Byt 3 + kk s pozemkem 110 m v OV

Byt 3 + kk s pozemkem 110 m v OV
Před 12 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Byt v prvním patře o rozloze 77,5 m2 je udržovaný, ihned připravený k nastěhování. Součástí je špajz i dvě sklepní uzamykatelné kóje v suterénu, z nichž prostornější sloužila jako dílna. Bytovka je zděná, zateplená, má kompletně vyměněna plastová okna a novou střechu. Čisté a suché prostory půdy jsou připraveny ke společnému užívání obyvatel. Bydlení disponuje dvěma pozemky v přední části směrem k silnici a zadní části bytového domu směrem do dvora. V zadní klidnější části je poz... (více v detailu)
Před 12 dny
Pardubický kraj
2 100 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1 v Hranicích, ul. U pošty
Prodej bytu 2+1 v Hranicích, ul. U pošty
Přidáno včera - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Hranicích u Aše. Byt se nachází v přízemí panelového domu. Je v původním stavu. Byt se prodává z velké části zařízený. Vzhledem k umístění v blízkosti Německa, je koupě také vhodná jako investiční příležitost. K bytu náleží sklep. K bytu je možn... (více v detailu)
Přidáno včera
1 420 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou.
Pronájem bytu 3+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou.
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - I_BAZAR
Pronájem velmi hezkého, nově zrekonstruovaného bytu 3+1 s balkonem v Hrušovanech n/J. Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu v klidné části města a v blízkosti centra. V domě ne... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Byt v Praze za RD na venkově
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Vyměním slunný byt 2+kk (samostatná kuchyň, ale bez okna a dveří), družstevní, 46m2, předsíň (chodba) wc, koupelna, samostatný pokoj a pokoj se vstupem do kuchyně.3.patro,výtah, kolárna, sušárna, parkování zdarma, bus 2 min. pěšky, s výhledem do parku. Byt má plastová okna, žaluzie, jinak je v původním stavu, vhodn... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
Neuvedeno
KADOV u BLATNÉ - byt 4+1 s garáží
KADOV u BLATNÉ - byt 4+1 s garáží
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
REALITY BLATNÁ nabízí - zděný byt v osobním vlastnictví s vlastní garáží, kolnou a částí pozemku u bytového domu k užívání. Velikost 4+1 (cca 19, 12, 12, 4 + 10 m2), lodžie, koupelna, WC, chodba, 2x sklep, kotelna. Celková plocha bytu včetně sklepů, kotelny a lodžie je asi 92 m2. Dobrý, udržovaný stav - plastová okna, rekonstrukce koupelny. Druhé patro zděného bytového domu o celkem čtyřech bytech. Součástí prodeje je podíl na pozemku u domu, jehož část je využívána jako výběh pro slepice (možno upravit na zahrádku) a je zde situována i zděná kolna se zavedenou el. energií. Vybavení: Kuchyňská linka, sporák s el. troubou a plynovou varnou deskou (propan – butan... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
2 150 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1199 m², Meziměstí
Prodej pozemku k bydlení, 1199 m², Meziměstí
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek určený k bydlení o rozloze 1199 m², nacházející se v klidné části obce Meziměstí. Lokalita nabízí idylické životní prostředí s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Pozemek se vyznačuje velmi dobrým stavem a je ideálním místem pro realizaci Vašeho snu o vlastním domově, kde bude živo... (více v detailu)
Před 2 dny
Královéhradecký kraj
1 060 000
 Kč
Prodám pozemek  v Dolním Bousově k zastavění RD
Prodám pozemek v Dolním Bousově k zastavění RD
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 5111 m2, který je v územním plánu města Dolní Bousov určen k zastavění rodinnými domy. Hledáte pozemek v klidné lokalitě, v blízkosti přírody, ale zároveň s dobrou dostupností větších měst, chcete investovat? Právě pro Vás máme ke koupi vhodný pozemek. Pozemek je mír... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Byt 2+1+L 68m2 v OV
Byt 2+1+L 68m2 v OV
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej velmi dobře udržovaného bytu 2+1 v osobním vlastnictví panelové budově na 3. patře z 4 v celkové ploše 68 m². Tento útulný byt nabízí částečnou vybavenost a energetickou náročnost budovy třídy A. Velikou výhodou je středová poloha bytu. K dispozici je parkování před domem, avšak garáž není součástí nabídky. Výtah v budově není k dispozici a bezbariérový přístup není zajištěn. K bytu náleží sklepní kóje. Na domu momentálně probíhají zateplovací práce. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají útulné bydlení ve velmi klidné lokalitě s dobrou dostupn... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej 1/2 bytového domu centrum Bílina
Prodej 1/2 bytového domu centrum Bílina
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji 1/2 bytového domu v Bílině, ulice Břežánská. Tato nabídka zahrnuje prodej dvou samostatných bytových jednotek,které jsou umístěny v 1.NP - 4+1+balkon(90m2), 2+1+balkon(66m2),dále zděná garáž ze zadu domu s podílem na zahradě za domem, podíl na společných částech domu a pozemku včetně podílu 2xprostory k podnikání/prodejny a podob./, ka... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
5 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Uherská
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Uherská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej nabízíme útulný a světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 43 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží bytového domu v klidné části Vinoře. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné ložnice, koupelny a předsíně. Součástí nemovitosti je také prostorný sklep v podzemním podlaží domu, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Tento byt je ideálním řešením pro ty, kteří hledají klidné bydlení s... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
4 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Poděbradech, ul. Na Valech
Pronájem bytu 3+kk v Poděbradech, ul. Na Valech
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný, slunný byt 3+kk o velikosti 94 m2 v Poděbradech. Byt se nachází ve 4. patře novostavby bytového domu přímo na lázeňské kolonádě. Díky svému umístění je z bytu krásný výhled do parku a v blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost. Dispozice: vstupní chodba, ... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1090 m², Karlovice
Prodej pozemku k bydlení, 1090 m², Karlovice
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1090m², situovaný v malebné a klidné části Karlovic ve Slezsku. Pozemek se nachází na idylickém místě, obklopen přírodou a přesto v dostatečné blízkosti místní infrastruktury, aby vaše bydlení bylo co nejpříjemnější. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří si přejí spojit klid venkovského života s dobrou dostupností služeb města. Pozemek je určen k bydlení a je... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
1 799 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Českých Budějovicích, ul. J. K. Chmelensk
Prodej bytu 2+kk v Českých Budějovicích, ul. J. K. Chmelensk
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 2+kk o celkové užitné ploše 52 m², situovaný v klidné části centra Českých Budějovic 7. Byt se nachází ve zděném domě v 1. patře ze 3 nadzemních podlaží. Stáří nemovitosti je 10 let, díky tomu splňuje vysoké standardy moderního bydlení. K bytu náleží terasa, poskytující ideální místo pro odpočinek, a parkovací místo přímo u domu, což v centru města ocení každý. Velkou výhodou je klidná poloha bytu, která však zároveň umožňuje r... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihočeský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej, byt 4+1, OV, Litvínov - Janov, ul. Luční
Prodej, byt 4+1, OV, Litvínov - Janov, ul. Luční
Přidáno včera - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu 4+1 v osobním vlastnictví, situovaného v okrajové části ulice Luční v Litvínovské místní části Janov. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Zděné bytové jádro s vanou je obložené keramickými obklady a keramickou dlažbou, nová kuchyňská linka, nové interiérové dveře. Byt je možné využít jako investiční s možností převzetí spolehlivých solventních nájemníků s vysokým výnosem. Byt, o celkové podlahové ploše 78m2,... (více v detailu)
Přidáno včera
989 000
 Kč
Prodej pozemku se dvěmi chatami v Ústí nad Labem
Prodej pozemku se dvěmi chatami v Ústí nad Labem
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodáme 3 pozemky o celkové výměře 652 m2 v klidné části Ústí n.L. v zástavbě RD. Pozemky jsou zahrnuté v platném územním plánu do ploch pro bydlení individuální (BI), tzn. převážně v rodinných domech s dominantní funkcí bydlení. Pozemky jsou svažité ve směru V-Z a jsou na nich umístěny dva zateplené objekty, tzn.zděná chata se sklonitou pultovou střechou tvořená jednou místností s dlážděnou podlahou, druhá chata se sedlovou střechou s plovoucími podlahami postavená jako dřevostavba z dřevovláknitých desek. Ta sestává z chodby, kuchyňky, obytné místnosti, koupelny a technické místnosti. Střešní krytina na obou chatách je lepenková, střechy řádně oplechované, podkopové žlaby a okapní svody plechové natírané. Voda ze střech je sváděna do plastových nádrží a používá... (více v detailu)
Přidáno dnes
Ústecký kraj
2 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Volary, ul. Revoluční
Prodej bytu 2+1, 53 m², Volary, ul. Revoluční
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděný byt 2+1, o celkové užitné ploše 53 m², ve městě Volary. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží. Byt je v původním stavu a připraven k okamžitému užívání nebo k případným personalizacím dle nového majitele. Vytápění bytu je přes kotel na tuhá paliva, který je umístěn ve sklepních pro... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
1 608 900
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, Praha
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, Praha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 2195, , Exkluzivní nabídka. Krásný byt 2+1 s lodžií v srdci Prahy 4 – Kaplická 857/39 Sníte o bydlení v jednom z nejlepších míst v Praze? Právě teď máte jedinečnou příležitost! Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt s dispozicí 2+1 o rozloze 54 m², situovaný v prestižní lokalitě Praha 4, ulice Kaplická 857/39. Tento krásný byt je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry či jednotlivce, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení v blízkosti městského centra. Byt prošel rekonstrukcí před 10 lety a je v dobrém stavu, připravený k nastěhování. Vlastnictví je osobní, což vám přináší maximální flexibilitu a svobodu. Budova, ve které se byt nachází, je panelová a disponuje moderním výtahem, což zajišťuje bezbariérový přístup, a tedy pohodlí pro všechny generace. Lokalita je jedním z největších benefitů tohoto bytu. Jen pouhých 10 minut od stanice metra a 500 metrů od České televize – to znamená skvěl... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
6 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 62 m², Brno, ul. Dunajská
Prodej bytu 3+1, 62 m², Brno, ul. Dunajská
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 s užitnou plochou 62m², situovaný ve vyhledávané lokalitě Starý Lískovec v Brně. Tato nemovitost se nachází ve 2. patře panelového domu s celkem 7 nadzemními podlažími. Byt prošel rekonstrukcí, díky čemuž je v nabídce v dobrém stavu, a je tak připraven k okamžitému nastěhování. Byt se skládá ze tří pěkně uspořádaných místností poskytujících dostatečný prostor pro komfortní bydlení, a to včetně jednoho podzemního podlaží, které může sloužit pro různé účely dle vašich potřeb. Bydlení v lokalitě Starý Lískovec je... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihomoravský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Janouchova, Háje
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Janouchova, Háje
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme prostorný a slunný byt 3+1 na ulici Janouchova v Praze-Háje. Byt o celkové ploše 70m2+lodžie 10m2+sklep 6m2 s prakticky řešenou dispozicí se nachází v 5.patře 7patrového bytového domu. Bytový dům prošel v r.2016 kompletní rekonstrukcí včetně zateplení domu, výměny oken, rekonstrukce schodišťového prostoru, zábradlí, lodžií a výtahu. Byt má výborné dispoziční řešení, z chodby je přístup do všech místností samostatně, obývací pokoj a kuchyň jsou navíc propojeny posuvnými dveřmi. Koupelna a toaleta jsou řešeny oddě... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
7 689 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Beroun, ul. Nad Paloučkem
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Beroun, ul. Nad Paloučkem
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte byt k pronájmu ihned k nastěhování v žádané lokalitě? K pronájmu zděný byt o dispozici 2+kk, situovaný ve druhém nadzemním podlaží z pěti, který se nachází v části obce Beroun - Město, ulice Nad Paloučkem. Kolaudace domu, ve kterém se byt nachází, proběhla v roce 2006. Byt má prostornou vstupní chodbu, z které se vchází zvlášť do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, zvlášť do ložnice a zvlášť do koupelny s toaletou. V obývacím ... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
16 900
 Kč
Prodej byty 2+kk, 59 m2 - Dvůr Králové nad Labem
Prodej byty 2+kk, 59 m2 - Dvůr Králové nad Labem
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00037 Nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví ve 2. patře cihlového domu v Hlávkově ulici ve Dvoře Králové nad Labem. Obytná plocha bytu je 59 m2, byt se nachází v dobrém, udržovaném stavu. V bytě je lokální plynové topení a částečně zařízený interiér. Okolí nabízí klidnou lokalitu s možností parkování přímo před domem. Tato ... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
3 199 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, Praha
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 2195, , Exkluzivní nabídka. Krásný byt 2+1 s lodžií v srdci Prahy 4 – Kaplická 857/39 Sníte o bydlení v jednom z nejlepších míst v Praze? Právě teď máte jedinečnou příležitost! Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt s dispozicí 2+1 o rozloze 54 m², situovaný v prestižní lokalitě Praha 4, ulice Kaplická 857/39. Tento krásný byt je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry či jednotlivce, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení v blízkosti městského centra. Byt prošel rekonstrukcí před 10 lety a je v dobrém stavu, připravený k nastěhování. Vlastnictví je osobní, což vám přináší maximální flexibilitu a svobodu. Budova, ve které se byt nachází, je panelová a disponuje moderním výtahem, což zajišťuje bezbariérový přístup, a tedy pohodlí pro všechny generace. Lokalita je jedním z největších benefitů tohoto bytu. Jen pouhých 10 minut od stanice metra a 500 metrů od České televize – to znamená skvěl... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
6 550 000
 Kč
prodej nadstandardně velkého bytu 3+1, 113m2, Brno- Štěpánsk
prodej nadstandardně velkého bytu 3+1, 113m2, Brno- Štěpánsk
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V exkluzívním zastoupení majitele vám nabízíme prodej nadstandardně velkého bytu o dispozici 3+1, o celkové velikosti 102m2 v širším centru města Brna na ulici Štěpánská. Byt je nyní v družstevním vlastnictví s garantovaným bezplatným převodem do OV do dvou let po plánované realizaci rekonstrukce bytového domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového historického bytového domu. Čistá podlahová plocha bytu je 102 m2 a celkovou užitnou plochu 113m2, součástí prodeje je i zděný sklep s výměrou 12m2. Tento byt svému novému majiteli nabízí velmi komfortní bydlení ve velkorysých prostorách s velkou centrální halou a samostatnými vstupy do šatny, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny a samostatné toalety. Jedna z ložnic pak disponuje druhým samostatným WC. Zajímavou skutečností je pak také možnost zhodnotit byt v průběhu plánované rekonstrukce domu zbudováním vlastní terasy a vstupu na ni v uzavřeném vnitrobloku s krásnými vzrostlými stromy. Bytový ... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
11 999 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 s lodžií v ulici Nová
Prodej bytu 2+1 s lodžií v ulici Nová
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej velmi pěkný byt 2+1 s lodžií, o výměře 64 m2, umístěný ve třetím patře panelového domu v ulici Nová na Střekově. Byt je po částečné rekonstrukci. Zděné jádro, obklady a dlažba, v koupelně přípojka na pračku. V rámci rekonstrukce byla v jednom z pokojů vybudována příčka. Byt je tak dispozičně upraven na 3+1. Okna v bytě jsou plastová včetně balkonové sestavy. V obou pokojích jsou položeny koberce, v předsíni a kou... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
2 750 000
 Kč
Pronájem byt 1+1, 36㎡
Pronájem byt 1+1, 36㎡
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt s dispozicí 1+1 o výměře 36 m², nacházející se ve 4. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu s výtahem. Byt je situován v klidné části obce, ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti všech potřebných služeb. V okolí do 1,5 km se nachází dvě školy, včetně základní školy, což je ideální pro rodiny s dětmi. Dopravní dostupnost je vynikající. V blízkosti jsou zastávky MHD, autobusové zastávky a vlakové nádraží. Pro motoristy je snadný pří... (více v detailu)
Před 4 dny
Ústecký kraj
7 300
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Olomouc, ul. Přichystalova
Prodej bytu 2+1, 64 m², Olomouc, ul. Přichystalova
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní byt o dispozici 2+1 ve velmi klidné lokalitě na ulici Přichystalova v Olomouci. Bytová jednotka o celkové výměře 64 m2 se skládá ze vstupní chodby, samostatné toalety, koupelny s vanou, ložnice, kuchyně s jídelním koutem a průchozím obývacím pokojem se vstupem na lodžii. V bytě jsou vestavěné skříně dělané na míru, plně vybavená kuchyňská linka a klimatizace. Předmětem prodeje je také vybavení včetně pračky, sušičky a nábytku. Vytápění i ohřev vody řešen dálkovým rozvodem. K bytu náleží prostorný zděn... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory