Sestavy stavebních buněk a kontejnerů

Prodáno
Hlavní město Praha
Nabízíme rekonstruované stavební bunky vhodné k mnoha využití. Sestavy je možné využívat celoročně. Poctivá řemeslná práce. Je možné upravit sestavy dle přání klienta. Rozměr jednoho modulu je 2,3x6m možno složit více modulů dle požadavků klienta. Proh
Hlavní město Praha
9 000
 Kč

Podobné inzeráty

Set obytných / kancelářských kontejnerů / 7x3M
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Připravujeme na prodej: sestavu obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů / stavebních buněk / k dispozici od 11.10. Prodej jednotlivě, dvou, tří kusů v celku, ale také možný prodej celého podlaží (14ks) víz plánek v galerii. Vybavení kontejneru: velké ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
Sestava 9ti kontejnerů mont. kancelář / dům 162 m2
Před 6 dny - SBAZAR
Prodám sestavu 9ti obytných/kancelářských kontejnerů plocha 162m2. Rozměry d x š x v - 18204mm x 9000 x 2940mm. Rozměr jednotlivého kontejneru 6058mm x 2990mm x 2940mm. Sestava je v perfektním stavu, je instalovaná pod přístřeške... (více v detailu)
Neuvedeno
Postel - sestava do dětského pokoje
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zvýšenou postel - sestavu do dětského pokoje. Funkční, starší, ale zachovalý kus nábytku. Sestava se skládá ze zvýšené postele, schůdků, prostoru pro psací stůl, skříně, křídové tabule, tří šuplíků a tří policových míst. Pro potřeby našich dětí dodělána zábrana proti spadnutí ve spánku. V rámci výzdoby pokoje jsou části sestavy polepeny zakázkovou, velmi odolnou fólií s motivy komiksových postav edice DC komiks (spidermann, batm... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Set obytných / kancelářských kontejnerů / 7x3M
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Připravujeme na prodej: sestavu obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů / stavebních buněk / k dispozici od 11.10. Prodej jednotlivě, dvou, tří kusů v celku, ale také možný prodej celého podlaží (14ks) víz plánek v galerii. Vybavení kontejneru: velké ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
obytný kontejner, zateplená buňka rozebíratelná
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zateplená buňka 6X3m (kontejner),zakoupen jako nový 6/2020. Nesmírná výhoda je, že se dá rozebrat převézt a zase sestavit bez jeřábu ! Uvnitř samonosné příčky s OSB desek a latí nejsou v ceně. Naopak je zdarma bojler který jsem nechal i přes zimu venku (tím že se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
110 000
 Kč
Stavební buňka kontejner
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím zateplenou bytelnou buňku o rozměru 3x2m Jdou roztáhnout a vysunout 4nohy na čepy a nastavit si výšku dle potřeby,v buňce zářivka, rozv... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Sestava dvou obytných kontejnerů
Před 9 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji sestavu dvou kontejnerů o rozměru 2x 3x6 m. Popis: - 2x kontejner 3x6 m - rám antracit - panely dřevodekor - zateplení stěn (50mm) a střechy (80mm) - podlaha je cetrisová deska na které je plovoucí podlaha - 1x fr. dveře antracit - 1x posuvné dv... (více v detailu)
Ústecký kraj
337 000
 Kč
prodej bytové jednotky o velikosti
Před 8 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky o dispozici 1+1 v osobním vlastnictví, která se nachází v nízkopodlažním panelovém domě bez výtahu a je umístěna ve 4. patře. Bytová jednotka je v původním stavu, včetně bytového jádra. Je však udržována a velmi pěkně dispozičně řešena. Sestává ze dvou samostatných místností. V jedné je kuchyň s obývacím prostorem. Druhá místnost byla užívána jako ložnice. V předsíni se po levé straně nachází bytové jádro se sprchovým koutem a toaletou. Po pravé straně je umístěna úklidová místnost. Byt je větších rozměrů, 43 m... (více v detailu)
1 090 000
 Kč
stavební buňku
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
prodám stavební buňku
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Sestava z obytných kontejnerů
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji sestavy z obytných kontejnerů. Sestavu Vám zrealizujeme na míru. dle vašich představ a našich možností. Lze poskládat do různých t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
NERF Modulus TRI-STRIKE Sniper + příslušenství
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme modulární manuální blaster NERF Modulus TRI-STRIKE ve „sniperské“ sestavě s možností dokoupení různého příslušenství a munice. (Kvůli rozměrům a potřebě pečlivějšího ovládání vhodný spíš pro větší kluky.) Málo používaný, plně funkční v parádním stavu. CENA: 680,- Kč (blaster + pažba + hlaveň + 1× zásobník na 6 šipek) ROZŠÍŘENÍ: + 110 Kč . . . sklopná dvojnožka (NERF Long Rage Kit); + 120 Kč . . . puškohled (NERF Long Rage Kit); + 160 Kč . . . taktická svítilna (NERF N-Strike Modulus); + 240 Kč . . . 1× bubnový zásobník na 25 šipek NERF N-Strike Elite; + 240 Kč . . . 1× bubnový zásobník na 25 šipek NERF N-Strike ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
680
 Kč
Dílenský ponk - sestava 260cm KLASIK XL (9-ti dílná sada)
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Optimalizujte svou dílnu s naší působivou dílenskou sadou, která vám poskytne komplexní řešení pro organizaci a skladování. Souprava se vyznačuje velkorysými rozměry, délka 260 cm , hloubka 46 cm a výška 183 cm . Jednotlivé komponenty této sady jsou dokonale přizpůsobeny potřebám vaší dílny. Vysoká skříňka 76x46x183(V) cm , tři nástěnné skříňky 61x28x34(V)cm , dvě spodní skříňky s 5 zásuvkami a dvoje velkorysá dvířka s 61x41x82(V)cm nabízí všestranný úložný prostor. Zásuvky zaujmou širokým výsuvem a hliníkovými madly , uzamykatelná dvířka zase poskytují dodatečnou bezpečnost. Horní skříňky mají plynové tlumiče tlaku a pohodlně pojmou až 15 kg . Přiložená masivní 173 cm dlouhá a 25 mm silná dřevěná pracovní deska nabízí robustní pracovní plochu. Celá sada je předmontovaná , což usnadňuje montáž. Navíc lze děrované plechy a nástěnné skříňky upevnit přímo na montážní lišty , takže sestavu lze použít i jako volně stojící. Výškově nast... (více v detailu)
Kraj Vysočina
31 990
 Kč
Unimo stavební buňka kontejner
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám UNImo buňku rozměr 6x2,4 na výšku cca 3m. Horší stav rám celkem vpořádku. Trámy ve střeše OK trámy v podlaze taky OK ideálně k rekonstr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Unimo stavební buňka kontejner (pěkná)
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám UNImo buňku rozměr 6x2,4 na výšku cca 3m. Pěkný stav rám celkem vpořádku. Trámy ve střeše OK trámy v podlaze taky OK dovnitř nezatéká, uzamy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
lodní kontejner ,sklad ,plechová bouda,stavební buňka
Před 19 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
lodní kontejner 20" ,sklad ,plechová bouda, stavební buňka ? délka 610 šířka i výška 245 zub času ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 991
 Kč
Skříň – garáž – sklad - stavební buňka – délka +- 4.4m
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám moderní profesionální nástavbu tovární výroby na dodávkové vozidlo. Skříň je z Mercedes Sprinter ale pasuje na jakoukoliv dodávku. Slušný stav. Rozměry – délka cca +- 4.4m / šířka 2.17m / výška 2.15 m Vše je z plně funkčního vozidla - Prodávám z plného provozu !!! Prodávám včetně bytelného podrámu – v případě využití skříně na pevno je výhodou že skříň neleží přímo na zemi - podlaha nenabírá zespodu vlhkost proudí zde vzduch. Zadní lišta je železná a bytelná – bez problémový nájezd autem, zahradním traktůrkem nebo jinou technikou. Podlaha – příčníky – super stav – krátká vzdálenost – výborné bodové zatížení. Skříň je ve slušném stavu, neteče do ní - strop je super, podlaha je dobrá / zátěžová /, čistá. Vhodné zejména i k jiným účelům nejen na auto ale i další možné praktické využití : - samostatně do zahrady popřípadě na stavbu nebo jiné využití jako skladovací prostory, - zejména ke stavbě domu nebo pro živnostníky k provozovně jako sklad k podnikání, - jako... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 500
 Kč
Buňky buňka unimo - stavební buňka
Před 21 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Buňky - demontovaná původní sestava 64 ks. Cena za ks podle stavu-úplnosti a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Stavební buňka / kancelářský kontejner / 6m délky
Před 21 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím na prodej: obytný / ubytovací / kancelářský kontejner / stavební buňka / ihned k dispozici a připraveno k dodání. Ev.č. 386/24. Vybavení kontejneru: 2 x velké venkovní okno s žaluziemi 1 x ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
75 700
 Kč
Stavební buňka / kancelářský kontejner / 6m délky
Před 23 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím na prodej: obytný / ubytovací / kancelářský kontejner / stavební buňka / ihned k dispozici a připraveno k dodání. Ev.č. 386/24. Vybavení kontejneru: 2 x velké venkovní okno s žaluziemi 1 x ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
77 500
 Kč
Stavební buňka Containex / kancelářský kontejner
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím na prodej: obytný / ubytovací / kancelářský kontejner / stavební buňka značky Containex r.v. 2014 / ihned k dispozici a připraveno k dodání. Ev.č. 361/24. Vybavení kontejneru: 2 x velké venkovní okno s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
79 900
 Kč
Stavební buňka 6x3 m
Před 25 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám stavební buňku 3x6 m. Výška celková 2,8 m. Stěny zateplené - panely s výplní vatou tl. 5 cm. Střecha - izolační panely s polystyrenem tl. 7 cm. Podlaha - cetris s povrchovou úpravou. Okna 2ks plastová s dvojsklem. Dveře ocelové š. 80 cm. Prohlídka je možná v Bojanově. Cen... (více v detailu)
Pardubický kraj
89 000
 Kč
Stavební parcela
Před 29 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím stavební parcelu v obci Turovec. Dostupnost 5km od Tábora, Plané nad Lužnicí a Chýnova. V obci je obecní vodovod, obchod, pošta,hospoda víceúčelové hřiště s bazénem. Krásná a tichá lokalita. Parcela, kterou nabízím k prodeji je mírně svažitá doposud využívána k zemědělské činnosti naší rodinnou. Na p.č 196 s rozlohou cca 3880m2... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800
 Kč
Rodinný dům včetně pozemku, 1002 m2
Před 31 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Na prodej nabízíme jedinečný, masivní dům ze dřeva s pozemkem o velikosti 1002 m v malebné obci Hájek u Ostrova, okres Karlovy Vary. Tato výjimečná nemovitost zahrnuje jak samotný pozemek, tak i moderní dům, který může být Vaším novým domovem již za pár měsíců od zakoupení! Dům o celkové ploše 94,6m a dispozicí 4+KK je promyšlený do posledního detailu a nabízí minimálně 2 samostatné pokoje, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a terasou, velkoryse řešenou koupelnu podle nejnovějších standardů a ložnici, která poskytuje dostatek místa pro manželskou postel, velkou šatní skříň i pracovní stůl pro home office. Projektant tohoto domu myslel i na praktické věci a tak je u vchodu domu chodba pro odložení věcí (tzv čistící zóna), a pak i další chodba, ze které se vstupuje do dalších místností. Tento elegantní, voňavý do... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500 000
 Kč
Bytová jednotka 2+kk, 56m2, 5.NP, R
Před 32 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Uzavřený areál moderních rezidenčních bytů v srdci Vysočiny - to je Rezidence Čechovka v Havlíčkově Brodě! Nabízíme atraktivní bydlení v klidné a tiché lokalitě Havlíčkova Brodu, které je perfektním místem pro Váš život. Naše nabídka naplňuje požadavky na moderní, pohodlné a bezpečné bydlení pro všechny věkové kategorie. V pěti nadzemních podlažích propojených výtahem se nachází celkem 27 bytových jednotek o dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk. Bytové jednotky mají ve většině případů balkon či prostornou terasu. Vybavení bytové jednotky představuje plně vybavenou koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, moderní keramické obklady a dlažby, laminátovou plovoucí podlahu a dále pak dveře s obložkovou zárubní. Standardem je použité podlahové vytápění. V bytech je nyní možné realizovat stavební úpravy a také vybírat materiály dle přání klien... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 992 407
 Kč
stavební buňka - starý typ
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
TJ Viktoria Želešice z.s. nabízí zdarma za odvoz stavební buňku -starý typ. Odvoz je možný v druhé polovině října 2024.
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné a mobilní objekty