Hezký byt 2+1 v žádané lokalitě v Písku

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací a zateplením, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nachází v 4 patře. Velikost bytu 62 m2. V bytě jsou plovoucí podlahy, částečné zařízení, kuchyně, koupelna po rekonstrukci... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 890 000
 Kč

Podobné inzeráty

Hezký byt 2+1 v žádané lokalitě v Písku
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nacház... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 890 000
 Kč
Hezký byt 2+1 v žádané lokalitě v Písku
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nachází v 4 patře. Velikost bytu 62 m2. V bytě jsou plovoucí podla... (více v detailu)
3 890 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 83m2.V krásné a klidné lokalitě
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1, 83m2.V krásné a klidné lokalitě nabízíme k prodeji velký byt 4+1 o rozloze 83 m², v 4. patře panelového domu, jen kousek od přírodní rezervace Prokopské údolí. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří touží po životě v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít vše podstatné na dosah ruky. K bytu dále náleží lodžie 4m2 a sklepní kóje 4m 2. Byt je světlý a prostorný, s lodžií orientovaný s okny na západ do malebného Prokopského údolí a na východ do klidného vnitrobloku. Prokopské údolí se nachází přímo za domem, což nabízí možnosti pro relaxaci po náročných dnech ve městě či venčení domácích mazlíčků. Dům prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, včetně zateplení, nové fasády, střechy, výtahu a oken. Samotný byt je v původním stavu ideální k rekonstrukci pro samotné bydlení nebo jako investiční byt. Tato skutečnost nabízí novým majitelům si byt zrekonstruo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K.
Přidáno dnes - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K. Neumanna 102.Toužíte po moderním bydlení v blízkosti centra města s parkováním? Nově rekonstruovaný byt 2+1 s balkonem v ulici S. K. Neumana k dlouhodobému pronájmu je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí, vestavěnou skříní a dvoulůžkem (bez matrací) v ložnici a skříňkami v obývacím pokoji. Koupelna disponuje sprchovým koutem a automatickou pračkou, toaleta je samostatná.... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 289
 Kč
Byt 2+1 v rodinném domě
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem mezonetového bytu (přízemí + podkroví) v RD v klidné obci Struhy - Čachovice. Jendá se o část rodinného domu se samostatným vchodem ze dvorka vstup do menší chodby, ze které je přístupná vlastní koupelna s WC a dále se prochází do obytné kuchyně, odkud je řešeno schodiště do podkroví, kde se nachází dvě prostorné obytné místnosti využitelné pro spaní i jako obývací prostor. Dům je zcela zařízený, k dispozici je 1 dvoulůžko a 3 další postele v samostatné ložnici. U lož... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
K pronájmu, byt 2+1 v rodinném domě
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem světlého, částečně vybaveného podkrovního bytu 2+1 (63 m) v rodinném domě v obci Ledenice. Byt se nachází na strategickém místě v dojezdové vzdálenosti za prací do Českých Budějovic, Třeboně, Trhových Svinů. Podrobné rozkreslení dispozice naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Paušální platby za energie jsou 3.500,- Kč měsíčně... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Železném Brodě; ul. Na Vápence
Přidáno dnes - Liberecký kraj - ANNONCE
Pěkný, slunný byt 2+1 s lodžií o užitné ploše 56,7m² v příjemné části Železného Brodu lze převést do OV do 1 roku od podání žádosti. Byt se nachází v klidné části obce v 7.NP domu s hezkým výhledem do okolí. Kompletní občanská vybavenost, krásná příroda v okolí. Železný Brod je umístěn na dobré strateg... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 995 000
 Kč
Prodám družstevní byt 3+1 64m2 s garáží Hronov
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám družstevní byt 3+1 v žádané klidné lokalitě na ulici Jiřího z Poděbrad v obci Hronov s nádhernou lodžií přes dva pokoje kuchyň a obývák a řadovou garáž v osobním vlastnictví. Byt je ve 3. Podlaží cihlového domu. Dům je zateplený, má plastová okna, vytápěn plynovým kotlem. Podlahy v pokojích parkety, v kuchyni a předsíni j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 49 m² - Luštěnice.Nabízíme k
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 49 m² - Luštěnice.Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s balkonem, umístěný ve 4. nadzemním podlaží, v obci Luštěnice, části Zelená a celkové ploše 49 m2. Pronájem je určen max. pro 3 osoby. V bytě je zděné jádro, v koupelně je vana, v kuchyni je kuchyňská linka včetně sporáku a lednice. Na podlahách je PVC, byt se pronajímá jako nezařízený. K bytu také patří sklepní kój... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 (58 m2), který se nachází v 4. NP bytového domu. Dům prošel kompletní revitalizací ( nová střecha, výměna oken za plastová, zateplení, fasáda, lodžie ) – revitalizace vyplacena. Energetický štítek domu „C“. Byt je ve velmi dobrém stavu se zrekonstruovaným zděným bytovým jádrem, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Topení a oh... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 200 000
 Kč
Byt 2+1 se zimní zahradou
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zděný byt 2+1/cca 70m2/3.P s výtahem a zimní zahradou v centru HK u řeky Labe a pěší zóny. Topení plynové, nová okna v celém bytě. Kuchyňská linka- rohová s kombi sporákem (trouba el., plotýnky plynové). WC zvlášť, koupelna se sprchovým koutem. V domě výtah, úklidová služba, kamerový systém v rámci zabezpečení domu, v domě UPC internet. Dům je klid... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 800
 Kč
Krásný byt 4+1/B Praha 1 - Staré Město
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rezidenční byt 4+1/B 115 m2 na prestižní adrese u Karlova Mostu a filharmonie Rudolfinum, blízko Staroměstského náměstí, vhodný k úpravám. 1. patro s výtahem, výhled na Pražský hrad, klidný vnitroblok, balkon, krásné dubové parkety chráněné kob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, byt 3+kk, Villa Niza, Hlavn
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu dispozičně řešeného jako 3+kk v objektu Villa Nizza situovaného do ústředního centra lázeňské zóny města Mariánské Lázně. Mariánské Lázně jsou od roku 2021 na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a rovněž jsou klimatickými lázněmi. Byt je v osobním vlastnictví a jeho čistá podlahová výměra činí 86,00 m. Byt je situován do 4. podlaží (3. patro) patrového cihlového domu vystavěného na konci 19. století. K bytu náleží dva balkóny. K bytu dále náleží sklep. V bytě není vybudována kuchyňská linka. Příprava vývodů ZTI je dokončena. V objektu je osobní výtah (r. 2014). Bytová jednotka je po generáln... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 450 m², Česká Kamenice, ul. Za pilou
Před 4 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v centru České Kamenice, ul. Za pilou. V tomto prostorném domě jsou k dispozici 3 byty a k tomu půda. V domě naleznete v přízemí byt o dispozici 2+1, v 1. patře byt o dispozici 4+1, a ve 2. patře byt o dispozici 2+1. Každé patro má vlastní koupelnu a kuchyň. Tento dům nabízí také potenciál z hlediska invest... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru. Prostorný byt se nachází v 7. patře s výtahem a je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Novější kuchyňská linka, plastová okna, dům s novým euro výtahem. Za domem zeleň a před domem parkovací místa, blízko do centra města. Doporučujeme prohlídku. S vyřízením financ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 349 000
 Kč
Prodej, byt 1+kk, Villa Niza, Hlavn
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu dispozičně řešeného jako 1+kk v objektu Villa Nizza situovaného do ústředního centra lázeňské zóny města Mariánské Lázně. Mariánské Lázně jsou od roku 2021 na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a rovněž jsou klimatickými lázněmi. Byt je v osobním vlastnictví a jeho čistá podlahová výměra činí 21,50 m. Byt je situován do 4. podlaží (3. patro) patrového cihlového domu vystavěného na konci 19. století. K bytu dále náleží sklep. V objektu je osobní výtah (r. 2014). Bytová jednotka je po generální rekonstrukci. Dům se nachází v srdci lázeňské zón... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 150 000
 Kč
Prodám byt 2+1 Frýdek Místek
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Byt 55,5 m2 podlahové plochy, přízemí panelového domu + sklepní prostory, ve Frýdku Místku - Riviéra. Dům prošel kompletní revitalizací - zateplení, plastová okna, stupačky. Nachází se poblíž parku a dostupná je veškerá občanská vybavenost (MHD, š... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v centru ČB
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví. Dispozičně je byt rozdělen na kuchyni, dva pokoje (20,7 a 17,7 m), koupelnu, samostatné WC, spíž, komoru (šatna). Byt je před rekonstrukcí, nachází se poblíž pěší zóny v ČB v prvním patře cihlového domu s osm... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej nájemního domu, 450 m² Česká Kamenice, ul. Za pilou
Před 4 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v centru České Kamenice, ul. Za pilou. Dům je vedený jako rodinný dům a jsou k dispozici 3 byty. V domě naleznete v přízemí byt o dispozici 2+1, v 1. patře byt o dispozici 4+1, a ve 2. patře byt o dispozici 2+1. Každé patro má vlastní koupelnu a kuchyň. Tento dům nabízí také potenciál z hlediska investice, díky svém... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
Atypický byt 2+1 s pracovnou Chotěšov 77 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení nabízíme krásný slunný byt 2+1 s pracovnou v cihlovém domě z roku 2000. Váš nový domov se nachází v 2. NP a je připraven k okamžitému nastěhování. Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel, máte tak náklady... (více v detailu)
4 455 280
 Kč
Prodej bytu 3+1 a 3+kk, Chrast, ul. Chrašická
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dům za cenu bytu! Nepropásněte tuto příležitost! Dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Chrast, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro investici. V domě jsou dva byty s vlastními vchody a oddělenými měřáky energií. Horní patro: Byt 3+1, byt připravený k okamžitému nastěhování – perfektní pro vlastní bydlení. Dolní patro: Byt 3+kk, byt určený k rekonstrukci – ideální příležitost pro vytvoření investičního bytu. Jedinečná možnost bydlet v horním bytě a dolní byt pronajímat, což vám může pomoc... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Děčíně, ul. Kamenická
Před 4 dny - ANNONCE
Máme tu na prodej moc pěkný byt v cihlové zástavbě na ulici Kamenická. Byt je v osobním vlastnictví dispozice 2+1 umístěný ve třetím nadzemním podlaží. Plocha bytu je 58 metrů čtverečních. Na patře jsou dva byty a svým umístěním poskytuje byt dostatek soukromí. Byt je ve velmi zachovalém stavu s částečnými rekonstrukcemi. Okna jsou plastová, nový plynový kotel s rozvodem teplé vody do radiátorů. V obytných místnostech jsou na podlahách dřevěné parkety s... (více v detailu)
2 195 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Závodní
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 po rekonstrukci v klidné části Karviné. Nabízíme k prodeji velmi dobře udržovaný byt 2+1 o užitné ploše 51 m², který se nachází ve 3. patře panelového domu se šesti nadzemními podlažími. Dům je vybaven výtahem a je umístěn v příjemné lokalitě obklopené zelení. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, která zahrnuje novou kuchyňskou linku se sporákem a moderní plovoucí podlahy a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 480 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Přidáno dnes - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 -.Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk v bezbariérovém domě, který prošel nákladnou rekonstrukcí. Byt je ideální volbou pro jednotlivce či pár, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. K bytu náleží parkovací místo ve dvoře za bránou na dálkové ovládání, což zajišťuje bezpečné a pohodlné parkování. V bytě je instalovaná rekuperace, která zajišťuje neustále čerstvý vzduch a zlepšuje kvalitu bydlení. Dům je vybaven novým výtahem, který je plně bezbariérový. V přízemí domu... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Prodej RD ve Svojšíně, dva byty
Před 4 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitelů možnou koupi vícegeneračního rodinného domu v obci Svojšín, okr. Tachov. Dům dobře poslouží nejen pro vícegenerační bydlení, ale také jako výborná investice, ať už budete pronajímat jen jeden byt a ve druhém bydlet nebo pronajímat oba byty. Svojšín je malá obec, nacházející se v údolí řeky Mže. V jejím okolí najdete několik turistických tras a cyklostezek, v místních lesích a lučinách žije spousta fauny a flory. Pro bydlení rodiny s dětmi je Svojšín velmi vhodná obec, nacházející se cca 9 km od města Stříbro, dům je postaven na návsi, které dominuje zámek . O ten se obec nádherně stará , neustále ho rekonstruuje a je hlavním místem kulturního a společenského dění v obci. Spojení s okolním světem kromě Vašeho auta zajistí vlaková i autobusová zastávka . Půdorys - popis: v přízemí se nachází byt 1+1 o výměře cca 60 m čtv. s prostornou zrekonstruovanou koupelnou, kromě vytápění ústředním topením má byt přidané ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty