Prodej bytu 3+1 Lomnice nad Popelkou, 65m2 + balkón a sklep

Prodej bytu 3+1 Lomnice nad Popelkou, 65m2 + balkón a sklep
Před 572 dny - Liberecký kraj - PROFIT_INZERCE
Prodej bytu 3+1 o výměře 65m2 ve zděném bytovém domě v osobním vlastnictví s balkónem a prostorným sklepem – 4. patro v Lomnici nad Popelkou, ulice Karla Čapka. Byt je částečně zařízený – vestavěné skříně v každé místnosti, kuchyňská linka včetně některých spotřebičů, psací stůl atd. V roce 2016 nová plastová okna, nové podlahy a dveře; v roce 20... (více v detailu)
Před 572 dny
Liberecký kraj
3 290 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+1 s balkonem v Praze
Prodej bytu 3+1 s balkonem v Praze
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji byt v Praze, více informací na telefonu.
Před 1 dny
Hlavní město Praha
1 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 -Prostějov
Prodej bytu 3+1 -Prostějov
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme byt v osobním vlastnictví v Prostějově. Byt se nachází v atraktivní lokalitě na ulici sídl. Svobody . Dispozice bytu je 3+1 o výměře 76 m2 plus lodžie. Nemovitost disponuje sklepem . Podlahy- dlažba, parkety. Bytový dům prošel revitalizací -plastová okna, zateplení s novou fasádou, stupačky, nové vchodové dveře. Klidná lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost. Výborná investiční příležitost. Nemovitost je možno fina... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
3 360 000
 Kč
Byt v OV 3+1 s komorou, šatnou, balkonem a sklepem
Byt v OV 3+1 s komorou, šatnou, balkonem a sklepem
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tak tohle si přejete – ve své třiplusjedna mít schovaný pokoj navíc! Tento byt o dispozici 3+1 má totiž, kromě prostorné šatny a balkonu, i velikou komoru! A nejen tak ledajakou komoru, ale prostor 1,9x3,7m. A těchto 7m2 za kuchyní dává tomuto bytu přidanou hodnotu a úžasnou variabilitu! Tuto komoru můžete využít jako čtvrtý pokoj, jako pracovnu, prádelnu (je tu přívod vody). Nebo využít tohoto prostoru při přestavbě původního jádra, posunout dispozice koupelny a kuchyně a otevřít prostor do 4kk? Co vy na to? Celkem tu je 78m2 k bydlení ve čtvrtém (tedy nejvyšším) patře cihlového domu, ... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 109,3 m2, ulice 26. dubna, Cheb
Prodej bytu 3+1, 109,3 m2, ulice 26. dubna, Cheb
Přidáno včera - BAZOS
Hledáte prostorný byt s výjimečnou atmosférou v historickém domě? Velmi rád Vám jeden takový představím. Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 a velikosti 109,3 m2 ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu po revitalizaci (zateplení, fasáda), a to vše v centru Chebu, takže vše potřebné tak máte na dosah. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. V obývacím pokoji jsou kachlová kamna s vlastním komínem. Koupelna je po kompletní rekonstrukci. Součástí prodeje je kuchyňská linka... (více v detailu)
Přidáno včera
4 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v OV na ulici Generála Sochora
Prodej bytu 3+1 v OV na ulici Generála Sochora
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Tento byt je pro mě srdcovou záležitostí. Dispozice bytu je prostě dokonalá. Nabízí prostorný obývací pokoj, dva dětské pokoje a menší ložnici. Pokud by Vám ovšem tato dispozice nevyhovovala, je možné probourat zeď mezi ložnicí a dětským pokojem, čímž může vzniknout velký pokoj a prostorná 3+1. Okna jsou situována na 3 světové strany, za krásného počasí můžete snídat na balkóně s výhledem do zeleně. Další plusové body tento byt získal na nákladech na bydlení, kdy díky skvělému fungování SVJ činí příspěvek na správu domu pouhých 1430 Kč. Zálohy si už můžete nastavit sami dle potřeby. Samozřejmostí je zabezpečená kolárna/kočárkárna a sklepní kóje. Byt se nachází v jedné z nejoblíbenějších částí Poruby, jen... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
4 150 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Výškovická
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolte mi nabídnout Vám zcela ojedinělou nabídku!! Tento byt 1+kk s prostorným balkónem a příjemným výhledem do zeleně, se nachází v 7NP panelového domu po kompletní revitalizaci, i díky tomu má byt velmi nízké náklady na bydlení! Je velmi útulný. Byly zde před pár lety provedené úpravy, jako například, položení plovoucí podlahy, zabudování kuchyňské linky, výměna interiérových dveří a výbava nábytkem, která je součástí prodeje. Ano, je to tak. Jestliže tak zamýšlíte nad koupí pro Vaši studující ratolest nebo byste rád... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
1 449 999
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59m2, ul. Antonína Sovy, Opava.
Prodej bytu 2+1, 59m2, ul. Antonína Sovy, Opava.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o celkové výměře 59m2. Adresa bytu je Antonína Sovy, Opava. Byt se nachází v 8 nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Dům je po kompletní revitalizaci včetně nového výtahu stojícího na patře, bezbariérového přístupu s nájezdovou rampou a plastových oken. Byt je v původním udržovaném stavu s novější plovoucí podlahou v dekoru dřeva. Byt Vám díky zajímavé dispozici nabízí příležitost na případnou rekonstrukci dle vlastního vkusu. Dále je zde možnost byt pronajímat, ve stavu jakém je, pouze s menšími úpravami. Oba pokoje jsou velm... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 78 m2 U stadionu, Mladá Boleslav
Prodej bytu 3+1 78 m2 U stadionu, Mladá Boleslav
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Máme pro Vás skvělou příležitost k pořízení prostorného bytu 3+1 s balkónem v atraktivní lokalitě Mladé Boleslavi. Tento byt je ideální volbou pro rodiny s dětmi. V jeho blízkém okolí veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace, sportovní zařízení. Výborná dopravní dostupnost a blízkost zastávek MHD. V roce 2015 byl byt celkově zrekonstruován - plastové okna, ... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej bytu ul. Rokycanská 3+1 plocha 77 m² Plzeň
Prodej bytu ul. Rokycanská 3+1 plocha 77 m² Plzeň
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví 3+1 o velké užitné ploše 77 m², který se nachází v žádané lokalitě ulice Rokycanská na sídlišti v panelovém domu. Byt je umístěn ve 4. podlaží s výtahem z celkových 6. Dům je dálkové vytápěný, takže náklady jsou velice příznivé. Je zde zaveden také plyn, který není potřeba do budoucna využívat. Dokáži zařídit kompletní rekonstrukci za velice výhodných finančních podmínek. PRO FOTOGRAFIE MĚ PROSÍM KON... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
4 199 990
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 79 m², OV, Karlovy Vary, ul. Zahradní
Prodej bytu 2+kk, 79 m², OV, Karlovy Vary, ul. Zahradní
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji luxusní bydlení přímo v centru Karlových Varů v ulici Zahradní s úžasným výhledem na lázeňskou kolonádu. Bytová jednotka je po kompletní rekonstrukci v osobním vlastnictví ve třetím patře cihlového domu bez výtahu. Dům je po částečné revitalizaci a jsou zde nová plastová okna. V bytě je prostorná chodba se vstupem do kuchyně, která je spojená s jídelním koutem a obývacím pokojem. V koupelně máme sprchový kout... (více v detailu)
Před 4 dny
Karlovarský kraj
6 799 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49m2, DV, Praha - Holešovice
Prodej bytu 2+kk, 49m2, DV, Praha - Holešovice
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rádi Vám představujeme naši novou nabídku kompletně zařízeného družstevního bytu 2+kk o ploše 49 m² + sklep 2m2, situovaného v oblíbené a tiché části Prahy - Holešovice, v ulici Janovského 20. Byt, který byl vytvořen jako nástavba domu před 15 lety. Byt je připraven rovnou k nastěhování bez nutných investic. Máte možnost projít si bytem díky Virtuální prohlídce, která je umístěna v prezentaci. Bytové družstvo vlastní v domě 7 jednotek ze kterých plyne pasivní příjem. V případě budoucího prodeje těchto podílů ( po schválení na členské schůzi) získává člen družstva peníze. Naopak v případě nákupu další jednotky získává družstvo další pasivní příjem a snížení tak celkových nákladů na provoz domu. Tento benefit nenajdete u žádného družstva v Praze. Současně je v bytovém fondu naspořena dostatečná částka pro nákup další investiční nemovitosti, která bude generovat další pasivní příjem. Toto je hodnota, kterou společně s nákupem tohoto bytu kupujete. V bytě je kombinace dřevěných parket ... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
7 350 000
 Kč
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 s balkónem Hulín
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 s balkónem Hulín
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivní prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 s balkónem v Hulíně, ulice Družba II. Velmi pěkná lokalita, výborné napojení na dálnici. Byt se nachází ve 4. patře revitalizovaného domu s výtahem. Byt prošel velmi zdařilou kompletní rekonstrukcí. Dispozice: vstupní chodba oddělená posuvnými dveřmi do hlavní chodby se samostatnými vstupy do pokojů, koupelna s vanou, samostatné wc, kuchyně s vestavnými spotřebiči. Je zde prostorný obývací pokoj, ložnice s vestavno... (více v detailu)
