pronajem bytu v KM blizko centra

PlaceholderNo Image
Před 64 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt v KM jedna se o samostatnou garsonku cca 40m2 s castecnym vybavenim ( kuchyne a vestavna skrin ). Cena je stanovena vcetne energii na 10.... (více v detailu)
Před 64 dny
Zlínský kraj
10 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem byt 1+0 Krumvíř, okr. Břeclav
Pronájem byt 1+0 Krumvíř, okr. Břeclav
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 1+0, Krumvíř, okr. Břeclav. Byt je v RD. Je samostatný se samostatným vchodem. Byt je umístěný v přízemí. Je o celkové ploše 29 m2. Byt je po rekonstrukci v dobrém stavu. K bytu patří parkovací místo a výhledově zahrádka. Byt je určen pro jednu osobu, možné s dítětem, bez zvířat a pro nekuřáka. Byt je nezařízený. V bytě je kuchyňská linka s vybavením (sporák, trouba, mikrovlnk... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem pokoj v bytě 3+1 České Budějovice, u centra
Pronájem pokoj v bytě 3+1 České Budějovice, u centra
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prostorný zařízený pokoj - pohodové bydlení u centra ve vile. Nabízíme volný samostatný jednolůžkový pokoj v prostorném kompletně zařízeném bytě 3+1 o velikosti 120 m2 ve zvýšeném přízemí prvorepublikové vily v blízkosti IGY centra vedle zastávky MHD, 5 minut od centra. K dispozici sklep, komora, prostorná kuchyně je plně vybavena spotřebiči - myčka, sklokeramický sporák, lednice, luxusní koupelna s v... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem byt 1+kk Roštín, okr. Kroměříž
Pronájem byt 1+kk Roštín, okr. Kroměříž
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 1+kk. Roštín, okr. Kroměříž, Zlínský kraj. Jedná se o standardní byt a nachází se v polovině dvojdomku (dá se pronajmout i druhá polovina dvojdomku, tam je k pronájmu druhý takový byt). Byt je velký, o rozloze 50 m2, je určený až pro 3 osoby, je vybavený. V kuchyni je kuchyňská linka a sporák, stůl a židle. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Velká kuchyně, pokoj, koupelna a WC a předsíň. Dům je pod nejvyšším kopcem hor Chřibů, pod Brdem. Tedy nádherná příroda. H... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
15 500
 Kč
Pronájem byt 1+kk až pro 4 lidi, Roštín, okr. Kroměříž
Pronájem byt 1+kk až pro 4 lidi, Roštín, okr. Kroměříž
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 1+kk. Roštín, okr. Kroměříž, Zlínský kraj. Jedná se o standardní byt a nachází se v polovině dvojdomku (dá se pronajmout i druhá polovina dvojdomku, tam je k pronájmu druhý takový byt). Byt je velký, o rozloze 50 m2, je určený až pro 4 osoby, je vybavený. V kuchyni je kuchyňská linka a sporák, barový stůl a židle. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Velká kuchyně, velký pokoj, koupelna a WC a velká předsíň se skříněmi. Dům je pod nejvyšším kopcem hor Chřibů, pod Brdem. Tedy... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 Žleby
Pronájem bytu 1+1 Žleby
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Byt 1+1 v prvním patře RD v obci Žleby, částečně vybavený, kuchyně komplet sporák z troubou,lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná ... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Svazarmovská, Rožnov p.R.
Pronájem bytu 3+1, Svazarmovská, Rožnov p.R.
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 3+1, ve 3. patře panelového domu s výtahem. Dům prošel nedávnou kompletní revitalizací a byt byl také rekonstruován, včetně přestavby na zděné jádro. Byt se nachází v okrajové části sídliště a poskytuje výhled na Radhošť a okolí. Byt je částečně vybaven (chodba: šatní stěna, obyvák: sedačka a obývací stěna, ložnice: šatní skříň, kuchyň: vestavěná ledničk... (více v detailu)
Před 4 dny
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Ostrava-Slezská, Mahenova
Pronájem bytu 2+kk, Ostrava-Slezská, Mahenova
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím Vám pronájem prostorného bytu 2+kk o velikosti 55m2. Byt se nachází ve vilové čtvrti nad centrem města Ostravy. Leží v 1. patře vily s pěti byty. Jedná se prosluněný byt s orientací oken na tři světové strany. Celý dům i byt prošly kompletní rekonstrukcí, zateplení, okna, kamerový systém, podlahové topení, nové rozvody, snížené stropy, LED osvětlení. Pronajímá se jako nevybavený viz. fotografie. K bytu je k dispozici prostor ve sklepě pro uskladnění kol nebo lyží. Byt je určen maximálně pro dvě nekuřácké osoby, domácí mazlíčci povoleni po dohodě s majitelem. Byt je k dispozici od 15.7., prohlídky možné po dohodě. Byt je s velmi dobrou dostup... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 22 m² Přerov, Velká Dlážka
Pronájem bytu 1+kk 22 m² Přerov, Velká Dlážka
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu 1+kk (22 m²) na ulici Velká Dlážka v Přerově. Byt se nachází v 8. patře s hezkými výhledy na Přerov. Je po rekonstrukci a nabízí jeden větší pokoj s kuchyní, vstupem na lodžii a koupelnu se sprchovým koutem a samostatným WC. K bytu náleží v patře i prostorná komora a ... (více v detailu)
Před 3 dny
Olomoucký kraj
10 500
 Kč
Pronájem byt 1+1 Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár N/S
Pronájem byt 1+1 Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár N/S
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmeme byt v RD o velikosti 1+1, Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár nad Sázavou. Březka je malá vesnice, část města Velká Bíteš v okrese Žďár nad Sázavou. Nachází se asi 4,5 km na západ od Velké Bíteše. Jedná se o byt cihlový, v přízemí domu z celkových dvou pater bez výtahu. Byt je bez balkonu. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Celková plocha bytu je 40 m2. Velikost pokoje je 22 m2. Samostatná kuchyně. Samostatný vchod a vstup. Byt je zařízený.... (více v detailu)
Před 2 dny
Kraj Vysočina
14 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m2, Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem
Pronájem bytu 3+1, 73 m2, Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnost dlouhodobého pronájmu kompletně zrekonstruované a renovované bytové jednotky s dispozicí 3+1 v prvním patře zděného domu v Ústí nad Labem, Bukov ulice Dukelských hrdinů. Velkým plusem je k bytu možnost využívat balkón prostorný zděný sklep a dětské hřiště za domem. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí staršího cihlového bytového domu ve velmi perfektním stavu. Majitelé se pečlivě vybírají slušné nájemníky, proto v případě zájmu napiště i něco o sobě. Byt se skládá z předsíně kde jsou vestavěné skříně, kuchyňská část s kuchyňskou linkou, špajzkou a koutem pro jídelní stůl, tři pokoje, jeden ten největší pokoj disponuje balkónem, nová koupelna se sprchovým koutem a místem na pračku a sušičku a samostatné WC. Celková ... (více v detailu)
Přidáno včera
Ústecký kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 pod nemocnicí
Pronájem bytu 3+1 pod nemocnicí
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu bez RK byt 3+1 (74m2) na ulici Heyrovského v Olomouci (Povel). Byt má neprůchozí pokoje o velikosti: 12 m2, 16m2, 22m2. Kuchyně pak 12m2. V bytě je malá šatna. Ve dvou pokojích klimatizace. Kuchyň je starší... (více v detailu)
Před 7 dny
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1kk (garsonka) ve Vrchlabí u Lídlu
Pronájem bytu 1kk (garsonka) ve Vrchlabí u Lídlu
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Perfektní bydlení pro jednotlivce nebo pár Nabízíme k pronájmu útulný nízkonákladový byt 1kk (garsonka) ve skvělé lokalitě ve Vrchlabí, jen pár kroků od Lidlu. Tento krásný byt se nachází v přízemí bytového domu a prošel kompletní rekonstrukcí. Vybavený je vším, co potřebujete k pohodlnému bydlení: TV, patrovou postelí, vybavenou kuchyní a pračkou. Vybavené moderním podlahovým vytápěním a zateplenými stropy. K dispozici k bytu je také úložný sklepní prostor. Klíč... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
7 500
 Kč
NOVÉ  BYTY 1+KK,BEZ KAUCE,POUZE PRO 100%NEKUŘÁKY,PARKOVIŠTĚ
NOVÉ BYTY 1+KK,BEZ KAUCE,POUZE PRO 100%NEKUŘÁKY,PARKOVIŠTĚ
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PRONÁJEM BYTŮ 1+KK A GARSONEK PRO 100% NEKUŘÁKY A ALERGIKY-bydlení s pěknou zahradou určenou na relaxaci organizmu, grilování, sportování a kochání se přírodou. Jedná se například o částečně vybavený byt 1+kk max. pro 2 osoby (25m2) za pevnou paušální částku 8000,-Kč/měs. + 3.000,-Kč/měs. za veškeré služby a energie včetně INT, TV, SAT, úklidu, oprav, komunálních poplatků, parkování u domu, hlídání společných prostor v domě a přilehlých parkovišť. Dále nabízím se stejnými službami a zahradou garsoniéru výhradně pro 1 osobu (15m2) částečně vybavenou za 6.500,-Kč/měs.+2.000,-Kč za služby a energie, plně vybavený byt 1+kk pro max. 2 osoby za 9.000,-Kč/měs.+3.000,-Kč, plně vybavenou garsonku výhradně pro 1 osobu (15m2) za 7.000,-Kč/měs.+2.000,-Kč.Byty se nachází v bytovém rodinném komplexu v klidné části příměstské obce Přáslavice u Olomouce a mají vynikající autobusové napojení na Olomouc (autobusem na hlavní nádraží 10 min. autem 4 min.) Vše okolo bydlení vyřeším za Vás a nájemníky nezat... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Český Těšín, ul. Frýdecká
Pronájem bytu 2+1, Český Těšín, ul. Frýdecká
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k podnájmu družstevní byt o dispozici 2+1 a velikosti 53 m2, nacházející se ve 2.NP panelového domu v Českém Těšíně na ul. Frýdecké. Celý byt je nově vymalovaný, nové dveře, v kuchyni je nové lino. V koupelně, která je obložena obklady, nalezneme vanu se sprchou. V domě není výtah. Parkování je zajištěno před domem. Byt je prázdný, vystěhovaný. K dispozici je také sklepní kóje. Kauce je t... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2 + kk v Hradci Králové
Pronájem bytu 2 + kk v Hradci Králové
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
K dlouhodobému pronájmu nabízím byt 2+kk s balkonem. Byt se nachází v 5. patře, k dispozici je i výtah. Podlahová plocha bytu činí 48,9 m2 a součástí je i komora na patře. Parkování Vašeho vozidla je před domem bez poplatku. Byt je k dis... (více v detailu)
Před 8 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem byt 1+0 Krumvíř, okr. Břeclav
Pronájem byt 1+0 Krumvíř, okr. Břeclav
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 1+0, Krumvíř, okr. Břeclav. Byt je v RD. Je samostatný se samostatným vchodem. Byt je umístěný v přízemí. Je o celkové ploše 29 m2. Byt je po rekonstrukci v dobrém stavu. K bytu patří parkovací místo a výhledově zahrádka. Byt je určen pro jednu osobu, možné s dítětem, bez zvířat a pro nekuřáka. Byt je nezařízený. V bytě je kuchyňská linka s vybavením (sporák, trouba, mikrovlnk... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem pokoj v bytě 3+1 České Budějovice, u centra
Pronájem pokoj v bytě 3+1 České Budějovice, u centra
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prostorný zařízený pokoj - pohodové bydlení u centra ve vile. Nabízíme volný samostatný jednolůžkový pokoj v prostorném kompletně zařízeném bytě 3+1 o velikosti 120 m2 ve zvýšeném přízemí prvorepublikové vily v blízkosti IGY centra vedle zastávky MHD, 5 minut od centra. K dispozici sklep, komora, prostorná kuchyně je plně vybavena spotřebiči - myčka, sklokeramický sporák, lednice, luxusní koupelna s v... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem byt 1+kk Roštín, okr. Kroměříž
Pronájem byt 1+kk Roštín, okr. Kroměříž
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 1+kk. Roštín, okr. Kroměříž, Zlínský kraj. Jedná se o standardní byt a nachází se v polovině dvojdomku (dá se pronajmout i druhá polovina dvojdomku, tam je k pronájmu druhý takový byt). Byt je velký, o rozloze 50 m2, je určený až pro 3 osoby, je vybavený. V kuchyni je kuchyňská linka a sporák, stůl a židle. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Velká kuchyně, pokoj, koupelna a WC a předsíň. Dům je pod nejvyšším kopcem hor Chřibů, pod Brdem. Tedy nádherná příroda. H... (více v detailu)
Před 8 dny
Zlínský kraj
15 500
 Kč
Pronájem nového bytu 2+kk na Žižkově náměstí
Pronájem nového bytu 2+kk na Žižkově náměstí
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronájem nového bytu se dvěma balkony na Žižkově náměstí.Místnosti jsou obráceny k jihozápadu a každá má balkon obrácený do dvora. Byt je velmi světlý a slunný. Má plovoucí podlahy, plastová okna. Kuchyňský kout je vybavený stylovou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, byt je kompletně zařízený nábytkem. Koupelna s toaletou a sprchovým ... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byt 1+kk pro max. 4 osoby, Roštín, okr. Kroměříž
Pronájem byt 1+kk pro max. 4 osoby, Roštín, okr. Kroměříž
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 1+kk. Roštín, okr. Kroměříž, Zlínský kraj. Jedná se o standardní byt a nachází se v polovině dvojdomku (dá se pronajmout i druhá polovina dvojdomku, tam je k pronájmu druhý takový byt). Byt je velký, o rozloze 50 m2, je určený až pro 4 osoby, je vybavený. V kuchyni je kuchyňská linka a sporák, barový stůl a židle. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Velká kuchyně, velký pokoj, koupelna a WC a velká předsíň se skříněmi. Dům je pod nejvyšším kopcem hor Chřibů, pod Brdem. Tedy... (více v detailu)
Před 8 dny
Zlínský kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v RD  se zahradou. Trutnov.
Pronájem bytu 2+1 v RD se zahradou. Trutnov.
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pronajmu dlouhodobě byt 2+1, 75 m2 ve starším rodinném domě se zahradou v blízkosti centru Trutnova (Horní Předměstí). Nájem 10.000 ... (více v detailu)
Před 10 dny
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 2+1 Olomouc
Před 10 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 2+1 s balkónem v panelovém domě s výtahem v Holici, část.vybaven, ... (více v detailu)
Před 10 dny
Olomoucký kraj
17 000
 Kč
Pronájem pokoj se spolubydlící, Chudčice, Brno-venkov
Pronájem pokoj se spolubydlící, Chudčice, Brno-venkov
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmeme místo v dvoulůžkovém pokoji v bytě 3+1 v obci Chudčice, okr. Brno - venkov. Pokoj je v cihlovém domě v bytě 3+1 bez majitele (celý dům je určen pouze k pronajímání). Byt 3+1 je v prvním patře bez výtahu a je v dobrém stavu. Pokoj je také v dobrém stavu a je se samostatným vstupem, uzamykatelný, neprůchozí. V pokoji již bydlí jedna žena. Místo v pokoji je určeno tudíž pro ženu. Celková plocha pokoje je asi 15 m2. Pokoj je zařízen. Společný ... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Pronájem byt 1+1 Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár N/S
Pronájem byt 1+1 Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár N/S
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmeme byt v RD o velikosti 1+1, Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár nad Sázavou. Březka je malá vesnice, část města Velká Bíteš v okrese Žďár nad Sázavou. Nachází se asi 4,5 km na západ od Velké Bíteše. Jedná se o byt cihlový, v přízemí domu z celkových dvou pater bez výtahu. Byt je bez balkonu. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Celková plocha bytu je 40 m2. Velikost pokoje je 22 m2. Samostatná kuchyně. Samostatný vchod a vstup. Byt je zařízený.... (více v detailu)
Před 8 dny
Kraj Vysočina
14 900
 Kč
Pronájem bytu 1+1 Krásné Březno, Ústí nL
Pronájem bytu 1+1 Krásné Březno, Ústí nL
Před 11 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Pronajmeme vybavené 1+1 (kuchyňka, sporák), ulice Nový svět,... (více v detailu)
Před 11 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory