Prodej rod. domu 5+1, Štěříkova louka, Chodov

Prodej rod. domu 5+1, Štěříkova louka, Chodov
Před 38 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné a žádané lokalitě města Chodova. Cena k jednání.Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní podsklepenou stavbu s užitnou plochou 313 m2. Pozemek o celkové výměře 800 m2.V 1.NP je vstupní hala, obývací pokoj, jídelna, kuchyň (bez kuch. linky), spíž, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a WC.V 2. NP jsou 2 pokoje, ložnice, šatna, koupelna s masážní vanou a sprchový kout, WC.V 1.PP je chodba, posilovna, garáž pro dvě auta, technická mí... (více v detailu)
Před 38 dny
Karlovarský kraj
12 500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu v Tachlovicích, ul. Sportovní
Prodej rodinného domu v Tachlovicích, ul. Sportovní
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný, moderní rodinný dům v nadstandardním provedení o dispozici 6 +1+ prostorná zimní zahrada, dům s celkovou plochou 264 m2, lze využít jako dvougenerační. Samostatně stojící dům je obklopen udržovanou, vzrostlou, okrasnou zahradou. Dům je vytápěn plynovým kotlem, je napojen na veškeré sítě. Dispozice: v přízemí pokoj, technická místnost se sprchou, samostatné WC, obývací pokoj s krbem a vstupem na zahradu je otevřen do kuchyně s jídelním koutem. Schodišt... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
19 500 000
 Kč
Prodej domu 4+kk, 224 m2, Mladá Boleslav
Prodej domu 4+kk, 224 m2, Mladá Boleslav
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Rodinný dům 4+kk s pozemkem 327 m2( novostavba - kolaudace 6/2023 ) s terasou a dvougaráží v obci Mladá Boleslav - Podlázky. Dispozice:1 NP ( přízemí)- zádveří, dvougaráž s dílnou, tech.místnost, pokoj pro hosty ( s přípravou na wellness a saunu), úložný prostor pod schodištěm, 2 ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Malšovicích
Prodej rodinného domu v Malšovicích
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Co byste řekli na bydlení v krásném domě, klidné lokalitě a na dosah služeb okresního města? Že to zní skvěle? Pak pro Vás mám to pravé! V Malšovicích jen kousek od Děčína stojí krásný dům o dispozici 5+kk, který byl zkolaudovaný v roce 2019. Kvalitní materiály a styl zde na Vás dýchají z každé strany. V přízemí se ukrývá velkorysý prostor, který slouží jako obývací pokoj s jídelním prostorem a kuchyňskou linku, ve které najdeme vestavěné spotřebiče. Nesmíme určitě opomenout i přímý vstup na krásnou terasu, která je stavebně napojena n... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
8 990 000
 Kč
Mladá Boleslav, prodej rodinného domu 5+1, 155 m² na pozemku
Mladá Boleslav, prodej rodinného domu 5+1, 155 m² na pozemku
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě na adrese Jana Roháče z Dubé 448/9, Mladá Boleslav. Dům si můžete prohlédnout pomocí virtuální prohlídky - 3D skenu. Tento patrový dům je vhodný k rekonstrukci. Má dispozici 5+1 nebo lze využít patra zvlášť a mít dispozici 2x 2+1 s koupelnou a toaletou v každém patře (či mezipatře). Užitná plocha je následující: 1. nadzemní podlaží 79 m², 2. nadzemní podlaží 76 m², sklep 30 m². Na parcele o celkové rozloze 828 m² se nachází také garáž o velikosti 28 m² s montážní jámou a přiléhající dílna o velikosti 18 m², u domu je pak přístřešek jako další úložný prostor. Zbytek parcely tvoří zahrada se záhony, ovocnými a okrasnými stromy a také skleníkem a zahradním domkem. K budově dílny/garáže přiléhá prostor s venkovním krbem a posezením. V ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
8 340 000
 Kč
Prodej rodinného domu 130 m2 Sokolská, Karlovy Vary
Prodej rodinného domu 130 m2 Sokolská, Karlovy Vary
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte klidné bydlení v srdci přírody s výhodami městského života na dosah a zároveň prostor pro vaše podnikatelské sny? Vítejte v tomto samostatném rodinném domě, který se pyšní venkovní terasou, velkou garáží s možností podnikání a nedávno provedenou částečnou rekonstrukcí na domě. Dům o dispozici 4+1, s možnou půdní vestavbou se nachází na okraji Karlových Varů, v bezprostřední vzdálenosti od zámku Doubí. Podlahová plocha domu je 130 m2, je částečně podsklepený, s dvěma nadzemními podlažími. V 1.nadzemním podlaží se nachází chodba, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a WC. Ve 2.... (více v detailu)
Přidáno dnes
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 3+kk, 55 m², Hřivčice, Peruc
Prodej rodinného domu 3+kk, 55 m², Hřivčice, Peruc
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 3+kk na pozemku o celkové výměře 169 m2. Prostorný dům v klidné lokalitě ve vesnici Hřivčice. V přízemí se nachází vstupní chodba, prostorná kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, koupelna s toaletou. V 1. NP se nachází ložnice a dětský pokoj. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva. Veškerá občanská vybavenost je v obci Peruc nebo Louny. V okolí jsou lesy a krásn... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
3 169 999
 Kč
Prodej rodinného domu v Dubé, pozemek 3702m2.
Prodej rodinného domu v Dubé, pozemek 3702m2.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
V klidné a příjemné části města Dubá – Nové Město, nabízíme k prodeji samostatně stojící zděný rodinný dům , může sloužit i jako dvougenerační. Stojí na rovinatém pozemku. Dům byl vystavěný před cca. 53 lety a je v původním , udržovaném stavu s rekonstrukcí koupelny a novými plastovými okny. Dispozice 5+1. V přízemí zádveří, chodba, WC, koupelna, kuchyně, obývací pokoj, dvě ložnice, schodiště do podkroví V mezipatře je malý balkon. V podkroví chodba, dva pokoje, WC, půda, možnost vybudovat koupelnu a kuchyň. Dům je podsklepen, v suterénu je garáž pro jedno auto.. PENB G. Střecha původní v dobrém stavu. Ústřední topení teplovodní v celém domě. Vytápění plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva. Odpady kanalizace, pitná voda z vlastní studn... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
8 400
 Kč
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Před 5 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej RD dispozičně řešeného jako 5+kk, obytná plocha cca 135 m2, celková rozloha pozemku 794 m2, v obci Zliv ležící 10 km od Českých Budějovic a 4 km od Hluboké nad Vltavou. Dům je část. vybavený - kuch. linkou s komb. sporákem. V koupelně vana, sprchový kout. Podlahovou krytinu tvoří - dlažba a koberec. Vytápění zajišťují teplárny Mydlovary, tepelné čerpadlo (vzduch-vzduch), v obývacím pokoji krb. Ohř... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
5 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu 110 m2, Chuchelna-okr. Semily
Prodej rodinného domu 110 m2, Chuchelna-okr. Semily
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00084 Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou na velmi pěkném a klidném místě na okraji obce Chuchelna. Tato nabídka je určena zájemcům, kteří hledají bydlení, nebo chalupu na klidném místě, obklopeném přírodou. Dům je ve stavu určeném k rekonstrukci, takže je na každém, jak si své bydlení podle svých představ vytvoří. Celková současná užitná plocha domu nabízí 110 m2, ale lze v rámci rekonstrukce využít další prostory. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, menší místnost, koupelna, kotelna a sklad dřeva. V 1NP jsou dva obytné pokoje, postranní skladový prostor a výstup na terasu. V domě je vše zastaralé, původní a žádá si kompletní rekonstrukci. Do domu je zavedena voda z vlastní studny a za domem je jímka na odpady s trativodem. Na obecní vodovod se lze napojit, vede... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 157 m², pozemek 530 m²
Prodej rodinného domu 157 m², pozemek 530 m²
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáte perfektní domov pro svou rodinu? Nabízíme vám k prodeji rodinný dům o rozloze 157 m² v malebné obci Fryšták. Dům se nachází na celkovém pozemku o velikosti 530 m² a poskytuje úžasnou atmosféru soukromí a klidu díky své poloze v klidné, slepé ulici. Dispozice domu: 4+1 Garáž 23 m² Dílna 30 m² Sklep 40 m² Popis domu: Suterén: Kuchyň, dva pokoje, samostatná koupelna a WC Nadzemní podlaží: Dva pokoje a vstup na půdu, kde je možnost vytvořit další bytovou jednotku Dům prošel v roce 2008 rozsáhlou rekonstrukcí, při které byla obnovena sociální zařízení, měnila se okna, okapy, hromosvod, plot a vydláždilo se nádvoří. Jednou z velkých výhod této nemovitosti je brzké dostavění dá... (více v detailu)
Přidáno dnes
Zlínský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+KK, 170m2, novostavba,, ev.č. 00029
Prodej rodinného domu 4+KK, 170m2, novostavba,, ev.č. 00029
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00029 Tato praktická propracovaná novostavba zděného řadového rodinného domu nabízí vynikající dispozici 4+KK, která optimalizuje pohodlí a komfort s moderním vybavením. Jedná se o dům, který sčítá dvě patra, velkou terasu cca 37m2. Dům byl koncipován, jako 4+KK, kde obývací pokoj s kuchyní má úžasných 42,5m2. Tento obývací pokoj nabízí výhled do zeleně a zahrad, ovocných sadů. Výhled přes krásné francouzské okno s trojskly zaručí dokonalé tepelné vlastnosti a uklidňující výhled. Spodní patro nabízí pokoj, kterým se dostanete na terasu která má celkem 37m2. Dostačující na posezení, případně vířivku, menší zahrádku. Po schodišti... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihomoravský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Před 5 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej nedokončeného samostatně stojícího vysoce kvalitního nízkoenergetického bungalovu na okraji obce Nezamyslice se zastavěnou plochou domu 190 m2 a garáže 63,6m2. Na rovinatém pozemku o celkové ploše pozemku 1 282 m2 je vystavěn jednopodlažní objekt domu orientovaný jižním směrem obdélníkového půdorysu, na kterém se rozhodně nešetřilo, k výstavbě byly použity velmi kvalitní stavební prvky. Aktuálně je vystavěna hrubá stavba domu vyzděna z broušených cihel Heluz Family 50, se soklovými části zdiva z broušených cihel Heluz Family 38, tyto části zdiva jsou zatepleny 120mm XPS. Příčky vyzděny z cihelných bloků Porotherm 14 Profi Dryfix. Strop je tvořen prefabrikovanými betonovými panely. Valbová střecha se sklonem 35% je osazena střešní krytinou pálené tašky Tondach Figaro 11. Okapy hliníkové. Okna dřevěná potažena hliníkem s trojskly Internorm (připraveno na venkovním žaluzie), vstupní dřevěné dveře potažené hliníkem Internorm. Předpokládaná dispozice domu je navržena jako... (více v detailu)
Před 5 dny
11 200 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Cena včetně výstavby RD, IS, příjezdové komunikace a DPH., Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120 o velikosti 5+kk o podlahové výměře 120 m² v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku a napojena na rodinný dům. Pozemek (číslo.1) o rozloze 638 m² je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 13,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m², který může sloužit jako přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekupe... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
8 692 400
 Kč
Prodej rodinného domu 190 m², pozemek 313 m²
Prodej rodinného domu 190 m², pozemek 313 m²
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
NOVINKA - Nabízíme cihlový dvoupodlažní dům v centru města po částečné rekonstrukci. Přízemí lze využít ke komerčním účelům (kanceláře, služby, obchod) nebo po rekonstrukci na bydlení. V ... (více v detailu)
Před 5 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej zajímavého rodinného domu 4+1, ev.č. N50479
Prodej zajímavého rodinného domu 4+1, ev.č. N50479
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50479 Tímto Vám exkluzivně nabízím ke koupi rodinný dům o velikosti 4+1, který je situovaný na velmi dobrém místě, jižně orientovaném pozemku. Dům byl postavený v roce 1926 a v roce 1977 byla provedena dostavba garáže a části sklepa. Nicméně interiér domu si zaslouží modernizaci nebo rekonstrukci, podle vlastních představ, přání a potřeb nových majitelů. V suterénu se nachází garáž, která je skrz sklep průchozí do domu. Přízemí domu tvoří zádveří, vstupní chodba, obývací pokoj, pokojík, který sloužil jako pracovna, kuchyně, koupelna s WC, vanou a sprchou. Z chodby koupelny je vstup na zahradu. V patře domu jsou dvě obytné místnosti a část půdy, která je bez využití a sloužila pro uložení věcí. Z půdy je vstup na terasu, pod kterou je zádveří a část koupelny. Dům je napojený na vš... (více v detailu)
Před 4 dny
Královéhradecký kraj
3 850 000
 Kč
Prodej Rodinného domu 216 m2, pozemek 1072 m2, Pohořelice
Prodej Rodinného domu 216 m2, pozemek 1072 m2, Pohořelice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo pro klidné rodinné bydlení s možností podnikání či odděleného více-generačního bydlení? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit prostorný dvoupatrový rodinný dům v Pohořelicích, pouhých pár minut od Brna. Tato lokalita vyniká kompletní občanskou vybaveností a skvělou dostupností do centra města Brna. Přednosti tohoto domu: Velkorysý prostor: Dům nabízí 6 prostorných pokojů plus samostatný vedlejší objekt 2+1 (3 pokoje), který je ideální pro další bydlení nebo podnikání. Moderní a úsporný: Objekt byl kompletně zateplen a všechna venkovní okna a dveře byla vyměněna za moderní trojskla, což zajišťuje nízké náklady na vytápění. Luxusní zahrada: K domu patří nádherná zahrada o rozloze 624 m2, kde najdete vestavěný bazén a zastřešené posezení, ideální pro grilování a odpočinek. Kompletní ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 145 m², Jindřichův Hradec
Prodej rodinného domu, 145 m², Jindřichův Hradec
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+1 v klidné části obce Jindřichův Hradec a to v ulici Francouzských legií. Stavba z cihly se rozkládá na celkové užitné ploše 145 m² a je situována na pozemku o rozloze 702 m². Skládá se z jednoho podzemního a dvou nadzemních podlaží. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva a lokální krbová kamna. V 1.NP najdeme kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu a WC. V patře se nach... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6KK + zahrada 1852m2
Prodej rodinného domu 6KK + zahrada 1852m2
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům o dispozici 6+KK, v lokalitě Praha-východ, Velké Popovice - Řepčice. Zastavěná plocha rodinného domu je 131m2, užitná plocha 215m2, celková plocha pozemku je velkorysých 1852m2. Dispozice domu jsou následující: V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň, moderní kuchyňská linka s jídelním prostorem a kamny, obývací pokoj, pracovna, technická místnost a samostatné WC. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři prostorné pokoje, dva slouží jako ložnice, koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. Dále se na chodbě se vstupy do pokojů nachází vstup na půdu. Dům je podsklepený, ve sklepě se nachází úložný prostor a kotel na tuhá paliva + el. kotel. K domu dále patří samostatný prostor, který byl využíván jako bar... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
10 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, bazén, terasa, druhý RD 3+1, vin
Prodej rodinného domu 6+kk, bazén, terasa, druhý RD 3+1, vin
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme novostavbu rodinného domu o dispozici 6+kk, kde se aktuálně vyřizuje kolaudace, v obci Strachotice u Znojma. Zastavěná plocha domu činí 431 m2, dále se v zadní části pozemku nachází druhá nemovitost v hrubém stavu, kterou je možné využít jako druhý rodinný dům o dispozici 3+1 nebo garáže a sklady, popřípadě vinařské apartmány, zastavěná plocha této druhé nemovitosti je 122 m2 a třetí částí prodeje je vinný sklep o možnosti zastavěnosti 100 m2. V rámci ceny je i dokončení fasády a svodů okapů, u fasády má kupující výhodu možnosti zvolení finální barvy, kterou nechá prodávající na svoje náklady dokončit. Celková výměra všech parcel činí 1641 m2. Novostavba rodinného domu 6+kk je ze zdiva Porotherm s vazníkovým krovem a pálenou taškou Samba, okna plastová trojsklo, velice kvalitní kuchyně německé výroby, kuchyňské studio KitchenStory, včetně značkových spotřebičů. Dům perfektně zateplen v energetické třídě B (nízkoenergetická). Teplovodní podlahové topení v celé plo... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
13 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 141 m2, pozemek 439 m2
Prodej rodinného domu 141 m2, pozemek 439 m2
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dokončený a zkolaudovaný rodinný dům ihned k nastěhování v projektu, který nabízí 11 moderních řadových rodinných domů s dispozicí 5+kk s terasou, vlastní zahradou a parkováním v bezprostřední blízkosti lázeňského města Poděbrady, v obci Písková Lhota. Prohlídka vzorového domu je možná po předchozí domluvě na telefonním čísle uvedeném níže. Domy splňují všechny požadavky moderní architektury. Jsou praktické, úsporné, s velkým množstvím úložných prostor. Obytná plocha činí 141 m2, k tomu technická místnost, šatna, komora, plnohodnotné patro, prostě vše, co potřebujete k pohodlnému rodinnému životu. V přízemí domu naleznete vstupní halu, velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem 33 m2 s výstupem na terasu, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchou a WC, hobby místnost a komoru. V patře jsou k dispozici další 2 pokoje, 1 ložnice, koupelna s vanou a toaletou a prostorná šatna. Dům... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
9 599 000
 Kč
Prodej Rodinného domu 5+kk, 153 m2, pozemek 676 m2 - Uherský
Prodej Rodinného domu 5+kk, 153 m2, pozemek 676 m2 - Uherský
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01837 Nabízím Vám k prodeji prostorný rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Uherského Brodu. Tento dům nabízí komfortní bydlení s moderním designem a kvalitními materiály. Vedle domu se nachází kryté parkovací stání pro dvě auta, které zajistí pohodlné a bezpečné parkování. K dispozici je také garáž, která může sloužit nejen pro další vozidlo, ale i jako úložný prostor či dílna. Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají kombinaci pohodlí, praktičnosti a atraktivního prostředí. - užitná plocha 153 m2, celková plocha 205 m2, pozemek 676 m2 - garáž 27 m2 + kryté parkovací stání pro dvě auta - rekuperace, podlahové topení, příprava na studnu - v obývacím pokoji vstup na úžasnou terasu 25 m2 Ve vstupní chodbě hned po pravé straně narazíte na komoru. Dále se po pravé straně nachází koupelna s WC a sprchovým koutem. Pokračujete chodbou a vstoupíte do prostorného obývacího pokoje, který je propojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Z nich se dostanete HS portálem na úžasnou a klidnou ... (více v detailu)
Před 3 dny
Zlínský kraj
8 950 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5kk a velikosti
Prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5kk a velikosti
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
POSLEDNÍ DVA DOMY PRVNÍ ETAPA AKČNÍ CENA! Nabízíme Vám k prodeji novostavbu řadového domu v novém developerském projektu „Slunečný vrch“ v Kaplici cca 30 km od Českých Budějovic. Dům je dispozičně řešený jako 5+kk o velikosti 142 m2 s parkovacím stáním pro dvě auta, oplocenou zahradou a terasou. 1. NP sestává ze vstupní předsíně, prostorné kuchyně s obývacím pokojem, ložnice a koupelny s toaletou. V 2. NP se nachází 3x obytný pokoj (ložnice a 2 dětské pokoje), předsíň a koupelna s toaletou. Velkou výhodou dvoupodlažního domu je dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Terasa o rozloze 19 m2 a zahrada o rozloze ... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihočeský kraj
6 250 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 250㎡
Prodej Rodinný dům, 250㎡
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Autentický venkovský dům k prodeji, Šlapanice u Brna Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji unikátní dům, který je situován na okraji obce Šlapanice u Brna, v řadové zástavbě rodinných domů, v klidné ulici Ponětovská, v okrese Brno – venkov. Dům z roku 1913 Vás uvítá svou vesnickou atmosférou a nabízí předzahrádku s parkovacím stáním, pozemek s jižní orientací o výměře 822 m2, velkorysou dispozici o obytné ploše cca 100 m2. Zázemí dále tvoří venkovský dvůr, sklep a několik kůlen. Celková užitná plocha stavby činí tedy 250 m2. Příjezd k domu zajišťuje klidná ulice. Naproti domu je malý parčík s lavičkami a zelení. Dům je plně funkční, v původním, udržovaném stavu a je možné ho okamžitě užívat. Stavba je napojena na městský vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Na zahradě je k dispozici studna. K domu je dochovaná veškerá technická a stavební dokumentace, včetně následných úprav a vedení inženýrských sítí. Dům je vhodný k modernizaci... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu, Frýdek - Místek, Skalice
Prodej novostavby rodinného domu, Frýdek - Místek, Skalice
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kvalitní novostavba rodinného domu o dispozici 4+KK, o užitné ploše 103 m2 s krytým parkovacím stáním pro 2 vozy, pozemkem o velikosti 824 m2 je na krásném a klidném místě ve Skalici s příjemnou atmosférou a perfektním dosahem všeho potřebného a připravena k nastěhování. Dům je koncipován jako jednopodlažní. Nachází se zde obývací pokoj s otevřenou kuchyní a se vstupem na zahradní terasu, spíž, chodba, ložnice s vlastní šatnou, 2 samostatné pokoje, toaleta, koupelna se samostatně stojící vanou, sprchovým koutem a wc, předsíň a technická místnost. Rozloha obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní činí 35 m2. Součástí kuchyňské linky s ostrůvkem jsou rovněž vestavné spotřebiče jako je myčka, horkovzdušná trouba, indukční deska a digestoř. Spíž je vhodně umístěna přímo vedle kuchyně a pokoje, ty jsou neprůchozí. Zděná zateplená stavba je z kvalitních materiálů, zdivo Porotherm, zateplení fasády polystyren 18cm. Vytápění řeší kvalitní tepelné čerpadlo, umístěné v technické místnosti, zn. Ni... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
8 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 84 m², pozemek 400 m² Ostravice, okres
Prodej rodinného domu 84 m², pozemek 400 m² Ostravice, okres
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nově do nabídky míří zděná nemovitost s číslem evidenčním, využívána k trvalému bydlení, o dispozici 3+1, rekreační oblast Beskyd, v žádané lokalitě podhorské obce Ostravice. Nemovitost je zděná, podsklepená, prošla rekonstrukcí – výměna plastových oken (trojskla), vstupní bezpečnostní dveře, kompletní výměna el. rozvodů, jističů, rozvodů vody a odpadů, zateplení stropu a střechy, nová koupelna a kuchyně. Vytápění řešeno výkonnými krbovými kamny 10Kw. umístěnými v obývacím pokoji, komín se 3 kouřovody (2 volné), celopodsklepeno (sklep suchý). Ohřev teplé vody zajišťuje nový, moderní, el. bojler. Plynová přípojka vyvedena na pozemku. Nově vybudované parkovací stání pro 3 vozidla. Chata se nachází v těsné blízkosti vyhledávané cyklostezky. Možno využít k trvalému bydlení jako současní majitelé, k celoroční rekreaci, po případě k pronájmu (lze porovnat s chatou v blízkosti – ví... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
5 400 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty