Pronájem, prodejny, 50 m2

Prodáno
Kód zakázky: 130255, Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu komerční objekt v Havířově-Podlesí, na ulici Kosmonautů. Zastavěná plocha 50 m2, vchod z Dlouhé třídy, sociální zařízení v objektu, možnost využít ještě 50 m2 venkovní plochy, která je v ceně nabízené nemovitosti. Objekt je vhodný ke zřízení kanceláře, menš
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem, jiný, 786 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130958, V zastoupení majitelů nabízíme pronájem komerční plochy v Hodoníně, o rozloze 780 m2. Jedná se o dlouhodobý pronájem v atraktivní a frekventované lokalitě na adrese Sv. Čecha. Tento prostor se nachází mezi vlakovým a autobusovým nádražím. Areál je oplocen a vybaven vjezdovou bránou s dálkovým ovládáním. Venkovní část nabízí výstavní a prodejní plochu o rozloze 750 m2. Přízemní kancelářské prostory mají rozl... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Louky, rybníky, 591 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130944, Dovolujeme si nabídnout ke koupi zemědělský pozemek o rozloze 591 m2, Horní Suchá, ulice U Tratě. Pozemek je rovinatý, slunný, přístupný z obecní komunikace a v blízkosti zástavby rodinných domů. Pozemek lze oplotit pasteveckým pletivem, lz... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 3 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor v OC Vltavín na sídlišti Vltava ve městě České Budějovice. K pronájmu prosklený prostor atypického tvaru. Cena nájemného je 5.600,- Kč + energie 2.400,- Kč/měsíc. Do objektu um... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 600
 Kč
Pronájem beauty salonku 12m2 (Františkov, ul. Jáchymovská)
Před 3 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem komerčních prostor, Jáchymovská ulice - Liberec Františkov SVĚTLÉ ÚTULNÉ ČÁSTEČNĚ VYBAVENÉ prostory k provozu kadeřnictví, manikúry, pedikúry, masáží v PŘÍZEMÍ budovy na ulici Jáchymovská dostupné k pronájmu od 1.11.2024!! Prostory se nachází v Centru Zdraví. Celková plocha prostor činí 12m2. Prostory jsou aktuálně vybavené k provozu kadeřnictví - vybavení m... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Pronájem, komerční prostor, kancelá
Před 3 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor s kuchyňkou a sociálním zázemím na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice. Kancelářské prostory různých velikostí (24m až 46m) se nachází v rohovém domu na náměstí Přemysla Otakara II., České Budějovice. Jedná se o pronájem celkem 8 volných kanceláří, které je samozřejmě možné si pronajmout jednotlivě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600
 Kč
Historické objekty, 275 m2
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Historické objekty, 275 m2 -.Vítejte v Hodslavicích, rodišti Františka Palackého. Právě zde, v centru obce protkané historií, napůl mezi Valašským Meziříčím a Novým Jičínem, máme k prodeji dům původního Fojtství. Bydlet zde i podnikat ? Ano a budete mile překvapeni. Celý třípodlažní historický objekt je po velmi zdařilé a citlivé rekonstrukci, naposledy v roce 2021 byla měněna došková střecha. 1NP nabízí byt 1+kk o výměře 30m2 a penzion o 3 pokojích se sociálním zařízením pro 10 osob. Vstup sem je vnitřním schodištěm i přes venkovní pavlač. Naprosto stylově působí hlavně bydlení v podkrovním bytě 2+kk ve 2NP o výměře 75m2, kde je velmi ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 50 m2 - Znojmo
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07518, Nabízíme k pronájmu moderní a útulný byt 2+kk v novostavbě na ulici Tovární, Znojmo. Byt se nachází ve 4. patře cihlové budovy a disponuje balkónem o velikosti 5 m2 a sklepem o rozloze 3 m2. Jedná se o zcela nový byt, částečně zařízený s šatnou v předsíni, šatní skříní v ložnici. Obývací pokoj spojený s kuchyní nabízí dostatek prostoru a kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou na míru, myčkou, lednicí s mrazákem a moderními spotřebiči.K dispozici je k... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kanceláře 79 m2
Před 5 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kanceláře 79 m2 Kozinova 299, 344 01 Domažlice Cena na vyžádání Nabízíme k pronájmu 1 kancelář v blízkosti centra města, která se nachází ve III. NP administrativní budovy VZP ČR v Domažlicích. Budova je vybavena výta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1
 Kč
Pronájem, prodejny, 72 m2
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130886, Hledáte ideální místo pro své podnikání v Uherském Ostrohu? Se souhlasem majitele nabízíme k pronájmu komerční prostory v centru města. Užitná plocha je 72m2. Prostory se nachází v přízemí budovy a jsou vhodné pro obchod i služby. M... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, prodejny, 27 m2
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130887, Hledáte ideální místo pro své podnikání v Uherském Ostrohu? Se souhlasem majitele nabízíme k pronájmu komerční prostory v centru města. Užitná plocha je 27m2. Prostory se nachází v přízemí budovy a jsou vhodné pro obchod i služby. Dále je možné pronajmout ještě jednu místnost, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, komerční a kancelářské pr
Před 6 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem slunných komerčních prostor s výhledem na Černou Věž v centru města České Budějovice. Prostory o celkové velikosti 100m se nachází v 1. patře historického domu, na rohu dvou nejfrekventovanějších ulic centra města. Vstup do prostor je z ulice Hroznová. Měsíční nájemné činí 24.000,- Kč + zálohy na energie 5.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Prostory je možné pojmout jako reprezentativní kancelářské zázemí s vlastním sociálním zázemím. Komerční prostory také lze rozdělit a pronajmout samostatně jako kancelář o velikosti 76m s měsíčním nájmem 17.000,- K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 23 m2,
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě části, každá z nich má užitnou plochu 11,5 m. Měsíčn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, předzahrádka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk o užitné ploše 50 m² v klidné části obce Hostavice. Tento byt, který se nachází v cihlové budově z roku 2011, je situován v 1. ze 4 nadzemních podlaží. Byt disponuje prostornou a moderní zařízenou kuchyní, která je propojena s obývacím pokojem, jednou ložnicí, velkou koupelnou a šatnou. Tento bezbariérový byt dále nabízí útulnou předzahrádku s markýzou, která je ideální pro relax... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 490 000
 Kč
Velké Opatovice, RD 4+2, komerce, dvůr – rodinný dům
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1131BL190 Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní měšťanský dům v centru Velkých Opatovic. V přízemí domu se nachází komerční prostory, dříve využívané jako restaurace. Jsou tvořeny restaurací (50 m2), salonkem (30 m2), kuchyní (25 m2) a vlastním sociálním zařízením. Za domem se nachází další budova s barem, letní zahrádkou a toaletami. V prvním nadzemním patře najdeme dva byty o dispozici 2+1 (65 a 45 m2), z nichž je jeden kompletně zrekonstruovaný. V celém domě probíhá průběž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 50 m2 -.Nabízíme k prodeji byt o
Před 7 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 50 m2 -.Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě města Jirkov, v ulici Osvobození. Tento byt se nachází v cihlovém domě a jeho celková plocha činí 50,1 m2. Byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení. Je také vhodný jako investiční nemovitost. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2,
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíční nájemné činí 1.500,- Kč + služby (dle účelu podniká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Aš.Vítáme vás u
Před 9 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Aš.Vítáme vás u ikonického domu na hlavní ulici v Aši, který se tyčí na třech nadzemních podlažích a zaujme svým unikátním designem a funkcionalitou. První a druhé nadzemní podlaží domu poskytují prostor pro samostatně přístupné nebytové prostory, které mohou sloužit jako obchody, kanceláře nebo jiné komerční aktivity, přičemž umožňují živou interakci s rušnou uliční scénou. Ve třetím nadzemním podlaží najdete bytovou jednotku o dispozici 2+KK, která nabízí pohodlí a soukromí pro své obyvatele. Tento moderní byt disponuje vešker... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 399 900
 Kč
Prodej výrobního objektu, 812 m²
Před 11 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu v centru obce Čelivo, ideálního pro vybudování sídla firmy nebo rozšíření stávajících provozů. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 2279 m² a zahrnuje celkem 8 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete velké skladové a výrobní prostory s rampou, vhodné pro logistiku a výrobu. V současnosti se řeší vybavení solárními panely. K relaxaci a odpočinku slouží velkoryse vybavené wellness s vyhřívaným bazénem, saunou a ochlazovací kádí. V příze... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 812 m²
Před 11 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu v centru obce Čelivo, ideálního pro vybudování sídla firmy nebo rozšíření stávajících provozů. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 2279 m² a zahrnuje celkem 8 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete velké skladové a výrobní prostory s rampou, vhodné pro logistiku a výrobu. V současnosti se řeší vybavení solárními panely. K relaxaci a odpočinku slouží velkoryse vybavené wellness s vyhřívaným bazénem, saunou a ochlazovací kádí. V příze... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej, ordinace, 80 m2, Sokolov, ul. Marie Majerové
Před 11 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 1/5 komerčního objektu v centru Sokolova, jenž je ideální investiční příležitostí. Jedná se o stavbu občanského vybavení s celkovou plochou pozemku 924 m², převážně využíván jako ordinace a částečně i služby pro obyvatele. Objekt je panelové konstrukce, má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží. K dispozici je prostor o rozloze cca 80 m², který můžete využít k vlastnímu podnikání nebo pronájmu a současně je zde možnost získávat příjmy z nájmů ostatních prostor. Ob... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej, ordinace, 80 m2, Sokolov, ul. Marie Majerové
Před 11 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 1/5 komerčního objektu v centru Sokolova, jenž je ideální investiční příležitostí. Jedná se o stavbu občanského vybavení s celkovou plochou pozemku 924 m², převážně využíván jako ordinace a částečně i služby pro obyvatele. Objekt je panelové konstrukce, má jedno nadzemní a jedno podzemní podlaží. K dispozici je prostor o rozloze cca 80 m², který můžete využít k vlastnímu podnikání nebo pronájmu a současně je zde možnost získávat příjmy z nájmů ostatních prostor. Ob... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
Pronájem 2+1 50 m2 v Novém Boru
Před 11 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a prostorný byt 2+1 v centru Nového Boru. Tento byt o užitné ploše 50 m² se nachází ve 2. nadzemním podlaží z celkových 3 a je vynikajícím řešením pro mladý pár či jednotlivce hledající klidné bydlení v srdci města.Byt je ve velmi dobrém stavu, pečlivě udržovaný a připraven k okamžitému nastěhování. Um... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Prodej komerčního areálu na 4334 m2
Před 11 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
komerčního areálu v ulici Chržínská v obci Velvary. Areál zahrnuje 5 budov různého stáří a různého stavu. Většínou se jendá o budovy cihlové, které v současné době slouží převážně k drobné výrobě a skladovacím účelům. Jsou pronajaty několika subjektům na provozování truhlářství, nebo sklad vozidel. Celý areal se skládá z pěti parcelních čísel, celkově o rozloze 4 334m. Objekty jsou n... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 812 m², Postupice
Před 11 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu v centru obce Čelivo, ideálního pro vybudování sídla firmy nebo rozšíření stávajících provozů. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 2279 m² a zahrnuje celkem 8 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete velké skladové a výrobní prostory s rampou, vhodné pro logistiku a výrobu. V současnosti se řeší vybavení solárními panely. K relaxaci a odpočinku slouží velkoryse vybavené wellness s vyhřívaným bazénem, saunou a ochlazovací kádí. V příze... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 812 m², Postupice
Před 11 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu v centru obce Čelivo, ideálního pro vybudování sídla firmy nebo rozšíření stávajících provozů. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 2279 m² a zahrnuje celkem 8 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete velké skladové a výrobní prostory s rampou, vhodné pro logistiku a výrobu. V současnosti se řeší vybavení solárními panely. K relaxaci a odpočinku slouží velkoryse vybavené wellness s vyhřívaným bazénem, saunou a ochlazovací kádí. V příze... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Služby a ostatní nemovitosti