - SBAZAR
Nabízím pronájem bytové jednotky 1+1 o výměře 34 m2. Byt je po rekonstrukci k okamžitému nastěhování. Součástí bytu je částečné vybavení. Kuchyň je zcela nová - bílý lesk s kombinací dřeva. Koupela je se sprchovýn koutem včetně WC. Pokoj je slunný, prostorný (výklenek lze využít jako spací zónu). Součástí bytu... (více v detailu)
Před 17 dny
10 000
 Kč
Bytový dům - Krnov
Bytový dům - Krnov
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně v zastoupení majitele nabízím k prodeji více generační (bytový) dům v Krnově na ulici Gorkého, kousek od nemocnice. Jedná se o nemovitost o 2NP se zahradou, ve které se nachází 2 bytové jednotky a ordinace. Samozřejmostí je prostorný sklep, garáž, skleník či venkovní posezení a kůlna na nářadí. Celkový stav nemovitosti je velice dobrý, zejména pak střecha, fasáda či komín - bez nutnosti velkých investic. V přízemí domu se nachází velká ordinace, kterou tvoří 3 místnosti, chodba, Kuchyňka se sprchovým koutem a 2x toaleta - pro personál i pro pacienty. Tyto prostory jsou vhodné k okamžitému pronájmu. Z hlavního schodiště se dá jít: - do sklepa, který je tvořen ze 4 místností. Je suchý a uzpůsobený tak, aby každá jednotka měla svou vlastní sklepní kóji. - na zahradu která svou rozlohou příjemně překvapí. V zahradě je vzrostlá zeleň, zastřešené posezeni, grill, skleník, kůlna na nářadí či kompost. Je rovnou k užívání. - do přístavku v mezipatru, který je užíván jako ... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
6 200 000
 Kč
Prodej zavedený penzion Bocheta, Nový Jičín, Pod Skalkou
Prodej zavedený penzion Bocheta, Nový Jičín, Pod Skalkou
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Představujeme Vám jedinečnou příležitost pro investici do zavedeného Penzionu, který je situován na klidném místě na okraji malebného městečka Nový Jičín. Ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat bydlení s podnikáním v cestovním ruchu. Nabízíme k prodeji rodinný dům s penzionem Bocheta, který si získal výbornou pověst mezi klienty z řad turistů i podnikatelů. V přízemí penzionu se nachází bytová jednotka 3+1 obývaná jeho majiteli. Penzion nabízí svým hostům z řad turistů na dovolené, tak firemních zaměstnanců na služební cestě pohodlné a útulné ubytování ve 4 dvoulůžkových pokojích a 1 prostorném apartmánu. Jeden pokoj je uzpůsoben pro handicapované hosty včetně plošinového výtahu. Ve všech pokojích je k dispozici přistýlka, v apartmánu rozkládací pohovka. Součástí základního zařízení všech pokojů je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a sociální zařízení. Samozřejmostí je televize se satelitním příjmem ve všech pokojích, pohodlný nábytek, lednička a bezdrátový přístup k internetu z... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
22 000 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 398 m2 - Újezd u Brna
Prodej rodinné domy, 398 m2 - Újezd u Brna
Před 24 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 398 m2 - Újezd u Brna.Představujeme Vám tento jedinečný rodinný dům. Dům disponuje celkovou užitnou plochou cca 400 m2 s pozemkem o výměře 403 m2. Dům je vhodný díky dispozici i pro vícegenerační bydlení, nebo jej může nový majitel využít na investiční účely. Aktuálně je dům uzpůsoben na 3 samostatné domácnosti, kde dvě z nich jsou obývané. Třetí bytová jednotka vyžaduje modernizaci. V přístavku v zadní části domu, jsou další prostory, kde se teoreticky dají vybudovat další dvě bytové jednotky. Součástí ... (více v detailu)
Před 24 dny
Jihomoravský kraj
15 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 83m2, Hostivice, ulice Unhošťská, Praha-západ
Prodej bytu 3+kk, 83m2, Hostivice, ulice Unhošťská, Praha-západ
Před 25 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 3+kk o výměře 83m2 v osobním vlastnictví, ulice Unhošťská, okres Praha - západ. Jednotka se nachází v bytovém domě, kousek od letiště Václava Havla. Nemovitost se nachází v klidné části města. Dispozici bytu tvoří: Vstupní předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkon s pěkným výhledem, spižírna, koupel... (více v detailu)
Před 25 dny
Středočeský kraj
7 690 000
 Kč
Jedovnice, RD 2+1, komerční prostory, dvůr,
Jedovnice, RD 2+1, komerční prostory, dvůr,
Před 25 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jedovnice, RD 2+1, komerční prostory, dvůr, zahrada – rodinný dům.Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní rodinný dům měšťanského typu v centru Jedovnic. V přízemí domu jsou obchodní prostory vhodné k podnikání a průjezd z náměstí na dvůr. Přízemí domu lze přestavět na další bytovou jednotku. V prvním patře se pavlačí dostaneme do prostorné bytové jednotky (85m2) o dispozici 2+1 skládající se ze dvou velikých pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Na dvoře se nachází dílna a dřevník. Na dvůr n... (více v detailu)
Před 25 dny
Jihomoravský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 s lodžií a komorou,
Prodej bytu 2+1 s lodžií a komorou,
Před 26 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení prodej slunné bytové jednotky 2+1 s komorou a lodžií (62m), v těsném blízkosti centra města Vlašim. Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 2. NP z celkových 6. Dispozice bytu: z prostorné chodby jsou samostatné vstupy na toaletu, do koupelny a kuchyně, dále samostatné vstupy do dvou pokojů, z jednoho vstup na lodžii. V chodbě je vybudovaný uzavřený prostor o výměře cca 1,6 m x 2,5 m, který slouží jako komora či se naskýtá možnost využít jako „provizorní ložnici“. Součástí prodeje je sklepní koje a podíl na společných prostorách v domě – sušárna, kočárkárna. Dům prošel před cca deseti roky revitalizací – stoupačky, plastová okna, zateplení, nové výtahy. D... (více v detailu)
Před 26 dny
Středočeský kraj
3 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 471 m2 - Jablonec nad Nisou
Před 28 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 471 m2 - Jablonec nad Nisou.Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části Jablonce nad Nisou s unikátní možností podnikání přímo ve vašem domě. Objekt s celkovou výměrou 471 m2 poskytuje ideální kombinaci bydlení a podnikání. Podkroví domu nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení vaší rodiny. Nachází se zde bytová jednotka 2+1 o celkové výměře 101 m2. Z plně vybavené kuchyně máte možnost vstoupit na prostornou terasu. Tento prostor lze případně využít i jako další obchodní a podnikatelský prostor. V přízemí se n... (více v detailu)
Před 28 dny
Liberecký kraj
22 390 000
 Kč
Prodej RD - tři bytové jednotky, Ostrava
Prodej RD - tři bytové jednotky, Ostrava
Před 30 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabídka je určena pouze pro přímé zájemce, ne pro zprostředkovatele, dům se již přes RK nabízí. Nabízím prodej této nemovitosti, která nabízí víceúčelové využití.Jedná se o zděný dům o třech bytových jednotkách nacházejícího se v Ostravě Mariánských Horách, na ulici Daliborova.V každém poschodí je klimatizace, kouřové čidlo a každé patro lze i samostatně uzamknout prostřednictvím bezpečnostního systému.Dům tedy disponuje bezpečnostním systémem, jak je již zmíněno a to včetně kamer.Je... (více v detailu)
Před 30 dny
Moravskoslezský kraj
6 140 000
 Kč
Nájem atraktivní plochy 2820 m2, PRAHA 1 Centrum
Nájem atraktivní plochy 2820 m2, PRAHA 1 Centrum
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme zajímavý prostor před adaptací ve velmi atraktivní lokalitě na PRAZE 1, v těsné blízkosti u Václavského náměstí. Využitelná plocha: 2820 m2Výtah: anoStav: k adaptaci na vlastí provozCena nájmu: 90 Kč/m2/měsíc + službyUvedená cena je náběhová.Nebytový prostor je o celkové výměře 2820 m2 a nachází v 1. nadzemním podlaží (přízemí) a ve 1. a 2. podzemním podlaží. Prostor byl v provozu jako komerční a byl provozován 24 h denně, mnoho let. V oblasti je vysoká koncentrace bank, ce... (více v detailu)
Před 31 dny
Hlavní město Praha
90
 Kč
Nájem atraktivní plochy 2820 m2 u Václavském náměstí PRAHA 1
Nájem atraktivní plochy 2820 m2 u Václavském náměstí PRAHA 1
Před 31 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme zajímavý prostor před adaptací ve velmi atraktivní lokalitě na PRAZE 1, v těsné blízkosti u Václavského náměstí. Využitelná plocha: 2820 m2 Výtah: ano Stav: k adaptaci na vlastí provoz Cena nájmu: 90 Kč/m2/měsíc + služby Uvedená cena je náběhová. Nebytový prostor je o celkové výměře 2820 m2 a nachází v 1. nadzemním podlaží (přízemí) a ve 1. a 2. podzemním podlaží. Prostor byl v provozu jako komerční a byl provozován 24 h denně, mnoho let. V oblasti je vysoká koncentrace bank, centrálních institucí, zahraničních turistů, cizinců a tito naplňují veškeré místní provozovny p... (více v detailu)
Před 31 dny
Hlavní město Praha
90
 Kč
Prodej bytu 3+kk/3xL,G, 118m2, OV, ul. Prušánecká, Praha 5 - Zličín
Prodej bytu 3+kk/3xL,G, 118m2, OV, ul. Prušánecká, Praha 5 - Zličín
Před 32 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZERVACE Nabízíme k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví se třemi lodžiemi a uzamykatelnou garáží o celkové výměře 118m2, umístěný ve 2. nadzemním podlaží developerského projektu Metropole Zličín od společnosti Central Group. Jednotka je kompletně zařízena a připravena k okamžitému užívání. Dispozice - vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s přímým vstupem na terasu volně navazuje na vybavený kuchyňský kout s jídelní částí, dvě neprůchozí obytné místnosti s lodžií, koupelna s vanou, samostatná toaleta a komora. K bytu náleží ... (více v detailu)
Před 32 dny
Hlavní město Praha
10 195 000
 Kč
2+kk, Shell&Core AKČNÍ CENA !!!
2+kk, Shell&Core AKČNÍ CENA !!!
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bytová jednotka o dispozici 2+kk a podlahové ploše 40,1 m2 se nachází na 3NP s orientací na J a výhledem do ulice. Užitná plocha jednotky spolu se sklepní kójí 1,9 m2, činí 42 m2. Chodba o výměře 8m2, koupelna 3,9 m2, ložnice 12,9 m2, obývací pokoj 13,3 m2. Adresa bytové jednotky se nachází na adrese v lukrativní rezidenční oblasti, která si stále ponechává kou... (více v detailu)
Před 36 dny
Hlavní město Praha
6 348 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Domažlice, ul. Kunešova
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Domažlice, ul. Kunešova
Před 36 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu slunný byt o dispozici 1+1 a celkové výměře 40 m², v Domažlicích, ulice Kunešova. Jedná se o klidnou lokalitu jen pár minut chůze od centra. Bytová jednotka se nachází ve 4.NP zatepleného bytového domu s novým výtahem, okna byla již také vyměněna za plastov... (více v detailu)
Před 36 dny
Plzeňský kraj
9 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Služby a ostatní nemovitosti