Před 7 dny
Zlínský kraj
4 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1, o celkové užitné ploše 64 m², nacházející se ve čtvrtém patře panelového domu, ve vyhledávané lokalitě města Písek. Tento udržovaný byt má skvělou polohu v klidné části sídliště, skvělý stav, který ihned umožňuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti a kuchyni s jídelní částí. Panelová konstrukc... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihočeský kraj
3 850 000
 Kč
Prodej podkrovního bytu 2+1 v obci  Sobětuchy-Vrcha
Prodej podkrovního bytu 2+1 v obci Sobětuchy-Vrcha
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám exklusivně nabídnout k prodeji byt 2+1. Podkrovní byt se nachází 1 km od Chrudimi v obci Sobětuchy v klidné části , blízko lesů a zeleně. Byt je v původním udržovaném stavu. Byt je umístěn v 3.NP, celková výměra bytové jednotky je 105,02m2 (koupelna s WC 10,08m2, ložnice 33,55 m2, obývací pokoj 44,76m2, kuchyně 10,12m2). Příčkou lze rozdělit velkou místnost na dva pokoje. V přízemí domu je společný sklep. Vytápění bytu zajišťuje plynový kotel, kte... (více v detailu)
Před 6 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 44 m², Ostrava, ul. Václava Jiřikovského
Prodej bytu 2+1, 44 m², Ostrava, ul. Václava Jiřikovského
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout byt 2+1 o 44 m2 v 2. NP z 8 NP, byt je v udržovaném původním stavu v panelovém domu, který prošel rozsáhlou revitalizací od roku 2015. Ideální jako startovací byt, k rekonstrukci dle vlastních představ nebo jako investice. Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do vlastnictví osobního po doplacení anuity. Výhodou jsou nízké náklady na bydlení a téměř ... (více v detailu)
Před 6 dny
Moravskoslezský kraj
2 096 800
 Kč
Prodej bytu 4+kk s garáží 128m2, Chrudim-Sobětuchy
Prodej bytu 4+kk s garáží 128m2, Chrudim-Sobětuchy
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám exklusivně nabídnout k prodeji byt 4+kk. Netradiční byt se nachází 1 km od Chrudimi v obci Sobětuchy-Vrcha, v klidné části , blízko lesů a zeleně. Byt je po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci. Strop je zateplen tepelnou izolací o tl. 10cm a zakryt sádrokartony. Dle dohody je možné ponechat částečné vybavení bytu. Byt je umístěn v 2.NP, celková výměra bytové jednotky je 98,76m2 (chodba 3m2, koupelna s WC 5,97m2, ložnice 16,37m2, pracovna 16,19m2, obývací pokoj 30m2, jídelna s kuchyní 17,23m2). Pod bytem je nebytový prostor, který lze využít jako sklad, dílnu nebo garáž s výměrou 29,71m2. Vytápění bytu zajišťuje plynový kotel, který je společ... (více v detailu)
Před 6 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 DV, ul. Budovatelská, Klášterec nad Ohří
Prodej bytu 3+1 DV, ul. Budovatelská, Klášterec nad Ohří
Před 7 dny - BAZOS
Více fotografií najdete v odkazu: https://www.realityhron.cz/prodej-byty-3-1-klasterec-nad-ohri-okres-chomutov-prodej-bytu-3-1-dv-ul-budovatelska-klasterec-nad-ohri-70 Nabízíme Vám k prodeji byt v družstevním vlastnictví. Hledáte prostorný byt po kompletní rekonstrukci? Pak je tato nemovitost v revitalizovaném panelovém domě 3+1/L o výměru 85 m² ve 12.NP s nízkými poplatky, určen právě pro Vás. Jednotka je po vkusné rekonstrukci, kt... (více v detailu)
Před 7 dny
1 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m2 - Klatovy
Prodej bytu 2+1, 55 m2 - Klatovy
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 s balkónem v klidné a pro svou polohu žádané lokalitě v Klatovech – ulice Wolkerova. Tento byt o výměře 55 m2 se nachází ve 2. patře zděného bytového domu. Byt je v původním stavu a nabízí tak budoucím majitelům ideální příležitost k vytvoření rodinného bydlení dle vlastních představ. Ze vstupní chodby je přístup do slunné ložnice, prostorného obývacího pokoje s balkónem a do kuchyně s jídelnou. Z chodby je přístup dále do koupelny s vanou, na samostatnou toaletu a do praktické spíže. TIP - 3D virtuální prohlídka bytu v nabídce. Bytový dům prošel částeč... (více v detailu)
Před 7 dny
Plzeňský kraj
2 899 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Rokycanech, ul. Boženy Němcové
Prodej bytu 3+1 v Rokycanech, ul. Boženy Němcové
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 prostorný slunný byt 3+1 v 1.patře panelového domu v klidné části města Rokycany. Jednotka se skládá z vstupní chodby, samostatného WC, koupelny s vanou, kuchyně, prostorného obývacího pokoje a dvou samostatných neprůchozích pokojů. Velkou výhodou jsou velké a vzdušné pokoje. Byt je v udržovaném stavu, částečně zrekonstruovaný (podlahy, omítka, dveře) většinově spíše k rekonstruk... (více v detailu)
Před 8 dny
Plzeňský kraj
3 950 000
 Kč
PRODEJ BYTU 3+1 S BALKONEM VE FRÝDLANTĚ
PRODEJ BYTU 3+1 S BALKONEM VE FRÝDLANTĚ
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 s lodžií v panelovém domě ve Frýdlantě s nádherným výhledem na zámek. Byt se nachází ve vyšším patře, což zajišťuje klid a krásné panoramatické výhledy. Dispozice bytu zahrnuje tři pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatné WC. Byt je připravený k okamžitému nast... (více v detailu)
Před 9 dny
Liberecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 vč. balkónu - Třebíč
Prodej bytu 1+1 vč. balkónu - Třebíč
Před 10 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám byt v osobním vlastnictví 1+1 vč. balkónu, 2. patro - v bytovém době se plánuje výtah, Třebíč, ulice... (více v detailu)
Před 10 dny
Kraj Vysočina
3 190 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. Papírníkova
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. Papírníkova
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej atraktivního bytu 2+kk o výměře 50 m², Praha 4 - Kamýk, ulice Papírníkova. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, umístěný v přízemí panelové budovy, která prošla celkovou revitalizací - nová fasáda, okna, výtah a zateplení. Byt je ve velmi dobrém, udržovaném stavu s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Orientace východním směrem s výhledem do zeleně, čímž zaručuje soukromí a klidné bydlení. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně tramvajové zastávky s rychlým spojením na Karlovo náměstí či aut... (více v detailu)
Před 8 dny
Hlavní město Praha
5 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Českých Budějovicích, ul. Průběžná
Prodej bytu 3+1 v Českých Budějovicích, ul. Průběžná
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytu o dispozici 3+1, osobní vlastnictví o PP 67 m2 s balkonem, 4. patro zatepleného panelového domu po revitalizaci. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, plastová okna, zrenovované bytové jádro, obložená koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné WC, nová kuchyňská linka. V chodbě vestavěná skříň, obložky dveří, stoupačky v plastu. K bytu náleží sklepní... (více v detailu)
Před 9 dny
Jihočeský kraj
4 797 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m2, Vimperk, K. Weise
Prodej bytu 3+1, 66 m2, Vimperk, K. Weise
Před 8 dny - BAZOS
Prodej rekonstruovaného družstevního bytu 3+1 o celkové užitné ploše 66 m2, jež se nachází v revitalizovaném panelovém domě s novým výtahem. Bytový dům se nachází v širším centru města Vimperk a je v docházkové vzdálenosti potřebných služeb i úřadů. Dispozice je - vstupní chodba s vestavěnými skříněmi a vstupem na samostatné wc, dále pak vstup do kuchyně, odkud se dostáváme do samostatného pokoje a koupelny s rohovou vanou. Z chodby je potom další vstup do obývacího pokoje s jídelním koutem a posledního samostatného pokoje. Orientace bytu je JZ, SZ a SV směrem. Dům i byt je bez dluhů a závazků, úvěr na revitalizaci je již zaplacen. Nízké nákla... (více v detailu)
Před 8 dny
2 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 49 m2, Lomu u Mostu, ul. Nerudova
Prodej bytu 2+1, OV, 49 m2, Lomu u Mostu, ul. Nerudova
Před 9 dny - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 49 m², umístěný v obci Lom u Mostu. Tato nemovitost se nachází v cihlovém domě ve 3. patře bez výtahu. Byt prošel rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. skládá se ze dvou místností, kuchyně a koupelny s WC. Dispozice bytu nabízí pohodlí a praktičnost. V podzemním podlaží najdeme úložné prostory. Velkým plusem je klidný vchod a dvůr s možností parkování. Ná... (více v detailu)
Před 9 dny
999 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory