Pronájem kanceláře 37 m2 u náměstí v Písku

Pronájem kanceláře 37 m2 u náměstí v Písku
Před 262 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelář 37 m2 v prvním patře domu v Chelčického ulici v Písku. Kancelář je s okny do dvora. Cena včetně energií. Soci... (více v detailu)
Před 262 dny
Jihočeský kraj
7 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nabízím pronájem kanceláře
Nabízím pronájem kanceláře
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem kanceláře v centru Ústí nad Labem Jedná se o nebytový prostor v 1. patře cihlového domu o celkové rozloze 43 m2, který je rozdělený na dvě stejně velké místnosti. V každé místnosti jsou okna se žaluziemi. WC. V přízemí domu je obchod s detektory kovů a o... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem 3 kanceláří s parkováním., 130345
Pronájem 3 kanceláří s parkováním., 130345
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu nově rekonstruovaný kancelářský prostor, který se nachází v udržované nemovitosti , přímo naproti cukrárně s restaurací OLLIES, v Ostravě-Vítkovicích. Kancelářský prostor o celkové výměře 73 m2 je umístěn ve 2.NP a je tvořen 3 kancelářemi /22, 16. a 25 m2/ a samostatným sociálním zázemím vč. sprchy. Prostorné, oplocené parkoviště přímo u budovy je velkou výhodou. Příjemné, světlé kanceláře na velmi dobře dopravně dostupném místě s možností park... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
9 900
 Kč
Pronájem kanceláře 36 m2 v centru města
Pronájem kanceláře 36 m2 v centru města
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 36,33 m2 ve 1.patře komerčního objektu v Brně, na ulici Josefská. Kancelář je blízko vrátnice. Prostor tvoří jedna velká kancelář. Kancelář je vymalovaná na bílo, na podlaze je koberec. Sociální zázemí, které je po rekonstrukci, je na patře sdílené s ostatními nájemci. V budově je vrátnice s provozem v pracovní dny od 8.00 – 17.00 hod. Mimo tuto dobu je vstup na čipovou ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
16 728
 Kč
Pronájem kanceláře 24,4 m2, 3050 Kč/měsíc bez DPH, 2, 125619
Pronájem kanceláře 24,4 m2, 3050 Kč/měsíc bez DPH, 2, 125619
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolujeme si nabídnout k pronájmu kancelář o velikosti 24,4 m2, která se nachází ve 2.NP administrativní budovy v blízkosti Masarykova náměstí v centru Karviné, kde kromě upraveného náměstí a zámku Fryštát, najdete Magistrát města Karviné, pobočky bankovních institucí, poštu, notářské a advokátní služby, apod. Možnost parkování za administrativní budovou. Zveme Vás tímto na prohlídku kanceláře s he... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
3 050
 Kč
Pronájem kanceláře 30 m² Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové M
Pronájem kanceláře 30 m² Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové M
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi ! Nabízíme k pronájmu luxusní kanceláře 30 m2 v Tančícím domě, Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové Město. Jedná se o kancelář, která se nachází v 6. patře. V budově je 24 hod. recepce, výtah, možnost pronájmu zasedací místnosti. Dům nabízí možnost využití terasy s krásným výhledem na Pražský hrad a Vltavu, dále také restauraci či bar v posledním patře s s jedinečným výhledem. Poloha zaručuje efektivní dopravní spojení na hlavní silnice a dálnice ve všech směrech - Pražský městský okruh, D1, D5 a D8 a současně přístup k městské hromadné dopravě jako je metro B Karlovo ná... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor - Třinec - Oldřichovi, 130282
Pronájem kancelářských prostor - Třinec - Oldřichovi, 130282
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v administrativní budově v Třinci - Oldřichovicích. K dispozici je několik souborů kanceláří od 47 m2 do 104 m2. Kanceláře se nacházejí ve 3 nebo 4 NP. Některé jsou klimatizované nebo s vlastní kuchyňkou. V kancelářích jsou datové rozvody s možností připojení internetu nebo vytvoření sítě. U všech kanceláří je sociální zařízení a kuchyňka na patře. K dispozici je nákladní výtah. Prostory budou před před... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
7 050
 Kč
Nebytové prostory (498 m2) Lázně Kynžvart,...
Nebytové prostory (498 m2) Lázně Kynžvart,...
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Rádi bychom Vám nabídli k pronájmu komerční prostory ve 2. NP budovy supermarketu COOP-TUTY v obci Lázně Kynžvart, ul. Náměstí Republiky. Pronajímané prostory mají užitnou plochu 498 m². Prostory jsou vhodné pro skladování, výrobu, obchodní činnost, sportovní aktivity nebo jiné využití. K dispozici je nákladní výtah s nosností 1000 kg. Obchodní prostory jsou vytápěné, m... (více v detailu)
Před 2 dny
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk/B na náměstí Dr. Václava Holého, Praha 8,
Pronájem bytu 2+kk/B na náměstí Dr. Václava Holého, Praha 8,
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Sterling reality Vám zprostředkuje pronájem bytu 2+kk/B na náměstí Dr. Václava Holého, Praha 8, Byt se nachází v udržovaném cihlovém domě, 2. nadzemní podlaží s okny a balkónem do vnitrobloku (jižní orientace). Byt v dobrém stavu po rekonstrukci z roku 2015, nová dřevěná euro-okna, nové rozvody a obklady, podlahová krytina: parkety a dlažba, topení el. přímotop. Byt se nabízí zcela vybavený - kuchyňská linka, vest. trouba, lednice s mrazákem, toaster, rychlovarné konvice a nádobí, pračka, televize, ma... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 68 m2 - Zlín, ev.č. 01843
Pronájem byty 2+kk, 68 m2 - Zlín, ev.č. 01843
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01843 Nabízíme Vám pronájem nového bytu blízko centra města. Jedná se o byt dispozice 2+kk na ulici Štefánikova, ve 3. NP nového domu. Byt je úplně nový, zatím nebyl nikdy obýván, skládá se ze vstupní chodby, hlavního pokoje s kuchyň. koutem, ložnice, koupelny a WC. Koupelna je zařízena vanou i sprchovým koutem, v kuchyni naleznete moderní linku na míru s vestavěnými spotřebiči a s pracovním / servírovacím ostrůvkem. V ložnici poté velké vestavěné skříně. V bytě se rovněž nachází rekuperace. K bytu můžete mimo pracovní dobu (prac. dny 8 - 16 hod.) využívat jedno až dvě parkovací stání, která nejsou součásti bytu a nájmu, ale ve večerních, nočních hodinách a... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem byt 1+1 Holásky, Brno
Pronájem byt 1+1 Holásky, Brno
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 1+1, ulice V Aleji, Brno - Holásky, okr. Brno - město. Jedná se o byt, který je součástí RD. Vchod přes vrata a ze dvora. Dvůr je menší a je tam pes majitelky a ta dvůr používá také. Je společný. Kuchyně a sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem a Wc dohromady) v přízemí a po zastřešených schodech ze dvora se pak jde do pokoje v patře. K pokoji patří ještě i terasa o rozloze asi 9 m2. Celková plocha je asi 40 m2. Pokoj o rozloze asi 19 m2 a kuchyně se sociálním zařízen... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor v přízemí rodinného domu
Pronájem nebytových prostor v přízemí rodinného domu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu pěknou kancelář s vlastním zázemím, o výměře 29 m2, která je součástí rodinného domu v Berouně, v ul. Na Vinici. Nachází se v přízemí a má úplně samostatný vchod. Hodí se pro administrativní činnost nebo např. jako zázemí pro vedení firmy. Místnost je dostatečně prostorná, má výměru 16 m2, dále je k dispozici chodbička (4 m2), zákoutí s kuchyňkou (4 m2) a pak koupelna s toaletou a sprchovým koutem (5 m2). Vše pod uzamčením, k využití jen nájemci. Není vybavena nábytkem. Okna jsou plastová, na zemi je položena plovoucí podlaha, v koupelně a na chodbě dlažba. V kuchyňské lince je dřez a digestoř. Dům je v tiché ulici, s majiteli domu bude mít nový nájemce jen společnou cestu vrátky, vstu... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Pronájem kanceláře 25 m2 - Liberec I-Staré Město
Pronájem kanceláře 25 m2 - Liberec I-Staré Město
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50492 Tímto Vám exkluzivně nabízím k pronájmu kancelář, která se nachází v centru města Liberce. Kancelář o velikosti 25 m2 je umístěna ve 3. NP, kdy na patře s ostatními kancelářemi sdílí kuchyňku a sociální zázemí. Plně obsazená budova s rozmanitým zaměřením nabízí nadstandardní zázemí pro jakoukoliv firmu. Parkování je možné volně na... (více v detailu)
Před 7 dny
Liberecký kraj
165
 Kč
Pronájem kanceláře 20 m² v srdci Královských Vinohrad
Pronájem kanceláře 20 m² v srdci Královských Vinohrad
Před 8 dny - HYPERINZERCE
Staňte se součástí rozšiřující se podnikatelské komunity v samém srdci Královských Vinohrad. Administrativní budova UNI ukrývá stylové kancelářské prostory s velkou terasou a snadným přístupem metrem i tramvají. V příjemných kancelářích s dostatkem přirozeného světla a výhledy na okolní historické budovy se rychle zabydlí každá firma. Po práci se můžete projít po Vinohradech plných kaváren, restaurací a historických památek. Vytvořte si pro svou firmu zázemí na 20 m² soukromých kancelářských prostor v administrativní budově UNI, které jsou ideální pro 3-4 zaměstnance. V našich plně vybavených pracovních prostorách střední velikosti je postaráno o všechno od nábytku po vysokorychlostní připojení WiFi, takže se můžete soustředit jen na rozvoj svého podnikání. Flexibilní kancelář si můžete pronajmout a přizpůsobit ji tak, aby perfektně vyhovovala vašim jedinečným potřebá... (více v detailu)
Před 8 dny
26 400
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
pronájem kanceláře v Benešově
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
+ zálohy na služby, Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově ve 4.NP o ploše 18 m², která bude uvolněna v srpnu. Fotografie kanceláře jsou ilustrační. Další kanceláře o výměře 13 a 15 m² jsou volné ihne... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
2 340
 Kč
Pronájem nového bytu 2+kk na Žižkově náměstí
Pronájem nového bytu 2+kk na Žižkově náměstí
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronájem nového bytu se dvěma balkony na Žižkově náměstí.Místnosti jsou obráceny k jihozápadu a každá má balkon obrácený do dvora. Byt je velmi světlý a slunný. Má plovoucí podlahy, plastová okna. Kuchyňský kout je vybavený stylovou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, byt je kompletně zařízený nábytkem. Koupelna s toaletou a sprchovým ... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem kanceláře 38 m², Pernerova ul., Pardubice
Pronájem kanceláře 38 m², Pernerova ul., Pardubice
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zprostředkujeme pronájem obchodního prostoru - kanceláře v přízemí domu, v samotném centru Pardubic. Kancelář má bezpečnostní zařízení a je vybavena psacím stolem, židlí, dvoumístnou sedačkou, konferenčním stolkem a trezore... (více v detailu)
Před 9 dny
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Pronájem byt 1+1 Holásky, Brno
Pronájem byt 1+1 Holásky, Brno
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 1+1, ulice V Aleji, Brno - Holásky, okr. Brno - město. Jedná se o byt, který je součástí RD. Vchod přes vrata a ze dvora. Dvůr je menší a je tam pes majitelky a ta dvůr používá také. Je společný. Kuchyně a sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem a Wc dohromady) v přízemí a po zastřešených schodech ze dvora se pak jde do pokoje v patře. K pokoji patří ještě i terasa o rozloze asi 9 m2. Celková plocha je asi 40 m2. Pokoj o rozloze asi 19 m2 a kuchyně se sociálním zařízen... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Č. Těšín, ul. Dvořákova
Pronájem kancelářského prostoru, Č. Těšín, ul. Dvořákova
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nebytové prostory vhodné jako kanceláře, které nabízí široké možnosti využití k podnikání. Kancelář o rozměrech 16 m2 se nachází v komerčním objektu v samém centru města. Prostory jsou vybaveny koberci. WC a kuchyňka na patře. Vlastní parkoviště u objektu. Cena bez služeb a ene... (více v detailu)
Před 11 dny
Moravskoslezský kraj
2 800
 Kč
Pronájem byt 1+1 Brno - Holásky
Pronájem byt 1+1 Brno - Holásky
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt 1+1, ulice V Aleji, Brno - Holásky, okr. Brno - město.Jedná se o byt, který je součástí RD. Vchod přes vrata a ze dvora. Dvůr je menší a je tam pes majitelky a ta dvůr používá také. Je společný. Kuchyně a sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem a Wc dohromady) v přízemí a po zastřešených schodech ze dvora se pak jde do pokoje v patře. K pokoji patří ještě i terasa o rozloze asi 9 m2. Celková plocha je asi 40 m2. Pokoj o rozloze asi 19 m2 a kuchyně se s... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Pronájem kanceláře 42 m2 v centru města
Pronájem kanceláře 42 m2 v centru města
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 41,80 m2 v 2.patře komerčního objektu v Brně, na ulici Josefská. Prostor tvoří jedna větší kancelář. Kancelář je vymalovaná na bílo, na podlaze je položen koberec. Sociální zázemí, které je po rekonstrukci, je na patře sdílené s ostatními nájemci. V objektu jsou dva výtahy. V budově je vrátnice s celodenním provozem v pracovní dny. Mimo provozní dobu vrátnice je vstup na čipo... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
18 275
 Kč
Pronájem kanceláře 50 m² Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové M
Pronájem kanceláře 50 m² Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové M
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi ! Nabízíme k pronájmu luxusní kanceláře 50 m2 v Tančícím domě, Jiráskovo náměstí, Praha 2 - Nové Město. Jedná se o dvě kanceláře, která se nachází v 6. patře. V budově je 24 hod. recepce, výtah, možnost pronájmu zasedací místnosti. Dům nabízí možnost využití terasy s krásným výhledem na Pražský hrad a Vltavu, dále také restauraci či bar v posledním patře s s jedinečným výhledem. Poloha zaručuje efektivní dopravní spojení na hlavní silnice a dálnice ve všech směrech - Pražský městský okru... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
42 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem Kanceláře
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem kanceláře v obci Dobrá u Frýdku Místku , rozměr 21,8 m Záchod + kuchyňka společné p... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Pronájem zařízeného pokoje
Pronájem zařízeného pokoje
Před 16 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pronájem samostatného pokoje. Pokoj je neprůchozí (nejde o spolubydlení), kompletně vybavený nábytkem. Součástí pokoje je kuchyňský kout (vybaven sporákem, lednicí, varnou konvicí). K dispozici pračka, wi-fi v ceně n... (více v detailu)
Před 16 dny
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Jablonec nad Nisou, Dolní náměstí
Pronájem obchod a služby, Jablonec nad Nisou, Dolní náměstí
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory v centru města Jablonce nad Nisou, Dolní náměstí. Prostory využívané jako kadeřnický salon. Dvě velké místnosti, zázemí s kuchyňskou linkou a jídelní částí. Prostory vhodné pro kanceláře nebo služby. Místnosti je možné upravit dle záměru nového nájemníka. Okna dřev... (více v detailu)
Před 16 dny
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Český Těšín, ul. náměstí ČSA
Pronájem obchod a služby, Český Těšín, ul. náměstí ČSA
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme prostory 110 m2 v samém historickém centru na pěší zóně v Českém Těšíně, na náměstí. Prostory sloužily dvě desítky let jako prodejna potravin. V současné době jsou připravené pro nového nájemníka s jakoukoliv komoditou kromě prodeje se zaměřením na potraviny. Dle požadavků nájemníka budou ještě z prodejny vyklizeny regály a zbytek zařízení. Součá... (více v detailu)
Před 16 dny
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory