Prodej rodinného domu, 444 m², Nalžovské Hory

Prodej rodinného domu, 444 m², Nalžovské Hory
Před 59 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte-li dům v Šumavském podhůří, máme pro vás jedinečnou nabídku domu v Nalžovských horách, které jsou nazývány vstupní bránou do Šumavy. Dům je dispozičně řešený 2+1, ale nabízí mnoho variant přestavby a je určený ke kompletní rekonstrukci. V současné době je odpojen od inženýrských sítí (veřejná kanalizace, vodovod). K domu náleží zahrada, která nabízí dostatečný prostor pro pergolu a grilovací koutek či parkovací stání. Ve Městě se nachází ... (více v detailu)
Před 59 dny
Plzeňský kraj
1 790 750
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 220 m², Lukavice
Prodej rodinného domu, 220 m², Lukavice
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s jedním nadzemním a jedním podzemním podlažím v klidné části Lukavice u Rychnova nad Kněžnou. Dům stojí na rozsáhlém pozemku o velikosti 7753 m², který nabízí sad, okrasnou zahradu,, a les s mladými stromy, což zajišťuje absolutní soukromí a klid. Celková užitná plocha domu je 220 m² a nabízí celkem 7 místností, které umožňují pohodlné bydlení pro větší rodinu nebo soužítí dvougenerační .Dům je zhotoven z cihly, což zajišťuje vysokou trvanlivost a nízké energetické náklady. Stav nemovitosti je velmi dobrý a ukazuje na pečlivou údržbu a modernizaci... (více v detailu)
Před 1 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 285 m², Dětmarovice
Prodej rodinného domu, 285 m², Dětmarovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout exkluzivní novinku mezi rodinnými domy v Dětmarovicích. Nemovitost nabízí vzdušnou a promyšlenou dispozici 7+1 včetně garáže, šesti parkovacích stání před domem a terasu se zahradou, na které naleznete vyhřívaný bazén s mořskou solí. V domě je dostatek skladovacích prostor. Dalším bonusem je druhý dům o dispozici 2kk. Dosažitelnost veškerých služeb, MHD, volnočasových aktivit a centra Orlové, Dětmarovic je do 5 minut autem. Dům se nachází v prominentní a klidné části Dětmarovic. Pro seznámení s tout... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
24 720 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Valašská Polanka
Prodej rodinného domu, 130 m², Valašská Polanka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme tento rodinný dům v malebné obci Valašská Polanka. K domu náleží zahrada o celkové výměře 264m2. Parkovací stání je na pozemku i v garáži. Na zahradě je i menší dílna. Dům je velmi dobře hospodářsky řešen. Kombinovaný kotel, bojler na ohřev vody a vlastní solární panely. Studna na pozemku zajištuje příjem užitkové i pitné vody. Předností domu je kuchyňská linka, která se nachází v přízemním patře společně s obývacími pokoji, spíží, kou... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
6 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 183 m², Nezdice na Šumavě
Prodej rodinného domu, 183 m², Nezdice na Šumavě
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům s historií a charakterem, umístěný přímo v srdci překrásné šumavské přírody, v oblíbené části Nezdice na Šumavě. Pokud hledáte klid a soukromí s možností okamžitého bydlení či realizace podnikatelské vize, tento majestátní cihlový dům přesně splňuje Vaše představy. Dispozičně je dům rozvržen do 5 místností s užitkovou plochou 183m², rozloženým přes jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. Moderní vybavení s respektem k interiéru, včetně původních prvků, přispívá k jedinečné atmosféře. Dům disponuje dvěma... (více v detailu)
Před 1 dny
Plzeňský kraj
5 440 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Hroubovice
Prodej rodinného domu, 90 m², Hroubovice
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Hroubovice. Jedná se o dvoupodlažní objekt s jedním podzemním podlažím. Dům disponuje celkem 6 místnostmi, což nabízí dostatečně velké prostory pro komfortní bydlení celé rodiny. Celková užitná plocha domu činí 90m² na pozemku o velikosti 1... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
2 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 285 m², Loučná pod Klínovcem
Prodej rodinného domu, 285 m², Loučná pod Klínovcem
Přidáno včera - BAZOS
Hledáte klidné bydlení s dostatkem prostoru pro celou rodinu? Máme pro vás skvělou nabídku – rodinný dům v malebné a klidné části obce Loučná pod Klínovcem, který prošel nedávnou rekonstrukcí. Dům je postaven z kvalitní cihly, rozkládá se ze 3 nadzemních podlažích a nabízí celkem 7 místností, díky čemuž poskytuje dostatek soukromí i pro větší rodiny. Prostorná terasa nabízí idylický výhled na okolní přírodu. Celková plocha pozemku činí 650 m², zatímco užitná plocha domu je 285 m², což dává novým majite... (více v detailu)
Přidáno včera
16 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Žichovice
Prodej rodinného domu, 220 m², Žichovice
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zajímavým potenciálem v malebné části obce Žichovice, umístěný na okraji obce s polohou samostatného domu obklopeného klidem a zelení. Dům je postavený v tradiční smíšené konstrukci s užitnou plochou 220 m², rozkládající se na dvou nadzemních podlažích doplněných o podzemní podlaží. Celkově nabízí 6 místností k libovolnému využití pro budoucí majitele, každé patro dispozičně řešeno jako 2+1. Objekt stojí na rovinatém pozemku s velikostí 1975 m², který poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek, zahradničení či další rozvoj. Vnitřní dispozice ... (více v detailu)
Před 1 dny
Plzeňský kraj
4 719 990
 Kč
Prodej rodinného domu, 380 m², Brtníky
Prodej rodinného domu, 380 m², Brtníky
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji nádherný dům situovaný v malebném prostředí Šluknovské pahorkatiny, Lužických hor a Českého Švýcarska. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidu a relaxaci uprostřed přírody. Díky strategickému umístění v centru obce je tato chalupa vhodná nejen pro velkou rodinu k trvalému bydlení nebo rekreaci, ale také k podnikatelským účelům nebo kombinaci obou možností. Dům nabízí parkovací místo, hrací plochu pro děti a příjemné posezení na terase. Interiér domu je promyšleně řešen: v ... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
4 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Klapý
Prodej rodinného domu, 116 m², Klapý
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Vám ke koupi rodinný dům 6+1 v obci Klapý. Prezentujeme Vám exkluzivní nabídku rodinného domu v obci Klapý. Nemovitost o podlahové ploše 116 m² a velikosti pozemku 799 m², jehož součástí je i velký kamenný dvůr s chlévy, který nabízí pestrou škálu využití. V minulosti tento dům sloužil jako kovářské stavení. Díky své poloze v klidné části obce Klapý má majitel nemovitosti vše potřebné v bezprostřední blízkosti – od fotbalového hřiště přes dětské hřiště až po koupaliště pro osv... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Benátky nad Jizerou
Prodej rodinného domu, 85 m², Benátky nad Jizerou
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům o podlahové ploše 90 m², nacházející se ve skvélé lokalitě Benátky nad Jizerou. Tento dům prošel částečnou rekonstrukcí. Nemovitost se dispozičně skládá z: předsíňe, ložnice, koupelny, toalety, obývacího pokoje, dvou dětských pokojů a kuchyňe s kuchyňskou linkou a jídelnou. Z inženýrských sítí je zde napojen veřejný vodovod, plyn a kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev vody. K domu náleží udržovaná zahrada s pergolou, která je ideální pro rodinné posezen... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
6 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Žermanice
Prodej rodinného domu, 110 m², Žermanice
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu 3+kk v klidné části obce Žermanice. Jedná se o samostatně stojící cihlový dům s užitnou plochou 110 m², umístěný na pozemku o celkové velikosti 764 m². Dům se nachází na nadzemním podlaží a jsou zde velmi dobře dispozičně řešeny místnosti tak, aby poskytly maximální komfort a soukromí. Dům je řešený 2 samostatnými pokoji, obývacím pokojem s kuchyní a komorou s praktickým vstupem na terasu, technická místnost ,koupelna, wc, prostorná půda.Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem. Poloha... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
7 899 900
 Kč
Prodej rodinného domu, 197 m², Tábor
Prodej rodinného domu, 197 m², Tábor
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej moderního rodinného domu na Horkách v Táboře, nabízíme unikátní příležitost ke koupi. Tato nemovitost bude dostavěná a připravená k předání v červnu 2025, má dispozici 4+kk o podlahové ploše 197 m² na pozemku o rozloze 514 m². Dům bude nabízet moderní vybavení a bude nadstandardně vybaven. Po vzájemné konzultaci budou možné změny ve výběru materiálů. Pro pohodlné vytápění a ... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
14 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 253 m², Lestkov
Prodej rodinného domu, 253 m², Lestkov
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Klid, pohoda a nádherná příroda všude okolo to vše Vám nabízí prodej domu v obci Stan u Lestkova. Nemovitost disponuje kompletní projektovou dokumentací k celkové již započaté rekonstrukci tohoto domu s číslem evidenčním. Dům byl postaven okolo roku 1930. Zdivo je kombinace kámen a cihla. V přízemí dle projektu naleznete obývací pokoj, kuchyni, prostornou jídelnu a sociální zařízení. V patře se pak nachází 3x pokoj, společenská místnost a sociální zařízení. Dispozice se mohou změnit dle Vašich představ. Na domě byl... (více v detailu)
Před 1 dny
Plzeňský kraj
1 499 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 236 m², Nový Knín
Prodej rodinného domu, 236 m², Nový Knín
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám představit luxusní a velkoryse řešený rodinný dům o užitné ploše 236 m², který se nachází v klidné části obce Sudovice - Nový Knín. Dům je situován na velkém, slunném pozemku o rozloze 9285 m² a nabízí tak klid a soukromí pro své obyvatele. Tento unikátní dům byl navržen a zrekonstruován tak, aby poskytoval pohodlí a dostatek prostoru pro rodinný život i podnikání a to také díky přilehlým budovám i rozlehlému oplocenému pozemku. Samozřejmostí je nová fotovoltaika! Dvě obývaná podlaží s idylickým výhlede... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
26 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 148 m², Velká nad Veličkou
Prodej rodinného domu, 148 m², Velká nad Veličkou
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej rohového rodinného domu v obci Velká nad Veličkou. Dům je v původním stavu a je určen k celkové rekonstrukci, nebo k demolici a výstavbě nového rodinného domu. Do domu jsou zavedeny inženýrské sítě. V roce 2015 byla udělána nová střecha. Rodinný dům stojí v mírně svažitém terénu. Za domem je... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 123 m², Lipová, ul. Lipová
Prodej rodinného domu, 123 m², Lipová, ul. Lipová
Přidáno včera - BAZOS
K prodeji exkluzivní rodinný dům v žádané lokalitě Lipová u Chebu, umístěný v klidné části obce. Jedná se o samostatně stojící objekt s jedním nadzemním podlaží s užitnou plochou 123 m², na pozemku činní 1358 m² s překrásnou zahradou. Nemovitost nabízí prostorné 3kk, garáž, terasu, zahradní domek, kůlnu a představuje tak ideální prostor pro rodinné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu, což zajistí ... (více v detailu)
Přidáno včera
8 387 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 952 m², Semily
Prodej rodinného domu, 952 m², Semily
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Na rozhraní Českého ráje a Krkonoš, ve městě Semily Vám nabízíme dvougenerační rodinný dům s garáží. Na domě i v domě proběhlo během let několik stavebních úprav. Nová plastová okna, v INP výměna interiérových dveří, plovoucí podlahy, rekonstrukce koupelny. Dům je vytápěn novým plynovým kotlem, v současné době je obývané INP a je vytápěno krbovými kamny. V přízemí domu je bytová dispozice 2+1 s prosklenou terasou, v letních měsících využívána jako ložnice, koupelna se vstupem z kuchyně a samostatné WC na chodbě. Dřevěné schodiště ... (více v detailu)
Před 1 dny
Liberecký kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Olbramice, ul. Hlavní
Prodej rodinného domu, 110 m², Olbramice, ul. Hlavní
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s bohatou historií, umístěný přímo v srdci malebné obce Olbramice. Tato jedinečná nemovitost, v minulosti sloužící jako hospodářská usedlost, je postavená z cihly, zaujme Vás svou skvělou údržbou a promyšleným rozložením. Na pozemku o velikosti 1221 m² se nachází rodinný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami a nabízí celkem 5 pokojů. K domu patří také velkorysá garáž s dílnou a prostornou hospodářskou budovou, což přináší spoustu možností pro vaše koníčky nebo podnikání. Nemovitost stojí na sam... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
4 050 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Bochov
Prodej rodinného domu, 65 m², Bochov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné a malebné části obce Polom v Karlovarském kraji. Tento samostatně stojící dům je postaven z cihly a skládá se z jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží. S celkovou užitnou plochou 400m² a zahradou o rozloze 169 m². Nemovitost vyžaduje nákladnou rekonstrukci, což dává budoucím majitelům jedinečnou příležitost upravit dům podle vlastních představ a potřeb. Poku... (více v detailu)
Přidáno včera
Karlovarský kraj
2 021 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Žermanice
Prodej rodinného domu, Žermanice
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu 3+kk v klidné části obce Žermanice. Jedná se o samostatně stojící cihlový dům s užitnou plochou 110 m², umístěný na pozemku o celkové velikosti 778 m². Dům se nachází na nadzemním podlaží a jsou zde velmi dobře dispozičně řešeny místnosti tak, aby poskytly maximální komfort a soukromí. Dům je řešený 2 samostatnými pokoji, obývacím pokojem s kuchyní a komorou s praktickým vstupem na terasu, technická místnost ,koupelna, wc, prostorná půda.Vytápění je řešeno el. v podlaze. Poloha n... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
5 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 304 m², Hněvotín
Prodej rodinného domu, 304 m², Hněvotín
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné lokalitě Hněvotín, vzdálený přibližně 5 km od Olomouce. Tento výjimečný dům nabízí zastavěnou plochu 206 m² a celkovou užitnou plochu 304 m², s pozemky o celkové výměře 2119 m². Konstrukce: Dům byl postaven z kvalitních cihel Porotherm Wienerberger s tepelnou izolací z polystyrénu na základovém pásu z betonu B20. Pod podlahou se nachází 40 cm vrstva drob, která zajišťuje vynikající tepelnou a hydroizolační izolaci a umožňuje použití masivních dřevěných podlah i v přízemí. Střecha: Nad krovní tepelná izolace z polystyrénu Neo... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 100 m², Nezdice
Prodej rodinného domu, 100 m², Nezdice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu v klidné části Nezdic nad Úhlavou. Disponuje 4 místnostmi rozloženými na 2 nadzemních podlaží. Cihlová konstrukce zajišťuje trvanlivost a kvalitu bydlení, podlahové topení na tepelné čerpadlo zaručuje příjemné a ekonomické vytápění. K nemovitosti náleží rozsáhlý pozemek o velikosti 2223 m², který nabízí příležitosti pro vaše zahrádkářské záměry nebo prostor pro relaxaci a hry s dětmi. Užitná plocha domu je 100 m². Dům má veřejnou vodu a vlastní ČOV, ... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
7 254 100
 Kč
Prodej rodinného domu, 115 m², Hlízov
Prodej rodinného domu, 115 m², Hlízov
Přidáno včera - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi krásný bungalov v obci Hlízov, okres Kutná Hora. Dispozice domu 4+1 115,3 m² + dvougaráž 42 m². Parcela o velikosti 778 m² poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek, bazén a oddělenou část pro pěstování zeleniny. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a dále je k dispozici studna pro zálivku zahrady. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel a v obývacím pokoji krb. Velký půdní prostor je připraven pro vybudování dalších pokojů a poskytuje dostat... (více v detailu)
Přidáno včera
8 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 118 m2, pozemek 784 m2, Dolní Bělá, o
Prodej rodinného domu, 118 m2, pozemek 784 m2, Dolní Bělá, o
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme rodinný dům v obci Dolní Bělá, která se nachází pouhých 22 km od Plzně. Dům je jedinečný svou atmosférou a je také po velmi zdařilé rekonstrukci - nová střecha, fasáda, rekonstrukce interiéru včetně kuchyně a nové koupelny. Nastěhování je možné ihned. Vytápění v domě je řešeno kamny na tuhá paliva, připojení na vodovod i kanalizaci je samozřejmostí, ohřev vody novým bojlerem. V 1. patře domu je vstupní chodba, kuchyně, koupelna s WC a pokoj. Podkroví je možné využít k vybudování dalších obytných prostor. Dům je podsklepený - k dispozici 3 sklepní místnosti, které by se dali využít ... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Vrchlabí
Prodej rodinného domu, 140 m², Vrchlabí
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu ve městě Vrchlabí, části Hořejší Vrchlabí, v blízkosti nástupní stanice lanovky se sjezdovkou. Dům disponuje dvěma samostatnými apartmány se společnou vstupní chodbou. První apartmán zahrnuje kuchyni, ložnici s koupelnou a další navazující ložnici. Do druhého se vchází po schodišti a zahrnuje dvě samostatné ložnice, každá s vlastní koupelnou s WC, kuchyni a po dřevěném schodišti další užitný prostor. Suterén zajišťuje příjemný prostor pro grilování a posezení na zastřešené terase s výhledem na spodní část zahrady s vlastním dětským hřištěm. Celý dům je pod... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
9 290 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty